Online üzleti vállalkozás indítása (és 6 kezdőbarát üzleti ötlet)

Ha online üzleti vállalkozás indítására gondol, akkor a megfelelő webhelyen landolt. Itt megvizsgálunk minden bevált gyakorlatot az online vállalkozás működésének és működésének folyamatában, a vállalkozás legitimálásához szükséges lépéseket, és talán beveszünk néhány üzleti ötletet, amíg ott vagyunk.


Az internet használata a vállalkozás működtetéséhez

A világháló létrehozása valóban az egyik legjobb dolog, ami valaha történhet velünk. Ez megváltoztatta az életmódot, attól kezdve, hogy mi körbejárunk (Google Maps vs hagyományos térképek + útvonaltervezés), az ajánlások kereséséig (online vélemények vs. Szájról szájra). Ezenkívül minden eddiginél könnyebbé tette az online üzlet működtetését.

A nagysebességű szélessávú hozzáférés biztosításával Malajziában otthonunk kényelme nélkül szabadon tehetjük üzleti tevékenységeinket, vagy akár a Penang trópusi paradicsomában kortyolgatva a mai-taisot (mindaddig, amíg természetesen elérhető a WiFi).

Az online vállalkozások egyik legszebb dolga az, hogy piaca nem korlátozódik Malajziára. Álom nagy. Az internet hatalmával világszerte eladhatja termékeit!

Miért van a legtöbb online vállalkozás?

A dolgok soha nem lesznek olyan egyszerűek, mint amilyennek látszik. Még a kényelem és az internet előnyei révén is, amelyek életünkbe vezetnek, sok ember még mindig sikertelen üzleti vállalkozásának digitális kiépítésében. Ennek oka az, hogy a legtöbb ember egyszerűen nem tudja, hogyan kell termékeit digitális térben létrehozni, forgalmazni és eladni.

A legfrissebb termék e-kereskedelmi platformjának felállítása terv nélkül, és csak az értékesítésben reménykedni olyan, mint egy egyirányú jegy vásárlása a következő vonaton kudarchoz.

Legjobb gyakorlatok és tippek az online vállalkozások számára

Ezzel a cikkel áttekintjük néhány dolgot, amelyet meg kell tennie az online üzleti vállalkozás sikerének biztosítása érdekében. Ki tudja? Elegendő kitartással és szerencsés szerencsével akár nagy is lehet, és vállalkozását a következő nagy egyszarvú induló vállalkozásgá változtathatja.!

Függetlenül attól, hogy iparági állatorvos vagy fiatal, világos szemű vállalkozó, pozitívan gondolkodunk abban, hogy az alábbi tippeket nagyon hasznosnak találja, így könyvjelölje ezt az oldalt könyvjelzővel, hogy a jövőben könnyen megismerkedhessen..

Ha további frissítéseket és kisvállalkozási hackokat szeretne, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Rendben, elég szégyentelen önpromóció, folytassuk a cikket!

Online üzleti vállalkozás indítása Malajziában

1. lépés: Adjon megoldást a létező problémákra

A problémák lehetőségek. Egyes problémák egyszerűen akadályozhatják valakit, mások pedig egyenesen súlyosbító lehet. A problémák azonosításával és egy termék / szolgáltatás létrehozásával, amely megoldja ezt a problémát, olyan megoldást hoz létre, amelyre a piacon már szükség van. Ez egy biztos módszer, amely növeli a sikeres vállalkozás létrehozásának esélyét.

Még akkor is, ha nem a problémák megoldásával foglalkozik, vállalkozása nagyban profitál majd azáltal, hogy azonosítja az ügyfelek problémáit. Javíthatja azokat a problémákat, amelyekről még nem tudta, hogy ösztönzi, ezért ösztönözheti az ügyfelek ismételt látogatásait.

Ezt megteheti:

 • Látogatási fórumok, amelyek relevánsak az Ön termékéhez / szolgáltatásához.
  Ha elolvassa arról, hogy mit panaszkodnak vagy elégedetlenek az emberek, értékes betekintést kap a problémáikkal és az általuk elérni kívánt eredményekkel kapcsolatban. Néhány népszerűbb fórum, amelyet meglátogathat lowyet.net és a hölgyeknek, malaysianbabes.net. Alternatív megoldásként vegye igénybe a Facebookot, és csatlakozzon a résedhez kapcsolódó csoportokhoz! Innentől sok betekintést nyerhet.
 • Látogatás Quora-ban
  A Quora értékes eszköz lehet a betekintés összegyűjtéséhez. Megvan több mint 200 millió havi egyedi felhasználó, mindegyik megoldást keres a problémáira.
 • Kulcsszó kutatás
  A kulcsszó-kutatás segít megtalálni a felhasználók által keresett kulcsszavakat. Helyezzen be néhány olyan kulcsszót, amelyre az emberek keresnek, de nincs különösebb verseny. Ez feltárja az emberek által igényelt megoldásokat.
 • Nézze meg a versenyt
  Látogasson el a versenytárs webhelyeire, hogy megnézze, mit csinálnak jól. Láthatja, milyen típusú megoldások nyújtják a piacot, és onnan innoválhat. (Csak azért, hogy tudd, amikor azt mondom, hogy „innováció”, azt értem, hogy lemásolom és fejlesztem.)

2. lépés: Írjon eladni

A jó példány írása az egyik leghatékonyabb módszer az eladások növelésére. Tanuljon meg alapvető copywriting technikákat vagy béreljen jó copywritert (ne feledje, hogy egy jó író nem tesz jó copywritert. Teljesen más képességek).

Egy jó copywriterter tudni fogja, hol helyezze el a jó cselekvésre ösztönző gombot. Tudni fogják, hogyan lehet izgalmas címeket írni, amelyek rövidek, de elég erősek ahhoz, hogy felhívják a közönség figyelmét, lépésről lépésre irányítva őket a pénztár oldalára. Szakszerűen keresztezik az eladásokat, miután az ügyfelek fizettek, és felhívják őket erre.

Íme néhány példa arra, hogy írjon le kényszerítő példányt:

 • Tartsa a címsorát rövidesen és édesen.
 • Írjon a digitális tömeg számára. Nagyon rövid figyelmeztetési területük van.
 • Ne használjon bonyolult szavakat vagy nyelvet.
 • Írjon célból.
 • Használja ki a vevő útját. Bizonyítottan működik egy ok miatt!

Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a weboldal tartalmának írásáról szóló részletes cikkünket.

3. lépés: Hozzon létre egy prémiumnak megfelelő webhelyet

Amikor valaki belebotlik a kisvállalkozás webhelyébe, kevesebb, mint 5 másodperc van arra, hogy jó benyomást kelthessen. Az amatőrnek tűnő webhely nem pontosan ösztönzi az emberek iránti bizalmat, és ha egyszer elmondják viszlát, általában örökké elmondják..

Vegye figyelembe a felhasználói felületet (UI) és a felhasználói élményt (UX).

 • Könnyen navigálhat a felhasználói felületen?
 • Az oldalai elég gyorsan reagálnak?
 • Nehéz-e a másolatot a háttérben olvasni??
 • Mi az Ön javaslata??
 • A weboldalon történő látogatás kellemes élményt nyújt az ügyfelek számára?
 • A webhelyről való cucc vásárlás valójában egyszerű?

Gondoljon webhelyére, mint fizikai üzletre. Nem akarna vásárolni olyan üzletből, amely úgy néz ki, mintha az első lenne a hátsó sikátorban lévő kábítószer-üzletek számára. Nézze meg ezt a cikket egy olyan üzlet megtervezéséhez, amely úgy érzi, hogy az ügyfelek leszereznek egy kis tésztát.

4. lépés: Helyezze el magát szakterületén

Ez a tipp az online és az offline vállalkozásokra egyaránt vonatkozik. Figyelje meg, hogy mikor vásárol valamit, hajlamos a vásárlást a leginkább tájékozódó, hangos értékesítőktől elvégezni?

Ugyanez a koncepció vonatkozik az online vállalkozásokra.

Ha jól tájékozott, magabiztos és tekintélyes, az emberek általában bíznak benne, és megvásárolnak bármit, amit ajánlanak.

Nem is kell tudnia mindent, ami a termékével kapcsolatban van, csak többet kell tudnia, mint az ügyfelek, és hogy mi profitálhat belőle. Biztosítson számukra értékes tartalmat, és ingyenesen írjon tippeket (hasonlóan a cikkhez). Csak győződjön meg arról, hogy mindig kapcsolódik vissza a webhelyére, hogy az Ön cikkeit olvasó emberek tudják, honnan származik.

Te is:

 • Cikkek írása (kulcsszó-kutatás alapján).
 • Készítsen videókat (ha az írás nem neked szól).
 • Válaszolj a Quora kérdésére.
 • Írja közepes.
 • Vegyen részt a megfelelő fórumokon.

5. lépés: Az e-mail marketing kihasználása

Ne becsülje alá az e-mail marketing hatalmát. Amikor valaki megadja az e-mail címét, alapvetően közvetlen kommunikációs vonalot ad Önnek.

Nem kell aggódnia a reklám miatt, nem kell törődnie, ha üzenetét elveszti a közösségi média hirdetései.

Amikor az ügyfelek megadják az Ön e-mail címét, ez azt jelenti, hogy már ajánlott valami olyat, amit értékesnek találtak, és bíznak benne. Ez sokkal könnyebbé teszi számukra az új termékek forgalomba hozatalát!

Tehát hozzon létre egy opt-in listát a hírlevelére a webhelyén. Csak mindent megszerezhetsz, amelyet az e-mail marketing kihasználásával érhetsz el!

Ha további e-mail marketing tippekre van szüksége, figyeljen ezekre a cikkekre. Kövesse őket vallásosan, és hamarosan szakértő lesz az e-mail marketing területén!

6. lépés: Eladja meglévő ügyfeleit

Az első eladás megszerzése a látogatóktól valószínűleg a legnehezebb része az eladási folyamatnak. Amint megad egy kényszerítő indokot arra, hogy kezdetben megosszák a pénzüket, egy óriási 36% -uk hajlandó megvásárolni tőled újból termékeket.

Javasoljon termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyek kiegészítik az eredeti vásárlást. Készítsen hűségprogramokat vagy kedvezménykódokat, amelyeket a következő vásárláskor megválthat. A “Köszönöm” ajánlat számukra a kijelentkezéskor.

Adj nekik egy életen át tartó jutalmat, és ők lesznek egész életen át tartó vásárlóik.

A jutalmakról szólva itt van egy kis valami, ami segíthet az eladásban.

BÓNUSZ: Újszülött barátságos online üzleti ötletek

Itt felsorolunk néhány üzleti ötletet, amelyekhez malajziai vállalkozók indulhatnak minimális erőfeszítéssel.

1. Indítson el társult marketing webhelyet

Ne nyúljon az orrához az affiliate marketingnél – szerint Awin.com, 2020-ra várhatóan 6,8 milliárd dolláros ipar lesz, 10% -os növekedéssel évente.

Végezzen kutatást a fülke fórumainak meglátogatásával a niche-ben, nézd meg a felhasználói problémákat a quora és a reddit segítségével, miközben kulcsszó-kutatást végezzen. Ne feledje, hogy megoldásokat szeretne kínálni a meglévő problémákra.

Miután meghatározta, milyen problémákat fog megoldani, ideje tartalmat létrehozni. Írjon útmutatót. Adjon értékes információkat, indokolja az embereket az Ön webhelyének felkeresésére. Írjon eladni, és vegye igénybe a vevő útját.

jegyzet

Regisztrálnia kell magát kiadóként kapcsolt hálózatokban, például a ShareASale és az Involve Asia. Keressen olyan minőségi termékeket vagy márkákat, amelyekkel szeretné társítani a márkáját.

A tartalom létrehozása közben el kell készítenie a webhelyet is. Vegye figyelembe az UI és az UX kialakítását, és hozzon létre egy professzionális megjelenésű webhelyet, amely elég egyszerűnek tűnik a navigáláshoz.

Ezenkívül forgalmaznia kell társult marketing webhelyét, különben senki sem fogja tudni, hogy létezik. Írjon cikkeket vagy vendégblogokat más webhelyek számára, hogy visszaléphessen magához. Vegyen részt a fórumokon és válaszoljon a Quora kérdéseire. Legyen saját szakértője.

Ezenkívül létre kell hoznia egy „feliratkozási” oldalt a hírlevélhez, e-mail marketing célokra. Azok az emberek, akik megadják az e-mail címüket, engedélyt adnak arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen velük, ezért feltétlenül használja ki az e-mail marketing előnyeit, hogy visszahívja őket webhelyére.!

Ne felejtsük el, hogy az eladás kulcsfontosságú az online üzleti vállalkozások feketében tartása szempontjából. Bővítse tartalmát egymással összefüggő belső linkekkel, hogy növelje az emberek által az Ön webhelyén töltött időt. Minél több időt tölt a webhelyén, annál valószínűbb, hogy eladást fog végezni.

Kipróbálhatja a kezét az ólomgenerálás területén is. Ez alapvetően ugyanaz, mint az affiliate marketing, azzal a különbséggel, hogy összegyűjti az érdeklődőket márkák számára. Célozzon olyan réseket, mint a hitelkártya-társaságok, a banki szolgáltatások, a fintech, és vegye fel a kapcsolatot az érintett márkákkal, hogy megvitassák a pay per sign-up modellt.

Most sok dolgot kell szem előtt tartani, ha azt akarja, hogy webhelye sikeres legyen, de az egyik, amit nem tudok eléggé hangsúlyozni, a következő: győződjön meg arról, hogy webhelye gyors, vagy nem fog sok látogatót felvenni..

Kutatásunkat elvégeztük, és itt összeállítottuk a Malajzia leggyorsabb webtárhelyének listáját. A webhely felépítésére vonatkozó részletesebb útmutatóért ugorjon ide.

2. Indítson el egy blogot

Bár a blog és a weboldal hasonlóak, minden bizonnyal nem azonosak. A webhelyek többnyire statikus tartalmat hoznak létre, míg a blogokat mindig folyamatosan frissítik és személyesebb jellegűek.

Noha az embereket vonzza a weboldal tartalma, az embereket a blogger személyisége vonzhatja.

Miután a blogod elég nagy követéssel rendelkezik, pénzt kereshet azzal, ha hirdetési felületet értékesít, szponzorált üzeneteket ír, az embereknek tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, és még társult marketingt is kínál.

Valójában nagyon sok malajziai blogger írta blogokat sikeres kis online üzleti vállalkozásokká.

Paultan.org nincs szükség bevezetésre. online autóipari hír blogként kezdte meg működését, amely olyan társasággá fejlődött, amely több, az autóiparban rejlő osztályozott webhelyet kezel, amely több millió bevételt eredményez.

Soyacincau egy példa egy bloggerre, aki üzleti tulajdonossá vált a telekommunikáció és a technológia területén vKeong és Bangsarbabe uralja az élelmiszer- és utazási rést.

A blogok létrehozásának egyik kedvenc platformja a WordPress, egy könnyen használható webhely-készítő, amely tökéletes a blogírók számára. Ha ez valami, amire gondolsz, érdemes megnézni ezt a cikket.

Ne feledje, megoldásokat kínál a létező problémákra, írjon eladásra, prémium webhely felépítésére, szakértővé váljon, vegye igénybe az e-mail marketing előnyeit, és mindig a UPSELL-t!

3. Indítson el e-kereskedelmi vállalkozást

Mivel az e-vásárlási platformok, mint például a Lazada és a Shopee, minden nap egyre népszerűbbek, nem bátorság arra, hogy hírnévre tegyenek szert, és termékeiket az üzletükben értékesítsék..

De ha hosszú távú, sikeres márkát akar felépíteni, akkor érdemes lehet felállítania saját e-kereskedelmi vállalkozását.

Ne érts téged, semmi baj van a termékek eladásával a Lazada-n és a Shopee-n (még a nagy márkák is ezt teszik, különösen a „hivatalos márkák” bevezetésével). (még a nagy márkák is ezt teszik). Csak egy új butik márkanév, több száz, ha nem több ezer emberrel versenyezhet hasonló termékeket értékesít ezeken a platformon.

Amikor elkészíti saját e-kereskedelmi áruházát, testreszabhatja és elrendezheti márkáját oly módon, hogy kitűnjön a versenytársaktól. Az indulás egyik legjobb módja a Shopify.

E-kereskedelemre készült, könnyen használható, és lenyűgöző marketing eszközeivel rendelkezik!

Kipróbálhatja a Dropshipping alkalmazást is. Ez az egyik legnépszerűbb üzleti modell, mivel alig visel költségeket. A termékeket a beszállítói raktárba szállítják, és csak akkor szállítják, ha megrendelést kapnak. Csak légy óvatos, és szerezz magadnak egy jó szállítót, mert egy rossz, rossz szolgáltatással csak károsítja a márkáját.

Be kell fektetnie a marketingbe, ügyelve arra, hogy termékei elegendő képernyő-időt kapjanak. Csak ügyeljen arra, hogy szem előtt tartsa hat legjobb gyakorlatunkat, és vállalkozása képes legyen ellenállni az idő próbájának.

4. Indítson el egy kreatív tervezési vállalkozást

Mindig szükség van digitális vizuális művészetekre, és bár vannak ingyenes programok, az emberek inkább fizetnek a szakembereknek, hogy műveiket értük elvégezzék. Megértik, hogy a művész a műt készíti, nem pedig az eszközöket.

Megfontolhatja a logótervezés, a weboldaltervezés, vagy akár az általános grafikai tervezés szakterületét.

Nevezz magadnak azáltal, hogy értékes tervezési tippeket oszt meg olyan fórumokon, mint a Quora, vagy a közösségi média platformon szereplőkkel. Ne aggódjon a készségek megosztása vagy a titkok megadása miatt.

A Youtube segítségével az emberek könnyen megtanulhatnak mindent, amire szükségük van, de továbbra is inkább fizetnek egy profinak, hogy a dolgokat profi módon végezzék el..

Ne felejtsd el, adj értéket, és cserébe többet fogsz kapni!

5. Indítson stúdiót vagy produkciós vállalkozást

A képi és videó készítés iránti kereslet nagyobb, mint valaha, a digitális / szociális média reklámozásának köszönhetően. Érdekes, magával ragadó és ami a legfontosabb, konvertálni kellett.

Elindíthat egy stúdiót, amely a képalkotásra, retusálásra, videofelvételre összpontosít, vagy csak arra koncentrálhat, hogy kizárólag digitális termékek, például telefon háttérképek készítésére összpontosítson..

Ezután vagy eladhatja szolgáltatásait a reklámügynökségeknek, és készíthet felvételeket olyan platformokra, mint például Shutterstock vagy Fekete doboz, vagy iratkozz fel valami ilyesmire A Samsung fejlesztői programja és hozzon létre témákat eladásra a Galaxy felállásán.

A legjobb az egészben: vállalkozása egyszerűen méretezhető szabadúszó bérbeadással! Ne feledje, hogy ha sikerül jó szabadúszót találni, akkor ragaszkodsz hozzájuk, mintha az életed attól függ. A megbízható szabadúszókat nehéz megszerezni, és ha találkozik velük, akkor jól jutalmazza őket!

6. Készítsen egy e-learning programot

Az online oktatóanyagok manapság dühösek. Olcsó, informatív és jó értéket képvisel mind a fogyasztó, mind az alkotó számára. A legjobb az egész, ha egyszer készíti el a programot, és passzív jövedelmet fog generálni!

Hozzon létre egy vállalkozást, amely az e-tanulási programok körül forog. Készítsen értékes oktatóanyagokat és információkat, töltsön fel egy olyan e-learning platformra, mint az Udemy, és olyan termékcsaládot fog kapni, amely soha nem jár le.!

Záró összejövetelek

Íme egy kis áttekintés azokról a dolgokról, amelyeket megtehetünk annak biztosítása érdekében, hogy kis online vállalkozása úgy virágzik, mint egy fenségesen kiugró kardhal: (lassítva mutatja jobban?.

 1. Adjon megoldásokat a meglévő problémákra
  Fedezze fel ügyfelei fájdalompontjait és oldja meg azokat.
 2. Írj eladni
  Senki sem szeret olvasni, ezért győződjön meg róla, hogy a példányt SELL-re írta!
 3. Hozzon létre egy olyan webhelyet, amely prémiumnak érzi magát
  Nem számít, ha nedves burgonyát vagy designer kézitáskát ad el, gondoskodnia kell arról, hogy üzlete jól néz ki.
 4. Legyen saját szakértője
  Értékesítse ügyfeleit az ismereteivel, és egy életre szóló értékkel jutalmazza meg.
 5. Támogatás az e-mail marketing területén
  Ez egy közvetlen kommunikációs vonal az ügyfelek felé. Használja ki, de kezelje tisztelettel.
 6. Eladja meglévő ügyfeleinek
  Ha korábban vásároltak tőled, újra vásárolnak tőled. Csak meg kell adnia a vásárlás okát.

Tessék, itt van. 6 határozott lépés a kisvállalkozás vállalkozásának feketében tartása érdekében. Ne felejtse el ezeket elkötelezni az emlékekkel, vagy nevezze el magát ezekkel a tippekkel. Egy napon visszatekinthet a sikereire és köszönetet mond a Google-nak, hogy átbotlott ezen a mennyország által küldött írón.

Mindenesetre, ha olyan kérdése van, amelyre szeretnénk, hogy válaszoljunk, kérjük, küldjön nekünk üzenetet vagy e-mailt. Biztosan válaszolunk, amint csak tudunk. Most menj tovább, mutasd meg a világnak, mit képesek a hétköznapi malajziai férfiak elérni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map