SiteGround Оферта за отговор COVID-19 – само $ 0,99 / месец за план за стартиране!

Ако по време на тази пандемия на COVID-19 се борите да поддържате бизнеса си в плаване, може да искате да помислите как да го направите онлайн, тъй като навиците за пазаруване на потребителите се променят, за да се адаптират към тези предизвикателни времена.


Време е наистина да създадете и уебсайт, защото любимата ни уеб хостинг услуга SiteGround току-що пусна оферта, за да помогне на собствениците на фирми да се възстановят от удари, причинени от вируса!

Оферта за отговор на COVID-19 на SiteGround – подробности

siteground стартиране хостинг сделка covid19

SiteGround практикува социална отговорност, като има специална оферта, за да помогне на собствениците на малки фирми да излязат онлайн през тези несигурни времена.

Само с 0,99 щ.д. ще получите пълен нерегламентиран достъп до плана за стартиране на SiteGround за цели 3 месеца, така че можете да получите уебсайт, създаден за вашия бизнес.

Ако мислите, че това не е голяма работа и можете да получите безплатен или много по-евтин уеб хостинг другаде, моля, позволете ни да обясним колко грешите..

 • Отстъпка: 97% отстъпка (за 3 месеца) + БЕЗПЛАТНА SSL!
 • Месечна такса (първите 3 месеца): $ 0.99
 • Месечна такса (след 3 месеца): $ 5.95 (50% отстъпка)
 • Начална дата: ЖИВЕЙ СЕГА!
 • Крайна дата: TBA
 • Пълна информация:

Защо тази оферта е SUPER полезна!

Когато става въпрос за онлайн бизнеса, трябва да разберете, че бързината е същността на живота.

Това е единственото нещо, което ще помогне на вашия уебсайт да продава / конвертира.

С безплатни или по-евтини уеб хостинг услуги навън няма да имате представа каква скорост ще получите и услугата, която ще получите, най-вероятно ще бъде доста подозрителна.

Със SiteGround получавате една от най-бързите налични услуги за уеб хостинг, която се предлага специално за бизнеса и електронната търговия. Трябва да знаем, свършихме домашните си – вижте сами в нашия задълбочен преглед на SiteGround.

Освен това ще имате достъп до един от най-добре познаваните и полезни екипи за поддръжка в бранша, с инструментите и услугите, които ще трябва да ви помогнат при изграждането на вашия уебсайт.

Ако насочвате към клиенти извън САЩ, SiteGround има и гърба ви – с 6 центъра за данни на 3 континента, уебсайтът ви ще се зареди бързо и бързо за вашите клиенти, което би трябвало да осигури добър тласък на вашите продажби.

Нека да разгледаме какво всъщност ще получите с план за стартиране на SiteGround:

 • 1 Уебсайт
 • 10 GB SSD пространство за съхранение
 • 10 000 месечни посещения
 • Безплатна инсталация на WordPress
 • Безплатни SSL, CDN, имейл
 • 100% съвпадение на възобновяема енергия с Google Cloud

Само с $ 0,99 цента за 3 цели месеца смятаме, че това е от полза за собствениците на бизнес, които искат да работят цифрово!

Какво се случва след 3 месеца?

Това е истинският въпрос не е ли – какво ще стане след изминалите 3 месеца, светът оздравя и всичко започва отново да има смисъл?

Е, ако установите, че приходите, генерирани от новия Ви уебсайт, са достатъчно значителни, за да искате да продължите да хостите с SiteGround, можете да го направите с намалена ставка от само 5,95 долара на месец – това е 50% отстъпка от редовните им цени!

Ако не искате да продължите, това е добре – просто прекратете акаунта си и животът продължава.

COVID-19 постави икономиката на колене

Освен ако не живеете под скала, ще знаете, че COVID-19 удари икономиката HARD, тъй като повечето страни влизат в блокиране, за да предотвратят по-нататъшното разпространение на болестта.

Хората се плашат да оставят безопасността на къщите си, което оставя много тухлени и хоросанни фирми да са високи и сухи, докато купувачите изпадат в паника и след това … внезапно спират.

Ситуацията е толкова лоша, че някои оприличиха пандемията с рецесия и не бихме могли да се съгласим повече, тъй като стимулиращите пакети от правителството може дори да не са достатъчни, за да помогнем на икономиката да се движи сред карантината.

В Америка спортните развлечения спряха, тъй като спортните събития на живо се отменят. Япония се съгласи да отлага Олимпиадата до 2021 година което ще доведе до големи загуби, а пътуванията остават една от най-тежко засегнатите индустрии, тъй като авиокомпаниите намаляват полетите, защото повече от 100 страни са плесени с ограничения за пътуване.

Хората остават без работа, бизнесът не знае дали да остане отворен, защото клиентите не харчат, а икономиката се издига на ръба на огромна рецесия.

Накратко, краят на дните е, момчета.

Но не всичко е загубено!

Посред всичките отчаяния и безнадеждност някои индустрии и бизнеси процъфтяват, докато останалият свят продължава да бъде под карантина.

Хората може да се заключат, за да запазят вируса, но все пак ще се нуждаят от консумативи. Техните нужди няма да се променят, но навиците им да пазаруват.

Amazon са забелязали такова огромно увеличение на продажбите, че трябваше наемете огромни 100 000 нови работници за да се справят с увеличеното търсене.

Ocado.com, служба за доставка на храна, изпитва „просто потресаващ обем на трафик“, който те трябваше временно да спрат услугите, за да могат да завършат някои основни дейности.

Хората също очевидно търсят решения за социално дистанциране, поради което регионалните правителства в Китай настояват за разработване на безпилотни решения за доставка, като роботи за доставка на храна!

Епидемията COVID-19 кара хората да променят начина, по който купуват, принуждавайки ги да използват по-нови технологии, само за да оцелеят.

Според Сюзън Атей, професор по икономика на технологиите от Станфордската висше училище по бизнес, тези новообразувани навици ще се задържат дълго след като глобалната заплаха отшуми.

С ваксина, която никъде не е разработена и светът ще изпадне в няколко месеца на блокиране, малките предприятия ще трябва да се адаптират към променящата се икономическа ситуация и да започнат да пускат онлайн, ако ще оцелеят през предстоящия сезон.

Компаниите започват да помагат!

След дни на паническо купуване и егоистично поведение “аз първи” (знаем, че съхранявате тоалетна хартия!), Хората започват да осъзнават, че никой не може да оцелее, без да упражнява някаква социална отговорност.

Единственият начин за преодоляване на този икономически и социален крах е чрез колективни безкористни актове на доброта един към друг.

Компаниите започват да връщат на общностите с надеждата да продължи икономиката и да ни помогне, тъй като нашите домове ефективно се превръщат в нашите затвори.

Все по-популярната Uber Eats се активизира, като предлага безплатни доставки в опит да помогнат на независимите собственици на ресторанти да държат главата си над водата в САЩ и Канада, докато банките си правят малко като правят всичко възможно, за да помогнат на засегнатите от вируса.

Заключение: Вземете офертата на SiteGround, докато можете!

Тази специална оферта за отговор COVID-19 е една от най-добрите оферти, които ще получите от SiteGround, някога. Те едва ли някога намаляват цените си и 3 цели месеца уеб хостинг само за $ 0,99 са практически безплатни.

Предполагаме, че ценовата цена е в основата си, за да се откаже от безплатните товарачи, гарантирайки, че има достатъчно ресурси за всички техни споделени хостинг потребители, за да се насладят на скоростта и услугата, с която са известни.

Така че, ако сте на оградата за започване на уебсайт за вашия бизнес, предлагаме бързо да слезете от оградата, защото скоро няма да намерите друга оферта като тази.

До следващия път, бъдете в безопасност!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map