Το 7 καλύτερο VPN για τη Νέα Ζηλανδία 2020 (Δοκιμή ταχύτητας!)

Για να είμαι ειλικρινής όταν η σκέψη για την ανάγκη χρήσης VPN στη Νέα Ζηλανδία έφτασε στο γραφείο μου, ήμουν λίγο συγκλονισμένος. Σε τελική ανάλυση, είναι μία από τις χώρες στον κόσμο όπου η ελευθερία έχει υψηλή βαθμολογία, με το Freedom House να το αξιολογεί 98/100 στην κλίμακα ελευθερίας τους.


Ωστόσο, οι σκέψεις για το τι μπορεί να βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια προκάλεσαν κάποια έρευνα και σίγουρα αρκετά, μόλις άρχισα να σκάβω βγήκαν οι σκελετοί στην ντουλάπα. Λοιπόν, μερικά από αυτά ούτως ή άλλως. Από την παράνομη επιτήρηση της κυβέρνησης έως την παροχή πληροφοριών σε υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, η Νέα Ζηλανδία είναι ένα κέντρο κρυφών δραστηριοτήτων – εναντίον των κατοίκων της.

Ενώ είναι αλήθεια ότι το Διαδίκτυο δεν είναι γνωστό ότι λογοκρίνεται, εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνο μία, αλλά πολλές πηγές παρακολούθησης του Διαδικτύου. Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση κάνει κινήσεις που δείχνουν ότι πιστεύει ότι αυτές οι δραστηριότητες είναι απαραίτητες και, ως εκ τούτου, τις νομιμοποιούν.

Είναι ώρα για τους κατοίκους της Νέας Ζηλανδίας να αναζητήσουν τη σωστή υπηρεσία VPN?

Contents

Η GCSB ενήργησε εκτός νόμου

Το Κυβερνητικό Γραφείο Ασφάλειας Επικοινωνιών (GCSB) είναι αυτό που περνά ως εσωτερικό σκέλος ασφαλείας της Νέας Ζηλανδίας. Αυτό το γεγονός και μόνο το κάνει να ακούγεται λίγο απαίσιο και θυμάται εικόνες του σοβιετικού NKVD ή παρομοίως σκοτεινών πρακτορείων.

Ωστόσο, το εύρος του έργου του ακούγεται αρκετά αθώο σε χαρτί και αυτό είναι να υπερασπιστεί την εθνική ασφάλεια της χώρας μέσω της συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών. Δυστυχώς, όπως και με πολλές υπηρεσίες πληροφοριών, το GCSB είναι γνωστό ότι εργάζεται εκτός νόμου.

Για παράδειγμα, ήταν γνωστό ότι είχε κατασκοπεύσει παράνομα τον Kim Dotcom (ιδρυτή της Megaupload), ο οποίος κατοικούσε στη Νέα Ζηλανδία. Ακόμη χειρότερο ήταν το γεγονός ότι λόγω αυτής της περίπτωσης, ανακαλύφθηκε ότι το GCSB δεν κατάλαβε το δικό του νόμο και είχε ως αποτέλεσμα επίσης να κατασκοπεύσει παράνομα 88 άτομα.

Σύμφωνα με το νόμο, η GCSB δεν επιτρέπεται να κατασκοπεύει κατοίκους της Νέας Ζηλανδίας. Για να επιλύσει όλα αυτά τα ζητήματα, αφού η GCSB είχε ισχυριστεί ότι διέκοψε τις δραστηριότητες παρακολούθησης στον Κιμ, αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ο εξοπλισμός τους συνέχισε να λειτουργεί – λειτουργεί από τον Οργανισμό Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) που συμμετείχε στην υπόθεση.

Αυτό το σενάριο εγείρει μερικά ζητήματα. Το πρώτο είναι ότι μια κυβερνητική υπηρεσία της Νέας Ζηλανδίας είτε αγνόησε τους νόμους της χώρας της είτε αποφάσισε να τους παραβιάσει. Δεύτερον, φάνηκε να υπάρχει μικρή αίσθηση για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τον κάτοικο της χώρας με ξένο πρακτορείο.

Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να κατασκοπεύει νόμιμα τους κατοίκους

Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να κατασκοπεύει νόμιμα τους κατοίκους

Αυτό που περιγράφεται παραπάνω μπορεί να θεωρηθεί μόνο η βάση για αυτό το επόμενο τμήμα, δηλαδή ότι τον Μάιο του 2013, η κυβέρνηση προέβη σε τροποποιήσεις σε νόμους σχετικά με τις εξουσίες του GCSB, επιτρέποντας στον οργανισμό να συλλέγουν νόμιμα πληροφορίες από όλους τους Νέους Ζηλανδούς.

Το GCSB θα μπορούσε επίσης να μεταβιβάσει οποιαδήποτε ή όλες αυτές τις πληροφορίες σε άλλη κυβερνητική υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η κυβέρνηση θα μπορούσε νόμιμα να λάβει πληροφορίες που ήθελε ανά πάσα στιγμή. Παρά τις διαμαρτυρίες πολλών φατριών, συμπεριλαμβανομένης της Νομικής Εταιρείας της Νέας Ζηλανδίας και του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο νόμος τελικά ψηφίστηκε, μετατρέποντας ουσιαστικά τη Νέα Ζηλανδία σε πιθανό αστυνομικό κράτος.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν διενεργήθηκε χονδρική επιτήρηση στους κατοίκους, το γεγονός αμφισβητήθηκε ως μέρος της Οι αποκαλύψεις του Snowden.

Καταγγελίες για χτύπημα καλωδίου Southern Cross

Όλα τα δεδομένα στο Διαδίκτυο ρέουν μέσω μιας σειράς τεράστιων καλωδίων δεδομένων που δρομολογούνται σε διάφορα σημεία σε όλο τον κόσμο. Το κύριο σημείο επαφής για τη Νέα Ζηλανδία είναι το Southern Cross Cable. Από το 2013, υπήρξαν διάφοροι ισχυρισμοί για κατασκοπευτικές υπηρεσίες αγγίζοντας το καλώδιο Southern Cross.

Η New Zealand Herald κάποτε ανέφερε ότι η Southern Cross Cable ζήτησε στο παρελθόν από την NSA να τους πληρώσει για μαζική παρακολούθηση της διαδικτυακής δραστηριότητας της Νέας Ζηλανδίας. Το 2014, έγιναν ισχυρισμοί σημεία παρακολούθησης γινόταν στο καλώδιο. Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας έχει αρνήθηκε τυχόν τέτοια συμβάντα.

Τα VPN εξακολουθούν να είναι νόμιμα στη Νέα Ζηλανδία

Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι μια νόμιμη ανησυχία, υπάρχουν μόνο λίγες χώρες σε όλο τον κόσμο που έχουν απαγορεύσει εντελώς τη χρήση VPN. Αυτές είναι συνήθως οι χώρες με πιο δρακόντερους νόμους όπως το Ιράκ και η Βόρεια Κορέα. Ακόμη και η Κίνα και η Ρωσία έχουν επιβάλει μόνο μερικές απαγορεύσεις.

Ευτυχώς για τους Νέους Ζηλανδούς ή τους επισκέπτες στη χώρα, η χρήση ενός VPN εξακολουθεί να είναι απολύτως νόμιμη. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ενώ η ίδια η υπηρεσία μπορεί να είναι νόμιμη, αυτό που κάνετε σε αυτήν πρέπει επίσης να είναι νόμιμο.

Για παράδειγμα, εάν εκτελείτε δραστηριότητες P2P και κατεβάστε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα τότε τεχνικά είστε ακόμη υπεύθυνοι για αυτό. Αυτό που κάνει το VPN είναι να προστατεύσει αυτές τις δραστηριότητες. Ο πυρήνας λοιπόν είναι είτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για αυστηρά νομικές δραστηριότητες είτε να βρείτε ένα που δεν μπορεί να υποχρεωθεί από την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας να παραδώσει αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων χρήστη.

Τι ψάχνουμε σε ένα VPN για τη Νέα Ζηλανδία

1. Απόρρητο και ανωνυμία

Με τις πιο προφανείς ιστορίες τρόμου που έχω μοιραστεί παραπάνω στο μυαλό σας, είναι ίσως καλή στιγμή για εμένα να προτείνω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να επικεντρωθώ στις πτυχές απορρήτου και ανωνυμίας ενός VPN για χρήστες στη Νέα Ζηλανδία. Με τόσο την κυβέρνηση όσο και την ιδιωτική βιομηχανία να ακολουθεί τους χρήστες, ένα VPN πρέπει να είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα και οι δραστηριότητές σας μπορούν να διατηρηθούν ακριβώς όπως θα έπρεπε – ιδιωτικά.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλιστεί αυτό είναι να παρακολουθείτε τα VPN που όχι μόνο έχουν αυστηρές πολιτικές καταγραφής, αλλά επίσης βασίζονται σε χώρες που είναι χαλαρές στους νόμους διατήρησης δεδομένων. Αυτό αποκλείει σίγουρα τις χώρες στο πέντε μάτια και δεκατέσσερα μάτια δικαιοδοσία.

2. Ταχύτητα και σταθερότητα

Με ένα μέση ταχύτητα ευρυζωνικής σταθερής γραμμής του 87,47 Mbps στη Νέα Ζηλανδία, δεν πρέπει να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τα VPN, καθώς σχεδόν όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών VPN ανώτερου επιπέδου θα πρέπει να μπορούν να διαχειρίζονται αυτό το σημείο αναφοράς.

3. Ασφάλεια

Το σημείο ασφαλείας στα VPN είναι το ίδιο για τους χρήστες με έδρα τη Νέα Ζηλανδία όπως και οπουδήποτε αλλού. Η ιδανική ισορροπία είναι γνωστή μόνο σε εσάς, ως χρήστης. Επιλέγετε κρυπτογράφηση 256-bit με κίνδυνο χαμηλότερων ταχυτήτων VPN ή είστε διατεθειμένοι να μειώσετε αυτήν τη γραμμή για αυξημένη ταχύτητα?

Το εν λόγω σημείο εδώ είναι – σας παρέχει ο πάροχος υπηρεσιών X VPN την επιλογή των ρυθμιζόμενων ποσοστών κρυπτογράφησης; Αυτό είναι ίσως αυτό που πρέπει να ρωτήσετε εάν αυτό είναι ένα ζήτημα για εσάς.

4. Πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας

Όντας στην άλλη πλευρά του κόσμου από τις ΗΠΑ, οι χρήστες με έδρα τη Νέα Ζηλανδία δεν έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο Netflix με περιορισμό στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν VPN – για πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας.

5. Υποστήριξη P2P

Αυτό δεν είναι πραγματικά προτεραιότητα για χρήστες VPN στη Νέα Ζηλανδία, δεδομένου ότι το P2P έχει αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό εδώ. Ωστόσο, είναι πάντα καλό να έχουμε ειδικά με τη γνώση ότι η κυβέρνηση αρχίζει να καταστρέφει ορισμένα πράγματα όπως τα κιβώτια Android.

Αναζητήστε VPN που έχουν σαφείς οδηγίες κυκλοφορίας P2P στους όρους υπηρεσίας τους, όπως το TorGuard ή το NordVPN.

Τα καλύτερα VPN για τη Νέα Ζηλανδία

Πριν εξετάσουμε τα αποτελέσματα ταχύτητας VPN για τη Νέα Ζηλανδία, λάβετε υπόψη ότι η ταχύτητά μου που διαφημίζεται από τον ISP είναι 500Mbps. Ωστόσο, αυτό είναι θεωρητικό και πολλά πράγματα επηρεάζουν την πραγματική ταχύτητα, όπως ποιότητα υπηρεσίας, απόσταση από διακομιστή και πολλά άλλα.

βασική ταχύτητα στη Μαλαισία χωρίς vpn

(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας βάσης εδώ)

Ως βασική γραμμή, πραγματοποιώ δοκιμή ταχύτητας στον τοπικό διακομιστή για να εκτιμήσω την τρέχουσα ποιότητα της γραμμής μου. Αυτό θα χρησιμεύσει ως μια ελαφρώς πιο ακριβή σύγκριση για να δούμε τι άλλο μπορεί να επηρεάσει ενδεχομένως την απόδοση του VPN καθώς δοκιμάζω τις διάφορες μάρκες.

Λόγω της φυσικής μου τοποθεσίας που βρίσκομαι στη Μαλαισία, συνήθως έχω καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης σε διακομιστές δοκιμών ή VPN σε όλη την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Εάν επρόκειτο να συνδεθώ με έναν διακομιστή της Βόρειας Αμερικής, οι ταχύτητες συνήθως θα είναι πιο χαμηλές λόγω της απόστασης που θα χρειαστεί.

Σημείωση

 1. Η τιμή βασίζεται στη συναλλαγματική ισοτιμία 1 USD = 1,68 NZD.
 2. Η τιμή που εμφανίζεται είναι η χαμηλότερη με βάση τα διαθέσιμα προγράμματα από κάθε πάροχο υπηρεσιών VPN.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

5,86 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Σκοτώστε το διακόπτη
 • Υποστηρίζει 6 συσκευές

"Το NordVPN είναι ένας συνδυασμός πολλών καλών πραγμάτων – σταθερή απόδοση, λογικές τιμές και καθαρή φιλικότητα προς το χρήστη."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το NordVPN κατέχει μια ισχυρή πρώτη θέση στη λίστα των καλύτερων VPN για τη Νέα Ζηλανδία για πολλούς λόγους. Ένα από τα πρώτα είναι ότι βασίζονται στον Παναμά, το οποίο είναι επίσης ένα καλό μέρος για VPN. Εκτός από αυτό, το NordVPN έχει εξαιρετική φήμη και είναι ένας άλλος πάροχος VPN που έχει τεράστιο αριθμό διακομιστών σε πολλές χώρες.

Η αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής συνδυάζεται με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256 bit και εξαιρετικά σχέδια τιμών για να προσφέρουν σχεδόν σε όλους μια συμφωνία που είναι δύσκολο να αντισταθεί. Ίσως το πιο συναρπαστικό επιχείρημα για το NordVPN είναι η εξαιρετική περιοχή κάλυψης που εκτείνεται σε περισσότερους από 5.000 διακομιστές παγκοσμίως.

δοκιμή ταχύτητας nordvpn Νέα Ζηλανδία

NordVPN Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Auckland Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Με ισχυρή ταχύτητα κατάντη 133 Mbps, σίγουρα βλέπουμε την ποιότητα του δικτύου NordVPN στη Νέα Ζηλανδία. Ως δευτερεύουσα σημείωση, τα περισσότερα μικρότερα VPN δεν θα ενοχλούσαν καν με την παρουσία εντός της χώρας εδώ και βασίζονταν σε διακομιστές της Αυστραλίας για να κάνουν τη δουλειά.

Διαβάστε την εμπεριστατωμένη κριτική μας στο NordVPN για να μάθετε γιατί είναι το # 1 VPN του Bitcatcha!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

4,62 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει συμπίεση δεδομένων
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων
 • Υποστηρίζει 7 συσκευές

"Το CyberGhost έχει βελτιωθεί αλματωδώς και αν το διατηρήσουν αυτό, σύντομα θα είναι το # 1 VPN."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το CyberGhost έχει σημειώσει τεράστια αύξηση στις επιδόσεις κατά το παρελθόν έτος. Οι ταχύτητες έχουν φτάσει στην οροφή, πιθανώς ως αποτέλεσμα του τεράστιου αριθμού διακομιστών που έχουν τώρα. Γνωρίζατε ότι οι διακομιστές CyberGhost βρίσκονται τώρα σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο; Αυτό είναι σχεδόν το ήμισυ όλων των χωρών που υπάρχουν!

Προσθέστε σε αυτό το πολύ αισιόδοξο και διακριτικό μάρκετινγκ τους και θα έχετε όσο πιο κοντά έναν νικητή όσο θα μπορούσατε. Ξέρω ότι σίγουρα εντυπωσιάζομαι με το πώς έχουν κάνει αργά. Σίγουρα, αυτές οι βελτιώσεις πιστώνουν το ήδη καθιερωμένο όνομά τους στη βιομηχανία VPN.

Για τους New Zelanders, η εγγραφή στο CyberGhost θα πρέπει να είναι απαράδεκτη, καθώς έχουν ήδη τόσο ισχυρή τοπική απόδοση. Αυτό θα πρέπει να χρησιμεύσει ως ισχυρός δείκτης του τι θα έρθει αν συνδεθείτε οπουδήποτε αλλού.

δοκιμή ταχύτητας cyberghost Νέα Ζηλανδία

CyberGhost Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Auckland Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αν και οι περισσότεροι από τους διακομιστές τους στο παρελθόν ήταν πολύ συγκεντρωμένοι γύρω από τη ζώνη της ΕΕ, η σοβαρή επέκταση που έχουν υποστεί έχει ωφελήσει το χείλος της Ασίας-Ειρηνικού. Η κάλυψη και οι ταχύτητες βελτιώθηκαν πολύ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η απόδειξη ήταν στις εκπληκτικές ταχύτητες 178 Mbps που καταφέραμε να έχουμε ενώ είμαστε σε διακομιστή με έδρα το Ώκλαντ. Τα ανάντη ήταν λίγο πιο περιορισμένα, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς – ποιος νοιάζεται για αυτό.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο CyberGhost για να δείτε γιατί είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

3,34 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλή σύνδεση
 • Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής

"Χωρίς περιθώρια και συνεπή απόδοση, το Surfshark κάνει το όνομά του ως ισχυρός επερχόμενος υποψήφιος."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους Νέους Ζηλανδούς για μερικούς λόγους. Σε αντίθεση με πολλούς παρόχους υπηρεσιών VPN, δίνει έμφαση στους διακομιστές στην περιοχή της Αυστραλασίας παρά στην καθαρή εστίαση των ΗΠΑ-ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερους διακομιστές πιο κοντά στη χώρα προέλευσής σας.

Δεδομένου ότι είναι καινούργιο, υπάρχει επίσης ελπίδα ότι δεν θα γεμίσει την υπηρεσία του προσφέροντας ανεπιθύμητα επιπλέον χαρακτηριστικά. Αυτό το καθιστά πολύ επικεντρωμένο στην παροχή μιας εξαιρετικής βασικής υπηρεσίας που βασίζεται στη συνέπεια και την ασφάλεια, ενώ συγκεντρώνεται καλά στη συνολική απόδοση.

Για το σημείο τιμής στο Surfshark, αυτό το καθιστά εύκολα ένα από τα κορυφαία 3 για τη Νέα Ζηλανδία. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να υποστηρίξει με εξαιρετικές τιμές και ανώτερη απόδοση. Για να ανεβείτε στις τάξεις λίγο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει το Surfshark είναι να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσει εμπιστοσύνη με τους χρήστες του – τότε θα δούμε πού θα τους οδηγήσει!

δοκιμή ταχύτητας surfshark στη Νέα Ζηλανδία

Surfshark Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Auckland Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ένα από τα τρία καλύτερα VPN για τη Νέα Ζηλανδία, το Surfshark πληροί πολύ καλά τις απαιτήσεις ταχύτητας. Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την υπηρεσία VPN δεν είναι απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, αλλά καλές ταχύτητες σε όλους τους τομείς – ανεξάρτητα από τον διακομιστή που θα επιλέξετε.

Ίσως το μόνο μικρό μειονέκτημα είναι ότι παρά την υποστήριξη του P2P στους διακομιστές τους, η απόδοση στην κοινή χρήση αρχείων δεν φαίνεται να είναι τόσο ισότιμη παρά τις καλές συνολικές ταχύτητες.

Μάθετε περισσότερα για την εξαιρετικότητά του στη λεπτομερή κριτική μας για το Surfshark!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

13,98 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Υπεράκτια προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Πλήρης κρυπτογράφηση 256-bit
 • 148 τοποθεσίες VPN

"Το ExpressVPN είναι ένας πρωτοπόρος της βιομηχανίας και η απόδοσή τους στις δοκιμές ταχύτητας NZ σίγουρα ενισχύει την πίστη μας σε αυτά!"

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που έχω δοκιμάσει ποτέ, το ExpressVPN ήταν μέχρι στιγμής η κορυφαία μου επιλογή ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία την κατατάσσω. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών διακομιστών και πολλών διακομιστών. Ακόμα καλύτερα, βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, οι οποίοι είναι χαλαροί στους νόμους διατήρησης δεδομένων.

Έχω δοκιμάσει την υπηρεσία διεξοδικά και δεν διστάζω να τους συστήσω ως τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών VPN για τους Νέους Ζηλανδούς. Το ExpressVPN είναι σταθερό και επιτρέπει την πρόσβαση και σε μια καλή γκάμα συσκευών.

δοκιμή ταχύτητας expressvpn Νέα Ζηλανδία

ExpressVPN Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Ώκλαντ διακομιστής
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ιδέα για το πόσο καλά παίρνει, συνέκρινα την προεπιλεγμένη ταχύτητα γραμμής μου χωρίς ένα VPN με μια δοκιμαστική κάλυψη ExpressVPN με την ίδια τοποθεσία. Με το ExpressVPN ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο σε διακομιστή στη Νέα Ζηλανδία, κατάφερα να δείξω μια σταθερή ταχύτητα 76Mbps κατάντη.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο ExpressVPN για να μάθετε περισσότερα!

5. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

8,38 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένο για P2P
 • Ενδιάμεσος διακομιστής TorGuard
 • Υποστηρίζει 5 συνδέσεις

"Ένα από τα καλύτερα VPN για κοινή χρήση αρχείων P2P, το TorGuard είναι απλώς απαραίτητο για όλους τους χρήστες P2P στη Νέα Ζηλανδία."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Ένας από τους σημαντικότερους αποφασιστικούς παράγοντες στην τοποθέτηση του TorGuard είναι ότι είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN φιλικού προς το P2P. Δεν υπάρχει μεγάλη αίσθηση από την πλευρά του χρήστη, αλλά είναι αξιοσημείωτο στην απόδοση.

Υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ του TorGuard και πολλών ανταγωνιστών, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο επίπεδο κρυπτογράφησης προτιμάτε. Αυτό σημαίνει ότι για χρήστες P2P, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση και να απολαύσετε ταχύτερες ταχύτητες ροής ανά πάσα στιγμή!

Εκτός από αυτό, το TorGuard έχει πολλές άλλες ιδιότητες εξαργύρωσης, όπως σταθερές ταχύτητες, δυνατότητα πολλαπλών πλατφορμών και δυνατότητα παράκαμψης αποκλειστών VPN. Ένα μειονέκτημα είναι ότι αν δεν διαθέτετε επιπλέον για μια οικιακή IP, η χρήση αυτού του VPN με το Netflix είναι πολύ παράξενη.

δοκιμή ταχύτητας torguard Νέα Ζηλανδία

TorGuard Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Νέος διακομιστής του Πλύμουθ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ένα από τα τρία καλύτερα VPN για τη Νέα Ζηλανδία, ο TorGuard φυσικά πληρούσε ορισμένες απαιτήσεις ταχύτητας. Αυτό έδειξε στο αποτέλεσμα της δοκιμής μου από έναν διακομιστή VPN που εδρεύει στο Ώκλαντ και οι New Zelanders έχουν επίσης πολύ κοντά στους διακομιστές των γειτόνων τους στην Αυστραλία.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι για τους νεότερους χρήστες που έχουν συνηθίσει την κομψότητα των σύγχρονων εφαρμογών, η διεπαφή TorGuard θα μοιάζει με δεινόσαυρο που βγαίνει από την ομίχλη μέσω των καλάμων.

Διαβάστε τη λεπτομερή ανάλυσή μας στο TorGuard για περισσότερες πληροφορίες!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5

Τιμή (NZD)

5,46 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Αναγκαστική κρυπτογράφηση 256-bit
 • Απεριόριστο P2P
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Καταπληκτικό για τον Παρανοϊκό αλλά ίσως δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας για χρήστες με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, το IPVanish έχει μεγάλη αγορά αλλά υποστηρίζεται ελάχιστα."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το IPVanish ήταν στην αγορά για λίγο και έχει μια πιστή ροή οπαδών. Δυστυχώς, ενώ έχουμε παρατηρήσει την εξαιρετικότητά του σε ορισμένες τοποθεσίες, η περιοχή Αυστραλίας – Νέας Ζηλανδίας δεν φαίνεται καλό μέρος για τους θαυμαστές τους.

Στο παρελθόν η εταιρεία είχε επίσης εμπλακεί σε κάποια διαμάχη σχετικά με το χειρισμό αρχείων καταγραφής χρηστών, αλλά με νέους ιδιοκτήτες ελπίζουμε ότι έχει γίνει κάτι του παρελθόντος. Απομακρύνοντας αυτά τα περιστατικά, παραμένουν ένας γίγαντας VPN στο πεδίο και (κυρίως) διαθέτουν ταχύτητες που είναι αρκετά αξιοπρεπείς.

Ευτυχώς για αυτό, αφού εάν έχετε παράπονα σχετικά με την ταχύτητά τους, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, καθώς επιβάλλουν κρυπτογράφηση 256-bit σε όλους χωρίς εξαίρεση. Παρόλο που αυτό δεν ακούγεται καλό – είναι στην πραγματικότητα επειδή μπορείτε να μειώσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας χωρίς να το γνωρίζετε.

δοκιμή ταχύτητας ipvanish Νέα Ζηλανδία

IPVanish Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Νέος διακομιστής του Πλύμουθ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Από άποψη ταχύτητας, πρέπει να πω ότι τα 66 Mbps δεν είναι τρομερή ταχύτητα, αλλά δεν είναι πραγματικά αυτό που περίμενα. Έχοντας υπηρετήσει την αγορά για τόσο καιρό, θα περίμενα να αυξήσουν την απόδοση σε όλους τους τομείς και όχι απλώς σε κεντρικές τοποθεσίες.

Ωστόσο, οι ταχύτητες είναι πολύ χρήσιμες και καλές για σχεδόν οτιδήποτε εκτός από λήψεις υψηλής ταχύτητας. Εάν βαρεθείτε με αυτές τις ταχύτητες, δοκιμάστε να συνδεθείτε σε κοντινές τοποθεσίες με καλή ταχύτητα, όπως η Σιγκαπούρη ή η Αυστραλία.

Διαβάστε την αναλυτική αναθεώρησή μας στο IPVanish για να μάθετε περισσότερα!

7. FastestVPN

https://fastestvpn.com

Ταχύτερο VPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5

Τιμή (NZD)

1,86 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές για P2P
 • Επιτρέπει τη μετάβαση του διακομιστή
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Το FastestVPN έχει βελτιωθεί, αλλά οι διακομιστές της στη Νέα Ζηλανδία δεν λάμπουν όσο αναμένεται."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Όταν συναντήθηκα για πρώτη φορά με το FastestVPN, η τολμηρή δήλωση που έκανε το όνομά τους ήταν δυσάρεστη, καθώς ήταν πολύ μακριά από αυτό. Σήμερα, η υπηρεσία έχει ανανεωθεί πολύ και παρόλο που υποφέρει από μια κακή εμπειρία εφαρμογών, έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες.

Δυστυχώς, η απόδοσή τους στην περιοχή της Νέας Ζηλανδίας δεν είναι η καλύτερη που προσφέρει και αν θέλετε να πείσετε περισσότερο, προτείνω να δοκιμάσετε έναν διακομιστή εκτός χώρας – ίσως στην Αυστραλία.

Ωστόσο, με μια τιμή που είναι σχεδόν τόσο χαμηλή όσο ποτέ (δωρεάν δεν μετράει!), Προσφέρουν μια πρόταση που είναι δύσκολο να αντισταθεί. Το πιο περιορισμένο δίκτυό τους μπορεί να είναι διαθέσιμο σε εσάς με μόλις 2 NZ $ / μήνα, κάτι που είναι πραγματικά κάτι.

ταχύτερη ταχύτητα vpn Αυστραλία vpn

FastestVPN Speed ​​Test Australia – Sydney Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Οι ταχύτητες στο FastestVPN όταν συνδέθηκα με διακομιστή με έδρα την Αυστραλία για μένα ξεπέρασαν τα 15 Mbps. Αυτός είναι ένας αξιοπρεπής αριθμός, αλλά απέχει πολύ από τις εκπληκτικές ταχύτητες που προσφέρουν οι κορυφαίοι διεκδικητές αυτής της λίστας.

Τουλάχιστον τα βασικά είναι στο παιχνίδι – καλή κρυπτογράφηση, πρόσβαση σε περιεχόμενο Netflix στις ΗΠΑ, συν τα συνήθη πρότυπα απορρήτου.

Επισκεφθείτε την αναθεώρηση FastestVPN για να μάθετε περισσότερα!

Χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN στη Νέα Ζηλανδία?

Αυτή είναι πραγματικά μια δύσκολη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε τώρα. Πολλά από αυτά που ήταν τόσο αμφιλεγόμενα σχετικά με την ελευθερία του Διαδικτύου στη Νέα Ζηλανδία είναι αμφισβητήσιμα. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα στην παροιμία ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Ακόμη χειρότερο από την άγνοια είναι ο εφησυχασμός, και υπήρξαν τουλάχιστον μερικές περιπτώσεις που είναι πολύ ύποπτες. Ας πάρουμε για παράδειγμα την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας που δίνει τόσο μεγάλες εξουσίες στην GCSB.

Τεχνικά, δεν υπάρχει πολύς λόγος για τον μέσο Joe να θέλει να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία VPN στη Νέα Ζηλανδία, αλλά το συναίσθημά μου είναι ότι απλά μου τρίβει τον λάθος τρόπο να γνωρίζω ότι κάποιος μπορεί να διαβάζει ό, τι στέλνω, γνωρίζοντας κάθε κουμπί κάνω κλικ στο Διαδίκτυο και το χειρότερο. Γιατί κάποιος θα ήταν εντάξει με αυτό είναι πέρα ​​από εμένα, ακόμα κι αν ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν υπάρχει τίποτα να κρύψετε.

Έτσι, ενώ δεν νομίζω ότι είναι απολύτως απαραίτητο για ένα VPN στη Νέα Ζηλανδία, θα με έκανε να νιώθω καλύτερα αν το χρησιμοποιούσα όταν ήμουν εκεί. Ως εκ τούτου, θα συνιστούσα να το χρησιμοποιήσετε και αν μένετε εκεί!

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι τα κορυφαία 3 VPN για τη Νέα Ζηλανδία:

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ / ΜΟ

NordVPN

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

5,86 NZ $

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

CyberGhost

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

4,62 NZ $

Surfshark

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

3,34 $ NZ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map