Το 7 καλύτερο VPN για το ΗΒ 2020 (Δοκιμή ταχύτητας!)

Παρόλο που θεωρείται ευρέως ως πρωταθλητής της ελευθερίας και ως εκ τούτου δημοκρατικής χώρας, μπορεί να εκπλήσσει ορισμένους ότι υπάρχουν ορισμένοι γενικοί περιορισμοί που θέτει η χώρα στην ελευθερία του Διαδικτύου και ότι διεξάγει τις δραστηριότητες μαζικής παρακολούθησης εναντίον των δικών της ανθρώπων.


Ενώ έκανα την έρευνά μου για αυτό το άρθρο, ήθελα ειλικρινά να πιστέψω ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα ήταν καλύτερο από άλλες χώρες όπως η Ινδία ή η Ινδονησία όπου αφορούσε την ελευθερία του Διαδικτύου. Δυστυχώς, μοιάζει με την ίδια παλιά, ακριβώς διαφορετική τοποθεσία.

Από την επιτήρηση της κυβέρνησης έως την αυθαίρετη λήψη αποφάσεων σχετικά με τους συμπεριφέροντες, φαίνεται ότι οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι πολύ πιο ελεύθεροι στο διαδίκτυο από άλλα μέρη. Επιτρέψτε μου να σας δείξω γιατί χρειάζεστε ένα VPN εδώ.

Contents

Πίνακας περιεχομένων

 • Το ΗΒ ρυθμίζει την πρόσβαση σε περιεχόμενο στο Διαδίκτυο
 • Λίγα όρια στις δυνάμεις επιτήρησης
 • Οι τηλεπικοινωνίες πρέπει να διατηρούν το ιστορικό χρήσης
 • Οι ISP στέλνουν ενεργά προειδοποιήσεις για δραστηριότητες P2P
 • Τα VPN εξακολουθούν να είναι νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Τι ψάχνουμε στο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο?

Τα καλύτερα VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο

 1. NordVPN
 2. CyberGhost
 3. Surfshark
 4. ExpressVPN
 5. IPVanish
 6. TorGuard
 7. Ταχύτερο VPN

Τελικές σκέψεις

 • Χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Το ΗΒ ρυθμίζει την πρόσβαση σε περιεχόμενο στο Διαδίκτυο

Όπως συμβαίνει με τόσες πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, διαπίστωσα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει το δίκαιο μερίδιο του αποκλεισμού περιεχομένου από χρήστες στη χώρα. Αυτοί είναι απαγορεύεται η πρόσβαση σε μια σειρά από ιστότοπους απευθείας από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISPs).

Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα φιλτραρίσματος που χρησιμοποιείται γενικά από όλους τους ISP στη χώρα. Ωστόσο, υπάρχει μια επιλογή να εξαιρεθείτε από το φιλτράρισμα που καθιστά τον αποκλεισμό ιστότοπων στο Ηνωμένο Βασίλειο σαφώς διαφορετικό από άλλες χώρες.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που αποκλείεται από προεπιλογή για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να επιλέξετε εξαίρεση από το φιλτράρισμα περιεχομένου! Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται τέλειο για εσάς, έχει παρατηρηθεί ότι η κατάργηση αυτού του φίλτρου μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες ευπάθειες ασφαλείας δεδομένων.

Σε αυτό το σημείο, το περιεχόμενο που αποκλείεται περιλαμβάνει: πορνογραφία, ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια, εκφοβισμός στον κυβερνοχώρο και πολλές άλλες κατηγορίες. Αυτό στην πραγματικότητα οδήγησε σε ένα φαινόμενο γνωστό ως «υπερβολικός αποκλεισμός“Που οδήγησε στον αποκλεισμό νόμιμων ιστότοπων – όπως εκπαιδευτικοί ιστότοποι για παιδιά!

Για να σας βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσετε ποιο περιεχόμενο εμπίπτει στην κατηγορία υπερβολικού αποκλεισμού, ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα.

 • Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση & υγεία
 • Υπηρεσίες υποστήριξης για βιασμό & ενδοοικογενειακής βίας
 • Πρόληψη αυτοκτονιών
 • Συμβουλές για τα ναρκωτικά

Λίγα όρια στις δυνάμεις επιτήρησης

Ένας άλλος από τον μακρύ κατάλογο κυβερνητικών παραβάσεων που αποκαλύφθηκαν στα αρχεία Snowden ήταν ότι το ΗΒ πραγματοποιεί παράνομη επιτήρηση. Από την κυκλοφορία των αρχείων το 2013, είναι γνωστό ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είχε πολλά προγράμματα μαζικής παρακολούθησης που βοήθησαν στη συλλογή, φιλτράρισμα και ανάλυση της κίνησης στο Διαδίκτυο.

Αυτό περιελάμβανε την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, μια κατάσταση που πρόσφατα κρίθηκε επίσης ως παράνομη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ). Ένα μεγαλύτερο ζήτημα στην απόφαση ήταν ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έδωσε διασφαλίσεις γύρω από τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν για τη συλλογή τέτοιων δεδομένων.

Παρά την απόφαση της ΕΣΔΑ, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου φάνηκε απρόθυμη με εκπρόσωπο που είπε ότι η κυβέρνηση θα εξέταζε «προσεκτικά» την απόφαση. Η δήλωση μπορεί να ερμηνευθεί ως νομική «θα το σκεφτούμε» και όχι ως σταθερή απαίτηση για δράση σχετικά με απόφαση από νομικό σώμα.

Ο μεγάλος αδερφός εξακολουθεί να παρακολουθεί.

Μετά από αυτά τα περιστατικά, το Ηνωμένο Βασίλειο ψήφισε νομοθεσία το 2016 που του επιτρέπει να ασκεί νομικά δραστηριότητες επιτήρησης. Γνωστό ως νόμος περί εξουσίας έρευνας (IP Act), σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει τώρα το νόμο στο πλευρό της όταν θέλει να συλλέξει οποιαδήποτε πληροφορία.

Οι τηλεπικοινωνίες πρέπει να διατηρούν το ιστορικό χρήσης

Πέραν του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, πρέπει να σημειωθεί ότι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου στη χώρα πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τους νόμους διατήρησης δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συλλέγουν και να διατηρούν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των χρηστών, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού του προγράμματος περιήγησης για έως και 12 μήνες.

Ο νόμος IPA διαμορφώθηκε στις ΔΡΙΠΑ, το οποίο είχε ήδη κριθεί παράνομο στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην υπόλοιπη ΕΕ. Αυτά τα περιστατικά δείχνουν ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι διατεθειμένη να σέβεται το απόρρητο των χρηστών και ότι οποιαδήποτε απόπειρα αποκλεισμού της από τη συλλογή δεδομένων θα αντιμετωπιστεί με νέα νομοθεσία – νόμιμα ή παράνομα.

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι η κρυπτογράφηση θα ήταν ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης αυτών των ζητημάτων από την άποψη του τελικού χρήστη. Δυστυχώς, η κυβέρνηση το έχει επίσης σκεφτεί και ο νόμος περί IP καλύπτει αυτήν τη διάταξη. Σύμφωνα με το νόμο, η κυβέρνηση μπορεί να υποχρεώσει τις εταιρείες να αποκρυπτογραφήσουν περιεχόμενο!

Ευτυχώς, αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς στους οποίους τα VPN σχεδιάστηκαν για να υπερέχουν, αλλά περισσότερο σε αυτό αργότερα.

Οι ISP στέλνουν ενεργά προειδοποιήσεις για δραστηριότητες P2P

Σε έναν κλάδο αξίας περίπου 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυξάνεται, είναι προφανές ότι η κινηματογραφική βιομηχανία ενδιαφέρεται σοβαρά για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και των IP τους. Παρόλο που έχει αποδειχθεί ότι Οι χείμαρροι δεν επηρεάζουν πραγματικά τις πωλήσεις εισιτηρίων – απλώς αφαιρούν τον έλεγχο από τα χέρια των συγγραφέων.

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι τους, οι εταιρείες ταινιών και μουσικής έχουν βγει σε παγκόσμιο κλίμα, χτυπώντας άτομα με αγωγές σε όλο τον κόσμο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα τους βοηθούν οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου που τα τελευταία χρόνια έχουν ξεκινήσει εκστρατείες προειδοποίησης για πειρατεία.

Οι ISP στο Ηνωμένο Βασίλειο τώρα αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σε εκείνους των χρηστών τους που φέρεται να χρησιμοποιούν τις συνδέσεις τους για πειρατικό περιεχόμενο. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούν ό, τι κάνουν οι χρήστες τους στο διαδίκτυο, αν όχι δεν μπορούν να πιάσουν αυτούς τους χρήστες.

Αν και θεωρητικά, αυτό το σύστημα ειδοποιήσεων προορίζεται μόνο για συγκεκριμένους χρήστες, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ για τη σωστή λήψη φίλτρων και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν από αυτό θα θέσουν το βάρος της απόδειξης ότι δεν το έκαναν στους χρήστες.

Το σύστημα θα επεκταθεί επίσης σε εφαρμογές όπως το Popcorn Time. Τώρα αυτό το σύστημα ειδοποίησης είναι ακριβώς αυτό – για να ειδοποιεί τους χρήστες. Δεν υπάρχει τρέχουσα δράση επιβολής ή άλλως, αλλά δεν θα ήταν δύσκολο να προχωρήσουμε από την τρέχουσα κατάσταση σε δικαστικές διαδικασίες.

Τα VPN εξακολουθούν να είναι νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όπως με πολλές άλλες χώρες, η χρήση VPN είναι νόμιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν υπάρχει τρέχουσα διαφορά που να δηλώνει ρητά ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη χώρα. Και πάλι, όπως συνήθως, να γνωρίζετε ότι η χρήση ενός VPN και η χρήση ενός VPN για παράνομους σκοπούς είναι ξεχωριστά ζητήματα.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN για νόμιμα μέσα, όπως απόκρυψη ταυτότητας ή ασφάλεια λόγω της ανάγκης για την αίσθηση της πρόσθετης ασφάλειας, αυτό είναι εντάξει. Η χρήση ενός VPN με σκοπό την απόκρυψη παράνομων ή παράνομων δραστηριοτήτων τιμωρείται με οποιονδήποτε νόμο ισχύει. Εάν πιάσετε.

Τι ψάχνουμε στο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο?

το καλύτερο VPN για χρήστη στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ακολουθούν τα 5 κριτήρια που χρησιμοποιούμε για την κατάταξη των καλύτερων VPN για αναγνώστες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. Μυστικότητα & Ανωνυμία
 2. Ασφάλεια
 3. Πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας
 4. Υποστήριξη P2P
 5. Ταχύτητα & Σταθερότητα

1. Απόρρητο & Ανωνυμία

Όπως μπορεί να συνειδητοποιήσετε μέχρι τώρα, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι το είδος του τόπου όπου θέλετε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο χωρίς τη χρήση VPN, είτε είστε υπήκοος είτε επισκέπτης της χώρας. Λόγω των παραγόντων που έχω μοιραστεί παραπάνω και της σοβαρότητας των συνεπειών της παραβίασης αυτών των κανονισμών, είναι καλή ιδέα να εστιάσετε στις πτυχές του απορρήτου και της ανωνυμίας που προσφέρει ένα VPN στους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με τη συνεργασία τόσο της κυβέρνησης όσο και της ιδιωτικής βιομηχανίας, καθώς και ανεξάρτητα για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της κυκλοφορίας, ένα VPN πρέπει να είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα και οι δραστηριότητές σας μπορούν να διατηρηθούν ακριβώς όπως θα έπρεπε – ιδιωτικά.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλιστεί αυτό είναι να παρακολουθείτε τα VPN που όχι μόνο έχουν αυστηρές πολιτικές καταγραφής, αλλά επίσης βασίζονται σε χώρες που είναι χαλαρές στους νόμους διατήρησης δεδομένων. Αυτό αποκλείει σίγουρα τις χώρες στο πέντε μάτια και δεκατέσσερα μάτια δικαιοδοσία.

2. Ασφάλεια

Το σημείο ασφαλείας στα VPN είναι το ίδιο για τους χρήστες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο όπως και οπουδήποτε αλλού. Η ιδανική ισορροπία είναι γνωστή μόνο σε εσάς, ως χρήστης. Επιλέγετε κρυπτογράφηση 256-bit με κίνδυνο χαμηλότερων ταχυτήτων VPN ή είστε διατεθειμένοι να μειώσετε αυτήν τη γραμμή για αυξημένη ταχύτητα?

Προσωπικά, πιστεύω ότι για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης υψηλά για δύο βασικούς λόγους. Το πρώτο είναι ότι ένας από τους πρωταγωνιστές στην περίπτωση που συζητάμε είναι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία πιθανότατα θα έχει περισσότερους πόρους αφιερωμένους στην προσπάθεια να σπάσει οποιαδήποτε κρυπτογράφηση που αντιμετωπίστηκε.

Το δεύτερο είναι ότι λόγω της χαμηλότερης μέσης ταχύτητας διαδικτύου στη χώρα, είστε ασφαλείς να διατηρείτε τα επίπεδα κρυπτογράφησης όσο το δυνατόν υψηλότερα χωρίς να διακυβεύετε τις συνολικές μέγιστες ταχύτητες.

3. Πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας

Κανονικά, όταν μιλάμε για πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας, θα ήταν με σκοπό την πρόσβαση σε εναλλακτικό περιεχόμενο από κύριους παρόχους όπως το Netflix US. Ωστόσο, οι χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν πολύ περισσότερα να προσβλέπουν στην πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας, δεδομένου ότι υπάρχουν κυριολεκτικά τόνοι ιστότοπων στους οποίους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση.

4. Υποστήριξη P2P

Μία από τις κατηγορίες ιστότοπων που αποκλείονται από την πρόσβαση στο Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να είναι ιστότοποι torrent. Και πάλι, αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου ένα VPN θα βοηθούσε πραγματικά. Αναζητήστε VPN που έχουν σαφείς οδηγίες κυκλοφορίας P2P στους όρους υπηρεσίας τους, όπως το NordVPN ή το TorGuard.

5. Ταχύτητα & Σταθερότητα

Με μέση ταχύτητα σταθερής ευρυζωνικής σταθερής γραμμής μόλις 55,88Mbps στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα περισσότερα VPN θα πρέπει να έχουν μηδενικά προβλήματα που να ταιριάζουν στις ανάγκες των χρηστών εκεί. Οι ταχύτητες κινητής τηλεφωνίας είναι ακόμη χαμηλότερες κατά μέσο όρο 29,72Mbps, οπότε η κύρια ανησυχία με τα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο σίγουρα δεν θα είναι η ταχύτητα.

Κατατάχθηκε: 7 Καλύτερο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο

Στην Ευρωζώνη, το Ηνωμένο Βασίλειο πιθανότατα φτάνει από εκεί που είμαι φυσικά, οπότε οι ταχύτητες από εδώ προς την περιοχή αναμένεται να χτυπήσουν. Ωστόσο, αυτό βασίζεται στην απόσταση, καθώς η γραμμή μου 500 Mbps είναι συνήθως ικανή να εμφανίζει αρκετά καλές ταχύτητες.

Όπως με όλες τις δοκιμές VPN μου, πριν κρίνω την ταχύτητά τους, κρίνω πάντα τη δική μου. Η γραμμή μου συνήθως πλησιάζει τα 500 Mbps σε έναν τοπικό διακομιστή, αλλά αυτό αλλάζει καθώς αλλάζω διακομιστές ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται.

βασική ταχύτητα στη Μαλαισία χωρίς vpn

(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της αρχικής ταχύτητας εδώ)

Οι ταχύτητές μου κανονικά δεν θα αποκλίνουν τόσο πολύ όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε VPN και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν συνδέομαι με διακομιστές στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Ωστόσο, τα VPN προσθέτουν περισσότερους παράγοντες από την απλή ταχύτητα, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τις ταχύτητες στο Ηνωμένο Βασίλειο με αυτές τις δοκιμές.

Σημείωση

 • Η τιμή βασίζεται στη συναλλαγματική ισοτιμία 1 USD = 0,81 GBP.
 • Η τιμή που εμφανίζεται είναι η χαμηλότερη με βάση τα διαθέσιμα προγράμματα από κάθε πάροχο υπηρεσιών VPN.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (GBP)

2,81 £ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Χωρίς καταγραφή
 • Σκοτώστε το διακόπτη
 • Υποστηρίζει 6 συσκευές
 • 5.600+ διακομιστές
 • Διπλό DNS

"Το μέσο βρετανικό σπίτι έχει πολλές ενεργές συνδεδεμένες συσκευές – με το NordVPN μπορείτε να συνδέσετε έως και 6 συσκευές σε έναν λογαριασμό."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το NordVPN κατέχει μια ισχυρή πρώτη θέση στο Best VPN για τη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου για πολλούς λόγους. Ένα από τα πρώτα είναι ότι βασίζονται στον Παναμά, το οποίο είναι επίσης ένα καλό μέρος για VPN. Εκτός από αυτό, το NordVPN έχει εξαιρετική φήμη και είναι ένας άλλος πάροχος VPN που έχει τεράστιο αριθμό διακομιστών σε πολλές χώρες.

Η αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής συνδυάζεται με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256 bit και εξαιρετικά σχέδια τιμών για να προσφέρουν σχεδόν σε όλους μια συμφωνία που είναι δύσκολο να αντισταθεί.

nordvpn δοκιμή ταχύτητας Ηνωμένο Βασίλειο

NordVPN Speed ​​Test UK – Διακομιστής Λονδίνου
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας εδώ)

Όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα, παρά τη μεγάλη απόσταση μεταξύ εδώ και του Ηνωμένου Βασιλείου, το NordVPN μπόρεσε να δείξει αρκετά ισχυρή απόδοση στα 140 Mbps. Αυτή η δύναμη που εμφανίζεται στους διακομιστές τους εκεί αποδεικνύει καλά εκείνους στο Ηνωμένο Βασίλειο,

Αυτό που τους κάνει ακόμα πιο ελκυστικούς είναι ότι όχι μόνο επιτρέπουν την κυκλοφορία P2P αλλά έχουν ειδικά βελτιστοποιημένους διακομιστές για την κυκλοφορία P2P! Με τέτοιες ταχύτητες, μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο της καρδιάς σας ανά πάσα στιγμή.

Δείτε την πλήρη αναθεώρηση NordVPN για να μάθετε γιατί είναι το # 1 VPN μας!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (GBP)

2,21 £ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Συμπίεση δεδομένων
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων
 • Υποστηρίζει 7 συσκευές

"Το CyberGhost εδρεύει στη Ρουμανία και έχει ισχυρή παρουσία διακομιστή στην ευρωζώνη."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Οι CyberGhosties είναι ευχαριστημένοι μαζί τους και σίγουρα προσπάθησαν να είναι ισχίοι και αισιόδοξοι στο μάρκετινγκ τους. Αυτό είναι ένα άλλο από τα πιο γνωστά ονόματα στη βιομηχανία VPN και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι έχουν βελτιώσει την απόδοση με άλματα..

Πριν από περίπου ένα χρόνο, βρήκα τη CyberGhost να αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την κυκλοφορία στο δίκτυό της και ήταν αρκετά απογοητευμένη. Ωστόσο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το δίκτυό τους έχει κυριολεκτικά εκραγεί με την προσθήκη ενός τόνου νέων διακομιστών και τοποθεσιών.

Ένας βετεράνος της βιομηχανίας που επενδύει τόσο πολύ στην υποδομή σημαίνει μόνο ανάπτυξη και χαίρομαι που λέω ότι τα φορτία των διακομιστών τους αντιμετωπίζονται τώρα πολύ καλύτερα. Αυτό μπορεί να φανεί σαφώς στην αστρική απόδοση στους διακομιστές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

δοκιμή ταχύτητας cyberghost Ηνωμένο Βασίλειο

CyberGhost Speed ​​Test UK – London Server
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας εδώ)

Παρά την ισχυρή παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, το CyberGhost έχει επίσης στρατηγική παρουσία σε άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν βρίσκονται σε μια χώρα με την οποία θέλετε να συνδεθείτε, σίγουρα θα υπάρχει τουλάχιστον ένα άλλο σημείο πρόσβασης κοντά.

Σε κάθε περίπτωση, η ταχύτητα στους διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου σημείωσε πάνω από 100 Mbps και για την απόσταση, αναμένεται καθυστέρηση 166 ms. Περισσότερο από αρκετό για ροή πολυμέσων και ακόμη και για λήψεις.

Μάθετε περισσότερα στη λεπτομερή ανάλυσή μας στο CyberGhost!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (GBP)

1,59 £ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • CleanWeb
 • Ενα δ & Αποκλεισμός παρακολούθησης
 • Απεριόριστη συσκευή
 • Λευκή λίστα
 • 1040+ διακομιστές

"Εάν δεν ήταν για το περιορισμένο ιστορικό τους, το Surfshark θα ήταν πολύ πιο σοβαρός ανταγωνιστής στις λίστες κατάταξής μας."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Παρά τις δυσάρεστες συναλλαγματικές ισοτιμίες της βρετανικής λίρας, παραμένει ένα ισχυρό νόμισμα σε σχέση με άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση του Surfshark, καθώς μια ήδη χαμηλή τιμή μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Το Surfshark μέχρι στιγμής έχει δείξει αξιοσημείωτα κριτήρια απόδοσης και είναι ένα εξαιρετικό αγαπημένο μας. Δυστυχώς, είναι ακόμα σχετικά νέοι στην αγορά, κάτι που μας κάνει να διστάζουμε να τους προωθήσουμε.

Ωστόσο, ο δρόμος είναι μακρύς και ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Αυτό είναι σίγουρα ένα για να παρακολουθείτε, ειδικά εάν συνεχίζουν να αυξάνονται με τους τρέχοντες ρυθμούς.

δοκιμή ταχύτητας surfshark uk

Surfshark Speed ​​Test UK – London Server
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας εδώ)

Η έδρα μου είναι αρκετά μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο, με αποτέλεσμα υψηλότερη καθυστέρηση. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε το Surfshark να δημιουργήσει κάποια σοβαρά στοιχεία απόδοσης. Οι ταχύτητες ανάντη αφήνουν λίγο να είναι επιθυμητές, αλλά η σημαντική ταχύτητα είναι αυτό που μπαίνει!

Δείτε την εμπεριστατωμένη κριτική μας στο Surfshark για να μάθετε γιατί είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (GBP)

6,71 £ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Κρυπτογράφηση 256-bit
 • 148 Τοποθεσίες VPN
 • 3.000+ διακομιστές
 • Πολλαπλό πρωτόκολλο

"Το ExpressVPN διαθέτει διαισθητικές, εγγενείς εφαρμογές VPN για να διατηρεί όλους τους χρήστες από το Ηνωμένο Βασίλειο ασφαλείς στο διαδίκτυο."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Λόγω των πολλών περιορισμών εκεί, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ExpressVPN φαίνεται να έχει προβλέψει εκτεταμένα δικαιώματα υποδομής για το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία διαθέτει βασικούς διακομιστές σε μερικές περιοχές γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο, που κυμαίνονται από το Berkshire έως το Λονδίνο.

Κατά μέσο όρο, αυτή η υπηρεσία VPN προσφέρει εξαιρετική ολόπλευρη υπηρεσία από κορυφαίες ταχύτητες μέχρι ολοκληρωμένες εφαρμογές και πρωτόκολλα – ιδανικό για ασφάλεια, προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμία. Τα πρωτόκολλά ασφαλείας του είναι επίσης τα καλύτερα στην κατηγορία των καταναλωτών που υπάρχουν σήμερα.

Έχω δοκιμάσει την υπηρεσία διεξοδικά και δεν διστάζω να τους συστήσω ως τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών VPN για χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ExpressVPN είναι σταθερό και επιτρέπει την πρόσβαση και σε μια καλή γκάμα συσκευών.

δοκιμή ταχύτητας expressvpn Ηνωμένο Βασίλειο

ExpressVPN Speed ​​Test UK – London Server
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας εδώ)

Ως ιδέα για το πόσο καλά παίρνει, συνέκρινα την προεπιλεγμένη ταχύτητα γραμμής μου χωρίς ένα VPN με μια δοκιμαστική κάλυψη ExpressVPN με την ίδια τοποθεσία. Με το ExpressVPN ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο σε διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατάφερα να δείξω καλή ταχύτητα 117 Mbps κατάντη.

Διαβάστε την πλήρη κριτική ExpressVPN για να μάθετε περισσότερα!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5

Τιμή (GBP)

2,62 £ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Κρυπτογράφηση 256-bit
 • Απεριόριστο P2P
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Το IPVanish είναι ένα όνομα που εξακολουθεί να αναφέρεται και παρόλο που δεν είναι στην κορυφή της λίστας, δείχνει ταχύτητες που αξίζουν κάποιες προτάσεις."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το IPVanish είχε αμαυρώσει τη φήμη του στο παρελθόν και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν δικό τους λάθος. Ωστόσο, έκτοτε υπόκειται σε νέα διαχείριση – η οποία έχει διατηρήσει τη μύτη της καθαρή προς το παρόν.

Απομακρύνοντας αυτά τα περιστατικά, παραμένουν ένας γίγαντας VPN στο πεδίο και διαθέτουν ταχύτητες εντυπωσιακές. Ευτυχώς για αυτό, αφού αν έχετε παράπονα σχετικά με την ταχύτητά τους, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά καθώς επιβάλλουν κρυπτογράφηση 256-bit σε όλους χωρίς εξαίρεση.

δοκιμή ταχύτητας ipvanish uk

IPVanish Speed ​​Test UK – Διακομιστής Λονδίνου
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας εδώ)

Ταχύτητα, το IPVanish κατάφερε να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο ακόμη και με την πιο περιορισμένη παρουσία του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατάφερα να καθορίσω μια ταχύτητα κατάντη περίπου 60 Mbps που είναι κατάλληλη για την υποδομή τους εκεί.

Για όσους επιθυμούν να πειραματιστούν, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε άλλους διακομιστές στην περιοχή που ενδέχεται να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα, η σύνδεση ήταν σταθερή και αρκετή για να ενεργοποιηθεί η ροή πολυμέσων.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο IPVanish για περισσότερες πληροφορίες!

6. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (GBP)

3,36 £ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένο για P2P
 • Πληρεξούσιος Stealth
 • Υποστηρίζει 5 συσκευές
 • Ενα δ & Αποκλεισμός κακόβουλου λογισμικού
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης

"Η χρήση του TorGuard είναι μια ευχάριστη εμπειρία και δίνει τη διαβεβαίωση ότι η σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο είναι πραγματικά ασφαλής."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Η διεπαφή TorGuard μπορεί να φαίνεται λίγο χρονολογημένη όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ένας από τους πιο ασφαλείς παρόχους υπηρεσιών VPN. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει πολλή προσοχή από την πλευρά του χρήστη, η απόδοση είναι αρκετά αξιοσημείωτη.

Υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ του TorGuard και πολλών ανταγωνιστών, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο επίπεδο κρυπτογράφησης προτιμάτε. Αυτό σημαίνει ότι για χρήστες P2P, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση και να απολαύσετε ταχύτερες ταχύτητες ροής ανά πάσα στιγμή!

Εκτός από αυτό, το TorGuard έχει πολλές άλλες ιδιότητες εξαργύρωσης, όπως σταθερές ταχύτητες, δυνατότητα πολλαπλών πλατφορμών και δυνατότητα παράκαμψης αποκλειστών VPN.

δοκιμή ταχύτητας torguard uk

TorGuard Speed ​​Test UK – London Server
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας εδώ)

Ως ένα από τα καλύτερα VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο, το TorGuard φυσικά πληρούσε ορισμένες απαιτήσεις ταχύτητας. Αυτό έδειξε στο αποτέλεσμα της δοκιμής μου από έναν διακομιστή VPN με έδρα το Λονδίνο και πάλι, οι χρήστες στη χώρα θα πρέπει γενικά να έχουν αυτήν την ταχύτητα με λίγα προβλήματα.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι για τους νεότερους χρήστες που είναι συνηθισμένοι στην κομψότητα των σύγχρονων εφαρμογών, η διεπαφή TorGuard θα μοιάζει με κάτι από το παρελθόν.

Μη διστάσετε να δείτε την αναλυτική αναθεώρηση TorGuard για να μάθετε περισσότερα!

7. FastestVPN

https://fastestvpn.com/

Ταχύτερο VPN

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5

Τιμή (GBP)

0,89 £ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Βελτιστοποιημένο P2P
 • Διακοπή διακομιστή
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Μια εκπληκτική προσθήκη στη λίστα μας, το FastestVPN δείχνει βελτιωμένη απόδοση για μια μικρή τιμή."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το FastestVPN δεν είναι το πιο γρήγορο που έχω δοκιμάσει, αλλά ούτε και το πιο αργό. Στην πραγματικότητα, αν δεν ήταν για τον περιορισμένο αριθμό διακομιστών και τοποθεσιών τους, τολμώ να είμαι σε θέση να ανταποκριθούν καλύτερα στο όνομά τους.

Προσφέρει έναν πολύ περιορισμένο αριθμό χωρών από τις οποίες μπορείτε να εκτελέσετε τη σύνδεσή σας σε σύγκριση με πολλά VPN ανώτερης βαθμίδας, αλλά σε τιμές από 89 σεντ το μήνα, είναι κλέψιμο. Έχουν επίσης P2P βελτιστοποιημένους διακομιστές που τους κάνουν καλό και για αυτό.

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη ότι ακόμη και με τον περιορισμένο αριθμό τοποθεσιών τους, θα εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα ροής περιεχομένου Netflix τουλάχιστον (μόνο για την περιοχή των ΗΠΑ ούτως ή άλλως, αλλά εκεί είναι το καλό πράγμα).

γρηγορότερη δοκιμή ταχύτητας uk

FastestVPN Speed ​​Test UK – Διακομιστής Λονδίνου
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας εδώ)

Τα 83 Mbps είναι σίγουρα καλή απόδοση για την τιμή που πληρώνετε και είναι αρκετό για να συνεχίσετε να μεταδίδετε περιεχόμενο 4k. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα μπορούν να εκτελούν όλοι οι διακομιστές FastestVPN όπως και οι διακομιστές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισκεφθείτε την αναθεώρηση FastestVPN για να μάθετε περισσότερα!

Τελικές σκέψεις: Χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι τα κορυφαία 3 VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο:

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ (GBP / MO)

NordVPN

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

2,81 £

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

CyberGhost

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

2,21 £

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Surfshark

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

1,59 £

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ένα πράγμα χειρότερο από το να ζεις σε μια χώρα με καταπιεστική ρύθμιση του Διαδικτύου και να ζεις σε μια χώρα που όχι μόνο το κάνει αυτό αλλά χειρίζεται το νόμο για να υποστηρίζει τις δραστηριότητές του. Παραδόξως, το ΗΒ εμπίπτει στην τελευταία κατηγορία.

Παρόλο που δεν θα σας έλεγα ότι είναι εξαιρετικά επείγον να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είναι συνετό να ξεκινήσετε κάποια διερευνητικά μέτρα. Αφιερώστε χρόνο για να επιλέξετε το σωστό VPN για εσάς (ελπίζω ότι αυτή η λίστα κατάταξης βοηθά) προτού να είναι πολύ αργά.

Πολύ αργά, αυτό που εννοώ είναι ότι είναι προφανές ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κλίνει προς πολύ δρακόντεια μέτρα παρακολούθησης και ελέγχου. Το να ζεις κάτω από τέτοιες συνθήκες μπορεί να είναι αγχωτικό και μια καλή, αξιόπιστη υπηρεσία VPN μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην εξασφάλιση ηρεμίας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map