3 μεγάλες συμβουλές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου από τους ειδικούς

Πόσο δύσκολο είναι να διαθέσετε στην αγορά τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου?


Τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα?

Τείνουμε να κάνουμε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου πιο δύσκολο από ό, τι πρέπει. Η τήρηση των βασικών είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

βιβλία μάρκετινγκ

Ένα παράδειγμα; Αυτές οι τρεις μεγάλες συμβουλές μάρκετινγκ από ειδικούς του κλάδου. Δεν υπάρχει κάτι ασυνήθιστο εδώ. Οι πιθανότητες γνωρίζετε ήδη ότι πρέπει να κάνετε αυτά τα τρία πράγματα. Ίσως χρειάζεστε μια υπενθύμιση και μια εστίαση στο να κάνετε χρόνο για αυτούς; Εάν ναι, ορίστε.

Συμβουλή # 1: Προετοιμασία SEO

Επικοινωνήσαμε με την Rebecca Gill, σχεδιαστής ιστοσελίδων, έμπορος Διαδικτύου και ιδιοκτήτης του Web Savvy Marketing. Στα επτά χρόνια η εταιρεία της δραστηριοποιείται, το Web Savvy Marketing έχει γίνει γνωστό ως ένα από τα καλύτερα στην επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η Rebecca είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας του οποίου η γνώμη είναι ιδιαίτερα περιζήτητη για συμβολή σε εκπαιδευτικούς πόρους σχετικά με το SEO.

Ρωτήσαμε τι συμβουλεύει τους πελάτες που προσλαμβάνουν την εταιρεία της να σχεδιάσουν έναν νέο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Ρεμπέκα είπε ότι ανησυχείτε για το SEO πρώτα και σχεδιάστε αργότερα: «Βεβαιωθείτε ότι η έρευνα και ο προγραμματισμός έχουν γίνει για SEO πριν από το σχεδιασμό, την κωδικοποίηση ή την κυκλοφορία. Το SEO μετά την κυκλοφορία είναι πολύ αργά. “

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα συμβουλή, γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς γυρίζουν αυτήν την εξίσωση. Ανησυχούμε απλώς για τη δημιουργία και την προβολή ενός ιστότοπου και, στη συνέχεια, επικεντρωθούμε στην προσθήκη στοιχείων SEO.

πληκτρολόγηση χεριών στον υπολογιστή

Φυσικά, ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του SEO είναι το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό σας. Αυτό αποτελεί μεγάλη ανησυχία τόσο για τις μηχανές αναζήτησης όσο και για τους επισκέπτες. Γι ‘αυτό το γράψιμο εξαιρετικού αντιγράφου είναι απαραίτητο, καθώς προχωράμε σε αυτό το άρθρο σχετικά με τους 9 νόμους του SEO Copywriting.

Και αν θέλετε κάποιος να διαβάσει το άρθρο, καθώς και να ζητήσει από τις μηχανές αναζήτησης να το ευρετηριάσουν σωστά, χρειάζεστε έναν ελκυστικό τίτλο. Σε αυτό το άρθρο παρέχουμε εννέα συμβουλές για τη δημιουργία ακαταμάχητων τίτλων από μερικούς από τους καλύτερους συγγραφείς ιστολογίων στον κόσμο.

Συμβουλή # 2: Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων

Σύμφωνα με τον Shelly Peacock, σχεδιαστή του WordPress και ιδιοκτήτης του τρελού ταχέως αναπτυσσόμενου Spinbird Group, Τα κοινωνικά μέσα είναι μια βασική τακτική μάρκετινγκ για οποιονδήποτε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, “Ανάλογα με το προϊόν σας, ενισχύστε το όποτε είναι δυνατόν.” Η δεκαετής εταιρεία της είναι γνωστή για την εστίασή της στην εκπαίδευση των πελατών τους και το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι ένας μόνο τομέας για τον οποίο παρέχουν εξατομικευμένη βοήθεια.

Η Shelley παρείχε αυτή την συμβουλή μέσω Twitter, όπου έχει περισσότερους από 1.800 ακόλουθους. Αυτό είναι προφανώς ένας από τους αγαπημένους της ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Αλλά μην ξεχνάτε το Facebook και το LinkedIn, καθώς και το Pinterest και το Instagram.

μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Στην πραγματικότητα, έχουμε εντοπίσει το Instagram ως τον καλύτερο ιστότοπο κοινωνικών μέσων για χρήση από e-tailers και μάλιστα περιγράφουμε μια μελέτη περίπτωσης μιας γυναίκας που κερδίζει 15.000 $ κάθε φορά που ανεβάζει μια χορηγία. Εάν έχετε μόνο το χρόνο και τους πόρους για να αφιερώσετε σε ένα δίκτυο κοινωνικών μέσων, θα μπορούσε να είναι ότι το Instagram είναι η καλύτερη επιλογή σας. Διαβάστε περισσότερα γι ‘αυτό εδώ.

Συμβουλή # 3: Λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η Shelly Peacock του ομίλου Spinbird μας έδωσε ένα άλλο χρυσό ψήγμα μάρκετινγκ όταν είπε: «Συλλέξτε όλα τα email που μπορείτε – είναι καλύτερο από ποτέ για επιχειρήσεις». Και για να κάνει τα μηνύματά σας να φαίνονται πιο επαγγελματικά, η Shelly προτείνει τη λήψη ενός δωρεάν προγράμματος όπως HTMLsig για να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη γραμμή υπογραφής.

Γνωρίζατε ήδη για τη δημιουργία λίστας email, σωστά; Αλλά οι πιθανότητες ξεχάσατε τη σημασία της. Είναι εύκολο να εμπλακείτε τόσο στο SEO και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο blogging και στην ανάπτυξη προϊόντων και επωνυμία που ξεχνάτε τις απλές αλλά αποδεδειγμένες μεθόδους μάρκετινγκ.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε μελλοντικά email μάρκετινγκ είναι να προσφέρετε έναν κορυφαίο μαγνήτη. Ξέρετε, αυτά τα αναδυόμενα κουτιά που ζητούν ένα όνομα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αντάλλαγμα για ένα infographic ή eBook ή βίντεο που σας δείχνει τις 10 καλύτερες συμβουλές για… οτιδήποτε. Μπορείτε να βρείτε κάθε είδους καινοτόμες ιδέες για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού μαγνήτη, διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Και όταν δημιουργήσετε αυτόν τον τέλειο μαγνήτη μολύβδου, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση που πραγματικά προσελκύει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να επωφεληθούν από την προσφορά σας. Χρειάζεστε βοήθεια με αυτό; Έχουμε συμβουλές για τη δημιουργία μιας μαγνητικής παρότρυνσης για δράση εδώ.

Λοιπόν, το έχετε. Οι ειδικοί έχουν μιλήσει και μου έχουν υπενθυμίσει ότι τα βασικά στοιχεία του SEO, του μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων και της δημιουργίας μιας λίστας email εξακολουθούν να ισχύουν όσο ποτέ για την προώθηση του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector