Hvordan den malaysiske SMV kan komme online – den hurtige og nemme måde!

Hvordan den malaysiske SMV kan komme online – den hurtige og nemme måde!

Du ved, at de bedste virksomheder overlever ved at være tilpasningsdygtige. Verden skifter hurtigere hvert år, og du skal følge med for at fortsætte med at gøre forretninger.


Overvej, hvordan man for ti år siden ikke ville mistænke for, at du kan gøre næsten alt via en smartphone, at din bil kunne computere, og Internettet ville spille en så stor rolle i dit liv.

Bør din Malaysia SME Go Digital?

Du kan undre dig, om der er behov for at tage din virksomhed online. Her er nogle af grundene til, at din SMV kunne bruge en digital platform:

 1. Sig farvel til papirpenge I dag er der så mange måder at betale for ting, der ikke involverer at bruge fysiske penge. Debetkort, kreditkort og online bank gør betaling så let. Og nye udviklinger kommer.

  Den mobile tegnebog, der er vidt brugt i det bylige Kina og Indien, skaber bølger her i Malaysia. Lokale banker som CIMB, Hong Leong og Maybank samarbejder med tjenester som Alipay, WeChat betaler og Samsung Pay for at gøre det mere praktisk for alle forbrugere med smartphones. Selv Axiata er lanceret Øg e-tegnebogen hvor forbrugere kan få store rabatter på forskellige madbiler, pasar malams og fødevarer i Klang Valley.

 2. Vores regering anerkender tegnene. Den malaysiske regering har set den kommende tsunami af ny teknologi gået i gang og har taget skridt til at tilskynde til vedtagelse af e-handel:

  • Bank Negara tager skridt til at forbedre onlinebetaling, herunder afkald på online øjeblikkelig overførselsgebyrer og øge checkgebyrer.
  • Malaysia lancerede for nylig et kinesisk internetfirma Alibaba Group Digital frihandelszone at tilskynde lokale virksomheder, der har onlinevirksomheder, til at eksportere deres produkter
  • Forskellige programmer er startet af regeringsorganer SME Corp og MDEC for at hjælpe med at styrke den digitale økonomi i Malaysia, herunder eRezeki, eUsahawan, eLadang såvel som e-betaling og certificeringsprogrammer.
 3. At gå online er virkelig stor forretning En succesrig forretning handler om bundlinjen, og udbetalingen er stor. Overvej disse succeshistorier fra lokale iværksættere, der har gjort det på både det lokale og internationale marked:

Men hvor man skal begynde?

Så nu, hvor jeg har fået din interesse, spekulerer du måske på dit næste trin. Måske vil du starte ud i denne modige nye verden, eller du vil forbedre din online tilstedeværelse yderligere. Men hvor man skal begynde?

Exabytes, en lokal SMV, der leverede webhostingstjenester, kontaktede os for at give os en tur for at vise, hvad de kan gøre for at hjælpe.

Introduktion af Exabytes – En guidet tur

Hvem er exabytes?

Exabytes Awards

Præmier vundet af Exabytes på Penang HQ

Exabytes blev oprettet i 2001 og er en lokal prisbelønnede SMV. De kan prale af et imponerende CV med 75.000 kunder fra 121 lande og 30% af Malaysias webhosting. Deres vision er at hjælpe SMV’er med at udvide deres forretning online og nå deres drømme som en betroet digital partner.

De har for nylig udvidet med at få 15% af Singapores markedsandel med webhosting med opkøb som Usonyx og Signetique. De har sikre datacentre i Menara AIMS, Malaysia samt Singapore, Denver (USA) og Kuningan (Indonesien).

Exabyte gør masser for lokale virksomheder og det tekniske samfund:

Chan Kee Siak og The Exabytes Cockroach Team

Chan Kee Siak og The Exabytes Cockroach Team

 1. Den for nylig lancerede Exabytes Kakerlak Teknisk finansiering Program hjælper med at hæve lokale tech-startups komme væk fra jorden, der vil være stærke, tilpasningsdygtige overlevende, ligesom det irriterende insekt.
 2. De organiserer Malaysia Website Awards (MWA) 2017 at anerkende og belønne arbejdet for de bedste webudviklere, designere og agenturer i hele landet.
 3. Det Exabytes Internet Marketing Summit, for nylig afholdt i Cyberjaya, forbandt forskellige erfarne digitale marketingfolk og guruer med lokale teknikere for at give indsigt i den aktuelle situation og diskutere strategier og fremskridt inden for digital markedsføringsindustri.

Manden bag Exabytes – Mr. Chan Kee Siak

Daren Low har et øjeblik med Mr. Chan Kee Siak

Daren Low har et øjeblik med Mr. Chan Kee Siak, administrerende direktør for Exabytes, på deres Penang HQ

Vi tog nogen tid at møde Mr. Chan Kee Siak, grundlægger og CEO af Exabytes, i deres hovedkvarter i Penang. Denne selvlærte iværksætter, der er født af en familie af hawkers, byggede dette firma, siden han var 19 år gammel og er meget fortrolig med forsøgene og vanskelighederne ved at starte din egen virksomhed.

Han fungerer i øjeblikket som præsident for Internet Alliance, Malaysia, en netværksplatform for forskellige iværksættere til at dele værdifuld læring og ekspertise blandt internetledere og den lokale direktør for Grundlægger Institut, et globalt idé-fase accelerator og start-start-program.

Han har også medstiftet to andre serviceplatforme, EasyStore, en online e-handelsplatform for dem, der vil starte en online butik, og Malaysias første integrerede transporttjeneste EasyParcel.

Kundeoplevelsen – et kig på Exabytes kundesupportcenter

Exabytes dedikeret kundeserviceteam hårdt på arbejde

Exabytes dedikeret kundeserviceteam hårdt på arbejde

Vores næste stop var Exabytes ’24/7 kundesupportcenter i Penang. Deres serviceteam består af tre forskellige teams til forskellige typer hostingkonti: delt hosting, dedikerede servere og forhandlerkonti. De får også et teknisk team af ingeniører fra Menara AIMS sammen for tekniske problemer, der måtte opstå.

Resultatmonitorer for Support og Tech Team

Resultatmonitorer for Support og Tech Team

De viste os, hvordan enhver løst billet leveres med et afstemningssystem til at bedømme deres service. Alle stemmer registreres og konsolideres i meningsfulde tal og mål for at forbedre kundetilfredsheden.

Teknologituren – inde i Exabyte’s datacenter i Menara AIMS, Kuala Lumpur

Exabytes Datacenter hos Menara AIMS

Daren turnerer med Data Center med manager & system ingeniør

Endelig blev vi introduceret til Datacenteret i Menara AIMS. Exabytes ‘site hævder, at de administrerer over 1.000 servere med mere end 100.000 websteder og over 1.000.000 e-mail-konti. Vi lærte, at dette center i øjeblikket er klassificeret som et Tier III-center, der tilbyder 99,98% tilgængelighed, men vil blive opgraderet til det højeste niveau i Tier IV i fremtiden.

Exabytes Cloud-server

Et kig på noget af deres tekniske udstyr

Selvom vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke kunne få billeder af deres serverracks, lykkedes det os at se på nogle af deres nye, ikke-tilsluttede cloud-hosting-servere.

Datacenter Operation Room

Exabyte’s Tech Team holder øje med serverne i operationsstuen

Vi havde en chance for at se deres Operation Room, hvor uddannede ingeniører våger over serverne i skift hver time på dagen for at være klar til straks at tackle tekniske problemer, der måtte opstå.

Vores tanker om eksabyte

Daren Low, Chan Kee Siak og Vickson Tan (Exabytes Penang Tour)

Daren Low med Chan Kee Siak, CEO (center), og Vickson Tan, vicepræsident for marketing (til venstre)

Ved afslutningen af ​​turen var vi overbeviste om, at Exabytes som en lokal SMV selv forstår den lokale kultur og deres engagement i det lokale iværksættersamfund holder fingeren på pulsen i det malaysiske SMV-miljø.

De demonstrerede også, at deres klare infrastruktur udstyrer dem til at være et førende webhostingfirma i Sydøstasien. Links til servicevirksomheder som EasyStore giver dem også aktiv tilstedeværelse i andre lande som Singapore, Indonesien og Taiwan.

Exabytes tilbyder primært tre basistjenester til SMV-ejeren:

 1. Forretnings-e-mail-hosting (fra kun RM17.99 månedligt) EBizMailPro leverer webmail-service, der giver fremragende og sikker formidling af e-mails samt fremragende synkronisering af kalendere, opgaver og indhold på tværs af forskellige digitale enheder og Microsoft Outlook. .
 2. Webstedsdesigntjenester (fra kun RM39 pr. Måned) Øjeblikkeligt websted giver et unikt, skræddersyet websted, der passer til dine behov. Det leveres også med teknisk assistance, marketingtjenester og ekspert telefonopkaldshøring. .
 3. Alt-i-et-webstedsbygger (RM23.29 – RM69.96 månedligt) EBizPro, en drag-and-drop-builder, kommer med tilpassbare skabeloner, der fungerer på alle digitale platforme. Dette abonnement inkluderer professionel e-mail-support. .

Kom godt i gang – praktiske tip til at øge din forretning online

I slutningen af ​​dagen afhænger det af dig, hvordan du virkelig opbygger en effektiv online-forretning.

Men bygg det, skal du. Tænk på fordelene! Med din digitale platform kan du levere personlig kundeservice til en mere konkurrencedygtig pris med bedre komfort for dine kunder. Du kan også nå kunder ikke kun i Malaysia, men i udlandet og alt sammen til en brøkdel af prisen!

En af de billigste måder at gøre dette på er ved at anvende et effektivt og fokuseret værktøj kaldet e-mail-marketing. Gennem omhyggeligt udformede nyhedsbreve kan du nå alle på din kontaktliste og straks holde dem i viden og få salg til din virksomhed.

Tjek disse nyttige artikler for virkelig at sætte dit præg hos din målgruppe:

 • Sådan oprettes en e-mail-liste fra nul & Send dit første nyhedsbrev
 • Den definitive e-mail-marketingguide (del 1)

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt ekstra for at lade eksperter håndtere din online forfremmelse, kan du overveje Exabytes Digital Marketing Services såvel.
Avatar

Om forfatteren

Samuel Low elsker at skrive om en række emner, herunder iværksætteri, tech og juridiske artikler for forskellige virksomheder. Når han ikke har travlt med at gøre det, forfølger han sin anden lidenskab: scenekunst!

Synes godt om, hvad du har læst?

Bliv medlem af vores abonnenter, der modtager opdatering fra Bitcatcha. Vi sender eksklusive tip og tricks til online forretning.

Næste “

Internettet & Du i 2018: 3 Kæmpe ændringer, der vil påvirke din virksomhed

” Tidligere

5 Trin Guide til ansættelse af en freelance social media manager

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map