Inmotion Hosting Review: Τα 9 Πλεονεκτήματα & 3 Μειονεκτήματα (Δοκιμή ταχύτητας διακομιστή – 170 ms!)

Φιλοξενία κίνησης


Contents

Φιλοξενία κίνησης

https://www.inmotionhosting.com/

tl; δρ

Το Inmotion Hosting είναι ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες που είχαμε τη χαρά να χρησιμοποιήσουμε. Παρόλο που δεν διαθέτουν συγκεκριμένες δυνατότητες βελτίωσης της ταχύτητας (δεν υπάρχει NGINX σε κοινόχρηστα σχέδια) και έχουν μόνο 2 κέντρα δεδομένων με βάση τις ΗΠΑ, οι ταχύτητες απόκρισης του διακομιστή τους είναι τρελές γρήγορα!

Έχουν επίσης μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης, υπομονετικούς και αρκετά γνώστες για να αντιμετωπίσουν όλες τις ερωτήσεις μας. Το Inmotion Hosting παίρνει δύο αντίχειρες από εμάς! .

Inmotion Hosting Review: Οι 9 Πλεονεκτήματα & 3 Μειονεκτήματα (Δοκιμή ταχύτητας διακομιστή – 170 ms!)

Είναι κρίμα που πολύ λίγοι άνθρωποι εκτός μιας εξειδικευμένης αγοράς είναι εξοικειωμένοι με το όνομα “Inmotion Hosting”.

Σίγουρα δεν είναι τόσο διάσημα όπως το Hostinger ή το SiteGround, αλλά το Inmotion Hosting είναι σίγουρα ένας από τους πιο υποτιμημένους πολύτιμους λίθους εκεί έξω.

Η ανεξάρτητη αμερικανική εταιρεία λειτουργεί από το 2001 και οι εντυπωσιακές υπηρεσίες και προϊόντα τους αντικατοπτρίζουν μια εταιρεία που μαθαίνει από την εμπειρία και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού σήμερα.

Στην πραγματικότητα το Bitcatcha.com φιλοξενήθηκε με το Inmotion Hosting και ανακαλύψαμε ότι ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές που κάναμε ποτέ στη σταδιοδρομία μας.

Έχουμε μεταβεί στο SiteGround Cloud από τότε (δεν μπορούμε να ονομάσουμε τους εαυτούς μας ειδικούς στο web hosting εάν δεν πειραματιστούμε με άλλους οικοδεσπότες Ιστού!) Και ενώ είναι ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης Ιστού αυτή τη στιγμή, η γλυκιά μας γλυκιά εμπειρία με Το Inmotion μας έκανε πάντα να αναρωτιόμαστε αν έχουν διατηρήσει την αστρική τους υπηρεσία.

Κριτικές φιλοξενίας Inmotion

Αποφασίσαμε λοιπόν ότι είναι αρκετό.

Δεν έχει νόημα να θυμίζουμε το παρελθόν.

Συνδεθήκαμε στον παλιό μας λογαριασμό Inmotion Hosting, δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο δοκιμών και πήγαμε στην πόλη μαζί του, απλά για να δούμε πώς κρατούν από τότε που φιλοξενήσαμε μαζί τους, και αγόρι, δεν το μετανιώσαμε.

Δοκιμάσαμε την ταχύτητα, εξετάσαμε τις δυνατότητές τους, μιλήσαμε με την υποστήριξη πελατών τους και αξιολογήσαμε τη συνολική ευκολία χρήσης τους – και ήμασταν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα!

Όπως πάντα, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα με βάση τα ευρήματά μας, έτσι ώστε να μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας εάν το Inmotion Hosting είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σημείωση

Ο δοκιμαστικός ιστότοπος που χρησιμοποιούμε σε αυτήν την κριτική είναι imhhosted.com. Φιλοξενείται με Inmotion Hosting Power Plan στο κέντρο δεδομένων της West Coast.

9 πράγματα που αγαπάμε για τη φιλοξενία Inmotion (Ακόμα!)

1. Το Inmotion Hosting είναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ!

Δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο δοκιμών (https://imhhosted.com/) Χρησιμοποιώντας το Σχέδιο Ισχύος της Inmotion Hosting και χρησιμοποίησαμε τον δικό μας μοναδικό ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή για να ανακαλύψουμε τους χρόνους απόκρισης της Inmotion Hosting όταν πραγματοποιήσαμε ping από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και τα αποτελέσματα μας έπληξαν εντελώς!

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

2 ms 53 χιλ 322 ms 178 χιλ 172 ms

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία

514 ms 153 ms 109 χιλ 67 χιλ 149 χιλ

Μέση ταχύτητα: 171,9 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Τα πινγκ από τη Δύση και την Ανατολή των ΗΠΑ ήταν τα καλύτερα, σημειώνοντας αντίστοιχα 2 ms και 53 ms το καθένα, γεγονός που τους κάνει υπέροχους αν στοχεύετε αμερικανικό κοινό.

Έκαναν επίσης πολύ καλά και από τις άλλες τοποθεσίες, εμφανίζοντας πολύ λίγη καθυστέρηση όταν έκαναν ping από τη Σιγκαπούρη (178 ms), Sao Paolo (172 ms), Sydney (153 ms) και Japan (109 ms).

Η μόνη τοποθεσία που δεν έκανε πολύ καλά η Inmotion Hosting ήταν στο Μπανγκαλόρ, με 514 ms. Δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της απόστασης.

Με παγκόσμιο μέσο όρο 172 ms, το Inmotion Hosting είναι πολύ γρήγορο και κατατάσσεται σε σταθερό A +. Καλύπτουν αρκετά καλά το διεθνές κοινό, οπότε δεν θα ανησυχείτε για τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή, εκτός εάν στοχεύετε ινδικά είδη κοινού (Σε αυτήν την περίπτωση, δείτε την καλύτερη φιλοξενία ιστού για την Ινδία.)

Πραγματοποιήσαμε επίσης μια δοκιμή TTFB χρησιμοποιώντας webpagetest.org και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ευχάριστα για εμάς.

Αποτέλεσμα δοκιμής χρόνου κίνησης έως πρώτου byte

Αυτό το τεστ έγινε σε εγκατάσταση με το WordPress, χωρίς καμία διαμόρφωση ή βελτιστοποίηση ταχύτητας. Το TTFB ήταν πραγματικά γρήγορο στα 0,466 δευτερόλεπτα και η Inmotion Hosting σημείωσε ως επί το πλείστον Α σε παραμέτρους βαθμολογίας του webpagetest.org, παίρνοντας μόνο F για μεταφορά συμπίεσης και στατικό περιεχόμενο προσωρινής μνήμης. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται περαιτέρω από τις εκτεταμένες δοκιμές που έγιναν στο WebHostingSecretRevealed.

Αυτά τα F μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε Α, απλώς εγκαθιστώντας μερικά πρόσθετα βελτίωσης ταχύτητας, όπως το W3 Total Cache.

2. Χαρακτηριστικά που βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό την ταχύτητα!

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναδούμε: η ταχύτητα είναι βασική. Ένας ιστότοπος με αργή φόρτωση σχετίζεται άμεσα με την έλλειψη πωλήσεων και κανείς δεν το θέλει αυτό!

Εάν ένας οικοδεσπότης Ιστού μπορεί να μας προσφέρει δυνατότητες που μπορούν να μειώσουν την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού μας, θα έχουν σημεία cookie βίαια κάτω. Το Inmotion Hosting έχει περισσότερες από μερικές δυνατότητες βελτίωσης της ταχύτητας που κάνουν ακριβώς αυτό. Ακολουθούν ορισμένα που αξίζει να αναφέρουμε:

Κέντρα δεδομένων στο Max Speed ​​Zone ™

Η Inmotion Hosting έχει τοποθετήσει στρατηγικά τα κέντρα δεδομένων τους ακριβώς δίπλα στα σημεία ανταλλαγής Internet στην ανατολική ακτή και τη δυτική ακτή της Αμερικής. Αυτό το καθιστά ιδανικό για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που στοχεύουν κοινό των ΗΠΑ, αλλά η στρατηγική τους θέση βοηθά επίσης τους διακομιστές τους να ανταποκρίνονται ταχύτερα σε αιτήματα από άλλες χώρες, εξασφαλίζοντας γρήγορους παγκόσμιους χρόνους απόκρισης!

Ομότιμος

Έχουν συνεργαστεί επίσης με ISP σε όλο τον κόσμο και ανταλλαγές ανταλλαγών για τη δημιουργία άμεσων συνδέσεων δεδομένων, γεγονός που μειώνει δραματικά την ταχύτητα φόρτωσης δεδομένων. Αντί να δρομολογείτε τα δεδομένα σας μέσω πολλών διαφορετικών δικτύων, το peering λειτουργεί απευθείας συνδέοντάς σας με τον πλησιέστερο ομότιμο, με αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορες απαντήσεις και ταχύτητες φόρτωσης! Μάθετε περισσότερα σχετικά με το peering εδώ και εδώ

Φιλοξενία κίνησης με ομότιμη ανταλλαγή

Εξαιρετικά γρήγορη αποθήκευση SSD

Ορισμένοι οικοδεσπότες ιστού εκεί έξω αποθηκεύουν ακόμη δεδομένα σε παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους. Αν μου δώσουν επιλογές αποθήκευσης σκληρού δίσκου, θα τους ρίξω αμέσως πίσω. Δεν θέλουμε εκείνους τους αρχαίους ιουρασικούς αργούς κώλους HDDs με όλα τα κινούμενα μέρη τους. Θέλουμε εξαιρετικά σέξι όμορφα κατασκευασμένα SSD, κατασκευασμένα για να καλύψουν την επιθυμία μας για ταχύτητα. Γι ‘αυτό λατρεύουμε ότι η Inmotion Hosting χρησιμοποιεί χώρο αποθήκευσης SSD. μειώνει πρακτικά τις ταχύτητες φόρτωσης κατά 40%!

3. 99,9% Εγγύηση Χρόνου

Η Εγγύηση Uptime είναι κάτι που θέλετε να αναζητήσετε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού. Το 1 λεπτό της διακοπής λειτουργίας μπορεί να μην φαίνεται να μοιάζει πολύ με το μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, αλλά πολλές ώρες διακοπής λειτουργίας 1 λεπτού αυξάνονται και θα φτάσει σε ένα σημείο όπου ο ιστότοπός σας θα είναι άσχετος με την Google.

Στην πραγματικότητα, εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας τις περισσότερες φορές, ουσιαστικά δεν υπάρχει στην Google. Τα άτομα που αναζητούν τους ιστότοπούς σας θα λάβουν αποτελέσματα για παρόμοιους ιστότοπους και θα σας κοστίσει απώλειες σε πιθανές πωλήσεις.

Η Inmotion Hosting παρέχει στους πελάτες της επιχειρηματικής κλάσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%, την οποία θα λάβετε πιστώσεις αξίας ενός μήνα στο λογαριασμό σας εάν πέσουν ποτέ κάτω από αυτόν τον αριθμό.

Φυσικά οι επιθέσεις DDoS ή οι διακοπές υπηρεσίας που προκαλούνται από προσαρμοσμένα σενάρια δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τις πιστώσεις, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι το Inmotion Hosting είναι αρκετά σίγουρο για τις υπηρεσίες του για να παρέχει αυτήν την εγγύηση χρόνου λειτουργίας.

Δείτε το SLA uptime της Inmotion Hosting εδώ.

Παρακολουθούμε αυτήν τη στιγμή το χρόνο λειτουργίας του ιστότοπού μας uptimerobot.com και από τη στιγμή της γραφής, ο χρόνος λειτουργίας είναι στο 99,99%. Ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπου παρακολουθείται συνεχώς και τα δεδομένα εμφανίζονται παρακάτω, οπότε μπορείτε να δείτε μόνοι σας εάν η εγγύηση χρόνου λειτουργίας της Inmotion Hosting ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή της.

Λειτουργία από τον Απρίλιο του 2018

100%

* Αυτός ο μετρητής ενημερώνεται συνεχώς

4. BoldGrid – Περιλαμβάνεται το Premium Site Builder

Σε κανέναν δεν αρέσει το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είναι εξαιρετικά περιοριστικά και τα πρότυπα σχεδίασής τους μοιάζουν συνήθως με το άθλιο άκρο ενός βρώμικου λεωφορείου.

Ωστόσο, το BoldGrid είναι εντελώς διαφορετικό θηρίο.

Είναι στην πραγματικότητα ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων PREMIUM (το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι θα πληρώσουν με χαρά) που είναι χτισμένο πάνω από το WordPress, οπότε θα απολαύσετε την πλήρη ευελιξία του WordPress χωρίς όλες τις πολυπλοκότητες!

Το περιβάλλον χρήστη του είναι ένα τέτοιο όνειρο για χρήση και είναι υπέροχα διαισθητικό. Άτομα με εμπειρία μηδενικής κωδικοποίησης μπορούν πρακτικά να δημιουργήσουν τους δικούς τους ιστότοπους WordPress σε λιγότερο από μία ώρα με τη βοήθεια του εξαιρετικά εύχρηστου προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

Έχουν ακόμη προ-ενσωματωμένα προσαρμόσιμα θέματα, αν προτιμάτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων BoldGrid

Ακόμα κι αν είστε έμπειρος σχεδιαστής ιστοσελίδων, θα διαπιστώσετε ότι το BoldGrid έχει τα πλεονεκτήματά του.

Βελτιώνει τη ροή εργασίας σας, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε πιο γρήγορα και να δημιουργείτε πιο δυναμικούς ιστότοπους και μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας φορτία για να χρησιμοποιήσετε ως πρότυπα για άλλους ιστότοπους!

Ένα από τα καλύτερα προνόμια του BoldGrid κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ότι έχετε πλήρη κυριότητα του ιστότοπου που έχετε δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το σύστημά τους, όπου άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων δεν σας παρέχουν πλήρη ιδιοκτησία για τους ιστότοπούς σας.

Το BoldGrid κοστίζει συνήθως 60 $ ετησίως, αλλά παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ με τα κοινά επιχειρηματικά σχέδια της Inmotion Hosting. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι πραγματικά δωρεάν!

Δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Boldgrid.

5. Δωρεάν τομείς

Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι νικέλιο και να μπερδεύεται για οτιδήποτε, αλλά μπορεί συχνά να αισθάνεται έτσι όταν δημιουργούμε ιστότοπους. Πρέπει να πληρώσουμε για φιλοξενία ιστοσελίδων, να πληρώσουμε επιπλέον για τις δυνατότητες που θέλουμε, να πληρώσουμε κάποιον για να σχεδιάσουμε τον ιστότοπο, να πληρώσουμε για τις εικόνες που θα έλεγε ο σχεδιαστής ιστότοπου – η λίστα δεν τελειώνει ποτέ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόμασταν στο φεγγάρι με την απόφαση της Inmotion Hosting να συμπεριλάβουμε έναν δωρεάν τομέα (αξίας 14,99 $) με όλα τα κοινά επιχειρηματικά τους σχέδια. Ο τομέας είναι στην πραγματικότητα δωρεάν μόνο για ένα χρόνο, αλλά το γεγονός ότι είναι δωρεάν καθιστά πραγματικά τη διαφορά στην ικανοποίηση των πελατών.

Εάν έχετε ήδη έναν υπάρχοντα τομέα τον οποίο προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε, το Inmotion Hosting θα σας παρέχει ακόμη και πιστώσεις, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τον τομέα σας γρήγορα και χωρίς φασαρία.

6. Δωρεάν SSL, Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & Προστατεύσεις από hack

Τα επιχειρηματικά σχέδια της Inmotion Hosting συνοδεύονται από μια φοβερή σειρά λειτουργιών ασφαλείας που βοηθούν στη διατήρηση του ιστότοπού σας ασφαλούς από απρόβλεπτες επιθέσεις. Είναι πολύ ωραίο γιατί μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα και να επικεντρωθείτε στη δημιουργία της επιχείρησής σας ή του περιεχομένου σας χωρίς να ανησυχείτε για κανένα από αυτά.

Η σουίτα ασφαλείας αποτελείται από:

Δωρεάν SSL

Η Inmotion Hosting παρέχει ΔΩΡΕΑΝ SSL μέσω του cPanel, υπογεγραμμένο από την Comodo, μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες SSL στον κλάδο. Με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το «https» στον ιστότοπό σας.

Για εμάς, αυτό είναι πολύ καταπληκτικό, επειδή το Chrome θα ξεκινήσει την επισήμανση ιστότοπων χωρίς SSL ως «μη ασφαλές» σύντομα. Και η ευκολία ενεργοποίησης του δωρεάν SSL είναι απλά ασυναγώνιστη.

Προστασία από hack

Το Inmotion Hosting χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό εργαλείο που ονομάζεται Patchman, το οποίο αναζητά τρωτά σημεία στον ιστότοπό σας και το διορθώνει πριν γίνουν hacks. Είναι ένα εξαιρετικό προληπτικό εργαλείο που έχετε δωρεάν και είναι εξαιρετικό χαρακτηριστικό για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου!

Δωρεάν αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο κουραστικό θα ήταν να χρειαστεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας με μη αυτόματο τρόπο; Τι συμβαίνει σε περίπτωση που ξεχάσετε να εκτελέσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας τη μέρα που τα δεδομένα σας αποφασίσουν να εξαφανιστούν?

Το Inmotion Hosting μας βοηθά να λύσουμε αυτό το πρόβλημα αυτοματοποιώντας τη διαδικασία για εμάς. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τα αντίγραφα ασφαλείας, όπως το κάνει το σύστημά τους για εμάς, επιτρέποντάς μας να επικεντρωθούμε στην επιχειρηματική πτυχή των πραγμάτων.

Η επαναφορά δεδομένων είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη. Μόνο 1 κλικ είναι το μόνο που χρειάζεται για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας στον τρόπο που ήταν. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, απλώς επικοινωνήστε με την εξαιρετική ζωντανή ομάδα τους – θα χαρούν να το κάνουν για εσάς.

Προστασία DDoS

Η προστασία DDoS της Inmotion Hosting είναι ενσωματωμένη στην υποδομή και παρέχεται από την Corero, μία από τις κορυφαίες μάρκες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Προσφέρουν προστασία DDoS σε πραγματικό χρόνο μέσω της προσέγγισης «πρώτης γραμμής άμυνας», η οποία ελέγχει την κυκλοφορία και αποκλείει τις επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο – με άλλα λόγια, προστατεύουν τον ιστότοπό σας χωρίς να διακόπτουν την πραγματική κίνηση των καταναλωτών!

Διαβάστε για την προστασία DDoS της Corero εδώ.

7. 24/7 Υποστήριξη βάσει Η.Π.Α.

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου λειτουργούν όλο το 24ωρο, και ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να έχει επίσης υποστήριξη 24/7, για να επιλύει τυχόν προβλήματα ανεξάρτητα από το χρόνο.

Η ομάδα υποστήριξης της Inmotion Hosting ήταν πάντα ανταποκρινόμενη, γνώστη και έμπειρη, πάντα έτοιμη να μας βοηθήσει υπομονετικά με ό, τι προβλήματα αντιμετωπίσαμε. (Και είναι 100% με βάση τις ΗΠΑ!)

Μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας, Skype ή αν αισθάνεστε ιδιαίτερα συνομιλημένοι μέσω του αποκλειστικού αριθμού τηλεφώνου υποστήριξης.

Οι δικές μας εμπειρίες ήταν πάντα πολύ ευχάριστες, επιλύοντας τα προβλήματά μας χωρίς καμία απογοήτευση. Θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας υπομονετικά και επαγγελματικά, ανεξάρτητα από το πόσο ανόητες είναι.

Αποκρινόμενη ομάδα υποστήριξης Inmotion Hosting

8. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών & Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου

Αυτό είναι τεράστιο. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν αναλογική ή μερική επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών ή 60 ημερών. Το Inmotion Hosting είναι αρκετά σίγουρο για τις υπηρεσίες του ότι προσφέρει ΠΛΗΡΗΣ επιστροφή χρημάτων εντός 90 ημερών, κάτι που πιστεύω ότι καμία άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν έχει κάνει πριν!

Θα ταξινομήσουν επίσης τη μεταφορά του ιστότοπού σας για εσάς εντελώς δωρεάν χωρίς καθόλου χρόνο διακοπής και επομένως δεν θα χρειαστεί να βγείτε τα μαλλιά σας ανησυχώντας για το σπάσιμο του ιστότοπού σας.

Μετά από όλα αυτά, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Inmotion Hosting, απλώς ακυρώστε εντός της περιόδου δωρεάν εμφάνισης και θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω χωρίς ερωτήσεις!

9. Αποκλειστική έκπτωση 56% για το Bitcatcha Reader

Inmotion Hosting αποκλειστική έκπτωση 56% για τους αναγνώστες Bitcatcha

Σε όλους τους αρέσει να παίρνουν περισσότερη αξία για τα χρήματά τους, σωστά; Τυχεροί για εσάς, καταφέραμε να κερδίσουμε μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ με την Inmotion Hosting, η οποία σας προσφέρει 56% έκπτωση στο επιχειρηματικό τους σχέδιο, μειώνοντας την τιμή σε μόλις 3,49 $ το μήνα (Πρόγραμμα εκκίνησης)!

Δεν είναι μόνο αυτό, αν ψάχνετε για premium WordPress Hosting, θα χαρείτε να μάθετε ότι έχουμε έκπτωση 37% στο Πρόγραμμα WP-1000s της Inmotion, το οποίο θα μειώσει την τιμή σε μόλις 4,99 $ το μήνα.

Σε σύγκριση με το αρχικό πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress της Bluehost, το οποίο κοστίζει υπερβολικά 39,99 $ (δεν έχετε καν περισσότερες δυνατότητες – περισσότερα σε αυτό στο Inmotion VS Bluehost) πιστεύουμε ότι θα έχετε προφανώς περισσότερα χρήματα με τον παρακάτω σύνδεσμο συνεργατών μας!

Πράγματα που δεν μας αρέσουν σχετικά με το Inmotion Hosting

1. Διαδικασία Iffy Check Out

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράπονο, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που βρήκαμε ενοχλητικό – η διαδικασία ελέγχου του Inmotion Hosting μπορεί να είναι πόνος. Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για το τι πρέπει να κάνετε ή πού να πιέσετε.

Είναι μια από τις λίγες εταιρείες εκεί έξω που εξακολουθούν να εφαρμόζουν μη αυτόματη κλήση προς επιβεβαίωση για νέους χρήστες. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, αλλά είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό εξαρτάται από το χρήστη.

Η διαδικασία ελέγχου είναι επίσης πολύ αργή. Μια γρήγορη αναζήτηση αποκάλυψε ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν επίσης προβλήματα κατά την ολοκλήρωση της πώλησης, με μερικούς ανθρώπους να αντιμετωπίζουν χρονικά όρια, ενώ άλλοι απλώς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Εάν σκέφτεστε να εγγραφείτε, λάβετε υπόψη σας και να είστε προετοιμασμένοι – κάντε υπομονή και η πώληση τελικά θα ολοκληρωθεί.

2. Χωρίς ασιατικό κέντρο δεδομένων

Ενώ το Max Speed ​​Zone ™ της Inmotion Hosting είναι βελτιστοποιημένο για παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί πολύ καλά, αλλά φυσά ότι τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται μόνο στην Αμερική.

Βρίσκομαι στη Νοτιοανατολική Ασία και παρόλο που οι διακομιστές της Inmotion Hosting φαίνεται να ανταποκρίνονται αρκετά καλά, από τη Σιγκαπούρη σε απόσταση 178 ms, μπορεί ενδεχομένως να είναι πολύ πιο γρήγορο για τους πελάτες μας να φορτώσουν τον ιστότοπό μας, αν είχαν μόνο ένα κέντρο δεδομένων στην Ασία.

3. Όχι NGINX

Το NGINX είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής διακομιστής που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των περισσότερων οικοδεσποτών Ιστού λόγω της συμβολής του στη μαζική μείωση των ταχυτήτων φόρτωσης ιστότοπων και είμαστε αρκετά απογοητευμένοι που το Inmotion Hosting δεν το έχει εφαρμόσει ακόμα στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του (διατίθεται μόνο με τις επιλογές φιλοξενίας WordPress).

Ωστόσο, κάναμε λίγο σκάψιμο και ανακαλύψαμε ότι δοκιμάζουν και ελέγχουν τη συμβατότητα του NGINX με τους κοινόχρηστους διακομιστές τους και ενδέχεται τελικά να αλλάξουν εντελώς από το Apache.

Θα είναι φοβερό για τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όταν το κάνουν (οι ταχύτητες φόρτωσης του ιστότοπου μειώνονται κατακόρυφα με το NGINX!) Αλλά από αυτήν τη στιγμή της γραφής, φαίνεται σαν μια χαμένη ευκαιρία.

Τα σχέδια της Inmotion Hosting & Χαρακτηριστικά

Φιλοξενία επιχειρήσεων

Αν ψάχνετε για κοινή φιλοξενία επιχειρήσεων για μικρές επιχειρήσεις ή ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, έχετε τρεις επιλογές:

Ξεκινήστε το PowerPro
Τιμή /mo$3.99*$4.99*$7.49*
Ανανέωση 7,99 $ 9,99 $ 15,99
DomainFREEFREEFREE
Αριθμός επιτρεπόμενων ιστότοπων26Απεριόριστα
Χώρος δίσκου Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Εύρος ζώνης Απεριόριστα Απεριόριστα Απεριόριστα
Αριθμός email Απεριόριστο Απεριόριστο Απεριόριστο
SpeedNormal2X4X
Security SuiteIncludedIncludedIncluded

* Τιμή για συνδρομή 12 μηνών. Εφαρμόστηκε αποκλειστική έκπτωση 56%.

Ο δοκιμαστικός ιστότοπός μας φιλοξενείται στο σχέδιο ενέργειας επειδή θέλαμε να φιλοξενήσουμε μερικούς τομείς και αυτό το σχέδιο μας δίνει περισσότερο από αρκετό περιθώριο και πόρους για να κάνουμε ό, τι θέλαμε να κάνουμε. Στην πραγματικότητα, φιλοξενούμε άλλους ιστότοπους συνδεδεμένων εταιρειών με αυτόν τον λογαριασμό και εξακολουθούμε να μην έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα.

Αυτό που δεν είναι πραγματικά σαφές στον ιστότοπο της Inmotion Hosting είναι η διαφορά μεταξύ της απόδοσης 2x στο σχέδιο Power και της απόδοσης 8x στο σχέδιο Pro. Κάναμε σκάψιμο και αυτό ανακαλύψαμε

CPU% (C) Φυσική μνήμη
Εκκίνηση 40% 1GB
Ισχύς 80% 2 GB
Pro100% 4 GB

Η φυσική μνήμη που διατίθεται για τα επαγγελματικά σχέδια είναι κυριολεκτικά 4 φορές από το πρόγραμμα εκκίνησης, πράγμα που σημαίνει ότι ο κεντρικός υπολογιστής μπορεί να εκτελεί τα προγράμματα που χρειάζεστε στον ιστότοπό σας πιο αποτελεσματικά, το οποίο μεταφράζεται άμεσα σε γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης, εάν ο ιστότοπός σας απαιτεί τέτοιου είδους πόρους.

Εάν βρίσκεστε στο φράγμα μεταξύ του σχεδίου Power και Pro, ο κανόνας εδώ είναι να ξεκινάτε πάντα μικρά και να αναβαθμίζετε καθώς μεγαλώνετε. Το Inmotion Hosting διαθέτει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για την κάλυψη κάθε ανάγκης. Έτσι, απλώς επιλέξτε ένα πρόγραμμα με τους πόρους που πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε – αν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο, θα έχετε πάντα την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση!

Επίσης, θα λάβετε μια αποκλειστική έκπτωση 56% με τη χρήση του συνδέσμου συνεργατών μας, οπότε μην ξεχάσετε να τον χρησιμοποιήσετε!

VPS

Για εταιρείες, μεταπωλητές ή προγραμματιστές, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο προγράμματα VPS που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτά τα σχέδια έρχονται σε λειτουργία διακομιστή NGINX και άλλα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν δικαιώματα καυχησιοποίησης όταν κάνετε παρέα με όσους γνωρίζουν. Δείτε όλες τις δυνατότητες VPS εδώ.

διαχειριζόμενη vps & αυτοδιαχειριζόμενη φιλοξενία vps

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Ωστόσο, εάν ψάχνετε τα καλύτερα από τα καλύτερα, τα πιο πολυτελή και παρακμιακά προγράμματα φιλοξενίας, μην ψάχνετε πέρα ​​από τη Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress της Inmotion. Είναι βελτιστοποιημένα για να σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες με NGINX, SSD, PHP7 και προηγμένη προσωρινή αποθήκευση.

Θα απολαύσετε επίσης τη διαχειριζόμενη ασφάλεια και τις διαχειριζόμενες ενημερώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι κυριολεκτικά δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για ένα πράγμα, καθώς το Managed WordPress Hosting της Inmotion τακτοποιεί τα πάντα για εσάς.

Προφανώς, με premium χαρακτηριστικά έρχεται μια προνομιακή τιμή – να είστε έτοιμοι να απολαύσετε αυτά τα οφέλη! Δείτε τις τιμές τους εδώ.

Πώς διατηρείται το Inmotion ενάντια στους διαγωνισμούς?

inmotion VS Siteground: Ποιο είναι πιο γρήγορο?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Bitcatcha.com φιλοξενήθηκε με το Inmotion Hosting πριν από τη μετάβαση στο SiteGround Cloud και μεγάλο μέρος της απόφασης για αλλαγή βασίστηκε στην ανώτερη ταχύτητα του SiteGround εκείνη την εποχή (αυτό ήταν πριν από 2 χρόνια).

Χρόνος απόκρισης διακομιστή: 172 ms VS 138 ms

Για αυτό το τεστ ταχύτητας, δημιουργήσαμε δύο ιστότοπους – έναν με το Σχέδιο Ισχύος Inmotion Hosting και έναν με το SiteGround GrowBig. Βάζουμε τους δύο ιστότοπους δοκιμών μέσω του εντατικού ελέγχου ταχύτητας διακομιστή για να δούμε ποιος οικοδεσπότης Ιστού είναι πιο γρήγορος από την άποψη του χρόνου απόκρισης και τα αποτελέσματα μας εξέπληξαν.

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
Τοποθεσία διακομιστή Λος Άντζελες Σικάγο
US (W) 2 ms55 ms
US (E) 53 ms3 ms
Λονδίνο 322 ms92 ms
Σιγκαπούρη 178 ms223 ms
Σάο Πάολο172 ms139 ms
Μπανγκαλόρ 514 ms 380 ms
Σύδνεϋ153 ms226 ms
Ιαπωνία109 ms 148 ms
Καναδάς67 ms12 ms
Γερμανία 149 ms103 ms
Παγκόσμιος μέσος όρος 171,9 ms138,1 ms
Πλήρη αποτελέσματα

Η Inmotion Hosting πραγματικά εντυπωσίασε με έναν παγκόσμιο μέσο όρο 172 ms, γεγονός που τους κερδίζει κατάταξη A + από το bitcatcha.com!

Από αυτά τα αποτελέσματα, είναι πολύ σαφές ότι ιστότοποι με κοινό με έδρα τις ΗΠΑ θα επωφεληθούν περισσότερο από τις γρήγορες ταχύτητες λόγω των 2 κέντρων δεδομένων τους που βρίσκονται στην Αμερική, αλλά οι πινγκ από τον υπόλοιπο κόσμο επέστρεψαν επίσης αρκετά γρήγορα (κυρίως κάτω από 180 ms) Έτσι, οι επιχειρήσεις με διεθνές κοινό μπορούν να απολαύσουν ταχύτερες από τις συνιστώμενες ταχύτητες με το Inmotion Hosting!

Τα αποτελέσματα του SiteGround είναι αρκετά παρόμοια με το Inmotion Hosting, με έναν ταχύτατο παγκόσμιο μέσο όρο 138 ms, ο οποίος λαμβάνει επίσης κατάταξη A+.

Έχουμε καλύψει μια πιο λεπτομερή σύγκριση των διακομιστών τους στο SiteGround VS Inmotion Hosting. Ελέγξτε το.

Τοποθεσία κέντρου δεδομένων: 2 VS 5

Το Inmotion Hosting διαθέτει μόνο 2 κέντρα δεδομένων (ανατολικά ΗΠΑ και δυτικά ΗΠΑ) σε στρατηγική τοποθεσία για μέγιστη παγκόσμια κάλυψη. Παρόλο που τα κέντρα δεδομένων της Inmotion Hosting είναι αρκετά γρήγορα στο διαδίκτυο, το SiteGround διαθέτει 5 κέντρα δεδομένων σε 3 περιοχές – αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πλησιέστερα στην τοποθεσία του κοινού-στόχου σας, διασφαλίζοντας τις πιο γρήγορες δυνατές ταχύτητες φόρτωσης για αυτούς (και όπως όλοι γνωρίζουμε, τόσο πιο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας, τόσο περισσότερες πωλήσεις μπορείτε να κάνετε!).

Χαρακτηριστικά βελτίωσης ταχύτητας

Όσον αφορά το λογισμικό ενίσχυσης της ταχύτητας, τόσο το GrowBig του SiteGround όσο και το Power Plan του Inmotion Hosting υποστηρίζουν το PHP7, αλλά το SiteGround φαίνεται να έχει το προβάδισμα με τη συμπερίληψη του δημοφιλούς διακομιστή NGINX που έχει ρυθμιστεί, φημισμένος για την ταχύτητά του. Το SiteGround έχει επίσης το πλεονέκτημα με το δικό του SuperCacher, ένα προηγμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης που σας επιτρέπει να αυξήσετε τους χρόνους φόρτωσης ιστότοπου έως και 4 φορές γρηγορότερα!

Το Inmotion Hosting έχει στην πραγματικότητα βελτιστοποιημένους SSD υψηλής απόδοσης με ρύθμιση διακομιστή NGINX, αλλά φαίνεται ότι αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο με τα σχέδια φιλοξενίας WordPress.

Γκιτ & Σκαλωσιά

Όσοι από εσάς απολαμβάνετε χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής, όπως GIT ή σταδιοποίηση, θα απογοητευτείτε που το Inmotion Hosting δεν προσφέρει καμία από αυτές τις λειτουργίες. Είναι λίγο απογοητευτικό, δεδομένου ότι το SiteGround μπορεί να προσφέρει περισσότερα περίπου στο ίδιο σημείο τιμής.

Σημείωση

Το Inmotion Hosting προσφέρει το Git & Στάδιο στην Premium WordPress Hosting, η οποία ξεκινά από 4,99 $ / μήνα. .

Inmotion VS Bluehost As φιλοξενία WordPress

Στη συνέχεια, τοποθετήσαμε το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα WordPress Hosting της Inmotion Hosting έναντι του εποχιακού προγράμματος φιλοξενίας WordPress της Bluehost.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε αμέσως ήταν η τιμή – το πρόγραμμα WP-1000S της Inmotion Hosting είναι μόνο 9,99 $ έκπτωση 37%, 6,99 $ μόνο μηνιαίως, έναντι του προτύπου WP της Bluehost με επιβλητικά 19,99 $ ανά μήνα. Όταν τοποθετήσαμε τα χαρακτηριστικά δίπλα-δίπλα, διαπιστώσαμε ότι η τεράστια διαφορά στην τιμή δεν είναι δικαιολογημένη.

Φιλοξενία κίνησης
Τιμή γνωριμίας 6,99 $ * / μήνα19,99* / μήνα
Ανανέωση 9,99 $ / $ 39,99 / μήνα
Υποστηριζόμενοι ιστότοποι1Απεριόριστα
Χώρος δίσκου 40 GB30 GB
Δωρεάν λογαριασμοί email Απεριόριστα Όχι
Αποθήκευση SSD Ναι Όχι
Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου: Ναι. Όχι
Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας: Ναι
Max Speed ​​Zone ™ Ναι Όχι
Δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις $ 150 $ 0
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημέρες 30 ημέρες
Περιβάλλον σταδιοποίησης Ναι Όχι
Αυτόματες ενημερώσεις με το RollbackYaNo
Δωρεάν SSLYΝαι
Premium Site Builder Ναι Όχι
NGINX Ναι Όχι

* Τιμή για συνδρομή 12 μηνών.

Το μόνο πλεονέκτημα που φαίνεται να έχει η Bluehost έναντι της Inmotion Hosting είναι ότι επιτρέπουν 100 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα, σε σύγκριση με τις 20.000 μηνιαίες επισκέψεις της Inmotion Hosting.

Εκτός από αυτό, δεν έχει νόημα να φιλοξενείς με το Bluehost. Η φιλοξενία WordPress της Inmotion μας προσφέρει τόσες πολλές βασικές δυνατότητες στη μισή τιμή (SSD, σταδιοποίηση, αυτόματες ενημερώσεις, δημιουργία σελίδων, μετεγκατάσταση ιστοτόπων… η λίστα συνεχίζεται) κάνουν το σχέδιο της Bluehost να φαίνεται πραγματικά ξεπερασμένο.

Κοιτάζοντας μόνο τις δυνατότητες, είναι σαφές ότι το WP-1000S της Inmotion Hosting είναι η λογική επιλογή που πρέπει να κάνετε εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε Premium WordPress hosting.

Ετυμηγορία: Πρέπει να φιλοξενήσω με Inmotion Hosting?

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το Inmotion Hosting!

Οι ταχύτητές τους βελτιώθηκαν την τελευταία φορά που τις δοκιμάσαμε και μας εξέπληξε. Τα 2 κέντρα δεδομένων τους χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά για να καλύψουν ένα διεθνές κοινό χωρίς να θυσιάζουν τους χρόνους φόρτωσης και μάλιστα σημείωσαν ταχύτερες δοκιμές ταχύτητας από τον αγαπημένο μας οικοδεσπότη, το SiteGround!

Οι επαγγελματίες υπερτερούν σε μεγάλο βαθμό από τα μειονεκτήματα (ειλικρινά, ήμασταν nitpicking – στην πραγματικότητα είχαμε πρόβλημα να προσπαθήσουμε να βρούμε μειονεκτήματα!) Και λατρεύουμε τη μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών τους.

Η αποθήκευση SSD τους είναι μια τεράστια κλήρωση. Πετάξτε στα άλλα προνόμιά τους (απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς μεταφορές ιστότοπων εκτός λειτουργίας, δωρεάν εφαρμογές, απεριόριστο εύρος ζώνης, κ.λπ.) και δεν είναι απαραίτητο – Η Inmotion Hosting είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης Ιστού.

Τα σχέδιά τους έχουν σχέση ποιότητας-τιμής με αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας και εξυπηρέτηση πελατών.

Δεν έχει σημασία αν στοχεύετε μια συγκεκριμένη χώρα ή ένα διεθνές κοινό – απλώς μάθετε αν οι διακομιστές Ανατολής ή Δύσης είναι καλύτεροι για το κοινό-στόχο σας και παρακολουθήστε καθώς τα δεδομένα σας μεταφέρονται στις οθόνες των πελατών σας σε χρόνο ρεκόρ.

Το 10/10 θα συνιστούσε!

Βασικά χαρακτηριστικά

 • ✓ Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • ✓ Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • ✓ Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων
 • ✓ Μέγιστη ζώνη ταχύτητας ™
 • ✓ Περιλαμβάνεται SSD
 • ✓ Υποστηρίζεται πρόσβαση SSH
 • ✓ 24 × 7 Υποστήριξη ΗΠΑ
 • ✓ Επιστροφή χρημάτων 90 ημερών

Συνιστάται για

 • • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 • • WordPress
 • • Φόρουμ
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Μεσαίου-μεγάλου ιστότοπου
 • • Επιχειρηματικός ιστότοπος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector