10 έξυπνες επεκτάσεις Chrome που επιταχύνουν την προσέγγιση των email σας

Αυτή είναι μια θέση επισκεπτών από τον Michael Quoc από το Dealspotr.


Η προσέγγιση μέσω email μπορεί να είναι δύσκολη. Η εύρεση επαφών και η δημιουργία του τέλειου μηνύματος απαιτεί ακριβή ρύθμιση, μαζί με χρόνο και υπομονή. Όταν θεωρείτε ότι ο μέσος επιχειρηματίας λαμβάνει σχεδόν 100 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα, το μήνυμά σας αναμένεται να χαθεί στην τυχαία σειρά.

Οι επεκτάσεις του Google Chrome μπορούν να βοηθήσουν την αλληλογραφία σας με διάφορους τρόπους. Συνδυάζοντας το Chrome και το Gmail, οι επεκτάσεις που εστιάζουν στο email παρέχουν γρήγορες λύσεις προσέγγισης που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόκρισης σε κάθε καμπάνια.

Αλλά ποιες επεκτάσεις είναι οι καλύτερες όταν πρόκειται για δημιουργία λιστών, σύνταξη email και παρακολούθηση; Εδώ είναι 10 που έκαναν το κόψιμο.

Contents

Δημιουργήστε λίστες προσέγγισης με το πάτημα ενός κουμπιού

Η δημιουργία λιστών μπορεί να είναι ένα από τα πιο χρονοβόρα μέρη της προσέγγισης. Κυνηγός είναι μια επέκταση που απαριθμεί όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από οποιονδήποτε ιστότοπο, χωρίς να χρειάζεται να καθαρίσει ολόκληρη τη σελίδα. Σας δίνει επίσης το πιο κοινό μοτίβο διευθύνσεων email για αυτόν τον ιστότοπο – για παράδειγμα, {first}{last}@twitter.com.

Λίστα προσέγγισης εφαρμογών Hunter

Η πραγματική βελτιστοποίηση του Hunter βρίσκεται στις αναζητήσεις στο LinkedIn. Έκανα ένα δείγμα αναζήτησης για άτομα που εργάζονται στο Twitter. Χωρίς καν να κάνω κλικ στην επέκταση Hunter, βλέπω ήδη ένα πλαίσιο σε κάθε αποτέλεσμα που μου επιτρέπει να αποθηκεύσω τα στοιχεία επικοινωνίας ως δυνητικό πελάτη.

Οθόνη εφαρμογής Hunter

Όταν κάνω κλικ στην επέκταση, λαμβάνω μια συντομευμένη λίστα ονομάτων και διευθύνσεων email που μπορώ να ελέγξω ή να αποεπιλέξω.

Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή “Εύρεση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευση δυνητικών πελατών”, όλες οι επιλεγμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εισάγονται σε μια λίστα στον κύριο ιστότοπο του Hunter.

Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής Hunter

Εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα των δυνητικών πελατών σας, να επαληθεύσετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να εξαγάγετε δεδομένα σε ένα αρχείο CSV.

Αποκτήστε το Hunter στο Chrome Web Store.

Πιάστε λάθη γραμματικής πριν στέλνεις αυτό το email

Όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με μια επαφή, το πρώτο πράγμα που συνήθως λαμβάνουν από εσάς είναι ένα email. Και όταν αυτό το email περιλαμβάνει λάθη γραμματικής και τυπογραφικά λάθη, θα μπορούσε να σας κοστίσει τη σχέση.

Ένα άλλο σετ ματιών βοηθά. Ενώ η λειτουργία ορθογραφικού ελέγχου φροντίζει τα περισσότερα ορθογραφικά λάθη, Γραμματικά βοηθά με τα λιγότερο προφανή λάθη γραμματικής.

Εφαρμογή γραμματικής

Όπου υποστηρίζεται η επέκταση, θα δείτε ένα μικρό λογότυπο γραμματικής να εμφανίζεται σε οποιοδήποτε πεδίο κειμένου σε αυτόν τον ιστότοπο. Το δοκίμασα με το Gmail.

Προτάσεις εφαρμογών γραμματικής

Όταν εντοπίσει σφάλμα, το λογότυπο της Γραμματικής (που βρίσκεται εδώ κάτω δεξιά) γίνεται κόκκινο. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί και μια ενότητα Grammarly εμφανίζεται με προτάσεις:

Στιγμιότυπο app app

Δεν εξηγεί μόνο το ζήτημα, αλλά επίσης περιγράφει γιατί αυτό είναι ένα γραμματικό σφάλμα και πώς να το διορθώσετε. Απλώς κάνω κλικ στην προτεινόμενη λέξη με πράσινο χρώμα για να αντικαταστήσω το λάθος μου.

Πέρα από έναν παραδοσιακό ορθογραφικό έλεγχο, η Γραμματική συλλαμβάνει επίσης λέξεις που χρησιμοποιούνται σε λάθος περιβάλλον, επιδιορθώνει ζητήματα συμφωνίας υποκειμένου-ρήματος και επεξεργάζεται την τοποθέτηση τροποποιητή και τη χρήση του άρθρου.

Αποκτήστε γραμματική στο Chrome Web Store.

Στείλτε μαζικές καμπάνιες email στα εισερχόμενά σας στο Gmail

Απαιτούνται μεγάλες καμπάνιες προσέγγισης email για πολλές εταιρείες, αλλά τα εξερχόμενα όρια email στο Gmail το καθιστούν σχεδόν αδύνατο – για να μην αναφέρουμε την εναλλαγή μεταξύ του προτύπου Gmail και του υπολογιστικού φύλλου διευθύνσεων email.

GMass λειτουργεί μέσα στο Gmail για να στέλνει μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε σε λίστες που έχουν δημιουργηθεί στα Φύλλα Google είτε σε μη αυτόματες λίστες που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης του Gmail.

Εφαρμογή Gmass

Όταν συνδέετε τον λογαριασμό σας στο GMass, μπορείτε στη συνέχεια να συνδέσετε ένα υπάρχον φύλλο και να εξαγάγετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πεδία ονομάτων και άλλες πληροφορίες. Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε καμπάνιες συγχώνευσης αλληλογραφίας, να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακολούθησης και να παρακολουθείτε τα ανοίγματα και τα κλικ.

Ένα άλλο πράγμα – το GMass δεν είναι μόνο για τρελές μεγάλες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ξέρετε ότι (εντελώς προφανές) τέχνασμα όπου θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων και δεν θέλετε οι άλλοι να γνωρίζουν ότι ήταν ένα ομαδικό email; Συνήθως, θα στείλατε το email στον εαυτό σας και στη συνέχεια στο BCC όλους τους άλλους παραλήπτες. Το GMass προσθέτει ένα κουμπί, ακριβώς δίπλα στο κουμπί αποστολής, που το κάνει αυτό για εσάς.

Αποκτήστε το GMass στο Chrome Web Store.

Αποσυνδεθείτε με μια αξέχαστη, προσαρμοσμένη υπογραφή email

Με το email να είναι απρόσωπο από τη φύση του, οι υπογραφές έχουν γίνει ένας τρόπος για τους επαγγελματίες να εισαχθούν γρήγορα και να αντιμετωπίσουν το κείμενο Arial που διαβάζουμε τόσο συχνά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας μας. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη υπογραφή με το Wisestamp.

Με το εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας υπογραφών, μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τους συνδέσμους κοινωνικών μέσων και μια φιλική εικόνα στο τέλος κάθε email.

Η εφαρμογή ξεκινά ρωτώντας για ποιον κλάδο / σκοπό δημιουργείτε την υπογραφή (για παράδειγμα, επέλεξα το μάρκετινγκ) και θα πάτε από εκεί.

Εφαρμογή Wisestamp

Με τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να κάνετε μόνο μια βασική υπογραφή. Αλλά ένας λογαριασμός Pro σάς παρέχει πρόσβαση σε πολλά πρότυπα και στυλ και σας επιτρέπει να προσθέσετε λειτουργίες όπως τυχαία εισαγωγικά, βίντεο YouTube ή το πιο πρόσφατο Tweet σας. Εγκαταστήστε την επέκταση εδώ και εγγραφείτε για καλύτερες αποσυνδέσεις.

Αποκτήστε το Wisestamp στο Chrome Web Store.

Οργανώστε και παρακολουθήστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελατών κατά τη διάρκεια των πωλήσεων στο Gmail

Ράβδωση, ένα εργαλείο CRM, χιονοστιβάζει πολλά εργαλεία διαχείρισης σχέσεων πελατών σε μια εύχρηστη επέκταση Chrome. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα επικεντρωθούμε στις δυνατότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής

Το Streak σας βοηθά να προσαρμόσετε και να στείλετε μια συγχώνευση αλληλογραφίας και στη συνέχεια να οργανώσετε τα αποτελέσματα στο Gmail. Μπορείτε να μοιραστείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μέλη της “ομάδας σας”, να μετατρέψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε στοιχείο εκκρεμότητας και να συντονίσετε τις συνομιλίες σας μέσω email ανάλογα με το πού ταιριάζουν κατά τη διάρκεια των πωλήσεών σας – από δυνητικούς πελάτες έως κλειστές προσφορές.

Στιγμιότυπο app app

Εγκαταστήστε το Streak και θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που διαβάζεται ένα email κατά την εγγραφή αυτών των πληροφοριών σε ένα χρονοδιάγραμμα. Με ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα, σας δείχνει ποιοι διαβάζουν το email, πότε και πού διαβάστηκε και ποια συσκευή χρησιμοποιήθηκε για το άνοιγμα του μηνύματος. Μπορείτε επίσης να διαπιστώσετε εάν το email σας προωθήθηκε και άνοιξε από άλλους.

Αποκτήστε το Streak στο Chrome Web Store.

Μετατρέψτε το Gmail σε διαχειριστή εργασιών για οργάνωση & προτεραιότητα

Όταν τα εισερχόμενα του email σας πλημμυρίζουν ανεπιθύμητα μηνύματα και διαφημιστικά μηνύματα, μπορεί να είναι δύσκολο να διαχωρίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα οποία πραγματικά πρέπει να απαντήσετε. Ενεργά Εισερχόμενα μετατρέπει τα εισερχόμενά σας σε διαχειριστή εργασιών – μπορείτε να εκχωρήσετε σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια συγκεκριμένη εργασία και ημερομηνία λήξης, ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε στο μέλλον.

Σε αυτό το παράδειγμα, έχω ορίσει αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το ActiveInbox σήμερα:

ενεργά εισερχόμενα

Όταν επιστρέφω στα εισερχόμενά μου, εμφανίζεται ως εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί, και όχι ως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να απαντήσει. Η εταιρεία λέει ότι “τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι γράμματα, είναι άσχημα μορφοποιημένα καθήκοντα” – και το ActiveInbox μπορεί να τα διαχειριστεί όλα. Δείτε την επέκταση εδώ.

Αποκτήστε το ActiveInbox στο Chrome Web Store.

Παρακολούθηση προσέγγισης χρηστών, ιστότοπων και σημαντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ακολουθω είναι μια άλλη επέκταση που θα μετατρέψει τα εισερχόμενά σας στο Gmail σε έναν διαχειριστή εργασιών, αλλά με έμφαση στην παρακολούθηση των εργασιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

εφαρμογή παρακολούθησης

Παρόλο που υπάρχουν πολλές άλλες επεκτάσεις που το διαχειρίζονται, το FollowUp διαθέτει μια καθαρότερη διεπαφή και έναν εξαιρετικά εύκολο προγραμματιστή. Υπάρχει επίσης μια επιλογή αυτόματης παρακολούθησης, για όσους θέλουν να την ορίσουν και να την ξεχάσουν.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτής της επέκτασης είναι ότι εάν έχετε προγραμματίσει ένα μήνυμα παρακολούθησης για μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έπειτα ότι επικοινωνήσει μαζί σας πριν σβήσει, ακυρώνει την επόμενη εργασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Και δεν μπορείτε να παρακολουθείτε μόνο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

συνέχεια στο στιγμιότυπο οθόνης

Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επέκταση κατά την περιήγηση στον ιστό ως είδος σελιδοδείκτη, αλλά με μια υπενθύμιση για “παρακολούθηση” σε αυτήν τη σελίδα σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή ώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FollowUp δωρεάν για 14 ημέρες.

Λάβετε FollowUp στο Chrome Web Store.

Μειώστε το χρόνο που γράφετε για τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου

Ένας σίγουρος τρόπος να σπαταλάς χρόνο ενώ στέλνεις email στέλνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά στις απαντήσεις σου. Το Auto Text Expander μπορεί να είναι η λιγότερο αισθητικά ευχάριστη επέκταση στη λίστα, αλλά μπορεί να είναι εξοικονόμηση σε πραγματικό χρόνο προσθέτοντας προσαρμοσμένες συντομεύσεις στο πληκτρολόγιό σας.

Ας υποθέσουμε ότι πρέπει να πληκτρολογήσετε την περιγραφή της εταιρείας σας σε πολλά από τα email που στέλνετε. Απλώς δημιουργήστε μια περιγραφή στον ιστότοπο Auto Text Expander και πατήστε “αποθήκευση”.

αυτόματη επέκταση κειμένου

Για παράδειγμα, κάθε φορά που πρέπει να γράψω τις ίδιες πληροφορίες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληκτρολογώ απλώς DS στο σώμα του email μου και το κείμενο εμφανίζεται αμέσως (τόσο γρήγορα, δεν μπορώ ούτε να τραβήξω στιγμιότυπο οθόνης της διαδικασίας).

Το καλύτερο κομμάτι? Η επέκταση δεν περιορίζεται στο Gmail. Χρησιμοποιήστε το για να συμπληρώσετε γρήγορα στοιχεία επικοινωνίας ή φόρμες υποβολής στον Ιστό – υποστηρίζει ακόμη και HTML. Αποκτήστε την επέκταση και κάντε τα δάχτυλά σας ένα διάλειμμα.

Αποκτήστε την αυτόματη επέκταση κειμένου στο Chrome Web Store.

Παρακολουθήστε οπτικά τα ανοιχτά email σας με μια ματιά στα εισερχόμενά σας

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε αμέσως πότε άνοιξε και διαβάστηκε ένα μήνυμα, Mailtrack είναι η επέκταση για εσάς. Με αποκλειστικό σκοπό την παρακολούθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Mailtrack προσθέτει ένα οπτικό στοιχείο στα εισερχόμενά σας για να σας ενημερώσει με μια ματιά εάν και πότε διαβάζεται το μήνυμα.

Όταν εγκατασταθεί η επέκταση, το μήνυμα που αποστέλλεται θα μοιάζει με αυτό (σημειώστε το μόνο σημάδι επιλογής)

εφαρμογή mailtrack

Μόλις διαβαστεί, θα ειδοποιηθείτε με διάφορους τρόπους. Το ένα είναι email…

στιγμιότυπο οθόνης mailtrack

Μέσω ειδοποίησης push…

push mailtrack

Ή ακριβώς στα εισερχόμενά σας (σημειώστε ότι και οι δύο έλεγχοι είναι πλέον πράσινοι).

email mailtrack

Το Mailtrack σάς ενημερώνει εάν τα email σας έχουν ανοίξει, όταν έχουν διαβαστεί και αν έχουν ανοίξει ξανά για περισσότερη αξιολόγηση. Μπορείτε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για διαβάσεις με την επέκταση.

Αποκτήστε το Mailtrack στο Chrome Web Store.

Εισαγάγετε πληροφορίες LinkedIn και κοινωνικών μέσων για οποιαδήποτε επαφή στο βιβλίο διευθύνσεών σας

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ είναι συχνά έξυπνες, σπάνια σας δίνουν μια μεγάλη εικόνα για το άτομο πίσω από το avatar μεγέθους μικρογραφιών. Με το Rapportive, ο καταδιώκτης θα σας ευχαριστήσει με τον αριθμό των επαγγελματικών πληροφοριών σχετικά με τον πελάτη που επέστρεψε απευθείας στα εισερχόμενά σας στο Gmail.

αξιόπιστη εφαρμογή

Στη μέση μιας συγκεκριμένης συνομιλίας μέσω email, η επέκταση ξεκινά μια ενότητα που συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία του LinkedIn της επαφής σας. Και δεν είναι μόνο στο Gmail – Το Rapportive θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε σχέσεις με το MailChimp, το CrunchBase και τα παρόμοια.

Μπορείτε να λάβετε το Rapportive δωρεάν ή να κατεβάσετε το Navigator πωλήσεων CRM επέκτασης all-in-one του LinkedIn για μια πιο επιχειρηματική προσέγγιση.

Αποκτήστε το Rapportive στο Chrome Web Store.

Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια με αυτές τις επεκτάσεις

Δοκιμάστε μία ή όλες αυτές τις 10 επεκτάσεις για να κάνετε το μάρκετινγκ και την προσέγγισή σας μέσω email σχεδόν αβίαστη.

Υπάρχει κάποια επέκταση που δεν αναφέρεται εδώ που θεωρείτε ιδιαίτερα χρήσιμη; Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map