Kevesebbet fizetnek többért – Hogyan keressünk olcsó webtárhelyet, amely nem szop!

Nekünk, malajziaknak, az a hírnevünk, hogy olcsók, és ez a tény sajnos igaz. Nehéz nem olcsó, főleg akkor, amikor pénznemünk az évtized jobb részében legyőzte a lendületet!


Nem meglepő, hogy a malajziai népek olcsó webtárhelyt szeretnének szerezni webhelyükön, de az olcsó dolgok nem jók, és a jó dolgok sem olcsók, igaz??

De itt van a dolog. Rengeteg nagyszerű webhely, amely kevesebbet fizet, mint az RM20. Az olcsó házigazdák nem mindig szopnak!

Valójában néhány legjobb házigazda bevezető árai alacsonyak, mint az RM10, és továbbra is megkapja az összes legfontosabb szolgáltatást. Hajlandóak csökkenteni a belépési árat, hogy vonzzák az ügyfeleket, lehetővé téve az alacsony árak előnyeinek kihasználását.

Contents

Tartalomjegyzék

Olcsó házigazda vadászat

 1. Ellenőrizze a funkciókat
 2. Mennyire gyors a szerver sebessége?
 3. Mi az idejük??
 4. Mielőtt vásárolna, beszéljen a műszaki támogatással
 5. Van-e rejtett fogás a szolgáltatási feltételek szerint??
 6. Mi a megújítási ár? & vannak rejtett költségek??
 7. Milyen segítséget nyújthat a Bitcatcha-tól?

Olcsó webtárhely

 1. Hostinger
 2. HostMetro
 3. InterServer
 4. A2 tárhely
 5. Inmotion tárhely
 6. Bluehost

Ítélet

 • Melyik internetes fogadót kell keresni?

Természetesen vannak olyan rossz tárhelyszolgáltatók is, amelyek ugyanabban az árkategóriában rejtőznek. A trükkös rész elválasztja a jót a rosszatól.

6 egyszerű kritériumot állítottam fel, amelyek segítenek azonosítani a legjobb házigazdákat olcsó áron, így mindkettőből a legjobbak lehetnek. De ha siet, akkor itt van a három legfontosabb olcsó webhely, amelyet ajánlok (& megújítási áruk).

Olcsó házigazda vadászat

1. Ellenőrizze a funkciókat

Egy jó internetes házigazda a csomag részeként összes legfontosabb tulajdonságát becsomagolja. Figyelembe kell venni a következőket:

 • Tárolás és sávszélesség
  A legtöbb minőségi házigazda most korlátlan tárhellyel rendelkezik, de néhánynak még mindig van 5 GB-os vagy annál kevesebb korlátja.
 • Hány addon domain?
  A legtöbb internetes házigazdanak helyet kell adnia akár 25 további domainhez is, ám gyenge lehetőségeket láthattunk, amelyek csak egyet, vagy egyáltalán nem adnak meg neked..
 • Hány e-mail címet hozhat létre?
  Egyes házigazdák nem tartalmaznak egyetlen e-mail címet a csomagjukban.
 • Milyen vezérlőpanelt használnak?
  A kezelőpanel felhasználói élménye internetes gazdagépet készíthet vagy szakíthat meg számomra. Ellenőrizze, hogy használnak-e cPanel, Vdeck vagy egy testreszabott alternatívát. Válasszon egyet, amelyben leginkább jól érzi magát. (profi tipp: ha nem ismeri a vezérlőpanelt, kérjen bemutatót.)
 • Támogatják-e az előre telepített webhely-szkripteket?
  Ellenőrizze, támogatják-e a WordPress, Drupal, Joomla telepítését. Ha olyan speciális funkciókra van szüksége, mint például a PHP vagy az e-kereskedelem integrációja, ellenőrizze, hogy azok is támogatják-e.

2. Mennyire gyors a szerver sebessége?

A szerver sebessége egyszerűen azt jelenti, hogy a webszerver milyen gyorsan (vagy lassan) reagál a kérésre.

Más szavakkal: ha valaki rákattint a webhelyére, akkor el kell telnie az idő, amíg a szerver felébred és elkezdi a fájlok küldését. A Google javasolja a szerver sebességét legfeljebb 200 ms-ig.

Ez azért fontos, mert minden kérésének villámgyorsnak kell lennie a webhelyén, különösen, ha e-kereskedelmi eladó vagy, és elvárja a gyors megrendelések feldolgozását. A gyors szerver válasz elengedhetetlen a jó felhasználói élményhez.

Sajnos sok rosszindulatú internetes házigazda túlterheli szervereit, ami azt jelenti, hogy az Ön webhelye versenyez a sebességért. Mások egyszerűen nem használnak hatékony hardvert, így a válasz lassú.

Másrészt a legjobb webgazda továbbra is gondoskodik arról, hogy gyors válaszidőt kapjon, még egy megosztott szerveren is.

A szerver sebességét tesztelheti a sebesség-ellenőrző eszközünk segítségével. Csak írja be a weboldal URL-jét, és látni fogja, milyen gyorsan reagál a szerver az egész világon.

3. Mi az üzemidejük??

Nincs semmi frusztrálóbb, mint az, hogy a webhelyed csökken. Tehát a webgazda működési ideje nagyon fontos. Minél jobb az üzemidejük, annál megbízhatóbb a házigazda.

Egyszerűen el kell kerülni, hogy az üzemidő kevesebb, mint 99% -a legyen, és 99,9% legyen a cél.

Gondolhatja, hogy akár a 98% is nagyon jól hangzik, de gondolkodjon úgy: 98% az üzemidő azt jelenti, hogy webhelye az év 3-7 napján működik!

A webgazda működési idejét nyomon követheti egy ingyenes eszköz, például uptimerobot.com. Az Uptime Robot öt percenként ellenőrzi az Ön weboldalát, hogy nincs-e élet jele, és figyelmezteti Önt, ha valami baj van. Az Uptime Robotok segítségével figyeljük webhelyünket, és megnöveljük a rendelkezésre álló adatokat.

4. Mielőtt vásárolna, beszéljen a műszaki támogatással

A technikai támogatás az egyik legfontosabb dolog, amely elválasztja a jó webhelyeket a rossz webtárhelyektől. Egy jó társaságnak szakértői csoportja lesz, amely gyorsan és hatékonyan válaszol a kérdésekre. A rossz házigazdák gyakran elhanyagolják az ügyfélszolgálatot.

Ha valami rosszul történik az Ön webhelyén, szeretné tudni, hogy a telefon másik végén barátságos hang van, amely megjavíthatja az Ön számára. Ha inkább az online csevegést vagy e-mailt részesíti előnyben, keressen egy webhelyet, amelyen ez a kapcsolattartó beállítás szerepel.

Van néhány módszer a webgazda technikai támogatásának tesztelésére anélkül, hogy ténylegesen megvásárolná. Próbáljon be jegyet benyújtani a következő okok miatt:

 • Kérjen egy vezérlőpanel bemutatóját.
 • Kérdezze meg a visszatérítési politikát és a megújítási árat (erről hamarosan bővebben).
 • Kérdezze meg a tárolási korlátozást.
 • Kérdezze meg a webhely szkriptek elérhetőségét.

Egy jó internetes fogadónak gyorsan és hatékonyan kell válaszolnia ezekre a kérdésekre.

5. Van-e rejtett fogás a szolgáltatási feltételek szerint??

A legtöbb webtárhely erős marketing nyelvet használ, például a „korlátlan tárhely és sávszélesség” vagy a „korlátlan CPU”. Sajnos még a “korlátlan” is korlátozott! És megtalálja a web host szolgáltatási feltételeiben.

Egyes esetekben a webgazda fenntartja a jogot arra, hogy felfüggessze vagy akár leválasztja egy olyan webhelyet, amely túlterheli ezeket a korlátozásokat.

Az alábbiakban bemutatunk néhány jó hírű internetes házigazdák valós életbeli példáit, amelyek bemutatják ezeket a korlátozásokat:

Korlátozott CPU:

Inmotion Hosting CPU házirend

(Inmotion Hosting CPU irányelv)

További felmondási okok:

iPage SPAM-irányelv

(iPage SPAM irányelv)

Pontosabban, keresse meg a következő kemény határokat:

 • Hány fájlt (méretétől függetlenül) tárolhatom? (más néven: inodes)
 • Milyen korlátozott tárolási és sávszélesség-korlátok vannak??
 • Mennyi CPU-erőforrást tudok használni??

Az is érdemes ellenőrizni a szolgáltatási feltételeket a visszatérítési politikájuk szempontjából. Időnként kipróbál egy internetes gazdagépet, majd rájön, hogy ez nem az Ön számára megfelelő. A jó internetes házigazdák megértik ezt, és tisztességes visszatérítési politikát kínálnak.

HostMetro pénzvisszafizetési politika

(HostMetro pénzvisszafizetési politika)

Sajnos a rossz házigazdáknak egyáltalán nincs visszatérítési politikájuk, és még további lemondási díjat számítanak fel.

Ha nem találja ezeket a számokat a szolgáltatási feltételekben, kérdezze meg ügyfélszolgálatát

6. Mi a megújítási ár? & vannak rejtett költségek??

Az RM21.00 internetes házigazda általában bevezető ábra, és a megújítási ár kicsit több lesz. Ellenőrizze, hogy az ábra nem emelkedik-e felháborító áron!

Azt is észreveheti, hogy a legtöbb internetes házigazda kedvezményt kínál, ha hosszabb ideig feliratkozik. A lehető legjobb, ha nem köt magát hosszú szerződésre. Két éven belül érdemes kibővíteni vagy megváltoztatni a dolgokat.

Végül, néhány házigazda megpróbál bizonyos kiegészítő termékeket eladni, például a napi biztonsági mentéseket vagy a szerver biztonsági szkennelését. Ha nem akarja ezeket az extrákat, minden vásárlás előtt mindenképpen törölje a négyzetet.

Bluehost kiegészítő szolgáltatások

(A Bluehost kiegészítő szolgáltatásai)

Milyen segítséget szerezhet a Bitcatcha-ból?

A Bitcatcha segít az olcsó webtárhelyen

Webhelyünk létezik, hogy segítsen megtalálni a legjobb internetes hostot, és lehetővé teszi tájékozott döntés meghozatalát. Íme néhány eszköz, amelyet jelenleg felhasználhat, hogy segítsen dönteni:

 • Szerver sebesség-ellenőrző
  Végezzen sebesség-teszteket különböző webgazdagépeken, hogy megtudja, melyik nyújtja a leggyorsabb válaszidejét. (Pro tip: teszteljük a szerver sebességét a világ 8 különböző pontjáról, tehát keresse meg azt a szervert, amely nagysebességű a célközönség számára).

  Egy másik tipp: Ne tesztelje a webgazda webhelyét. Keressen egy webhelyet annak a gazdagépnek a segítségével, és tesztelje a sajátját. (Maguk a webgazda valószínűleg sokkal drágább privát szervert használ a saját webhelyén). Például, ha meg akarja próbálni a Hostinger szerver sebességét, 3x teszthelyet üzemeltetünk a különféle adatközpontjukban.

 • Uptime nyilvántartások
  Annak érdekében, hogy megtakarítson az ön munkaidő-követésének idejében, hónapok óta nyomon követjük és rögzítjük a különféle webtárhelyek üzemidejét, és bemutatjuk azokat Önnek. Menjen a véleményoldalhoz, és látni fogja az egyes házigazdák teljes üzemidejének százalékos arányát és azt, hogy hány nap telt el az utolsó alsó időszak óta.
 • A legjobb házigazda számára
  Mindegyik házigazdát különféle kategóriákba soroltuk. Keresse meg a legjobb hostot blogoláshoz, e-kereskedelemhez, portfólióoldalhoz vagy fórumhoz.

Olcsó webtárhely

jegyzet

 1. Az összes felsorolt ​​árképzés a 12 hónapos szerződés bevezető árán alapul.
 2. Az összes felsorolt ​​árat 1 USD és 4,1 MYR közötti árfolyamon használjuk.

Figyelembe véve az összes tényezőt (szerver sebessége, rendelkezésre állása, technikai támogatás, könnyű használat és ár), itt a hat legjobb lehetőség közül választhat.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger internetes házigazda

Terv

Egyetlen

Első díj

RM9.28 / hónap

Megújítási díj

RM13,65 / hónap

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • 1 Ingyenes domain
 • hPanel
 • Kiemelkedő támogatás
 • Alacsony bevezető ár

“Prémium szolgáltatások szuper alacsony áron, mire kérhet még mást?”

A Hostinger a legjobb választás az olcsó webtárhely számára, mivel prémium szolgáltatásokat kínálnak őrülten alacsony regisztrációs áron. Ebből a listából felsoroltuk a márka legolcsóbb tervét 12 hónapos alapon, amely havi 9,59 RMV, de ha a 48 hónapot választja, akkor csak havonta 4,06 RM kerül felszámolásra.!

Szervereik globálisan nagyon gyorsak, mert adatközpontokkal rendelkezik a világ minden tájáról, ami meglepő, mert nem számíthat arra, hogy amikor ilyen árakat fizet.

Megvan a lenyűgöző listája a korlátlan funkciókkal is:

 • SSD tárolás
 • E-mail fiókok
 • Weboldalak
 • Sávszélesség
 • cronjobs

A sebességen és a szolgáltatásokon kívül a Hostinger kiváló támogató csoporttal rendelkezik, amely több mint 20 országot szolgál anyanyelvükön! A Hostinger valóban egy teljes ütést csomagol megfizethető terveivel, különösen azoknak, amelyek csak most indulnak.

2. HostMetro

https://www.hostmetro.com/

HostMetro web host

Terv

MegaMax terv

Első díj

RM12.39 / hónap

Megújítási díj

RM12.39 / hónap

Főbb jellemzők

 • Maximális tárolás
 • Maximális sávszélesség
 • 1 Ingyenes domain név
 • Az ár örökre zárva van
 • Korlátlan domain tárhely

“Soha nem kell aggódnia a megújítási díjak mellett, rögzített áraikkal”

A HostMetro 1 ingyenes domain nevet kínál a MegaMax csomagjával, maximális tárolási és sávszélességgel (jegyezze meg, hogy a „maximális” szó stratégiai használata a „korlátlan” helyett).

Alapvetően ez azt jelenti, hogy van egy tároló- és sávszélesség-korlát a fiókhoz, de növelik az Ön számára a tárhely mennyiségét, mindaddig, amíg a felhasználási feltételeken belül marad, azaz nem használja fel a lefoglalt tárolót a média számára. tárolási célokra.

Számomra elég ésszerűnek hangzik.

A HostMetro használatával annyi webhelyet fogadhat, amennyit csak akar, a korlátlan domain-tárhelyükkel, de a legjobban ez a márka (legalábbis nekem) az, hogy áruk örökre zárva van – Ha az RM12.10 fizet , addig fizeti az RM12.10-et, amíg velük házigazda.

Hurrá! Nem kell aggódnia a megújítási díjak miatt!

3. InterServer

https://www.interserver.net/

Köztes szerver

Terv

Normál webtárhely

Első díj

RM21.00 / hónap

Megújítási díj

RM21.00 / hónap

Főbb jellemzők

 • Korlátlan ULTRA SSD tárolás
 • Ingyenes sitePad webhelykészítő
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Ingyenes weboldal-migráció
 • Ár zárolva

“Rögzített árak SSD-kkel, valamivel magasabbak, mint a versenytársak”

Az InterServer korlátlan tárolással rendelkezik Ultra SSD szerverein, tehát tudja, hogy webhelyei gyorsan betöltődnek a platformjukkal.

Élvezheti az ingyenes webhely-készítőt, a korlátlan e-mail fiókokat és az ingyenes webhely-migrációt, de a HostMetrohoz hasonlóan itt is legfontosabb jellemzőjük az ár.

A szokásos webtárhely-terv csak havonta 21,00 RMB-t fizet, és az ár zárolva van, így nem kell aggódnia a megújítások miatt. Jelenleg nem tudjuk, hogy megújításuk ára örökre zárva van-e vagy sem, de biztonságos azt feltételezni, hogy az áll, mert különben üzletük nagy részét elveszítik a HostMetro számára..

4. A2 tárhely

https://www.a2hosting.com

A2 tárhely webgazda

Terv

Lite

Első díj

RM13.94 / hónap

Megújítási díj

RM37.75 / hó

Főbb jellemzők

 • 1 Weboldal
 • Korlátlan tárhely
 • Korlátlan transzfer
 • Ingyenes & Könnyű migráció a webhelyen
 • Ingyenes SSL & SSD

„Jól lekerekített webtárhely, bármilyen típusú webhelyre alkalmas”

Amit mi szeretünk az A2 tárhelynél, az az, hogy Turbo tervük nagyon gyors szerverrel érkezik, olyan technológiával, amely lehetővé teszi a velük üzemeltetett webhelyek akár 20-szor gyorsabb betöltését, mint a szokásos szerverek.!

Noha a Lite terv nem érkezik a Turbno szerverekhez, a szokásos szervereik továbbra is rohadt gyorsak, világszerte átlagosan 150 ms!

A felhasználók korlátlan lehetőségeket is kapnak, mint például SSD tárolás, sávszélesség és átvitel. 25 ingyenes e-mail fiókot, ingyenes SSL-biztonságot, egyszerű webhely-készítőt kínál, több ezer témával, egy kattintással optimalizált WordPress-beállítással, és ami a legjobb, mindenekelőtt kiválasztják az adatközpontokat, amelyek 3 kontinensen vannak elosztva a webhely maximalizálása érdekében. terhelési sebesség az ügyfelek számára!

5. Inmotion házigazda

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion hosting internetes házigazda

Terv

Dob

Első díj

RM20.95 / hónap

Megújítási díj

RM37,75 / hónap

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Max Speed ​​ZonesTM
 • Korlátlan transzfer
 • SSH hozzáférés
 • 24/7 amerikai támogatás

„Prémium szolgáltatások a kisvállalkozások tulajdonosai számára”

Az Inmotion Hosting kiváló webtárhely. Valójában ez a preferált web hosting szolgáltatás számunkra, mielőtt átvittünk a SiteGround-ra, és még mindig nagyon sokat gondolunk róluk.

Az Inmotion az indítási terv felhasználóinak ingyenes domain nevet, korlátlan átadást, ingyenes SSL-t, automatikus biztonsági mentést és feltörést biztosít, korlátlan e-mailekkel, sávszélességgel és lemezterülettel.

A legjobb az, hogy igazán gyorsak, a Max Speed ​​Zónáiknak köszönhetően, ami alapvetően egy fantasztikus módszer az adatközpontok mondására, amelyek az USA-ban találhatók. Noha Ázsiában nincsenek adatközpontok, az Inmotion világszerte továbbra is nagyon gyors.

A BTW, megállapodást kötöttünk az Inmotion Hosting szolgáltatással, és olvasóink 50% -kal élvezhetik áraikat, tehát megőrülnek!

6. Bluehost

https://www.bluehost.com

Bluehost tárhely webhely

Terv

Alapvető

Első díj

RM24.99 / hónap

Megújítási díj

RM33.55 / hó

Főbb jellemzők

 • 1 Weboldal
 • 50 GB-os SSD tároló
 • Nem mért sávszélesség
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Normál teljesítmény

„Alacsony árak standard szolgáltatásokkal, nagyszerű a blogírók számára”

A Bluehost az egyik leginkább ajánlott webtárhely-szolgáltatás, és azok árai elég alacsonyak ahhoz, hogy ebbe a listába kerüljenek..

Az alaptervükkel megkapják azt, amit fizetnek – 1 ingyenes domain, 50 GB SSD tárhely (ami azt jelenti, hogy törődik a sebességgel és a hatékonysággal) és a nem mért sávszélesség (nincs megadva, hogy mekkora összeget osztanak fiókonként, de mindaddig, amíg esik a „normál” tartományba, rendben kell lenned).

Ha ingyenes e-mail fiókokat szeretne, akkor a Bluehost nem olyan, amit szeretne, mert az e-mail további fizetett szolgáltatás velük.

A Bluehost azonban ingyenes SSL-vel rendelkezik, így ha üzleti webhelyet üzemeltet, akkor ez hasznos lesz. Eltekintve attól, hogy elég stabilok. Párosítsd ezt a többi kedvezménnyel, és a Bluehost valóban méltó versenyző ebben a listában.

Döntés: Melyik internetes fogadót kell keresni?

ELSŐ IDŐSZAK
(MYR)

MEGÚJÍTÁS
(MYR)

KÜLÖNBSÉG
(MYR)

Hostinger

9.28

13.65

+3,82

HostMetro

12.39

12.39

0

InterServer

21.00

21.00

0

Ne felejtsük el: igazítsa a web hostot a webhely igényeihez!

Sajnos nincs egyértelműen legjobb webtárhely. Csak az Ön és az Ön igényeinek megfelelő. A különböző webtárhelyek különböző prioritásokhoz alkalmazhatók.

Például egy egyszerű portfólióhelyhez csak kicsi, megosztott webtárhelyre van szükség. De ha egy olyan blogot vagy webhelyet működtet, amelyben havonta több mint 30 000–40 000 látogató van, akkor további tárhelyet és lehetőséget kell kapnia a VPS-re való frissítésre, amikor megfelelő idő van.

Ha el szeretne indítani e-kereskedelmi webhelyet, akkor szüksége lesz egy olyan webhelyre, amely lehetővé teszi a fizetés integrációját és a kiegészítő biztonsági intézkedéseket. (Feltétlenül nézze meg az ajánlott e-kereskedelmi tárhelyünket.)

Mint láthatja, az olcsó webgazda nem mindig szop! De vásárlás előtt ellenőrizze azok jellemzőit és teljesítményét. Sok szerencsét! És ha még kérdései vannak, vegye fel a kapcsolatot, és örömmel válaszolok kérdéseire.

Most, ha van mély zsebünk, és prémium dolgokat keres, nézd meg ezeket a Felügyelt WordPress tárhely platformokat.
A webhely elég gyors?

Ne veszítse el az értékesítést. Itt ellenőrizze a szerver sebességét.

A LEGJOBB HOSTING
 • 2020 legjobb vendéglátója
 • Olcsó webtárhely
 • Leggyorsabb házigazda
 • Prémium WP Host
JOBBULÁST
 • Hozzon létre online jelenlétét
 • Készítsen egy e-mail listát
 • SuperCharge WP Speed
 • A legjobb felhőalapú tárolás
 • VPN kezdők útmutató
Csatlakozzunk

facebook-icon  twitter-ikon LinkedIn-ikon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map