Γιατί πρέπει να συνδέσετε το Etsy σε μια τοποθεσία Wix και πώς να το κάνετε σε 10 λεπτά

Etsy έχει αναπτυχθεί από έναν άγνωστο ιστότοπο για να αγοράσει δροσερά χειροποίητα προϊόντα σε μια εταιρεία που διαπραγματεύεται στο κοινό και που πούλησε 2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στα εμπορεύματα πέρυσι.


Εάν πουλάτε χειροποίητα αγαθά ή μοναδικές ψηφιακές λήψεις, η Etsy έχει πάνω από 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες που αγοράζουν και πωλούν, έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε πελάτες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία ιστότοπου ή την εύρεση ατόμων για αγορά των προϊόντων σας. Ο Etsy το χειρίζεται για εσάς.

Όμως, καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η Etsy δεν σας επιτρέπει να κάνετε μερικά από τα πράγματα που χρειάζεστε, επομένως η δημιουργία του δικού σας ιστότοπου είναι απαραίτητη.

Γιατί οι Wix και Etsy είναι υπέροχοι μαζί

Πώς να συνδέσετε το Etsy στο Wix

Εάν έχετε τον δικό σας ιστότοπο, ορισμένοι προτείνουν να κλείσετε το κατάστημά σας Etsy και να εγκαταλείψετε εντελώς την Etsy. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Etsy συγκέντρωσε πάνω από 87 εκατομμύρια δολάρια μόνο το τρίτο τρίμηνο του 2016, πιστεύετε ότι αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή?

Πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι είναι ενεργοί αγοραστές στο Etsy. Αυτές είναι πολλές πιθανότητες να πουλήσουν τα προϊόντα σας. Εάν είστε σοβαροί για την πώληση στο Διαδίκτυο πλήρους απασχόλησης, θα πρέπει να αποτελεί μέρος της επιχείρησής σας. Αλλά μόνο ένα μέρος.

Αντί να κλείσετε το κατάστημά σας Etsy, γιατί να μην το συνδέσετε σε έναν ιστότοπο Wix; Αυτό δημιουργεί έναν δωρεάν τρόπο για την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Το Wix είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για άτομα που δεν γνωρίζουν πώς να σχεδιάζουν ιστότοπους. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε μια γραμμή κώδικα. Εάν η σκέψη δημιουργίας ενός ιστότοπου σάς προσφέρει εφιάλτες, η Τεχνητή Νοημοσύνη του Τεχνητού Σχεδιασμού τους διευκολύνει. Απλώς απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις και σε λίγα λεπτά έχετε έναν ιστότοπο.

Συνδυάζοντας τον ιστότοπό σας Wix με το κατάστημά σας Etsy, έχετε μια ενσωματωμένη πηγή οργανικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας που δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Είναι δύσκολο να επιτευχθεί δωρεάν κυκλοφορία αυτές τις μέρες. Και όταν χτίζετε μια επιχείρηση σε μια κλωστή, οι δεκάδες αυξάνονται πραγματικά.

Δημιουργία ιστότοπου Wix: 

Εάν μόλις ξεκινήσετε, αυτός ο πλήρης οδηγός θα σας δείξει το ακριβή βήματα για το πώς να δημιουργήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο Wix.

Γιατί πρέπει να συμπεριλάβω το Etsy Store στο Wix?

Εάν θέλετε μια επιχείρηση που θα διαρκέσει, πρέπει να την οικοδομήσετε μόνοι σας, όχι στο Etsy. Τι θα συνέβαινε στην αναπτυσσόμενη επωνυμία σας εάν η Etsy άρχισε να χρεώνει 1000 $ / έτος για να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της?

Η Etsy κάνει μια καταπληκτική δουλειά προωθώντας τη μάρκα τους στο διαδίκτυο, στην έντυπη και στην τηλεόραση. Ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια μάρκετινγκ για να κερδίζουν συνεχώς νέους πελάτες. Οι άνθρωποι εμπιστεύονται τον Etsy και λατρεύουν να αγοράζουν από αυτούς. Αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι αλήθεια για εσάς, αλλά αν έχετε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να δαπανήσετε στο μάρκετινγκ, δεν θα χρειαζόταν να έχετε κατάστημα Etsy.

Ενώ το Etsy είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που εργάζεται σκληρά για να ικανοποιήσει τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές, έχει περιορισμούς.

Αυτοί οι περιορισμοί δυσκολεύουν την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αλλά είναι δυνατόν να αξιοποιήσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Η ενσωμάτωση του καταστήματος Etsy στον ιστότοπό σας Wix σας επιτρέπει:

 1. Ευκολότερη δημιουργία λίστας email
 2. Μια καλύτερη εμπειρία πελατών
 3. Η ικανότητα να καλλιεργεί πελάτες που δεν είναι έτοιμοι να αγοράσουν
 4. Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι προς ανταγωνιστικά προϊόντα

1. Ευκολότερη δημιουργία λίστας email

Στο Etsy, λαμβάνετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη σας μόνο όταν πραγματοποιούν μια αγορά. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης και θα πρέπει ήδη να στέλνετε email στους πελάτες σας σε τακτική βάση.

Όμως, τα email των πελατών είναι μόνο ένα σημείο εκκίνησης. Αυτό δεν παρέχει την ευκαιρία να συνδεθείτε με τα άτομα που δεν αγόρασαν κατά την πρώτη επίσκεψή τους στον ιστότοπό σας. Με το Wix, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις εφαρμογές δημιουργίας λιστών για να καταγράψετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επισκεπτών του ιστότοπού σας που δεν είναι ακόμη πελάτες.

2. Μια καλύτερη εμπειρία πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών για διαδικτυακές επιχειρήσεις ξεκινά με έναν ιστότοπο που διευκολύνει τους πελάτες να βρίσκουν και να αγοράζουν ό, τι θέλουν. Καλέστε την εμπειρία χρήστη, εξυπηρέτηση πελατών ή εμπειρία πελάτη. Η ουσία είναι ότι πρέπει να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους πελάτες να αγοράσουν από εσάς.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αγαπούν να αγοράζουν από την Etsy είναι ότι το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο για οποιονδήποτε να αγοράσει. Αναζήτηση, κλικ, αγορά. Αυτό είναι. Γιατί να περάσετε αμέτρητες ώρες προσπαθώντας να καταλάβετε πώς να το κάνετε αυτό μόνοι σας, όταν μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία τους?

Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη ρύθμιση καλαθιών αγορών και την ενσωμάτωσή τους με πύλες πληρωμής, η εφαρμογή Etsy Store από το Wix μεταφέρει πελάτες στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς Etsy. Επειδή οι πελάτες εμπιστεύονται την Etsy και τους αρέσει να αγοράζουν από αυτούς, τα ποσοστά εγκατάλειψης θα είναι χαμηλότερα.

3. Η ικανότητα να καλλιεργεί πελάτες που δεν είναι έτοιμοι να αγοράσουν

Εάν πουλάτε ένα προϊόν με υψηλή τιμή, ενδέχεται να χρειαστούν αρκετές επισκέψεις προτού σας εμπιστευτούν αρκετά για να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Αν και δεν υπάρχει ένας «επίσημος» αριθμός από την Etsy, οι πωλητές υπολογίζουν το μέση τιμή πώλησης στο Etsy περίπου 20 $.

Εάν προσφέρετε ένα freebie στον ιστότοπό σας με αντάλλαγμα μια διεύθυνση email, θα είναι ευκολότερο να παραμείνετε σε επαφή με προοπτικές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τους στείλετε email που θα τους καθοδηγήσουν στην αγορά του προϊόντος σας.

4. Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι για ανταγωνιστικά προϊόντα

Όταν ένας πελάτης βλέπει το προϊόν σας, υπάρχει ένα μενού που τους οδηγεί σε διάφορα προϊόντα από άλλους πωλητές της Etsy. Το κατάστημα Etsy μέσα σε έναν ιστότοπο Wix δεν διαθέτει αυτούς τους συνδέσμους, επομένως ο δυνητικός αγοραστής σας δεν θα έχει τρόπο να βρει παρόμοια προϊόντα από διαφορετικό πωλητή.

Ανταγωνιστικά προϊόντα στο Etsy

Πώς να συνδέσετε το Etsy Store στον ιστότοπό σας Wix

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Wix.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εφαρμογής από τον Πίνακα ελέγχου σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Προσθέστε μια εφαρμογή στο Wix

3. Πληκτρολογήστε τη λέξη “Etsy” στο πλαίσιο Αναζήτηση εφαρμογών στο επάνω μέρος της οθόνης του App Market. 

4. Επιλέξτε την εφαρμογή Etsy Shop και κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στον ιστότοπο».

Wix App Market

5. Ανοίξτε το Wix Editor από την οθόνη επιτυχίας. 

Προσθήκη της εφαρμογής Etsy

6. Το Wix Editor δημιουργεί μια νέα σελίδα που ονομάζεται Etsy Shop.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ενσωματώσετε το κατάστημά σας στην αρχική σας σελίδα. Εάν προσπαθήσετε να διαγράψετε αυτήν τη σελίδα, θα καταργήσετε την εφαρμογή Etsy shop. Η σελίδα είναι γεμάτη με πληροφορίες επίδειξης για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς εμφανίζεται το κατάστημα. Θα χρειαστεί να συνδέσετε το κατάστημά σας μέσω των ρυθμίσεων για να δείτε τα αντικείμενά σας.

7. Κάντε κλικ οπουδήποτε μέσα στο κατάστημα για να εμφανιστεί το οβάλ κουμπί «Ρυθμίσεις».

Ρυθμίσεις Etsy Wix

8. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «Σύνδεση του καταστήματός σας» στην εφαρμογή που εμφανίζεται πάνω από την προεπισκόπηση της σελίδας σας. 

Συνδέστε το Etsy Shop

9. Εξουσιοδοτήστε το Wix για να τραβήξετε τις πληροφορίες σας Etsy

Εξουσιοδοτήστε το Wix για να τραβήξετε τις πληροφορίες Etsy χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Etsy στο αναδυόμενο παράθυρο. Εάν εξακολουθείτε να είστε συνδεδεμένοι στο Etsy, κάντε κλικ στο κουμπί Εξουσιοδότηση. Θα επιστρέψετε στην εφαρμογή Etsy Shop στο Wix Editor.

Χρήση της εφαρμογής Etsy Store Inside the Wix Editor

Η εφαρμογή Etsy Store είναι πολύ απλή. Περιέχει δύο ενότητες:

 1. Ρυθμίσεις
 2. Σχέδιο

Η ενότητα Ρυθμίσεις της εφαρμογής σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποιες ενότητες του καταστήματος Etsy θα εμφανίζονται. Εάν θέλετε να αλλάξετε το κείμενο σε οποιαδήποτε από αυτές τις ενότητες, θα πρέπει να μεταβείτε στον λογαριασμό σας Etsy για να το κάνετε. Απλώς κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Επεξεργασία καταστήματος” από το Etsy για να κάνετε αλλαγές σε αυτές τις ενότητες.

Επεξεργασία καταστήματος

Η ενότητα Σχεδίαση σάς επιτρέπει να αλλάζετε χρώματα κουμπιών και κειμένου, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε την πραγματική διάταξη της σελίδας.

συμπέρασμα

Συνδυάζοντας τη μεγάλη πελατειακή βάση του Etsy και τις δυνατότητες δημιουργίας λίστας email του ιστότοπού σας Wix, είστε στο δρόμο σας για την οικοδόμηση μιας προσοδοφόρας διαδικτυακής επιχείρησης που θα σας στηρίξει για τα επόμενα χρόνια..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map