Πώς να δημιουργήσετε έναν ακαταμάχητο μαγνήτη μολύβδου που ενισχύει τις εγγραφές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ξέρατε ότι 96% ατόμων που προσγειώνονται στον ιστότοπό σας δεν είναι έτοιμα να αγοράσουν αμέσως από εσάς?


Υπάρχει πολύς δρόμος από την προσγείωση σε έναν ιστότοπο έως την αγορά ενός προϊόντος. Αλλά μην ανησυχείτε. Αυτά τα 96% δεν χάνονται όλα! Απλά πρέπει να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά για να τους πείσετε.

Πρέπει να τους καλλιεργήσετε και να χτίσετε εμπιστοσύνη μέχρι να είναι έτοιμοι να αγοράσουν από εσάς.

Εκεί μπαίνει ο μαγνήτης σας.

Δώρο

Αναζητήστε 9 ιδέες με εύκολο μαγνήτη μολύβδου που μπορείτε να κλέψετε!

Τι είναι ένας μαγνήτης μολύβδου?

Είναι ένα κομμάτι περιεχομένου ή μια υπηρεσία που παρέχετε στους επισκέπτες (δωρεάν) με αντάλλαγμα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Μαγνήτης μολύβδου

Είναι το χάσμα που λείπει μεταξύ της προσέλκυσης επισκεπτών και της πώλησης. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να αγοράσουν από εσάς αμέσως. Πρέπει να χτίσεις εμπιστοσύνη και να αποδείξεις την αξία σου. Τοποθετήστε τον μαγνήτη μολύβδου σας στη μέση της διοχέτευσης πωλήσεων, ως εξής:

 1. Προσελκύστε επισκέπτες
 2. * Μαγνήτης μολύβδου *
 3. Πραγματοποιήστε την πώληση

Επειδή εάν δεν μπορείτε να πουλήσετε την πρώτη φορά, θα πρέπει να λάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, ώστε να μπορείτε να τα πουλήσετε αργότερα!

Ο πιο κοινός μαγνήτης μολύβδου είναι ένα eBook ή μια αναφορά με δυνατότητα λήψης. Θα δείτε επίσης δωρεάν δοκιμές ή μαθήματα κατάρτισης. Αλλά σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε κάτι λίγο πιο μοναδικό και ισχυρό.

1. Ξεκινήστε με ακαταμάχητο περιεχόμενο και αφήστε τους να θέλουν περισσότερα

Δεν μπορείτε πιθανώς να δημιουργήσετε έναν μαγνήτη μολύβδου χωρίς πρώτα να δημιουργήσετε νόστιμο, αρπακτικό τίτλο, εμπνευσμένο περιεχόμενο.

Γιατί όχι?

Επειδή πρέπει να αποδείξετε την αξία σας. Κανείς δεν πρόκειται να κατεβάσει το eBook σας ή να παραδώσει τα κλειδιά της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, έως ότου τους δείξετε τι έχετε.

Εμπνεύστε τους. Διασκεδάστε τους. Ενημερώστε τους.

Αφήστε τους να θέλουν περισσότερα! Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον μαγνήτη μολύβδου για να τους δώσετε κάτι επιπλέον. (σε αντάλλαγμα για μια διεύθυνση email φυσικά).

2. Κάντε το πολύ σχετικό

Έτσι, το κόλπο είναι να δώσετε στους επισκέπτες κάτι που προσθέτει αξία στο περιεχόμενο που μόλις διάβασαν. Αυτό σημαίνει τη δημιουργία ενός μαγνήτη μολύβδου που σχετίζεται άμεσα με αυτόν.

Ας υποθέσουμε ότι είστε ταξιδιωτικός blogger. Έχετε γράψει ένα υπέροχο άρθρο για ένα πρόσφατο ταξίδι στο Παρίσι και αρχίζει να γίνεται viral στο διαδίκτυο. Εξαιρετική! Μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συλλογή νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το πρώτο σας ένστικτο είναι να προσφέρετε ένα eBook. Κάτι σαν “Ο πλήρης οδηγός για τις ευρωπαϊκές πόλεις” θα ήταν τέλειος, σωστός?

Λοιπόν, όχι ακριβώς.

Είναι σχετικό, αλλά όχι αρκετά σχετικό για να οδηγείτε σοβαρούς αριθμούς στην εγγραφή μέσω email. Οι άνθρωποι που διαβάζουν αυτό το άρθρο ενδιαφέρονται και εμπνέονται από το Παρίσι. Ορίστε λοιπόν ένας καλύτερος μαγνήτης μολύβδου:

“Κατεβάστε το τέλειο διήμερο δρομολόγιο στο Παρίσι”

Αυτό είναι πολύ πιο συγκεκριμένο για το περιεχόμενο που μόλις άρεσαν οι αναγνώστες σας. Επιπλέον είναι ενεργή. Παρέχει άμεση προστιθέμενη αξία.

Οι μεγαλύτεροι ψηφιακοί έμποροι το αποκαλούν «αναβάθμιση περιεχομένου και ορισμένοι το έχουν δει 785% αύξηση μετατροπών πάνω από τους παραδοσιακούς «μεγάλους» μαγνήτες όπως ένα eBook.

Ακολουθεί ένα οπτικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το Backlinko χρησιμοποιεί αυτήν την «αναβάθμιση περιεχομένου»:

Αναβάθμιση περιεχομένου Backlinko

Μάθε περισσότερα: Αναβαθμίσεις περιεχομένου – Ο γρηγορότερος τρόπος για περισσότερους συνδρομητές

3. Κάντε το σύντομο και απλό

Το μεγάλο πράγμα για το παραπάνω παράδειγμα είναι ότι είναι επίσης πολύ πιο σύντομο και πιο εύκολο να δημιουργηθεί. Γιατί να γράψετε ένα ολόκληρο eBook, όταν μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου μιας σελίδας ή ένα δρομολόγιο?

Είναι πιο εύκολο για εσάς και οι αναγνώστες σας το προτιμούν. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο να καθίσουν και να διαβάσουν ένα πλήρες eBook. Δώστε τους κάτι απλό. Ως αναγνώστες, μας αρέσει να εκτυπώνουμε τα πράγματα, να τα κολλάμε στο γραφείο μας και να διατηρούμε τις πληροφορίες εύχρηστες.

Με αυτόν τον τρόπο, προσθέτετε πραγματική αξία στη ζωή τους εντός πέντε λεπτών από την εγγραφή.

Θυμηθείτε, συνεχίζετε να τροφοδοτείτε αυτόν τον δυνητικό πελάτη. Προσπαθείτε ακόμα να τους κερδίσετε και τελικά να κάνετε τη μεγάλη πώληση. Μην σύρετε αυτήν τη μεσαία διαδικασία. Δώστε τους κάτι πολύτιμο γρήγορα.

4. Λύστε τα προβλήματά τους

Οι καλύτεροι μαγνήτες μολύβδου επιλύουν προβλήματα. Είναι τόσο απλό.

Οι άνθρωποι βρίσκονται στον ιστότοπό σας επειδή αναζητούν κάτι. Τι ψάχνουν?

Τώρα, δώστε τους δωρεάν.

Αυτός είναι ο κύριος μαγνήτης σας.

Παρακάτω είναι ο μαγνήτης του AppSumo. Η εταιρεία υπάρχει για να βρει τις πιο όμορφες, πιο γεμάτες εφαρμογές, gadget και προϊόντα που σας βοηθούν να εργαστείτε καλύτερα.

Έτσι, επιλύουν άμεσα τα προβλήματα των αναγνωστών τους, προσφέροντάς τους 15 βασικά εργαλεία για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Εφαρμογή

5. Δημιουργήστε περισσότερους από έναν μαγνήτες μολύβδου

Έχουμε αποδείξει ότι οι πολύ σχετικοί μαγνήτες μολύβδου είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε. Προφανώς, αυτό σημαίνει δημιουργία περισσότερων από ένα. (Ευτυχώς, τώρα γνωρίζουμε επίσης ότι οι μαγνήτες μικρού μήκους είναι καλύτεροι, οπότε δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο!)

Αντί να γράφουμε αυτό το τεράστιο γενικευμένο eBook που σχεδιάζετε, ας το αναλύσουμε και να δημιουργήσουμε μικρότερα, εξαιρετικά συναφή κομμάτια επιπλέον περιεχομένου.

Είναι το ίδιο χρονικό διάστημα και προσπάθεια. Αλλά είναι απίστευτα πιο ισχυρό στη μετατροπή διευθύνσεων email.

Τα παιδιά στο Ψηφιακός έμπορος είναι εξαιρετικοί σε αυτό. Θα μπορούσαν να έχουν δημιουργήσει μια λευκή βίβλο που να εξηγεί τα πάντα που πρέπει να γνωρίζουν για το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Αλλά δεν το έκαναν.

Δημιούργησαν πολλούς μικρότερους μαγνήτες μολύβδου προσαρμοσμένους σε συγκεκριμένα προβλήματα. Υπάρχει ένα PDF με δυνατότητα λήψης απόλυτων ιδεών ιστολογίου. Προσφέρουν επίσης ένα σύνολο προτύπων επικεφαλίδων κοινωνικών μέσων με δυνατότητα λήψης, τα οποία μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε. Σε μια καμπάνια έστειλαν ακόμη και μια χαρτοπετσέτα με ένα διάγραμμα ροής.

Μικρότερος μαγνήτης μολύβδου

Μην χρησιμοποιείτε έναν ασαφή μαγνήτη μολύβδου. Χρησιμοποιήστε πολλά εξαιρετικά μοναδικά και σχετικά.

6. Εισαγάγετε συνδρομητές στο premium προϊόν σας

Θυμηθείτε, ο μαγνήτης είναι μόνο το μεσαίο τμήμα της διοχέτευσης πωλήσεων.

Η λήψη της διεύθυνσης email τους είναι μόνο η μισή μάχη!

Μόλις αποκτήσουν πρόσβαση στον ηλεκτρομαγνητικό σας μαγνήτη, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να τους οδηγείτε στο premium προϊόν σας. Πάρτε τα στο κάτω μέρος της χοάνης και κάντε την τελική πώληση.

Γι ‘αυτό μην ντρέπεστε. Δημιουργήσατε εμπιστοσύνη και αποδείξατε την αξία σας. Τώρα ζητήστε την πώληση.

ΔΩΡΟ! 9 ιδέες μαγνητών μολύβδου που μπορείτε να κλέψετε!

 1. Μια αναφορά δεδομένων Τα άτομα αγαπούν τα στατιστικά στοιχεία. Δεν μπορούμε να πάρουμε αρκετό περιεχόμενο βάσει δεδομένων. Δείχνει στους πιθανούς πελάτες ότι είστε ειδικός στον τομέα σας και θα τους δώσει πληροφορίες με δυνατότητα δράσης.
 2. Λίστα ελέγχου Αυτά είναι τόσο εύκολο να συγκεντρωθούν και προσθέτουν πολλές αξίες στο περιεχόμενό σας. Οι αναγνώστες μπορούν να τα εκτυπώσουν και να τα κρατήσουν στο γραφείο τους.
 3. Τα αρχεία σάρωσης είναι απλά πρότυπα στα οποία οι χρήστες μπορούν απλώς να αντιγράψουν και να επικολλήσουν τις πληροφορίες τους πριν από τη χρήση τους.
 4. Tutorials Αυτά είναι υπέροχα για συμβούλους που πωλούν προϊόντα μάθησης. Παρέχοντας ένα δωρεάν φροντιστήριο, οι επισκέπτες μπορούν να δουν το στυλ διδασκαλίας σας και να αρχίσουν να μαθαίνουν κάτι.
 5. Δωρεάν δοκιμές Πολλές εταιρείες λογισμικού χρησιμοποιούν μια δωρεάν δοκιμή για να προσελκύσουν τους χρήστες. Η δοκιμή θα μπορούσε να λήξει μετά από ένα μήνα ή θα μπορούσατε να αποκρύψετε ορισμένες δυνατότητες από τη δωρεάν έκδοση.
 6. Κωδικοί έκπτωσης Τέλεια για ηλεκτρονικά καταστήματα. Στείλτε στους πελάτες έναν κωδικό προσφοράς με αντάλλαγμα μια διεύθυνση email.
 7. Κατάλογοι και φυλλάδιαΤα καταστήματα μόδας το χρησιμοποιούν συνεχώς. Οι επισκέπτες εισάγουν το email τους για να λάβουν το φετινό βιβλίο αναζήτησης ή ένα νέο φυλλάδιο σεζόν.
 8. Ένα ημερολόγιο Προσφέρετε στους αναγνώστες ένα ημερολόγιο πλήρες με ένα πρόγραμμα περιεχομένου ή υπενθυμίσεις. Ιδανικό για εκτύπωση και προσκόλληση σε έναν πίνακα.
 9. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας Δεν υπάρχουν κανόνες εδώ! Ελάτε με κάτι που είναι μοναδικό για εσάς και τον ιστότοπό σας. Γίνετε δημιουργικοί!

Τώρα, συνεχίστε να διαβάζετε 7 βήματα για να δημιουργήσετε ένα μαγνητικό κουμπί παρότρυνσης για δράση (με πραγματικά παραδείγματα).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map