Κριτική HostGator: 9 Kelebihan & 5 Kekurangan Gator!

HostGator


HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; δρ

Ιδιαίτερα σχετικό γρήγορα, επίπεδο χρηστών υψηλά πιθανότατα μειονεκτήματα στις δυνατότητες HostGator. Ωστόσο, εάν σας sekedar αναζητάτε υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι εύκολα χρησιμοποιούμενο, το HostGator θα γίνει επιλογές που είναι κατάλληλο για Anda! Δείτε περισσότερα.

Κριτική HostGator: 9 πλεονέκτημα & 5 Kekurangan Gator!

Διαδικτυακή προσθήκη στη λίστα penyedia υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που bagus είναι HostGator yang δημοφιλής, υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων πιο seksi και πιο ελκυστική από όλα.

Τα γνωστά έχουν εμφάνιση όμορφα.

Χρησιμοποιούνται εύκολα.

Ωστόσο, ‘Gator bertahan στη μέση kepungan para raksasa industri ini?

Λίστα Isi

Kelebihan HostGator:

 1. Ώρα απόκρισης διακομιστή γρήγορα
 2. Ταχύτητα pemuatan ιστοσελίδα που mengagumkan
 3. Χρόνος λειτουργίας Garansi 99,9%
 4. UI yang πολύ φιλικός χρήστης
 5. Ιστοσελίδα Pembuat & εγκατάσταση ένα κλικ keren
 6. Υπηρεσίες pelanggan yang sangat responsif
 7. Sumber daya yang δεν περιορίζεται / δεν terukur
 8. IP terdedikasi δωρεάν (μόνο πακέτο επιχειρήσεων)!
 9. Το Diskon έφτασε το 60% για την ανάγνωση του Bitcatcha

Kekurangan HostGator:

 1. Kurangnya χαρακτηριστικά ταχύτητας ειδικά
 2. Garansi uptime yang δεν γίνεται σαφές
 3. Υπηρεσίες πελατών που δεν terampil
 4. Προσφορά κατά την ολοκλήρωση αγοράς
 5. Μόνο 2 κεντρικά δεδομένα

Πακέτο & Τιμές HostGator

 • Πακέτο κοινής φιλοξενίας
 • Φιλοξενία cloud
 • Cloud WordPress

Πώς το HostGator Bertahan Terhadap Kompetisi?

 • HostGator VS SiteGround για τη φιλοξενία του WordPress
 • Pembuat ιστοσελίδα HostGator εναντίον Inmotion BoldGrid

Συμπέρασμα

 • Τι μου ταιριάζει χρησιμοποιώντας HostGator?

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε kurs 1 USD για 13.948 IDR για όλες τις τιμές yang tertera.

Για mengetahuinya, μας siap berburu, ζητήστε από το dewa jurnalisme και berlangganan πακέτο HostGator Baby για να κάνουμε αρκετά pengujian σοβαρά (pengujian που δεν είναι pun mau repot-repot εφαρμογή, sama-sama).

Αποτελέσματα pengujian Kami αρκετά αρκετά mengejutkan, αλλά και καλά έρχονται σε siapapun yang αναμονή, και tunggulah αποφάσεις Kami di bahagian τελική ανάλυση.

Πενγκπαπάν

Dua site uji coba kami είναι hgcloudhosted.com Νταν hgbabyhosted.com. Yang pertama dihost με HostGator Cloud Hatchling; χρόνος yang kedua dihost με HostGator Baby.

9 Alasan Mengapa HostGator Sempurna Για Anda

1. Χρόνος απόκρισης διακομιστής που Γρήγορα

Εάν εσείς δεν έχετε ακούσει μέχρι τώρα, στο Bitcatcha.com μας θέλουμε να φιλοξενήσουμε web μας γρήγορα. SUPER γρήγορα.

Dan di sinilah HostGator ενδιαφέρουσα προσοχή μας.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

32 χιλ36 χιλ221 md221 md139 md

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία

717 md205 md153 md36 χιλ140 md

Rata-rata Ταχύτητα: 190 md – Δείτε το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο

Τα στοιχεία που έχουν τα δεδομένα τους έχουν 2 κεντρικά δεδομένα (keduanya bertempat di AS, asal tahu saja), HostGator εργάζονται πολύ καλά στο Σάο Πάολο, Σίδνεϊ και Ιαπωνικά, όλα φτάνουν χρόνο απόκριση κάτω από 205 md.

Mereka lumayan oke di Singapura και Λονδίνο (221 md) λίγο αργά στο Bangalore στις 717 md (αν διαβάζετε από την Ινδία, περισσότερα καλά menghindarinya. Δείτε το πακέτο φιλοξενίας της Ινδίας ως gantinya!)

Με rata-rata sedunia 190 md, το HostGator λαμβάνει αξία από το kami!

(Kembali Ke Atas)

2. Pemuatan Website Yang Sangat Cepat

Με το pengecualian PHP7.1 και το σύστημα kompresi περιεχόμενο βάση Apache bawaan, HostGator πραγματικά δεν χρειάζεται.

Δεν χρησιμοποιούν αποθήκευση SSD (διατίθεται μόνο για cloud hosting, huu!). Δεν υπάρχει διακομιστής NGINX ή δυνατότητα caching ειδικά όπως supercacher milik SiteGround…!

Χρησιμοποιούμε webpagetest.org και σύγκριση ιστοσελίδα pengujian HGBabyHosted.com Kami με HGCloudHosted.com Kami και ακολουθεί τα αποτελέσματα:

HostGator Baby WebPageTest.org Πλάτος αποτελεσμάτων =

Uji Speed ​​Halaman web (HostGator Baby)

Αποτελέσματα HostGator Cloud WebPageTest.org

Uji Speed ​​Halaman Web (HostGator Cloud)

Η φιλοξενία του HostGator’s Cloud είναι μια υπηρεσία web hosting tercepat και πιο μπορεί να diandalkan yang pernah kami coba (δείτε την κριτική μας di sini). Τόσο, αυτό επεξηγεί περισσότερα hal όταν kami katakan ταχύτατα την εφαρμογή φιλοξενίας μαζί με αυτό σχεδόν σχεδόν με το cloud hosting τους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα pengujian, η ταχύτητα φόρτωσης φιλοξενίας μαζί λίγο λίγο πιο αργά από την ταχύτητα της συσκευής Cloud Kami. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό, υπενθυμίζει το πραγματικό πακέτο Cloud συμπληρωμένο με SSD, ταχύτητα αύξησης, που είναι πολύ απαραίτητο από όλους τους orang.

Εκτός από αυτό, periksa επίσης TTFB μεταξύ των δύο τοποθεσιών pengujian – διαφορετική δεν είναι πολύ μακριά!

Έχουμε βέβαια ότι με λίγο penyetelan και προσπάθεια περισσότερο, το Kami θα γίνεται όλο και περισσότερο γρήγορο pemuatan και χρήση του πακέτου HostGator Baby μας sebaik mungkin!

(Kembali Ke Atas)

3. Garansi Uptime 99,9%!

Downtime πολύ merusak ιστοσελίδα! Αυτό θα δημιουργηθεί και θα δημιουργήσετε περισσότερες πωλήσεις, και θα είναι ακόμη πιο κακό – θα δημιουργηθεί ιστότοπος Anda turun di κατάταξη Google. Artinya, Anda θα αναζητήσετε όλα τα κλικ σελίδα pertama yang sangat menjanjikan, που στο τέλος προκύπτουν Anda περισσότερες περισσότερες πωλήσεις!

Τότε, ο χρόνος διακοπής δεν είναι πολύ disukai di industri ini. Επειδή, είναι αρκετά εύκολο να προσφέρουμε HostGator συμπληρώνοντας uptime garansi 99,9%. Artinya, bila αποτυγχάνουμε, μπορούμε να menggantinya με πιστώσεις 1 μήνα για το πακέτο που χρησιμοποιείται.

Παρόλα αυτά, με reputasi HostGator που έχει χρόνο αδιάλειπτης λειτουργίας, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν πιστωτικά. Πράγματι, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις εγγύηση που δεν είναι sukai, αλλά θα dibahas αργότερα στο τμήμα ελλείψεων.

Λειτουργία από τον Απρίλιο του 2018

100%

* HGBabyHosted.com (Κεντρικά δεδομένα: AS, Πακέτο: Baby)

Λειτουργία από τον Ιανουάριο του 2017

99,99%

* HGCloudHosted.com (Κεντρικά δεδομένα: AS, Πακέτο: Hatchling Cloud)

(Kembali Ke Atas)

4. UI yang Sangat Ramah Χρήστης

Δεν γνωρίζω, αλλά UI χρήστες σε διάφορες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων φαίνεται από έναν από τον jaman 80an που απαιτείται εργασία στο κέντρο.

Θα πρέπει να κάνετεliklik ribuan kali για να βρείτε τρόπους, κάτι και το πρόβλημα αυτό θα γίνομαι περισσότερο κακό όταν δεν γνωρίζετε διάταξηnya (αυτό απαιτείται εμείς περισσότερες επιλογές cPanel – όλα υπάρχει στο tempat που ζητά!)

Ωστόσο, το HostGator δεν το κάνει.

Διεπαφή χρήστη HostGator

Με warnanya yang cerah, είναι ένα-μοναδικό UI yang enak dipandang mata. Όχι μόνο αυτό – έχουν διαμορφωθεί άγαρ πολύ εύκολα προς την σελίδα είσοδο πελάτη!

Segala κάτι που υπάρχει secara intuitif, με όλα τα τατάν και τα κουμπιά που είναι σημαντικό που berlokasi di tempat που ελκυστικά τα μάτια, καθιστώντας όλη την εμπειρία ως χρήστες.

Αυτό tentunya σημαντικό για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης,? Καθώς συντάσσετε εσείς πολύ απασχολημένος συμπληρώστε mana κουμπιά που κάνει τι και di mana θα κάνει κάτι, εσείς χρόνο που απαιτείται για την επιχείρηση σας, yang artinya!

Με HostGator, εσείς θα μπορείτε εύκολα να εισέλθετε στους πελάτες και τον ιστότοπο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδιαστής berkat UX!

(Kembali Ke Atas)

5. Pembuat Website & Instal Sekali Klik yang Keren

Το σκέφτομαι ότι όλοι μπορούμε να διαχωρίζομαι η πρόσβαση και η ταχύτητα είναι κλειδί για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης συλλογή συζητήσεων για την κατασκευή ιστότοπου.

Ο ενσωματωμένος ιστότοπος Pembuat HostGator επιτυγχάνει να πραγματοποιεί keduanya, να σας επιτρέπει να επιλέξετε πρότυπο με γρήγορο, προσαρμοσμένο με επιθυμητό Anda, και έτοιμο σε μόνο μερικές μαρμελάδες.

Έχουν ήδη θεμα-θέμα που φαίνεται επαγγελματίας, και μια φορά που επιλέγετε salah satu Yang Anda sukai, Μπορείτε να προετοιμαστείτε με το widget, το χαρακτηριστικό, το bar search, ή apa pun yang Anda inginkan.

Πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων HostGator

Seluruh διαδικασίαnya γρήγορα και άνετα. Kami μόνο χρειάζεται χρόνος 2 jam για να φτιάξουμε τον ιστότοπο δοκιμή coba kami (πρέπει να επαναφέρουμε στο stok WordPress για δοκιμή ταχύτητας)

Kekurangannya είναι κατασκευαστής ιστοσελίδας συνήθως δεν dioptimalkan για ταχύτητα, και υπάρχει κόστοςnya για προσεκτικά περισσότερα!

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε την εγκατάσταση 1-κλικ, που δημιουργεί τις εφαρμογές που προτιμάτε πολύ γρήγορα και άνετα! Αυτό προσεγγίζει για να ολοκληρώσετε την κατασκευή ιστότοπου σε χρόνο sesingkat πιθανό, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιχειρήσεις και να αυξήσετε τις πωλήσεις!

HostGator 1 Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση

Για την ανάγκη σας, κάντε κλικ στην εφαρμογή που επιθυμείτε, επιλέξτε την καταχώριση Mana που θέλετε memasangnya και κάντε κλικ στο κουμπί instal – Το HostGator θα προβάλει όλες τις παραμέτρους για Anda!

HostGator 1 Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση εφαρμογών

(Kembali Ke Atas)

6. Υπηρεσίες Pelanggan Yang Sangat Responsif

Εάν έχετε ήδη αντιμετωπίσει αδιαφορία γιατί υπάρχει κάτι που δεν υπάρχει με τον ιστότοπό σας.

Pengalaman Kami με εξυπηρέτηση πελατών HostGator αρκετά καλά. Ζωντανή συνομιλία Lewat, εμείς δεν αναμένουμε ποτέ περισσότερα από 3 λεπτά. Και λόγω προβλημάτων μας σχετικά μικρά, αυτοί επιτυγχάνουν τον ιστότοπο μας επιστρέφουμε online μόνο σε 15 λεπτά!

Ωστόσο, saat ini, δεν εισιτήρια Επειδή τα προγράμματα βελτιώνουν το σύστημα pertiketan, μόνο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη ζωντανή συνομιλία ή μέσω τηλεφώνου.

Εάν έχετε περισσότερες επιλογές για να μην μιλάτε σε siapapun, έχουν ήδη πολλά arsip άρθρα γνώσεις, και μπορείτε να δοκιμάσετε τα προβλήματα που πρέπει να έχετε!

Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με τους πελάτες τους χρήστες τους, αυτό το taaaapi Kami υπάρχει λίγο keraguan σχετικά με τους μερικούς terampilnya τους για memecahkan προβλήματα yang περισσότερο rumit. Kami θα συζητήσουμε για το τμήμα της έλλειψης.

(Kembali Ke Atas)

7. Sumber Daya yang Tidak Terbatas / Tidak Terukur!

Konon, hal best in live αυτό δωρεάν, και kami συμφωνήσαμε! Ορισμένες δυνατότητες που δημιουργούν τα αποτελέσματα μας Η HostGator είναι δωρεάν και tak terukur. Λίγα αγαπημένα μας:

Jadi begini – Θα έχετε domain domain και διεύθυνση email περισσότερα Yang θέλετε με HostGator! Δεν χρειάζεται να μεταβείτε για να αναζητήσετε mana domain που θα diprioritaskan ή πρέπει να κάνετε περισσότερα για τη διεύθυνση email karyawan baru. Bukti yang sangat menjanjikan!

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε εύρος ζώνης και χωρητικότητα δίσκου που δεν terukur, αλλά αυτό είναι περιορισμένο στην χρήση του S&K yang μπορεί να ληφθεί. Κατά τη διάρκεια εσείς δεν menyalahgunakan σύστημα (π.χ. αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας από εφεδρικά αρχεία σας), ή εμπλέκονται σε δραστηριότητα pembagian file peer to peer,.

HostGator Tidak Terbatas Αποθήκευση και Υπηρεσία Όρου εύρους ζώνης

(Kembali Ke Atas)

8. IP Ειδικά Δωρεάν (Hanya Paket Bisnis)!!

Με το Paket Bisnis, θα απολαμβάνετε IP ειδικά GRATIS. Mengapa hal ini είναι πολύ σημαντικό?

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς σας στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού εμπορίου, θα θέλετε να έχετε IP και SSL terdedikasi για τη διατήρηση άγαρ δεδομένων πελατών σταθερή! Βοήθεια για την ανάπτυξη εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών και της ιστοσελίδας Anda, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, εάν θέλετε να berbisnis με τους!

Sebagian besar orang πρέπει να χρησιμοποιούν την υπηρεσία (SiteGround berbiaya 30 δολάρια ετησίως μόνο για IP terdedikasi!) Για να λάβουν δωρεάν από το πακέτο Bisnis HostGator είναι SANGAT BERHARGA!

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την IP terdedikasi, αλλά θα συζητήσουμε σε artikel lain σε χρόνο κοντά.

(Kembali Ke Atas)

9. Diskon Hingga 60% για Pembaca Bitcatcha

Εάν εσείς ακόμα menyimak ίσως αυτό μπορεί να βοηθηθεί από κάθε ερώτηση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε HostGator – έχουμε ήδη αποκτήσει ένα kesepakatan ικανοποιημένο με τους, eksklusif για τους αναγνώστες kami saja!

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, ketik κωδικός “bitcatcha“Και εσείς κερδίζετε έκπτωση 60% για όλα τα πακέτα φιλοξενίας μαζί και μεταπωλητή (μόνο κατά την αρχή)!

Εάν εσείς αναζητάτε φιλοξενία Cloud ως gantinya, jangan resah – κωδικός yang sama δίνουν έκπτωση 30% για το σχέδιο φιλοξενίας cloud baru, και έκπτωση 40% για όλα τα VPS, πακέτο ειδικά ή WordPress!

Σημείωση

Diskon 60% μόνο για tagihan pertama. Η ανανέωση θα ανανεωθεί με τιμές reguler. Μάθετε περισσότερα. (Κωδικός kupon: bitcatcha)

(Kembali Ke Atas)

Τι Yang Mungkin Tidak Tidak Anda Suka Dari HostGator

1. Kurangnya Χαρακτηριστικό Ταχύτητας Ειδικά

Διαθέσιμο HostGator εργασίας πολύ καλό (κατάκτηση κατάταξης A + από μας δεν είναι εύκολο!), Μας πολύ θέλουν να γνωρίζουν τι θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα καλύτερα με berupaya προσθέτοντας πολλά χαρακτηριστικά ταχύτητας, όπως τον διακομιστή εγκατάστασης NGINX ή το βελτιστοποιημένο σύστημα sekali κλικ!

Αυτήν τη στιγμή, ένας-μοναδικός τρόπος για το mengoptimalkan και τον benar-benar χρησιμοποιημένο διακομιστή είναι mengutak-atik και εγκατάσταση plugin secara manual, που χρειάζεται χρόνος και keahlian. Αυτό είναι κάτι που σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν γνωρίζουν πώς να κάνετε.

(Kembali Ke Atas)

2. Garansi Uptime yang Kurang Jelas

Έτσι, αυτοί παρέχουν garansi uptime 99%, και αυτοί benar-benar konsisten με uptime yang δεν diragukan lagi ποιότηταnya.

ΝΑΜΟΥΝ.

Ποια είναι η πραγματική συνέλευση uptimenya κάτω από το 99%; Akankah kita παίρνουμε πίστωση 1 μήνα yang dijanjikan?

Petunjuk: tak ada yang tahu.

Εγγύηση σκιερού χρόνου λειτουργίας HostGator

Bisa Anda δείτε, S&K αυτά αναφέρουν τα πάντα θα λάβουμε ένα μήνα πίστωση για το πακέτο κατά το χρόνο λειτουργίας τους κάτω στο 99,9%, persetujuan kredit είναι πάνω από το HostGator.

Με kata lain, αυτοί μπορούν να επιλέξουν δεν menghormati εγγύηση όταν mereka menginginkannya.

Εάν χρειαζόμαστε HostGator, πρέπει να προστατέψουμε τον εαυτό τους απέναντι στο klaim tak bermoral, που έχει το δικό του persetujuan kredit είναι πολύ μη σαφές, και δημιουργεί αυτά είναι τόσο meragukan.

(Kembali Ke Atas)

3. Υπηρεσίες Pelanggan Yang Tidak Terampil

Baiklah, αυτοί λαμβάνουν σημεία γιατί είναι πολύ responsif, αλλά έχουμε ήδη πολύ meragukan ικανότητες του προσωπικού των υπηρεσιών για memecahkan προβλήματα σοβαρά.

Από την εμπειρία της προηγούμενης περιόδου, η βοήθεια που βοηθούν άμεσα τους από την Ινδία από την Ινδία (όπως μεγάλο) anak εταιρεία EIG) και τα άτομα που είναι ικανά σε προβλήματα πρόβλημα riil.

Kami όχι satu-διάλειμμα που αναζητούν, ayo δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης:

Κριτικές χρηστών HostGator

Terlebih lagi, την ώρα που γράφουμε το άρθρο αυτό, δεν θα μπορούσαμε να προωθήσουμε εισόδημα, γιατί τους ανανεώνουμε το σύστημα pentiketannya. Kami ingin menelepon, αλλά πρέπει να είναι δύσκολο payah να ψάχνω τον αριθμό τηλεφώνου υπηρεσία βοήθειας τους.

Yang πραγματικά saja HostGator, τι κάνετε και εσείς κάνετε?

(Kembali Ke Atas)

4. Προώθηση Berlebihan Saat Ταμείο

Αυτό είναι praktik meragukan yang δεν Kami sukai.

Όταν εσείς βρίσκεστε στο σημείο αγοράς, το intiif HostGator θα δοκιμάσει merayu Anda θα αγοράσετε όλα τα προϊόντα sampingan.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε mencermati επιλογές Anda με teliti και hapus centang pada barang που δεν θέλετε, ή πρέπει να κάνετε περισσότερα.

(Kembali Ke Atas)

5. Hanya Ada 2 Κέντρο δεδομένων

Ναι, δεν διαβάζετε διάγνωση – Το HostGator διαθέτει μόνο 2 κεντρικά δεδομένα και keduanya berada di AS. Εάν Anda di negara yang πιο μακριά και berencana αγοράστε λογαριασμό HostGator, Anda sebaiknya κάντε λήψη οθόνης για να δείτε την ώρα που ανταποκρίνεται αρκετά γρήγορα για Anda.

ΩΣ (Β)ΩΣ (Τ)ΛονδίνοΣιγκαπούρηΣάο Πάολο
32 χιλ36 χιλ221 md221 md139 md

ΜπανγκαλόρΣίδνεϊΙαπωνικάΚαναδάΓερμανία
717 md205 md153 md36 χιλ140 md

Di mana audiens Anda?

Ό, τι περισσότερο κακό είναι είναι, δεν μπορούμε να επιλέξουμε mana pusat δεδομένων που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε, HostGator αυτόματα αυτόματα για να μας!

Memiliki 2 κέντρο δεδομένων αυτό όχι hubungan. Όμως, δεν επιτρέπεται ο πελάτης για την επιλογή κεντρικών δεδομένων mana που θέλουν να χρησιμοποιούν περισσότερο parah lagi.

Πράγματι, το HostGator έχει μια εταιρία διεθνή di negara-negara Asia όπως HostGator.in Νταν HostGator.sg, πρόσβαση keduanya iloa διαθέτουν υπηρεσία που είναι πολύ κακό, έτσι δεν θέλουμε να κάνουμε φιλοξενία με αυτούς.

(Kembali Ke Atas)

Πακέτο & Χαρακτηριστικό HostGator

Πακέτο κοινής φιλοξενίας

Akun shared HostGator αποτελείται από 3 τύπους πακέτων που χρειάζονται όλοι οι χρήστες.

Εκκολαπτήριο
Μωρό
Επιχείρηση

# Τομέα
1
Δεν Terbatas
Δεν Terbatas

εύρος ζώνης
Δεν Diukur
Δεν Diukur
Δεν Diukur

Δωρεάν SSL
Ναι
Ναι
Ναι

IP Ειδικά Δωρεάν
Όχι
Όχι
Ναι

Τιμή / bln
38,775 € *
55,513 € *
83,409 € *

Μάθετε περισσότερα

* Harga perkenalan ειδικά για την περίοδο berlangganan 36 μήνες.

Εάν εσείς θα πραγματοποιήσετε φιλοξενία μόνο για 1 ιστότοπο με φιλοξενία ιστού χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε άλλου, τα πακέτα θαλασσίων πακέτων είναι αρκετά. Θα λάβετε υπόψη μας το πακέτο Μωρό περισσότερα καλά. Harganya σχεδόν γύρω από ένα δολάριο περισσότερα ανά μήνα, και Anda θα κάνει φιλοξενία τομέα!

Tentu saja, αν όλοι περπατάμε καλά, μπορείτε να επιλέξετε να βελτιώσετε το σχέδιο της επιχείρησης και της miliki όλες τις υπηρεσίες eksklusifnya, όπως SSL δωρεάν, IP Terdedikasi και υπηρεσία τηλεφώνου VoIP.

Όπως Yang Kami jelaskan προηγούμενο, πρόσθετο μικρό αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο σε χρονικό διάστημα για να φτιάξετε τον ιστότοπο e-Commerce!

(Kembali Ke Atas)

Φιλοξενία Cloud

Εάν σας αρέσει περισσότερο το cloud hosting, θα λάβετε 3 επιλογές:

Εκκολαπτικό σύννεφο
Μωρό σύννεφο
Επιχειρηματικό σύννεφο

# Τομέα
1
Δεν Terbatas
Δεν Terbatas

Μνήμη
2 GB
4 γιγαμπάιτ
6 GB

Πυρήνας CPU
2
4
6

IP Ειδικά
Όχι
Όχι
Ναι

τιμές / bln
69,043 * *
91,638 € *
138,783 € *

Μάθετε περισσότερα

* Harga perkenalan ειδικά για την περίοδο berlangganan 36 μήνες.

Sekali lagi, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το πακέτο cloud hatchling, εάν θέλετε να κάνετε κόστος, αλλά θα λάβετε περισσότερα με το πακέτο Cloud Baby. Με σχέδιο φιλοξενίας μαζί, εσείς θα έχετε επίσης επιλογές για να αναβαθμίσετε το σχέδιο Cloud Business όταν είναι κατάλληλο.

(Kembali Ke Atas)

Cloud WordPress

Έχουν επίσης πακέτο WordPress Cloud:

Μίζα
Πρότυπο
Επιχείρηση

# Ιστότοπος
1
2
3

Kunjungan / bln
100 χιλ
200 χιλ
500 χιλ

Αντιγράφων ασφαλείας
1 GB
2 GB
3 GB

Ντάγια Κομποτάσι

Τιμή / bln
82,991 € *
110,887 € *
138,783 € *

Μάθετε περισσότερα

* Harga perkenalan ειδικά για την περίοδο berlangganan 36 μήνες.

Πακέτο-πακέτο αυτό πολύ διαφορετικό από πακέτο φιλοξενίας μαζί και πακέτο φιλοξενίας σύννεφων, σε artian keduanya dioptimalkan για WordPress και Μπορείτε να κάνετε φιλοξενία για μέγιστο 3 ιστότοπο, με το πακέτο επιχειρήσεων.

(Kembali Ke Atas)

Πώς Cara HostGator Bertahan di Tengah Kompetisi?

HostGator VS SiteGround – Mana Yang Lebih Baik για WordPress?

Kami penasaran σύγκριση HostGator με φιλοξενούμενο web favorit kami saat ini, SiteGround. Mari mencermati χαρακτηριστικό που προσφέρει η κάθε εταιρεία.

HostGator
SiteGround

Penginstalan WP 1-κλικ
Ναι
Όχι

Pengaturan Pra-optimalisasi
Όχι
Pengoptimal SiteGround

Χαρακτηριστικό ταχύ ειδικά
Όχι
SuperCacher

Υποστήριξη Git
Όχι
Ναι

Garansi Uptime
Διπερώτηση
Ναι

Δωρεάν SSL
Ναι
Ναι

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Harian Δωρεάν
Όχι
Ναι

Κεντρικά δεδομένα
2 (μόνο AS)
5 (tersebar di 3 περιοχές)

Δείτε Περισσότερα Lanjut

Κατά την εφαρμογή bersebelahan όπως αυτό, είναι πολύ σαφές ότι η φιλοξενία ιστοσελίδων επιτρέπει penghematan που πιο αποτελεσματικά με την τιμή τιμής sama.

Penginstalan 1-Klik HostGator για WordPress πολύ bagus, και πολύ βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου. Θα εμφανιστεί το SiteGround περισσότερα μέσα σε χαρακτηριστικά

Kami menghemat πολύ χρόνο με pengoptimal SG SiteGround dan Supercacher (χωρίς να απαιτείται και εγκατάσταση plugin secara manual) και SSL δωρεάν καθώς και backup hariannya!

Εκτός αυτού, mari kita bicara σχετικά με τα κεντρικά δεδομένα – HostGator έχει 2 di AS έναντι SiteGround διαθέτει 5 και tersebar di 3 wilayah.

Χρόνος χρόνος διακομιστής απόκρισης HostGator πραγματικά αρκετά γρήγορος, χώρα-negara που περισσότερο πολύ δεν έχει ταχύτητα όπως το diiklankan λόγω προβλήματος.

Με το SiteGround, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κεντρικά δεδομένα που είναι πιο κοντά στην τοποθεσία Anda, και σίγουρα έχετε χρόνο απόκρισης διακομιστή που δεν είναι bermasalah.

Kesimpulannya, δεν υπάρχει φιλοξενούμενος ιστός που είναι τέλειος στο luar sana. Όλα διαθέτουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα masing-masing, επιπλέον, SiteGround Favorit Kami επίσης (δεν μας αρέσει η τιμή baru, γιατί mahal – διαβάστε περισσότερα εδώ).

Με HostGator, ganti από τις ελλείψεις χαρακτηριστικά τους είναι χρήστες UI που φιλικοί χρήστες και τιμές perkenalan yang sangat χαμηλό. Anda θα δυσκολευτείτε UI με τιμές όπως ini!

Σημείωση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάσταση μεταξύ keduanya, διαβάστε την ανάλυση kami di sini – SiteGround VS HostGator.

(Kembali Ke Atas)

Pembuat Ιστοσελίδα HostGator VS BoldGrid Inmotion

Όπως Yang Kami sebutkan σε κριτική Inmotion Hosting, κατασκευαστής ιστότοπου BoldGrid bawaan mereka πολύ keren.

Οικοδόμος ιστότοπων HostGator

Επεξεργασία σελίδας στο Site Builder του HostGator

Δημιουργός ιστότοπου HostGator πράγματι καλό και εύκολο χρησιμοποιημένο, αλλά δεν υπάρχει apa-apanya σε σύγκριση με το BoldGrid.

Εάν θέλετε να αναζητήσετε κάτι που άνετα και να δημιουργήσετε ιστότοπο Ωστόσο, όταν θέλετε θέλετε περισσότερες επιλογές ελέγχου και kustom yang kompleks, HostGator.

Το BoldGrid χρησιμοποιείται αρκετά περισσότερο από το ρούμι, αλλά προσφέρει περισσότερα περισσότερα σε hal kustomisasi.

Αυτά τα περισσότερα περισσότερα εξοπλισμός και εσείς θα μπορούσατε να κάνετε πολλά manuver kompleks. Τμήμα terbaiknya, ιστότοπος yang Anda rancang με BoldGrid μπορεί να γίνει ιδιοκτησία σας, ως μετανάστευση ιστότοπου δεν είναι πρόβλημα αν σας ζητάτε για mengganti host!

Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε το BoldGrid είναι pembangun ιστοσελίδα Premium που δωρεάν με το πακέτο Inmotion Hosting. Sedangkan pembuat ιστοσελίδα HostGator μόνο sekedar pembuat ιστοσελίδα δωρεάν.

Apa pun πίσω πίσωnya, κατασκευαστής ιστότοπου δωρεάν HostGator λειτουργεί αρκετά καλά!

(Kembali Ke Atas)

Keputusan: Apa Sebaiknya Saya Host Host HostGator

Έχουμε ήδη λέξεις και ανάλογα HostGator αρκετά καλά, εμείς μόνιμα αρέσει. Οι εμφανισμένες μόνο υπηρεσίες που δημιουργούνται που εκτελούν τον κεντρικό υπολογιστή και mengabaikannya (οικοδεσπότης-και-ξεχάστε), τμήμα demografis yang δεν mengerti σχετικά με το optimasi και το utak-atik.

Όταν συμπεριλαμβάνεται σε κατηγορίες ini, το HostGator είναι οικοδεσπότης που είναι ιδανικός για Anda! Δεν θα khawatir σχετικά με το ίδιο. Αυτά είναι πολύ εύκολα χρησιμοποιημένα και intuitif – μόνο εγκατάσταση, προσαρμογή, και εσείς μπορούν άμεσα.

Ωστόσο, εάν εσείς συμπεριλαμβάνετε τύπους orang yang suka mengutak-atik, να κάνετε βελτιστοποίηση, και να κάνετε οτιδήποτε για να επιταχύνετε τη φιλοξενία ιστοσελίδων Anda, εσείς πιθανότατα δεν θα γίνει HostGator. Σύμφωνα με την ομάδα μας, οι δοκιμές προσπαθούν kendali πολλά-πολλάnya από μας να μπορούσαμε να κάνουμε τα συστήματα που περπατούν χωρίς kendala. Όπως το disebutkan di atas, το HostGator ταιριάζει για άτομα που δεν είναι πολύ γνωστά σχετικά με τη φιλοξενία ιστοσελίδων. But bila Anda tahu apa yang Anda κάνετε, hal ini sedikit membatasi.

Kekurangan σε hal feature, κλείσιμο με χρήση. UI αυτά πολύ intuitif και εύκολα χρησιμοποιημένα. Saya yakin nenek saya pun μπορεί να κάνει τον ιστότοπο απλό με το HostGator.

Σε επίπεδο, δεν έχουμε keluhan σχετικά με τον διακομιστή HostGator. Αυτά είναι σχετικά γρήγορα, αποδεικνύεται με τα αποτελέσματα pengujian pemeriksa ταχύ διακομιστή μοναδικό μας.

Ωστόσο, δεν μας αρέσει γιατί είναι μόνο τα 2 κεντρικά δεδομένα (keduanya βασίζονται στο AS), και επειδή δεν είναι αυτά που έχουμε για να επιλέξουμε με yang mana kami που επιθυμούν να φιλοξενήσουν.

Αυτά χρειάζονται mempekerjakan orang-orang-orang με Yang lebih ahli καλά tim βοήθεια υπηρεσίες τους (ή πιθανώς δεν χρησιμοποιούν ξανά την ενέργεια από την Ινδία), αλλά τους απολαμβάνουν προστιθέμενες τιμές, γιατί είναι πολύ responsif.

Εκτός από αυτό, δεν έχω πρόβλημα με HostGator.

Χαρακτηριστικό Utama

 • ✓ Δίσκος Kapasitas Tak Terukur
 • ✓ Εύρος ζώνης Tak Terukur
 • ✓ SSL Δωρεάν
 • ✓ Πρόσβαση SSH, CGI
 • ✓ PHP5, RoR, Python, Cron
 • ✓ Garansi Uptime 99,9%
 • ✓ Uang Kembali 45 Hari

Disarankan Για

 • • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 • • WordPress
 • • Φόρουμ
 • • Joomla, Drupal
 • • Ιστοσελίδα Business
 • • Όλες οι ιστοσελίδες

(Kembali Ke Atas)

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map