17 κόλπα διαφημίσεων στο Facebook που αυξάνουν πραγματικά τις πωλήσεις!

Χρησιμοποιείτε διαφημίσεις στο Facebook?


Είναι ένας φανταστικός τρόπος για τους κατόχους διαδικτυακών καταστημάτων να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους μπροστά σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμφανίζουν τα προϊόντα σας μπροστά στο σωστό κοινό.

Για τους κατόχους ηλεκτρονικού εμπορίου, το Facebook σάς δίνει έναν εύκολο τρόπο να στοχεύσετε έναν πολύ συγκεκριμένο πελάτη και να τους οδηγήσετε πίσω στον ιστότοπό σας.

Χρησιμοποιώντας ορισμένα κόλπα και συμβουλές, μπορείτε να αποσπάσετε ακόμη μεγαλύτερη αξία από αυτά. Μπορείτε να λάβετε περισσότερα κλικ, περισσότερους στοχευμένους πελάτες και περισσότερες πωλήσεις.

Contents

1. Χρησιμοποιήστε ένα καρουσέλ πολλαπλών προϊόντων

Το Facebook σάς επιτρέπει τώρα να επιλέξετε μια αγγελία καρουσέλ πολλαπλών προϊόντων. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτός ο συγκεκριμένος τύπος διαφήμισης αυξάνει την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και μειώνει το κόστος σας.

διαφημίσεις καρουσέλ

Πρώτα απ ‘όλα, είναι ενδιαφέρον και διαδραστικό. Οι πελάτες θέλουν να κάνουν κύλιση και να δουν περισσότερα προϊόντα. Η φυσική ίντριγκα μας μας οδηγεί να κάνουμε κλικ και να παίξουμε μαζί της. Αυτό προσελκύει περισσότερους ανθρώπους στην επωνυμία σας και τους εμπλέκει.

Δεύτερον, εμφανίζεται μια ομάδα προϊόντων που συνεργάζονται. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να πείτε μια ιστορία ή να εξηγήσετε πώς αλληλεπιδρούν πολλά προϊόντα.

Τρίτον, χρησιμοποιήστε το για να δείξει μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων. Ας υποθέσουμε ότι πουλάτε εξοπλισμό σνόουμπορντ. Οι πελάτες μπορεί να μην θέλουν αμέσως να αγοράσουν ένα snowboard, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καρουσέλ για να τους δείξετε φθηνότερα προϊόντα όπως μπότες ή κερί. Τους δίνει πολύ μεγαλύτερο λόγο να κάνουν κλικ.

2. Χρησιμοποιήστε μια διαφήμιση βίντεο

Ο αλγόριθμος του Facebook δίνει προτεραιότητα στο περιεχόμενο βίντεο. Χρησιμοποιώντας ένα βίντεο, η διαφήμισή σας είναι πολύ πιο πιθανό να βρεθεί στη ροή των χρηστών. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πιο ελκυστικό ως μορφή. Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι περισσότεροι από τους μισούς καθημερινούς χρήστες του Facebook παρακολουθούν βίντεο στην πλατφόρμα κάθε μέρα.

Οι πελάτες σας είναι πολύ πιο πιθανό να σταματήσουν και να παρακολουθήσουν ένα βίντεο, καθώς αρχίζει αμέσως να παίζει όταν κάνουν κύλιση σε αυτό.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δείξετε τα προϊόντα σας σε δράση. Για παράδειγμα, η Asos το κάνει αυτό για να αναδείξει τη γκάμα των ρούχων τους. Εάν έχετε ένα κατάστημα μόδας, μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο μόνοι σας. Κατά τη δημιουργία της αγγελίας σας, επιλέξτε τη μορφή βίντεο.

Άσος

(Αν και, κρίνοντας από το νέο emoticon «θυμωμένου προσώπου», δεν αγαπούν όλοι τη νέα σειρά Asos!)

3. Χρησιμοποιήστε τις «προσφορές» του Facebook

Όλοι αγαπούν μια πώληση και οι πελάτες σας είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν κλικ όταν προσφέρετε έκπτωση.

Εάν έχετε μια πώληση στα προϊόντα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαφήμιση ειδικά για την πώληση ή την προσφορά. Γιατί να μην δημιουργήσετε μια εισαγωγική προσφορά για να προσελκύσετε άτομα; Δείτε πώς προσφέρει η Macy την έκπτωση 25% σε όλα τα προϊόντα άνω των 100 $.

Προσφορά Macys

Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την αγγελία είναι ότι οι δυνητικοί πελάτες σας δεν χρειάζεται καν να αφήσουν το Facebook για να το εξαργυρώσουν. Υπάρχει λιγότερη τριβή και κλείνει το χάσμα μεταξύ μιας πώλησης. Κάνοντας κλικ στη διαφήμιση τους δίνεται ένας μοναδικός κωδικός, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν στον ιστότοπό σας. Αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιεί επίσης «κοινωνική απόδειξη», δείχνοντας σε άλλους ότι «14, 991» άτομα το έχουν ήδη διεκδικήσει. Συνολικά, αυτός είναι ένας λαμπρός τρόπος να προσελκύσετε νέους και υπάρχοντες πελάτες στον ιστότοπό σας.

4. «Ενισχύστε» μια υπάρχουσα δημοφιλή ανάρτηση

Μερικές φορές, είμαστε επιφυλακτικοί για την κυκλοφορία μιας διαφήμισης, επειδή δεν ξέρουμε ποτέ πόσο καλά θα αντιδράσει. Θα κάνει κλικ κάποιος; Θα είναι σπατάλη χρημάτων; Γι ‘αυτό η ενίσχυση μιας υπάρχουσας ανάρτησης είναι μια εξαιρετική ιδέα. Μπορείτε να επιλέξετε μια ανάρτηση που έχει ήδη δημιουργήσει τόνους μετοχών, κλικ και αλληλεπιδράσεις. Με άλλα λόγια, ξέρετε ότι λειτουργεί. Τώρα, απλώς ενισχύστε το για να προσεγγίσετε χιλιάδες νέους ανθρώπους.

Μπορείτε να επιλέξετε να την προωθήσετε σε άτομα που τους αρέσει ήδη η σελίδα σας ή να προσεγγίσετε νέα άτομα. (Θα σας δείξω μερικά ακόμα κόλπα στόχευσης πιο κάτω). Η ομορφιά μιας ενισχυμένης ανάρτησης είναι ότι γνωρίζετε ήδη ότι παράγει αποτελέσματα. Ενισχύστε το και είστε σχεδόν εγγυημένοι περισσότερες πωλήσεις και προσοχή.

Προώθηση ανάρτησης

5. Σταματήστε να πουλάτε!

Δεν πρέπει κάθε διαφήμιση να επικεντρώνεται στις πωλήσεις. Στην πραγματικότητα, οι μελέτες δείχνουν ότι τείνουμε να εξαλείφουμε τις καταφανείς διαφημίσεις. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διαφημίσεις στο διαδίκτυο που τις αγνοούμε αυτόματα. Αντ ‘αυτού, αναζητήστε άλλους τρόπους για να αποκτήσετε αξία από την αγγελία σας.

Μια επιλογή είναι η προώθηση μιας εκδήλωσης. Ως ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού εμπορίου, οι εκδηλώσεις είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Ίσως θα μπορούσατε να διοργανώσετε μια εκδήλωση εκτόξευσης προϊόντων στην περιοχή σας. Εάν έχετε ένα κατάστημα μόδας, θα μπορούσατε να διοργανώσετε μια εκδήλωση πασαρέλας ή να χρηματοδοτήσετε μια εκδήλωση ένδυσης. Εάν διευθύνετε ένα κατάστημα κοσμημάτων, θα μπορούσατε να φιλοξενήσετε ένα εργαστήριο στην περιοχή σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια εκδήλωση Facebook για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση για αυτό.

Εκδήλωση

Δείτε πώς η Jasper’s Market χρησιμοποιεί μια εκδήλωση για να αναδείξει τα προϊόντα της. Δεν πωλούν ενεργά τίποτα, αλλά όλα συμβάλλουν στις ενδεχόμενες πωλήσεις.

6. Ενισχύστε την ταυτότητα της επωνυμίας σας

Αυτός είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να διαφημιστείτε χωρίς να πουλήσετε πραγματικά τίποτα. Για παράδειγμα, πάρτε το North Face. Είναι ένα υπαίθριο και κατάστημα περιπέτειας. Ωστόσο, οι διαφημίσεις τους επικεντρώνονται στην ενίσχυση της ταυτότητας της επωνυμίας τους παρά στην απευθείας πώληση.

Βόρειο πρόσωπο

Κατανοούν ότι οι διαφημίσεις στο Facebook λειτουργούν καλύτερα όταν είναι οπτικής, εμπνευσμένες και ιογενείς. Μακροπρόθεσμα, θα ενισχύσουν την πελατειακή τους βάση και θα ενισχύσουν την αφοσίωση στην επωνυμία τους με αυτήν τη μορφή διαφήμισης.

7. Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη παρότρυνση για δράση

Εάν με ρωτήσετε, αυτή είναι μια από τις καλύτερες νέες δυνατότητες του Facebook. Αντί να χρησιμοποιείτε τη μορφή απλού πλαισίου, το Facebook σας επιτρέπει τώρα να δημιουργήσετε μια προσωπική παρότρυνση για δράση. Εξακολουθεί να χρησιμοποιείται πολύ από τις επωνυμίες και τους πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, θα αυξήσει δραστικά την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη παρότρυνση για δράση

Κατά τη ρύθμιση της αγγελίας σας, μεταβείτε στην ενότητα “κείμενο και σύνδεσμοι”. Θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από μερικές αναπτυσσόμενες επιλογές, όπως «ψωνίστε τώρα», «μάθετε περισσότερα», «εγγραφείτε» κ.λπ. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τη δική σας προσαρμοσμένη παρότρυνση για δράση. Αυτό θα ωθήσει ενεργά τους πελάτες σας να κάνουν κλικ και να αυξήσουν τις πιθανές πωλήσεις σας.

προσαρμοσμένη παρότρυνση για δράση

Στόχευση

Το Facebook έχει τη μοναδική δυνατότητα να προσφέρει εξειδικευμένες διαφημίσεις. Καταγράφει τα δημογραφικά δεδομένα και τα δεδομένα τοποθεσίας των περισσότερων χρηστών του. Συλλέγει επίσης τα ενδιαφέροντά τους, τα χόμπι και τις δουλειές τους. Όλα αυτά είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τους κατόχους ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί ακόμη πιο ισχυροί τρόποι για να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας. Εδώ είναι μερικές απλές ιδέες.

8. Στοχεύστε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας

Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων χρησιμοποιούν ενστικτωδώς διαφημίσεις Facebook για να προσεγγίσουν νέους πελάτες. Ωστόσο, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να στοχεύετε άτομα που έχουν ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό σας. Είναι ήδη εξοικειωμένοι με την επωνυμία σας. Έχουν ήδη περιηγηθεί στα προϊόντα σας. Υπάρχει ήδη σύνδεση εκεί, οπότε είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από εσάς. Απλά πρέπει να τους υπενθυμίσετε! Χρησιμοποιώντας διαφημίσεις στο Facebook, μπορείτε να τους υπενθυμίσετε σχετικά με τον ιστότοπό σας και να ενισχύσετε την ταυτότητα της επωνυμίας σας στο μυαλό τους.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κομμάτι κώδικα που ονομάζεται “Facebook pixel”. Το τοποθετείτε στον ιστότοπό σας, ώστε το Facebook να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το ποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Τώρα, όταν ρυθμίζετε την αγγελία σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσαρμοσμένο κοινό”.

Κυκλοφορία ιστότοπου Taregt

Θα δείτε τώρα αυτήν την επιλογή. Τώρα, το Facebook θα στοχεύει χρήστες που έχουν ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό σας. Είναι πολύ πιο πιθανό να λάβετε το κλικ και την πώληση χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική.

9. Στοχεύστε τους συνδρομητές email σας

Και πάλι, αυτό χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο παραπάνω. Μόνο αυτή τη φορά, το κοινό-στόχος σας είναι πιο στενά συνδεδεμένο με εσάς. Έχουν εγγραφεί στη λίστα email σας, πράγμα που σημαίνει ότι ενδιαφέρονται ήδη για τα προϊόντα σας. Μερικές προσεκτικές διαφημίσεις στο Facebook θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και θα τους πείσουν να αγοράσουν.

Στόχευση λίστας email

10. Στοχεύστε άτομα στη διαδικασία αγοράς κάτι

Το Facebook κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενότητα του αλγορίθμου στόχευσης. Ονομάζεται «συμπεριφορές», με κύκλο παρακάτω.

Στόχευση συμπεριφοράς αγοράς

Μεταβαίνοντας στο “αγοραστική συμπεριφορά” στο αναπτυσσόμενο μενού, μπορείτε να επιλέξετε να στοχεύσετε άτομα που βρίσκονται στη διαδικασία αγοράς ενός συγκεκριμένου προϊόντος. Ας υποθέσουμε ότι έχετε περιηγηθεί σε ιστότοπους που θέλουν να αγοράσουν μια νέα κονσόλα παιχνιδιών. Χρησιμοποιώντας cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το Facebook γνωρίζει πότε αναζητάτε μια νέα κονσόλα, οπότε ξεκινά να προβάλλει διαφημίσεις προσαρμοσμένες στο παιχνίδι. Πιθανότατα το έχετε βιώσει ο ίδιος.

Ως πωλητής ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να αναστρέψετε τους πίνακες. Τώρα μπορείτε να στοχεύσετε άτομα που βρίσκονται στη διαδικασία αγοράς μιας κονσόλας. Ιδανικό αν πουλάτε παιχνίδια ή αξεσουάρ. Μπορείτε να το κάνετε για σχεδόν οτιδήποτε: κοσμήματα, μόδα, γυαλιά ηλίου κ.λπ..

11. Στοχεύστε άτομα βάσει του εισοδήματός τους (ή άνω του μέσου όρου διαδικτυακών καταναλωτών)

Εάν διαθέτετε ακριβά προϊόντα, η διαφήμισή σας είναι γενικά σπατάλη σε έναν σπασμένο μαθητή! Ας υποθέσουμε ότι πουλάτε πολυτελή σαπούνια μπάνιου στα 100 $ ένα σαπούνι ή premium γυαλιά ηλίου στα 500 $ ανά ζεύγος. Έχετε ξεκάθαρα μια συγκεκριμένη αγορά υψηλού επιπέδου. Δεν έχω δει ποτέ έναν σπασμένο μαθητή να πέφτει 100 $ σε ένα σαπούνι, οπότε ρίχνετε απλώς διαφημιστικά χρήματα στον αέρα αν προωθήσετε το προϊόν σας σε αυτό το ευρύ κοινό.

Στόχος εισοδήματος

Στοχεύοντας άτομα με υψηλή καθαρή αξία ή υψηλό μέσο εισόδημα, είναι πιο πιθανό να χτυπήσετε το κοινό-στόχο σας.

Το Facebook κατηγοριοποιεί επίσης αυτούς που ξοδεύουν περισσότερο από το μέσο όρο στο διαδίκτυο. Φυσικά, αυτοί οι χρήστες του Facebook είναι στην ευχάριστη θέση να βγάλουν τις πιστωτικές τους κάρτες και αγαπούν λίγες διαδικτυακές αγορές! Αυτοί είναι οι τέλειοι χρήστες για στόχευση, ειδικά όταν περιορίζονται με ενδιαφέροντα και δημογραφικά στοιχεία.

12. Στοχεύστε τους γονείς κατά την ηλικία των παιδιών τους (ή στοχεύστε τις μέλλουσες μητέρες!)

Αυτό είναι ιδανικό για όσους πωλούν προϊόντα μωρού, παιδικά ρούχα ή προϊόντα για γονείς. Αλλά, προφανώς, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ηλικίας για γονείς με παιδιά. Η στόχευση «γονέων» μπορεί να σημαίνει αυτούς με έφηβο. Πολύ άχρηστο εάν πουλάτε αξεσουάρ μωρών. Έτσι, το Facebook το χωρίζει στην ηλικία των παιδιών των γονέων.

Στόχευση γονέων

Υπάρχει επίσης μια εξαιρετική κατηγορία ακριβώς κάτω από αυτό για τις «μέλλουσες μητέρες». Πρόκειται για μια τεράστια αγορά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αν πουλάτε παιδικά ρούχα και το Facebook σας επιτρέπει να προωθείτε απευθείας σε όλες τις έγκυες μητέρες σε όλο τον κόσμο!

13. Στόχευση κάποιου σε μακροχρόνια σχέση

Τα ζευγάρια που είναι ο μισός κόσμος μακριά ο ένας από τον άλλο λατρεύουν να στέλνουν δώρα. Μπορείτε να τους βοηθήσετε, στοχεύοντας τους απευθείας. Το Facebook χρησιμοποιεί τα διάφορα αναλυτικά στοιχεία του για να εντοπίσει ζευγάρια που βρίσκονται σε σχέσεις μεγάλων αποστάσεων.

Στόχευση συγγενικών σχέσεων

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, μπορείτε επίσης να στοχεύσετε άτομα εάν έχουν μια επέτειο που έρχεται. Αυτοί οι άνθρωποι ψάχνουν πάντα ένα δώρο στο εγγύς μέλλον. Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε φίλους εκείνων με νέα δουλειά ή φίλους ενός ζευγαριού που έχει πρόσφατα δεσμευτεί. Αυτοί είναι άνθρωποι που είναι πιθανό να ψάχνουν να αγοράσουν κάτι.

Βελτιστοποίηση εικόνας

Το Facebook δίνει προτεραιότητα σε εικόνες και βίντεο πάνω από άλλες μορφές περιεχομένου, οπότε πρέπει να τα κάνετε σωστά. Πρέπει να σταματήσετε τους ανθρώπους στα κομμάτια τους με μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Εδώ είναι μερικά κόλπα που θα βοηθήσουν.

14. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό φόντο

Οι ειδικοί της διαφήμισης έχουν κάνει χιλιάδες δοκιμές και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα λευκά υπόβαθρα οδηγούν σε περισσότερα κλικ. Γιατί; Επειδή, γενικά, τραβάει το μάτι. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων χρησιμοποιούν τακτικά το κενό για να κάνουν το κύριο αντικείμενο να ξεχωρίζει περισσότερο.

Λευκός χώρος

Σε αυτήν την εικόνα, δείτε πώς βγαίνει το πορτοκαλί από την οθόνη. Ενισχύεται από τη λευκή οθόνη πίσω από αυτό. Το μάτι του πελάτη τραβιέται αυτόματα προς αυτό και είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει κλικ στον σύνδεσμο. Δοκιμάστε το μόνοι σας με τις δικές σας διαφημίσεις.

15. Χρησιμοποιήστε τον κανόνα των τρίτων

Ο κανόνας των τρίτων είναι μια αρχή σχεδιασμού που βοηθά στη δημιουργία μιας αίσθησης ισορροπίας σε μια εικόνα. Η εφαρμογή αυτής της αρχής είναι εύκολη. διαιρέστε την εικόνα σας σε 9 κουτιά εξίσου μεγέθους σχεδιάζοντας δύο γραμμές οριζόντια και δύο κάθετα. Η τοποθέτηση του κύριου θέματος της διαφήμισής σας στις διατομές των γραμμένων γραμμών δίνει μια ισορροπημένη αίσθηση. Ακολουθεί μια διαφήμιση που εφάρμοσε αυτόν τον κανόνα:

Κανόνας των τρίτων

Αυτά τα παιδιά το έχουν απολύτως εδώ. Τα φωτεινά χρώματα αναδύονται, ενώ υπάρχει μια αίσθηση ομοιομορφίας και ισορροπίας – όλα χάρη στον εύχρηστο «κανόνα των τρίτων». Παρατηρήστε πόσο σκόπιμες είναι οι αναλογίες των αντικειμένων. τα δύο τρίτα της διαφήμισης θα είναι τα παπούτσια (πρωτεύον αντικείμενο) ενώ το τελικό ένα τρίτο θα είναι η επωνυμία (δευτερεύον αντικείμενο). Αυτό παρέχει μια οπτική ιεραρχία, όπου προσελκύετε πρώτα τις όμορφες συσκευές τους και, στη συνέχεια, είστε γνωστοί στην επωνυμία. Δίνουν επίσης στο προϊόν και το λογότυπο έναν τόνο αναπνευστικού χώρου, δίνοντάς του μια κομψή και ισορροπημένη αφή. Διαβάστε περισσότερα για αρχές σχεδιασμού των Διαφημίσεων Facebook.

16. Βάλτε πάντα το προϊόν σας στο δεξί χέρι

Αυτό το τέχνασμα μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα προϊόντα πωλούνται καλύτερα όταν διαφημίζονται στο δεξί χέρι ενός ατόμου. Τρελός! Αλλά αλήθεια. Όλα αυτά βασίζονται σε παλιές γνώσεις μάρκετινγκ. Σε ένα κατάστημα, για παράδειγμα, τα αντικείμενα που αγοράζετε τακτικά τοποθετούνται στη δεξιά πλευρά καθώς κινείτε προς τα κάτω.

Κοκ δεξιά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ίδιο κόλπο στο διαδίκτυο. Τα μάτια μας προσελκύονται αμέσως προς τα δεξιά. Για τους περισσότερους από εμάς, είναι πιο φυσικό.

Όταν χρησιμοποιείτε διαδικτυακό μάρκετινγκ και διαφήμιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη μυαλού jedi.

ΤΡΙΚΚ ΜΠΟΝΟΥΣ! 17. Χρησιμοποιήστε μια ακριβή τιμή για την τιμολόγηση

Το μυαλό σας επεξεργάζεται ένα απλό σχήμα πολύ πιο γρήγορα από ένα με πένες. Έτσι, αντί να προωθήσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στα 14,95 $, προωθήστε τα στα 15 $. Μην φοβάστε να στρογγυλοποιήσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω, επιδιώκοντας μια καλύτερη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα κόλπα, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Όπως πάντα, είμαι εδώ για να απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με τη διαφήμιση ή το μάρκετινγκ στο Facebook γενικά. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector