Αξιολογήστε OnPay – 9 Kelebihan & 4 Kekurangan OnPay Payroll

OnPay


OnPay

https://onpay.com/

tl; δρ

Το OnPay είναι υπηρεσία payroll yang baik. Η υπηρεσία ini ada sisi positif και αρνητική, αλλά harganya δημιουργεί penantang μέσα στη βιομηχανία. Μάθετε περισσότερα.

Αξιολογήστε OnPay – 9 Kelebihan & 4 Μείωση μισθοδοσίας OnPay

Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον ιδιοκτήτη μιας μικρής εβδομάδας μισθοδοσίας. Εάν είναι ικανοί mempekerjakan ένα άτομο για να εκτελούν μισθοδοσία για τους, τα γραφήματα τους δεν θα αισθανθούν δυσκολίες.

Berita baiknya, saat ini kita hidup di masa depan, και με την ανάπτυξη internet πάντα υπάρχει εφαρμογή για όλα hal.

Belajar μαγειρέματος; Ada aplikasinya.

Εγχειρίδιο εγγραφής εγχειριδίων; Ada aplikasinya.

Μισθοδοσία του Cape mengurus; Ada OnPay!

Λίστα Isi

Kelebihan OnPay

 1. UI Επαγγελματίας!
 2. Εύκολη προσθήκη staf baru!
 3. Πίνακας ελέγχου που μπορεί να αλλάξει!
 4. Το χαρακτηριστικό αναζητούν το προσωπικό!
 5. Menjalankan μισθοδοσία και όχι δυσκολότερα!
 6. Επιδιόρθωση σφάλματος μισθοδοσίας με εύκολη!
 7. Το OnPay έχει πολλά είδη αναφορών!
 8. Το OnPay έχει πολλές λειτουργίες HR!
 9. OnPay έχει tim βοήθεια yang fantastis!

Kekurangan OnPay

 1. OnPay σχέσεις γρήγορα
 2. Χαρακτηριστικό-χαρακτηριστικό που δεν είναι τέλειο
 3. UI bagus, αλλά UX perlu βελτιωθεί
 4. Το OnPay δεν έχει εφαρμογή seluler

Πακέτο & Τιμές OnPay

 • Ρίνγκασαν

Συμπέρασμα

 • Haruskah Anda χρησιμοποιώντας το OnPay?

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε kurs 1 USD για 13.948 IDR για όλες τις τιμές yang tertera.

Kami αναζήτηση OnPay κατά την εκτέλεση riset για seri review payroll kami, και απαιτούν να μπορούν να ολοκληρώσουν όλα τα προβλήματα μισθοδοσίας.

Θα έπρεπε πριν από μας συζητάμε την εμφάνιση της εφαρμογής λογισμικού, υπάρχει baiknya kita melongok histori εταιρείες τους.

Kisah OnPay

Για λέξεις, OnPay sama, όπως το rintisan lain yang dilupakan από το χώρο της πολυτέλειας της εταιρείας δεν είναι δίκαιο για το SaaS (Λογισμικό ως υπηρεσία).

Faktanya, OnPay υπήρξε στη βιομηχανία μισθοδοσίας για bertahun-tahun.

Επιχειρήσεις οικογενειακά μικρές αυτό ξεκινά μερικά χρόνια πριν το kebangkitan internet. Κατά την εταιρεία mempekerjakan CEO Τζέσι Μπουργκς για την επιχείρηση της εταιρείας το 2007, πρέπει να αναζητούν cara agar 6.

Όπως Yang Anda bayangkan, hal ini αποδεικνύεται καθήκον menantang, και CEO baru πρέπει να προσαρμοστεί με γρήγορα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η μισθοδοσία της επιχείρησης μπορεί να γίνεται diotomasi με την εύκολη και τη μεταφορά στο διαδίκτυο, να κάνει loncatan besar – να κάνει re-branding εταιρεία – και lahirlah OnPay.

OnPay χρήση εμπειρίας bertahun-tahun στον κόσμο payroll και memadukannya με inovasi terbaru στον τομέα της τεχνολογίας για την παροχή μιας συσκευής που μπορεί να diandalkan, εύκολα χρησιμοποιημένο και όχι απλό, αλλά και για τους πελάτες τους μπορούν να εστιάσουν στην πράξη που terbaik, δηλαδή την επιχείρησηnya masing-masing.

Mereka baru mempekerjakan CPA Katelyn Sullivan από τον Ernst & Νέος για βοήθεια ανάπτυξη akuntan και pembukuan rekanan mereka di AS.

Αυτήν τη στιγμή, το OnPay προωθεί περισσότερα από $ 2 τρισεκατομμύρια μισθοδοσίας κάθε χρόνο, σε ολόκληρο το 50 χώρες τμήμα AS.

Impresif όχι?

(Kembali Ke Atas)

Τι OnPay Tepat Για Επιχειρήσεις Anda?

Σύμφωνα με το riset kami, το Onpay είναι είναι αστέρι για τις μισθοδοτικές εταιρείες-εταιρείες SaaS.

Mereka έχουν εμπειρία, έχουν τεχνολογία, και διαθέτουν tenaga ahli και τους δεν εξαρτάται σε pendanaan modal usaha (yang artinya mereka ελεύθερα να κάνουν τι που τους επιθυμούν χωρίς khawatir πρέπει να menyerahkan kendali).

Όμως, καταναλωτές cerdas όπως εσείς θα μάθετε περισσότερα εύκολα για μια εταιρεία για αναβάθμιση pamor lewat jumpa pers and promosi besar-besaran. Ερώτηση ενός χρήστη cerdas πολύ απλό:

«Το SaaS είναι κατάλληλο για την εταιρεία μου;»

Semuanya φαίνεται ελκυστικό, berkilau, και memukau από luar, αν δεν λειτουργεί με baik, Anda akan frustasi, kesal, dan direpotkan.

Kunjungilah Bitcatcha, πηγή terbaik για επιχειρήσεις kelas kecil στο internet #tidaktahumalu #bangga.

Kami θα εκτελέσουμε τις ερωτήσεις OnPay με πλήρεις και ελλείψεις λίστες και μειονεκτήματα, καθώς και εσείς θα μπορούσατε να λάβετε αποφάσεις που έχουν diperhitungkan σχετικά με τις συσκευές που θα λειτουργούν τέλεια για Anda. Όπως συνήθως, μας παίρνουμε τα προβλήματα pengujian perangkat lunak και perinciannya, έτσι δεν χρειάζεται να χρειάζεσαι να κάνεις χρόνο και και χρήματα.

Μπορείτε να berterima kasih σε kami αργότερα :)

(Kembali Ke Atas)

9 Hal yang Membuat OnPay Keren!

1. UI Επαγγελματίας!

Δεν υπάρχει τρόπος lain που είναι πολύ καλύτερα για την mengatakannya, antar muka OnPay φαίνεται επαγγελματίας!

Pada saat kami pertama kali εισέρχονται στο πρόγραμμα και κάνουμε τα διάφορα segalanya, η πρώτη μας είναι είναι «ναι, έτσι είναι πολύ βασικό“.

Αλλά βασικό όχι σημαίνει jelek. Βασικά artinya ολοκληρώνονται όλα χωρίς απαραίτητο bersusah payah.

διεπαφή χρήστη μισθοδοσίας επί πληρωμή

Dashboard-nya φαίνεται απλό, εμφάνιση 4 πλαίσιο utama yang είναι “Πρόσφατες διαδρομές”, “Επόμενες προγραμματισμένες πληρωμές”, “Σημαντικές ημερομηνίες” και “Προσφορές υπαλλήλων”.

Di sebelah kiri είναι di mana Anda αναζητήστε καρτέλα για τον ιστότοπο menavigasi.

Di sini φαίνεται “Workers” Anda (staf yang harus Anda programkan κατά τη στιγμή), “Payroll” (τμήμα utama perangkat lunak ini), “Reports”, “HR Functions” και “Settings” – όλα χρησιμοποιούν χρώματα μπλε yang menenangkan.

Αυτό είναι antarmuka yang περισσότερο disukai para pebisnis professional and matang, γιατί εμφάνιση.

(Kembali Ke Atas)

2. Εύκολο Menambahkan Staf Baru

Εφαρμογή του προσωπικού σας στο σύστημα, και αυτό είναι ένα βραβείο γιατί το τελευταίο που θέλετε από το πρόγραμμα μισθοδοσίας είναι berurusan με το σύστημα rumit κατά την προσθήκη του προσωπικού.

onpay payroll εύκολα προσθήκη karyawan baru

Η ανάγκη που απαιτείται είναι η καρτέλα “Workers”, πατήστε “Employees”, lalu cari tombol besar “Hire Worker”.

Κάντε κλικ στα πλήκτρα και θα κατευθυνθείτε προς τη σελίδα mana Θα δείτε 3 επιλογές – “Αποστολή επιστολής προσφοράς”, “Προσθήκη υπαλλήλου”, “Προσθήκη εργολάβου”.

on pay payroll για ανάπτυξη χρόνου και

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη υπαλλήλου», θα εσείς θα κατευθυνθείτε για τα δεδομένα των δεδομένων του προσωπικού.

onpay μισθοδοσία και δεδομένα γενικού προσωπικού

Ένα hal yang benar-benar, το puji είναι η ικανότητα για να προσκαλέσετε τον προσωπικό σας να προσθέσετε τα δεδομένα σας. Cara ini akan menghemat χρόνο εσείς γιατί πιθανότατα δεν αληθινά ξέρετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτούς. Kekurangannya είναι αυτά θα berlama-lama mengisinya, έτσι θα γίνει pedang bermata ganda.

Segera μετά από εσάς πληροφορίες που απαιτούνται, αρκετά πατήστε “Συνέχεια”, ikuti panduan στην οθόνη, και OnPay θα αποστέλλεται αυτόματα email μέσω email undangan και προσωπικό για τα προσωπικά δεδομένα. Γρήγορο, εύκολο, και όχι ribet!

Kami suka!

(Kembali Ke Atas)

3. Πίνακας ελέγχου που μπορεί να προσαρμοστεί!

Πρώτο tama tama θα συζητήσουμε sebas απλό ταμπλό-nya. Εμφανίζονται Kami menyukainya, πιθανότατα θα φαίνεται πολύ… Πουκάτ για τους που εμφανίζουν περισσότερα περισσότερα keceriaan σε ζωντανά.

Ο καλύτερος χαρακτήρας είναι OnPay που έχει κάνει ταμπλό άγαρ που μπορούν να διαμορφώσουν, καθώς και μπορείτε να αλλάξετε όταν bosan με εμφάνιση ταμπλό.

πίνακα ελέγχου μισθοδοσίας επί πληρωμή

Μετακινηθείτε μέχρι κάτω, και θα δείτε τα κουμπιά “Προσαρμογή πίνακα ελέγχου”. Κάντε κλικ και μπορείτε να δείτε τις επιλογές που προσφέρονται.

Ο μισθωτός λογαριασμός έχει πολλές επιλογές για προσαρμογή ταμπλό

Χρήση όχι sedetil yang kami bayangkan, ευχάριστη χρήση ταμπλό στο mana που μπορούμε να κάνουμε προσαρμογή. Εάν εσείς κάνετε συχνά, μπορείτε να κρύψετε μερικά κουτιά για εμφάνιση ala zen yang rapi.

(Kembali Ke Atas)

4. Kami Menyukai Χαρακτηριστικά Αναζήτηση Staf!

Jadi, επιχείρηση-επιχείρηση berskala kecil πιθανότατα δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Όμως, επιχείρηση kecil, εσείς έχετε 15 orang ή περισσότερο με gaji yang tinggi, το χαρακτηριστικό αυτό θα γίνει το χαρακτηριστικό που paling σας sukai di program ini.

Έχετε ήδη εμπειρία με το σύστημα μισθοδοσίας yang lama. Jadi bila Anda θέλετε να αναζητήσετε ή να κάνετε αλλαγή σε προσωπικό, πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα του staf Anda yang tak berakhir μέχρι entah kapan για αναζήτηση sosok yang Anda inginkan?

Yah, hari-hari αυτό έχει τελειώσει με την λειτουργία αναζήτησης του προσωπικού!

on pay payroll μπορεί να αναζητήσει προσωπικό και

Tim OnPay πιθανό αναζητούν δύσκολα αναζητώντας μια λίστα μακρά μόνο για την αναζήτηση sesosok staff. Λοιπόν, οι λειτουργίες «Βρείτε έναν υπάλληλο» διατίθενται σε όλες τις καρτέλες.

Για την αναζήτηση ενός ατόμου, το μόνο που χρειάζεστε είναι τα πλήκτρα και τα συμπληρώστε το προσωπικό.

Το OnPay θα καταγράφεται αυτόματα προσωπικά αυτών των χρηστών και της σελίδας σας προφίλ, di mana Anda μπορείτε με την εύκολη εκτέλεση ό, τι επιθυμείτε στο προφίλ mereka.

Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό, αλλά αυξάνεται όλο και περισσότερο το πρόγραμμα χρήσης.

Mengingat kita sedang συζητάμε το πρόβλημα του προσωπικού, αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό του kecil yang kami sukai, δηλαδή η φωτογραφία προφίλ του προσωπικού εμφανίζεται με σαφήνεια στη συσκευή soft ini!

Πράγματι septinya ini sepele για tim kecil. But bila Anda επιχείρηση επιχείρηση berpengalaman εισόδημα με περισσότερους από 15 υπαλλήλους, πρόσωπο και nama μπορεί εύκολα dilupakan, apalagi di saat-saat yang πλήρες πίεση.

Memasang εικόνα σε ένα nama θα είναι πραγματικά-πραγματικά βοηθητικό σας Προσέχετε τους υπαλλήλους με πιο εύκολο, και θα menghindarkan Anda από την κατάσταση memalukan, ως παράδειγμα κάποιος με το όνομα Peter padahal namanya Horatio.

(Kembali Ke Atas)

5. Menjalankan Payroll Tidak Ribet Lagi!

Apa yang dulunya χρόνος και πρέπει να κάνω seharian τώρα μπορώ να ολοκληρώσω σε hitungan λεπτά με OnPay.

Η εκτέλεση μισθοδοσίας με OnPay μπορεί να γίνει με 4 βήματα εύκολα:

 1. Επιλέξτε staf di mana Anda θέλετε να κάνετε μισθοδοσία
 2. Εισαγωγή μαρμελάδας εργασίας (για το προσωπικό που πληρώνεται ανά μαρμελάδα)
 3. Μισθοδοσία Tinjau
 4. Ρύθμιση μισθοδοσίας

Kerennya, OnPay δυνατότητα Επιλογή του προσωπικού σας στο Mana που θέλετε να κάνετε μισθοδοσία. Αυτό το άνοιγμα εσείς tahapan μισθοδοσία, π.χ. μισθοδοσία για το προσωπικό με μισθωτή μόνιμη, μετά για το προσωπικό ανά μαρμελάδα, και μετά το συμβόλαιο.

onpay payroll πολύ εύκολα menjalan μισθοδοσία

Κατά την εισαγωγή Jam jam kerja, πολύ εύκολο. Εισαγάγετε μόνο πόσο μαρμελάδα προσωπικό Έχετε ήδη εργαστεί αυτή τη στιγμή.

onpay payroll δείτε πληροφορίες προσωπικό σε 1 οθόνη

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην οθόνη. Η ανάγκη που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε λεπτομερή στοιχεία που σχετίζονται και ολοκληρώνονται!

Μέρος από το seri ini akan γίνει πιο ελκυστικό. OnPay menyusun ένα λεπτομερώς αναλυτικό στοιχείο σχετικά με το penggajuan Anda – από εσάς θα μπορέσετε να μάθετε όλα, και θα ξέρετε για ό, τι κάθε ρουπία χρήματα χρησιμοποιείται.

μισθοδοσία επί πληρωμή έχει μισθοδοσία terperinci

Ένα sentuhan ελκυστικότερο είναι OnPay έχει ήδη ενσωματωθεί ένα σύστημα pengingat όταν το λογισμικό αυτό mendeteksi kekeliruan ή το εικονίδιο kekeliruan μέσα στη μισθοδοσία.

onpay payroll deteksi kekeliruan μέσα στη μισθοδοσία

Όταν προσπαθείτε για συνέχεια με kekeliruan ini, θα λάβετε pengingat αναδυόμενο άλλο. Αυτό θα βοηθηθεί στην προσπάθεια terjadinya kekeliruan κατά τη χρήση μισθοδοσίας του προγράμματος.

αναδυόμενο αναμνηστικό για πληρωμές μισθοδοσίας για τη μισθοδοσία kekeliruan

Όταν εσείς έχετε ολοκληρώσει όλα και ήδη ικανοποιείτε με τη μισθοδοσία, τα βήματα στο τέλος της διαδικασίας είναι η ένδειξη «Έγκριση μισθοδοσίας» στην οθόνη παρακάτω.

μισθοδοσία επί πληρωμή αποδοχή μισθοδοσίας

Το OnPay θα memproses πληρωμές με πληρωμή αυτόματα στον λογαριασμό-λογαριασμό για το προσωπικό Anda, και hal ini θα σας κάνει να terhindar από sakit kepala γιατί πρέπει mentransfer όλα τα dana sendiri!

(Kembali Ke Atas)

6. Περισσότερα Εύκολη Perbaiki Kekeliruan Μισθοδοσία!

Διάφορα προγράμματα προετοιμάζουν kita για την αντιμετώπιση kekeliruan yang δημιουργήθηκε κατά τη μισθοδοσία που έχει ήδη γίνει. Με το OnPay, η επιλογή kekeliruan είναι κάτι πολύ εύκολο.

Πίνακας ελέγχου και κάντε κλικ στην επιλογή “Προβολή όλων” στο “Πρόσφατες διαδρομές”.

onpay payroll λίστα λίστα μισθοδοσίας

Εδώ, θα μπορείτε να δείτε τη λίστα μισθοδοσίας που baru saja πραγματοποιήθηκε. Cari mana yang ingin Anda koreksi, και πατήστε τα κουμπιά “Διαγραφή”.

onpay payroll διαγραφή μισθοδοσίας

Τώρα, εσείς, απλώς, κάντε κλικ στη λίστα μισθοδοσίας. Ingat, bila δεν βλέπετε τα κουμπιά “Delete”, artinya payroll sudah diproses και gaji sudah dibayarkan. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί σας για βοήθεια.

(Kembali Ke Atas)

7. Το OnPay έχει πολλές αναφορές!

Bila Anda jenis orang yang αναζητούν αναζήτηση μέσω της έκθεσης, αναλυτική περιγραφή σας.

 • Λίστα μισθοδοσίας
 • Εγγραφή Μισθοδοσίας
 • Μισθοδοσία Ringkasan
 • Λίστα Karyawan
 • Λίστα Τοποθεσία
 • Λίστα Departemen
 • Λίστα Posisi / Perangkat
 • Ringkasan GL
 • Λίστα Pendapatan
 • Accrual Καταχώριση
 • Workers Comp Καταχώριση
 • Workers Comp Περίληψη
 • Καταχώριση 401K
 • Περίληψη 401K
 • Εξαγωγή 401K

Όταν χρειάζεται κάτι που πρέπει να κάνω, πιθανά OnPay memilikinya.

Αυτά επίσης παρέχουν ένα γράφημα για Anda που περισσότερες πληροφορίες αναφέρει σε μορφή visual.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή έχει αναφορές μορφής

Όλες οι εκθέσεις τους πολύ komprehensif και Anda μπορούν να είναι όλα κατάλληλα. Anda επίσης υπάρχει επιλογή για αποθήκευση αναφορών σε μορφή Excel ή PDF – πολύ ωραία!

onpay payroll επιλογή αποθεματική έκθεση excel pdf

Kerja bagus για το πρόβλημα sistem pengumpulan αναφορές, OnPay!

(Kembali Ke Atas)

8. OnPay Punya Fungsi HR!

Tugas-tugas HR (Perekrutan) και μισθοδοσία μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται, και μόνο OnPay που μπορεί να εισαγάγει μερικές fungsionalitas HR σε λογισμικό.

Pada saat Anda mengklik tab HR, UI (antar muka) berubah menjadi πράσινο φρέσκο! Ίσως hal ini προσφέρει αποτελέσματα Η HR είναι tempat yang aman. Entah αληθινά ή όχι, Kami menyukainya!

onpay μισθοδοσία έχει λειτουργία HR SDM

Το σύστημα HR του OnPay είναι αρκετά βασικό, αλλά κάνει ό, τι πρέπει να κάνει. Έχει τις ίδιες λειτουργίες με τα ανταγωνιστικά προγράμματα μισθοδοσίας / ανθρώπινου δυναμικού, όπως μια πύλη για τους πελάτες για να ζητήσουν διακοπές και ένα οργανόγραμμα.

Το σύστημα HR OnPay είναι πολύ γενικό, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ως αποτέλεσμα. Fungsionalitasnya sama, όπως το λογισμικό που αντιστοιχεί στη μισθοδοσία / HR, δηλαδή μια πύλη για τους καταναλωτές που προχωρούν στην άδεια και το γράφημα οργανικά.

Συνήθως, λειτουργία HR OnPay δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί!

(Kembali Ke Atas)

9. OnPay Punya Tim Βοήθεια Fantastis!

Σύμφωνα με kami, μια εταιρεία είναι ισχυρή γιατί tim help. Η βοήθεια είναι pahlawan sejati μέσα στη βιομηχανία, γιατί πάντα υπάρχει για τους καταναλωτές που χρειάζονται και τους υπάρχει στη γραμμή μπροστά pertahanan kompilasi για τους πελάτες που marah να προχωρήσουν.

Έχουμε ευχαριστημένες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο βοήθεια OnPay πολύ πολύ γνώστες και μπορεί να βοηθήσω. Αρκετές, γνώσεις και δυνατότητες συχνά δεν είναι αρκετές. Tim perlu merespon με γρήγορη αίτηση ή πελάτης yang bingung akan menjadi θυμωμένος.

Mengingat jam ζωντανή συνομιλία μόνο από jam 9 pagi έως 8 malam, δεν μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μας γρήγορα TETAPI θα mengontak kita secepatnya di pagi hari! Dari sana, kita θα berpindah ke ζωντανή συνομιλία και θα είναι επαγγελματικά θα απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις kita.

Η πληρωμή επί πληρωμή έχει χρόνο υποστήριξη

Είναι επίσης πολύ φιλικοί, και με ευτυχείς απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις konyol kami.

μισθοδοσία επί πληρωμή έχει tim υποστήριξη yang ramah

Salut για tim βοήθεια OnPay!

(Kembali Ke Atas)

4 Kejelekan OnPay

OnPay υπάρχουν πολλά επιπλέον, αλλά θα berbohong, αν θα λέμε λογισμικό αυτό τέλειο. Οι λεπτομέρειες είναι προσεγγίσεις που απαιτούνται αναγκαστικά diperbaiki OnPay. Mohon dicatat και hal-hal ακολουθεί υπόδειξη pengarang με kerendahan hati παρακάτω

1. OnPay Kurang Cepat

Η γνώση και η γνώση SaaS πολύ γρήγορα όταν δεν θα παρατηρήσετε ταχύτηταnya. Terasa άνετα, mulus dan berkesinambungan χωρίς kendala.

Δεν λέμε OnPay αυτό αργά. Όμως, ταχύτητα, όχι secepat penyedia υπηρεσίες άλλα. Kadang-kadang Kami khawatir για μας χρειάζεστε me-refresh σελίδα.

Singkatnya, ταχύ pemuatan ιστότοπος Το OnPay είναι… μπορεί να λαμβάνεται, και αυτό disayangkan γιατί είναι πραγματικά πιο γρήγορα.

(Kembali Ke Atas)

2. Χαρακτηριστικό-χαρακτηριστικά yang Kurang Sempurna

Το OnPay terkesan έχει ολοκληρωμένο χαρακτηριστικό, γιατί είναι έτσι. Πρόβλημα, χαρακτηριστικό-χαρακτηριστικό αυτό φαίνεται-olah dipaksakan, όπως πρέπει να υπάρχει μόνο.

Για παράδειγμα, χαρακτηριστικό “Engagement”. Seolah-olah fungsinya μόνο για sekedar ada saja. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν περισσότερα καλύτερα ξανά, να εκτελούν jajak απόψεις για να διαμορφώσουν το ηθικό tim, αλλά δεν τα κάνουν.

onpay payroll feature engagement για εργαζόμενους

Τα άλλα παραδείγματα είναι πρότυπο έγγραφο OnPay. Όταν γίνεται με το καλό, το πρότυπο μπορεί να γίνει penghemat χρόνος και menghindarkan kita από mengurus kertas-kertas! Sayangnya, αυτοί έχουν μόνο 2 πρότυπο.

onmay μισθοδοσία πρότυπο sdm

Τι χρήσιμο; Iya sih. Αλλά kami mengharapkan περισσότερα.

(Kembali Ke Atas)

3. UI Tampak Bagus, αλλά UX Perlu Perbaikan

Γενικά sekilas, UI OnPay φαίνεται καθαρό με κουμπιά που βρίσκονται στο tempatnya. Αυτά mencentang όλα τα κουτιά UI που είναι σωστά, για πλοήγηση χωρίς πρόβλημα, διαχωρίζονται για ορισμένα hal.

Αυτές οι αποφάσεις έκαναν αποφάσεις που εξετάστηκαν σε hal fungsionalitas. Παράδειγμα, εμείς θα συζητήσουμε σχετικά με τους τρόπους τους κατά τη μισθοδοσία.

Seharusnya, θα βελτιώνονται καλύτερα όταν τα αρχεία καταγράφουν τις μισθοδοσίες και τα κουμπιά «Διαγραφή μισθοδοσίας» στην καρτέλα «Μισθοδοσία», κάθε που υπάρχει kaitannya με μισθοδοσία μπορεί να βρεθεί σε ένα μέρος. Όμως όχι.

Πρέπει να κατευθυνθούμε στον ταμπλό, mengklik “Πρόσφατες διαδρομές” και penghapus μισθοδοσία από εδώ. Rasanya hubungan intuitif, και kami μερικές φορές διαφορά bingung κατά τη χρήση εφαρμογών και πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί σας για την επίλυση προβλημάτων.

Tentu saja, εσείς δεν πρέπει να κάνετε σοβαρά γιατί hal ini μπορεί να είναι γιατί πρόβλημα keawaman χρήστες. (Ναι, μιλάω για τον εαυτό μου).

(Kembali Ke Atas)

4. Εφαρμογή Seluler OnPay Tidak Punya

Πράγματι, δεν υπάρχει που χρειάζεται πραγματικά εφαρμογή seluler για την εκτέλεση μισθοδοσίας. Αλλά μην ξεχνάτε OnPay διατίθενται επίσης fungsionalitas HR. Θα είναι πιο εύκολη όταν είμαστε αρκετά mengetuk μια εφαρμογή και menyetujui (ή απορροφημένη) αίτηση cuti και μισθοδοσία.

Η γνώση και η γνώση μας μπορούμε με εύκολη είσοδο στο OnPay χρησιμοποιώντας πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ωστόσο, μια εφαρμογή θα είναι πιο εύκολη για να εξοικονομήσετε χρόνο, και πιο εύκολα για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που απασχολούνται.

(Kembali Ke Atas)

Πακέτο & Τιμές OnPay: Ringkasan

Η Kesederhanaan είναι στρατηγική OnPay, και η εμφάνιση αυτή εμφανίζεται σε πακέτο τιμών αυτών. Mereka μόνο έχουν ένα τίμημα, ψάχνουν τους ιδιοκτήτες.

Η τιμή awal είναι Rp 557.920, με επιπλέον Rp 83.688 ανά προσωπικό.

πακέτο μισθοδοσίας onpay

Σε όλη τη διάρκεια του Mana Έχετε 10 orang staf, εσείς χρειάζεστε μόνο Rp 1.060.048 ανά μήνα.

Αυτό είναι τιμές yang terjangkau με την προσθήκη των χαρακτηριστικών-χαρακτηριστικών που θα σας αποκτήσετε!

(Kembali Ke Atas)

Kesimpulan: Haruskah On OnPay?

Αυτό είναι ερωτήσεις που είναι πολύ δύσκολο για μας jawab.

Di satu sisi, OnPay berpotensi για να γίνει πιο καλό. Perangkat ini φαίνεται επαγγελματικό, απλό, και ταιριάζει με yang dijanjikan. Ini είναι persis seperti yang kami inginkan από το SaaS, αλλά τους είναι … yah bukan dua, μόνο ένα από όλα τα πλεονεκτήματα.

UI φαίνεται bagus και ανεπιθύμητα δεν απαιτούμενα δυσδιάκριτα, OnPay υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τον ιστότοπο UX και πλοήγησης. Artinya, Απαραίτητη άσκηση για χρήση λογισμικού με αποτελεσματικό τρόπο. ΑΝΩ ​​ΡΑΧΑΝΙΑ αρκετά αρκετά διαισθητικό.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά, αλλά χαρακτηριστικά-χαρακτηριστικά όπως dipaksakan, seolah-olah μόνο sekedar ada. Και μόνο αυτές οι περισσότερες προσπάθειες επιδιώκονται χαρακτηριστικά-χαρακτηριστικό!

Αυτά επίσης εμφανίζουν έκθεση-έκθεση yang sangat detil (και saya πολύ σίγουρα θα disukai χρήστες), και μερικές φορές menelusuri Hal ini mengherankan, γιατί kami menelusuri έκθεση-έκθεση terperinci με το πρόγραμμα lain και kami baik-baik saja.

Singkatnya, OnPay ωραία. Δεν επαναστάτης sih. Δεν υπερβολικά mengejutkan Anda, μπορεί να χρησιμοποιηθούν.

Harganya φθηνά, και lumayan menguntungkan. Λοιπόν, θυμηθείτε τι ada ada rupa!

(Kembali Ke Atas)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map