The D / M Summit 2019 – Онлайн среща на върха за наука и маркетинг от LEAD

Ако сте маркетинг, базиран на данни, тогава момче о момче сте за почерпка!


Ако не сте, най-добре получете крак, защото тук е чудесна възможност да научите за огромната стойност на анализа на данни, която може да предостави за вашия бизнес.

Добрите хора в LEAD организират Data Science & Маркетингова среща или D / M Summit, където висшите умове в областта на маркетинга, изкуствения интелект и големите данни ще споделят своите ценни идеи за това какво технологията и маркетингът могат да направят, за да получат желаните резултати.

DM Summit 2019

Кой е ЛИД

Хората зад ВОДЯ основава компанията за предоставяне на физически и онлайн курсове по свързани с ИТ умения, като уеб разработка, програмиране на приложения, дигитален маркетинг & наука за данни. В момента те се фокусират върху 3 основни теми:

 • Data Science
 • Пълен стак уеб разработка
 • Дигитален маркетинг

Менторите, които преподават курсовете, са професионални разработчици, учени за данни и маркетолози, свързани с реални проекти в реалния живот, така че знаете, че са добре запознати със съответните индустрии. В интерес на истината ще получите реални, приложими идеи и стратегии от най-добрите професионалисти в бизнеса!

Акценти на високоговорителите

Срещата на върха на D / M не е само вашето редовно изпълнение на мелницата, всички разговори на върха. Над 25 оратори са специално подбрани за техния опит по дадена тема и имат за задача да ни дадат полезни поглед, техните експертни знания, да ни представят казуси и да дадат 360-градусова перспектива в своята област на работа.

Очаквайте да чуете от най-добрите умове в бранша като:

 • Д-р Лау Шер Хан – главен учен по данни, основател на LEAD.
 • Тенг Хуей – ръководител на изкуствения интелект, PLUS Малайзия Берхад
 • Джонатан О – главен изпълнителен директор и съосновател, SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, старши учен по данни, Astro
 • Франческа Чиа – съосновател, GoGet Малайзия
 • Каран Тяги – главен изпълнителен директор, PeoplExperience
 • Трент Йънг – директор, Asia MarketIn
 • Ким Минг Тех – главен учен по данни, Insight Flows

Можете да очаквате още на срещата на върха, защото те все още добавят теми и говорители към списъка. Ще трябва да разговаряте директно с тях, да ги грижете за отговори и да копаете мозъка им за решения на всички проблеми, с които се сблъсквате в момента с бизнеса си..

Ето малко нещо, което говорителят трябва да каже по отношение на своите отрасли:

Зи Юан, съосновател на Tide Analytics

Анализ е невероятен инструмент за по-големите компании да разберат по-добре бизнеса си, да получат повече представа за това как текущият им клиент реагира на техните продукти и услуги и след това да се стратегират за растеж в придобиването и задържането на потребителите. – Зи Юан, Tide Analytics

Джоннатан О, главен изпълнителен директор на SupplyCart

Определено разполагането на данни, машинното обучение и AI интегрирани в бизнеса ще бъде бъдещето. Всеки бизнес, който не се стреми към автоматизиране или промяна на тези процеси, ще има труден хълм, който да изкачи в бъдеще. – Джоннатан О, SupplyCart

Уейн Лийв, ръководител на рекламата, Mindvalley

Много хора, които започват да публикуват съдържание онлайн, забравят това много важно нещо. Това е вашата аудитория. Имате ли дори? Освен ако не искате да достигнете само до своите колеги, приятели и членове на семейството, шансовете са, трябва активно да намерите начини да разширите аудиторията си. – Уейн Лийв, Миндвалли

Уорън Лев, вицепрезидент на Inmagine Group

Моето заключение е отговорно, че предприятията трябва да използват технологиите, за да допълват и генерират по-печеливша заетост, а не да я ограничават за масите. – Уорън Лев, група Inmagine

Друго, което е интересно за срещата на върха на D / M е, че той е 100% онлайн, така че няма да ви се налага да си почивате от работа, да се забивате в движението и да се биете с другите за паркиране, за да присъстват на разговорите.

2 песни 2 Покрийте ги всички

Организаторите на срещата на върха на D / M разделиха темите си на две песни:

 1. Пътят на науката
 2. Маркетинговата писта

Пътят на науката

Перфектен за тези от нас, които се интересуват от големи данни, AI и IoT. Ще искате да проверите теми като тези:

 • Състоянието на науката за данните & AI
  (от д-р Лау Шер Хан, главен учен по данни)
 • Как компаниите могат да приемат науката за данни
  (от Edmund Hee, Data Scientist в AirAsia)
 • Стъпки за внедряване на машинно обучение за бизнес
  (от Тенг Хуй, ръководител на изкуствения интелект, PLUS)
 • Как да подготвим завод за производство 4.0
  (от Wai Kit Kong, ръководител на екипа за данни за GBG)
 • Как науката за данни може да трансформира F&B B2B Пейзаж
  (от Антъни Зее, основател, Хранителен пазар на храни)
 • Как търговските центрове използват Google Анализ, за ​​да вземат решение, управлявано от данни
  (от Чан Зи Юан, съосновател, TIDE Analytics)
 • Вижте всички теми за науката за данни тук.

Маркетинговата писта

Тези, които участват в маркетинговата страна на нещата, очевидно би било по-добре да проверят маркетинговия трак, който включва някои доста интересни теми, като например:

 • Роля на SEO в свят, ориентиран към данни
  (от Reuben Ch’ng, ръководител маркетинг, LEAD)
 • Интелигентна аналитика – по-добре разберете клиентите си
  (от Premnath, ръководител маркетинг за ефективност в Havas Media Group)
 • Движение: Картиране на физическите възможности за търговия на дребно
  (от Каран Тяги, изпълнителен директор, PeoplExperience)
 • Как да използваме маркетинга на микро-инфлуенсъра за изграждане на електронна търговия от земята
  (от Брайън Лау, основател на лабораторията „Шерлок“)
 • Как GoCar създава по-добра компания, използвайки данни
  (от Ашли Чеу, ръководител на маркетинг на GoCar)
 • Вижте всички маркетингови теми тук.

Това са само няколко от темите, които ще бъдат разгледани по време на събитието на живо, подчертани тук, защото са ми интересни лично. Пълният списък с теми може да бъде намерен на техния сайт и чувам, че добавят още!

Продажба на билети & Ценообразуване

Билети на върха в DM

Продължителният пропуск на D / M Summit няма само да ви осигури достъп до всички видеоклипове – вие също така ще можете да изтеглите всички материали, PDF файлове, слайдове и всичко, което прецените считат за подходящо да качат за тълпата.

Добрите хора от LEAD знаят, че малайзийците обичат много, така че животът преминава към срещата на върха на D / M, също ще дойде с много оферти, отстъпки, безплатни и партньорски предимства от участващите доставчици по време на събитието, да не говорим за безкрайните мрежи възможности.

За повече информация относно това онлайн събитие, разгледайте срещата на върха на D / M Страница с често задавани въпроси. Честно казано, ако бях на теб, бих взел билета за ранна птица само на RM129 точно преди промоцията да приключи на 20 септември 2019 г. и ще трябва да разкачим RM199 за целия пропуск.

Защо смятаме, че трябва да присъствате

Едно нещо, което трябва да добавя – по време на срещи като тези, когато има 2 или повече песни, се оказвам често разкъсан. Ами ако има 2 говорители, които исках да гледам, като говоря едновременно на различни песни?

Тъй като срещата на върха на D / M е онлайн събитие, ще откриете, че този проблем е … не-проблем. Всичко е записано, така че можете да получите достъп до видеоклиповете по всяко време, което е удобно за вас (при условие, че сте закупили жизнения пропуск само за RM199 RM129 със специалната ранна птица).

Плюс това, с 25 теми и доста впечатляващ списък с опитни говорители, RM129 е кражба. Видът на прозрението, който ще получите, когато можете да говорите директно с високоговорителите, е откровено, безценно.

Това събитие не е първото по рода си, но за цената, която плащаме, е доста дяволски добра стойност на парите, особено ако ни помогне да развиваме нашия бизнес.

Вижте момчета онлайн на събитието и не се срамувайте, пуснете ни ДМ, ако се натъкнете на нас :)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map