HostGator Cloud-gennemgang: Lyn hurtigt og ikke nedetid?

HostGator Cloud


Daren Low

Cloud-hosting er hurtigere og mere pålidelig end næsten enhver standard vært, du har brugt i fortiden.

Og selvom HostGator er et navn, som du måske normalt forbinder med budget-hosting, er deres nye skytjeneste en helt anden boldspil.

Vi har kørt test på HostGators sky-servere i nogen tid nu. Og det, vi ser, er ret godt. Superhurtige hastigheder og (næsten) skudsikker oppetid.

Det ødelægger heller ikke din banksaldo. Pakken på startniveau starter på kun $ 10,95 pr. Måned (12-måneders kontrakt). Og du kan slå yderligere 30% af med vores kuponkode. Det gør det kun $ 7,66 per måned.

HostGator Cloud 30% rabat

Indtast blot “bitcatcha” på ordresiden. .

Med et hurtigt overblik her er de bedste funktioner i HostGators nye cloud-service.

HostGator Cloud Bedste funktioner

 1. Speed ​​HostGators skyhosting scorede en A + på Bitcatchas hastighedstest. Det var især hurtigt i den amerikanske region. (Mere om dette i bunden.)
 2. Pålidelighed og oppetidHostGator scorede en 100% oppetidsklassificering. (Sporet siden januar 2017.)
 3. Auto-opdateringer og sikkerhed HostGator Cloud holder ting opdateret i baggrunden uden at du behøver at bekymre dig. Det registrerer og fjerner malware automatisk også.
 4. Skalerbarhed Hvis du begynder at opleve regelmæssig høj trafik, kan du klikke på en knap for at få adgang til flere ressourcer. Der er ingen nedetid, ingen grund til at skifte server eller migrere webstedet.
 5. Coolt instrumentbord Mange værter bruger stadig det grimme og tekniske cPanel. HostGator tilbyder et glat, brugervenligt betjeningspanel. Det er super let at finpusse ting bag kulisserne og måle præstation.
 6. Omkostninger Fra $ 7,66 $ 10,95, det er billigere end de fleste af sine cloud-konkurrenter.

Vi dykker nærmere på hver af disse faktorer specifikt på et sekund. Men først, hvis du undrer dig over, hvorfor “cloud hosting” er forskellig fra andre muligheder, er det her, du har brug for at vide.

Hvad er Cloud Hosting?

Cloud-hosting er det næste niveau af hurtig, pålidelig og overkommelig hosting.

Hvorfor? Den enkle grund er det sky hosting stoler ikke på kun en server. Det beskæftiger hundredvis og spreder belastningen på forskellige servere.

 1. Problemet med delt hosting er, at du bruger en server. Og du deler denne server med utallige andre websteder. Hvis man får en stigning i trafik, suger den op alle ressourcerne, hvilket bremser din ydelse.
 2. Cloud-hosting løser dette ved hjælp af flere servere. Hvis en server bliver overbelastet, vender din vært bare en switch og skifter den til en anden server. Så oppetiden og ydeevnen er næsten altid bedre.
 3. Det er fleksibelt. Hvis du pludselig får en øget trafik og har brug for flere ressourcer, får du dem automatisk. Cloud-hosting udvides og kontrakterer naturligvis afhængigt af hvilke ressourcer du har brug for.
 4. Det er omkostningseffektivt. Med en delt vært betaler du ekstra for at få adgang til de ekstra ressourcer. Med cloud-hosting venter disse ekstra ressourcer på dig, når du har brug for dem uden ekstra omkostninger.
 5. Det er hurtigt. Fordi cloud hosting har en tendens til at eliminere overbelastning af servere, kan det fungere meget hurtigere. Cloud-hosting vil også forsøge at betjene dine besøgende fra et sted tæt på dem, hvilket hjælper dit websted med at indlæse hurtigere, uanset hvor på jorden det er adgang.

Nu hvor du ved, hvad cloud-hosting er, og hvordan det fungerer, så lad os hoppe ind i detaljerne i HostGators service.

HostGator Cloud-højdepunkter

Den eneste bedste ting, jeg kan sige om HostGator, er, at du ikke engang bemærker, at den er der.

Det lyder måske underligt, men det er den største ros jeg kan give en webhost. En god vært er en, du ikke engang bemærker. Det holder bare stille dit websted fungerer. Hurtig, effektiv og glat.

På den anden side ved du, hvornår du har en dårlig webhost, fordi det altid giver dig problemer!

HostGator reklamerer for deres hastighed, udvidede ressourcer og et intuitivt instrumentbord som deres vigtigste funktioner. Så vi satte dem på prøve.

HostGator Cloud vært:

Vi holder styr på HostGator Cloud ved at være vært for et WordPress-sted med dem. Vi betalte for vores cloud-hosting-gebyr, ligesom enhver almindelig kunde vil gøre og køre testikler på det. Dette websted giver os mulighed for at spore oppetidets ydeevne og deres server responstid. Besøg gerne vores hjemmeside hostet på HostGator Cloud.

✔ Hastighed

Du ved muligvis allerede, at vi er besat af hurtighed her på Bitcatcha. Det er derfor, vi oprettede Bitcatcha-serverens hastighedschecker. Hastigheden for din webhost betyder mere end du tror (40% af mennesker forlader dit websted, hvis det ikke indlæses om tre sekunder).

Heldigvis kommer HostGator ud på toppen. I vores hastighedstests scorede skyværten A +. Det har et verdensomspændende gennemsnit på 144 ms serverens responstid, hvilket er langt hurtigere end Googles anbefalede hastighed på 200 ms.

HostGator Cloud Server-hastighed (Se den fulde rapport her)

Hvorfor? Dels fordi skyværterne naturligvis er hurtigere, da de kan sprede deres belastning. Men HostGator går også et skridt videre. Den bruger et integreret cachesystem og top-notch hardware for at sikre, at det er hurtigt lyn. Du kan mærke forskellen.

✔ Pålidelighed og oppetid

Hvis du er relativt ny med webhosting, kan oppetidstallene alle se meget ens ud.

De fleste er for eksempel over 98%, hvilket lyder godt. Men overvej dette. 98% oppetid betyder, at dit websted kan være nede i syv dage om året. Ikke godt!

Vi anbefaler altid, at du kigger efter 99,8% af højere, når du overvejer en webhost.

Derfor er HostGators oppetid så imponerende. Vi testede en fænomenal 100% oppetid i løbet af måneder ved hjælp af HostGator.

Det handler om ro i sindet, at vide, at dit websted ikke går ned uden advarsel.

✔ Coolt instrumentbræt

De fleste webhoste tager ikke hensyn til brugeroplevelsen bag kulisserne. De bruger simpelthen den samme grimme cPanel. Det er dejligt, hvis du er en teknisk ekspert og ved, hvordan du justerer alt bag kulisserne.

Men de fleste mennesker vil bare have et enkelt, brugervenligt betjeningspanel.

HostGator Cloud-kundeportal

(HostGator Cloud-kundeportal)

Det er præcis, hvad du får med HostGator-sky. Det ser smukt ud, og det er så enkelt at bruge. Det sporer din oppetid, downloadhastigheder, global rækkevidde og forskellige andre præstationsmetrics.

Du behøver ikke at kende alt det tekniske jargon for at forstå, hvad der foregår med dit websted.

✔ Ubegrænsede ressourcer (næsten)

HostGator tilbyder dig “uovervåget” båndbredde og opbevaring, selv på den billigste plan.

Det betyder væsentligt, at du kan ressourcer, som du har brug for. Hvis du får en øget trafik, er der ikke noget problem. Nogle delte værter opkræver dig ekstra, hvis du går over din godtgørelse. Eller værre, dit websted vil bare gå ned.

Med HostGator-cloud-hosting sker det ikke. Du kan uploade så meget indhold, du kan lide, og nyde så meget trafik, som du kan få.

MEN! Glem ikke at læse det lille udtryk. “Unmetered” betyder ikke altid “ubegrænset” i verdenen af ​​webhosting. I henhold til HostGators T&Cs, du er begrænset til båndbredde og opbevaring inden for “den normale drift af en personlig eller lille virksomhedswebsted.”

Hvis dit websted pludselig bliver en internet sensation, kan du muligvis overtræde deres vilkår. Når det er sagt, er grænserne generøse, og det er usandsynligt, at du går over. Lær mere om deres T&Cs.

✔ God kundeservice

HostGator kører en 24/7 kundeservice hver dag hele året (endda juledag).

Deres live chat er særlig god, og du kan normalt komme igennem til nogen inden for 15 minutter ved hjælp af denne metode. Hvis dit problem ikke kan løses i løbet af chat-sessionen, hjælper supporten med at åbne en billet. En tekniker på højere niveau vil undersøge det hurtigst. Jeg er også imponeret over, at de viser et rigtigt telefonnummer for at nå dem frem. (Noget, der er meget hårdt hos nogle værter).

Det er dejligt at vide, at der er et direkte telefonnummer, hvis katastrofen rammer.

Kontakt HostGator

✔ Ekstra funktioner

HostGator Cloud leveres også med en håndfuld nyttige ekstra. Disse kommer ikke til at rocke din verden, men det er rart at have det. Funktioner inkluderer gratis migration (fantastisk, hvis du overvejer at skifte vært) og et gratis SSL-certifikat (vigtigt, hvis du kører en online butik)

HostGator Cloud-pakker

Ligesom mange tjenester tilbyder HostGator en række pakker afhængigt af dine behov. De kommer i tre faser: Hatchling Cloud, Baby Cloud og Business Cloud.

Alle pakker leveres med “uovervåget” båndbredde og opbevaring og lokal cache, men der er et par forskelle, som du måske vil se på.

Bitcatcha-rabatten

Det glæder mig at tilbyde Bitcatcha-læsere 30% rabat på alle HostGator Cloud-pakker. Alt hvad du skal gøre er at indtaste følgende kode, når du tjekker ud:

30% rabatkode: bitcatcha

Det betyder, at du kan få skyhosting for kun $ 7,66 pr. Måned (12-måneders kontrakt).

Bemærk: Nogle gange kører HostGator deres egne kampagner. Når de gør det, kan du ofte få en bedre aftale uden denne kupon. Bare noget at holde øje med. Lær mere her.

HostGator skyplaner

Hatchling Cloud

Pris: $ 7,66 * / mo $ 10,95 – 30% rabat

Hvis du begynder at opleve regelmæssig høj trafik, kan du klikke på en knap for at få adgang til flere ressourcer. Der er ingen nedetid, ingen grund til at skifte server eller migrere webstedet.

Baby sky

Pris: $ 9,76 * / mo $ 13,95 – 30% rabat

Baby Cloud er den midterste (og anbefalede) mulighed. Med denne pakke får du ubegrænsede domæner, så det er dejligt, hvis du har flere websteder eller bygger websteder til dine klienter. Baby Cloud giver dig 4 GB hukommelse.

Business Cloud

Pris: $ 13,96 * / mo $ 19,95 – 30% rabat

Business Cloud er den premium service. Business Cloud leveres med alle funktioner i Baby Cloud og Hatchling Cloud, men det inkluderer også 6 GB hukommelse, en dedikeret IP og en privat SSL.

* Prisen er baseret på 12-måneders kontrakt. Brug kuponkode “bitcatcha” for at få 30% rabat. Tilmelding HostGator Cloud.

Eventuelle ulemper?

Vi har set på de forskellige positiver af HostGator Cloud, men hvad med ulemperne?

Sandheden er, at der ikke er mange. Men hver vært har en eller to ting, der ikke er helt perfekte. For HostGator Cloud er de:

“The Catch” – Næsten enhver hostingudbyder har en “fangst.” For HostGator Cloud er det deres “uudvidede” båndbredde og opbevaring, der ikke er helt ubegrænset. Den gode nyhed er, medmindre du bruger 25% af deres ressourcer i mere end 90 sekunder, er du okay.

Det er det virkelig – Efter brug af HostGator Cloud i et par måneder har jeg endnu ikke fundet nogen andre store ulemper.

Afsluttende tanker

HostGator Cloud er superhurtig, pålidelig og overkommelig. Det er en chance for webstedsejere at få adgang til cloud-hosting uden at betale en formue for det.

Med vores 30% rabat er det måske bare den bedste cloud-hosting-deal online. For mere information, se https://www.hostgator.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map