SiteGround VS Inmotion Hosting – 6 Perbandingan Utama (Termasuk Speed ​​Server)

SiteGround


εναντίον

Φιλοξενία κίνησης

SiteGround VS Inmotion Hosting – 6 Perbandingan Utama (Termasuk Speed ​​Server)

tl; δρ

Τιμές έναντι επιδόσεων – τυποποιημένες βασικές τιμές σε καθορισμένες τιμές. Ωστόσο, αυτό που συνέβη kompilasi Anda mengadu dua pemimpin industri με ένα sama lain?

Στην προσπάθεια που υπάρχει μεταξύ της φιλοξενίας ιστοσελίδων, μας mengadukan SiteGround με Inmotion Hosting. Η Inmotion Hosting επιτυγχάνεται επιτυχώς, αλλά στα τελικά, εγώ ακόμα περισσότερο επιλέγω ταχύτητα έξω από το SiteGround.

Didirikan κατά το έτος 2004 και συνεχώς αναβαθμίστε τον βαθμό, SiteGround saat ini έχει γίνει οικοδεσπότης για περισσότερα από ένα εκατομμύρια ιστοσελίδα. Φιλοξενούμενος γνωστός λόγω τεχνολογίας ταχύτητας που είναι πολύ ειδικός και υπηρεσία που ευρύχωρο και χαρακτηριστικό που προσθέτει που είναι δύσκολο για dikalahkan.

Το Inmotion Hosting έχει berkecimpung στην επιχείρηση αυτή σε χρόνο που λίγο περισσότερο lama, από το 2001. Ωστόσο, όπως που έχει αποδειχθεί από τις δοκιμές μας, έχουν εμπειρία lama στη βιομηχανία & υπηρεσία που είναι πολύ καλό – αυτό σημαίνει μόνο καλύτερα μέσα στη διατήρηση.

Αποτέλεσμα δοκιμής μεταξύ των δύο εταιρειών είναι αρκετά σημαντικό, υπενθυμίζοντας keduanya sama-sama silsilahnya. Αυτό σημαίνει όλη την ιστορία τους όχι murni, χωρίς pengambilalihan ή πωλήσεις besar-besaran για mematahkan γραμμές keturunan εταιρείες τους.

Με mengingat hal itu, αυτό που θα μας διαλέξει σε ευκαιρίες.

SiteGround VS Inmotion – Λίστα Isi

 1. Πακέτο & τιμές
 2. Χαρακτηριστικό
 3. Performa – Τοποθεσία & διακομιστής ταχύτητας
 4. Διακομιστής Uptime
 5. Υποστήριξη πελατών – και κριτική για τους χρήστες
 6. Antarmuka χρήστες – Kami suka cPanel!
 7. Yang μου αρέσει από το SiteGround
 8. Yang μου αρέσει από Inmotion Hosting
 9. Συμπέρασμα τέλος

Σημείωση

Δύο τοποθεσίες δοκιμής που χρησιμοποιούνται σε αναλύσεις & dikelola oleh Bitcatcha. SGUSHosted.com & IMHHosted.com masing-masing χρησιμοποιούν το host di pusat data di AS.

Πακέτο & Τιμές

Mari kita δείτε τύπους πακέτου που διαχωρίζονται δύο εταιρείες ini και harganya;

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε kurs 1 USD για 13.948 IDR για όλες τις τιμές yang tertera.

Φιλοξενία SiteGroundInmotion

ΧΑΡΑΓΚΑΡΓΑ
StartUp / LaunchRp 55.095Rp 55, .52 *
GrowBig / PowerRp 55.095Rp 83.548 *
GoGeek / ProRp 166.679Rp 195.132 *

PERPANJANGANPERPANJANGAN
StartUp / LaunchRp 138.783Rp 111.444
GrowBig / PowerRp 208.523Rp 139.340
GoGeek / ProRp 417.743Rp 223.028
Δείτε το χαρακτηριστικό

* Προώθηση Inmotion eksklusif για ανάγνωση Bitcatcha. Ρυθμιστής τιμών από Rp 89.128.
** Kami χρησιμοποιούμε το GrowBig από το SiteGround και το Power of Inmotion για να φιλοξενήσουμε τον ιστότοπο pengujian kami.

(Kembali Ke Atas)

Χαρακτηριστικό Utama

SiteGround GrowBigInmotion Ισχύς
# ΙστοσελίδαTidak Terbatas6
Χώρος αποθήκευσης 20 GB50 GB
BandwidthTidak TerbatasTidak Terbatas
Pembuat WebsiteYaYa
# DomainTidak Terbatas26
Πίνακας KontrolcPanelcPanel
Backup GratisYa (Κάθε Hari) Ya (Κάθε 36 Jam)
Migrasi GratisYaYa
Akaun Email ΔωρεάνYaYa
Πλήρες χαρακτηριστικό

Όπως που μπορείτε να δείτε σε σύγκριση τιμές, κόστος Inmotion πολύ περισσότερα σε σχέση με το SiteGround. Ωστόσο, αυτό είναι πιο diimbangi με κόστος perpanjangan χρονικό διάστημα SiteGround yang πιο ακριβό.

Για το πακέτο που διαφοροποιείται, misalkan κατά τη διάρκεια της περιόδου 5 ετών (με την περίοδο εγγραφής awal 1 έτος), Συνολικό κόστος Kepemilikan θα γίνει:

SiteGround
Rp 82,990 + (4 x Rp 208,523) = Rp 917,081

Φιλοξενία κίνησης
Rp 118,419 + (4 x Rp 139,340) = Rp 675,780

Itu διαφοροποίηση που είναι αρκετά μεγάλο, έτσι διαχωρίστε σας berniat για να μεταφέρετε τον οικοδεσπότη Ιστού μετά την εγγραφή που αρχίζει, το Inmotion Hosting.

Δεύτερο penyedia hosting προσφορά πακέτου που είναι αρκετά συμπαγές και έχει αξία tambah yang bagus. Παρατηρήστε τα άτομα και προσφέρουν την υπηρεσία migrasi web δωρεάν (Για το SiteGround, την ιστοσελίδα του migrasi δωρεάν μόνο για το πακέτο GrowBig και το πακέτο που είναι υψηλότερο), Yang saya anggap ως point transfer yang sangat baik.

Ωστόσο, θα αναφέρω ότι η Inmotion Hosting έχει λίγο keunggulan στο sini γιατί τα αποτελέσματα είναι ευεργετικά για τα οποία επεκτείνουν την υπηρεσία μετανάστευση για την εισαγωγή όχι μόνο του αρχείου ιστότοπου και της βάσης δεδομένων, αλλά επίσης βοηθά mentransfer διάθεση του cPanel Anda, rekaman domain, και άλλος λογαριασμός emai Andal!

Μετεγκατάσταση ιστοτόπου Inmotion Hosting

SiteGround0

Φιλοξενία κίνησης

(Kembali Ke Atas)

Performa – Τοποθεσία & Διακομιστής ταχύτητας

Διακομιστής τοποθεσίας

SiteGround λάβετε από 5 κεντρικά δεδομένα χωριστά που tersebar σε ολόκληρο τον κόσμο, με ένα di AS, 3 di Eropa, και τοποθεσία Asia yang dilayani μέσω Σιγκαπούρης. Αυτό είναι penyebaran yang είναι πολύ στρατηγικό και προσφέρει latensi yang baik για τον ιστότοπο των πελατών τους.

Το Inmotion Hosting είναι αρκετά πιο δύσκολο να κατανοηθεί σχετικά με τα κεντρικά δεδομένα τους, μόνο τα αναφερόμενα αυτά που έχουν «κέντρο δεδομένων di dua pantai» – yang kami asumsikan είναι AS Timur & Μπαράτ. Ωστόσο, είναι πολύ bangga με κεντρικά δεδομένα Λος Άντζελες.

Κέντρο δεδομένων LA Inmotion Hosting φιλικό περιβάλλον

Κέντρο δεδομένων Εξωτερική ψύξη αέρα. Μέσα από αυτά μπορούν να συμπληρώσουν το κόστος της ζήτησης σχεδόν 70%, το οποίο είναι πιο σημαντικό είναι η αναζήτηση jejak άνθρακα από 2.000 τόνους ανά έτος. Dibandingkan με Inmotion Hosting, ένα-ξεχωριστό SiteGround yang mengklaim ketenaran «Ramah Lingkungan» είναι είναι penanaman some ratus pohon di έτος 2010.

Εκτός αυτού, η εταιρεία αυτή λειτουργεί επίσης με Δέντρα για το μέλλον. Μέσα από πρωτοβουλίες, η Inmotion Hosting βοηθά στην παροχή πενταμάν 5.000 δέντρων σε όλο τον κόσμο.

Ταχύτητα διακομιστή SiteGround

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

55 χιλ 3 md 92 md 223 md 139 md

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία

380 md 226 md 148 χιλ 12 md 103 χιλ

Βαθμολογία Α +; Μέση αναλογία ταχύτητας: 138,1 md
Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Ταχύτητα διακομιστή Inmotion Hosting

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

2 md 53 χιλ 322 md 178 md 172 md

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία

514 χιλ 153 md 109 χιλ 67 χιλ 149 md

Βαθμολογία Α +; Rata-rata ταχύτητα: 171,9 md
Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Λείπει η πρόσβαση σε τοποθεσία στο κέντρο δεδομένων που διαθέτουν από δύο penyedia hosting, αυτό είναι χρόνος απόδοσης που είναι πολύ καλό σε όλο το jajaran. Διάρκεια, χρόνος αυτό αρκετά δύσκολο dikalahkan και χώρος κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων που είναι πολύ σημαντική.

Για λίγο λίγο περισσότερο σε σχετικά με την ταχύτητα, ελπίζουμε να προσέχουμε τον κάθε έναν από αυτούς που έχουν λίγο πρόσθετα που δεν προσφέρουν πολλά μεγάλα host – όπως ταχύ ειδικά (ή sejenisnya).

SiteGround χρησιμοποιώντας perpaduan tangguh από SSD, NGINX, SuperCacher, CDN, HTTP / 2 και PHP7. Για να συνδυάσετε, όλα αυτά θα βοηθήσουν να βελτιώσετε την απόδοση ταχύτητα λίγο περισσότερο υψηλό που μπορεί να κάνει τους unggul σε persaingan.

Ωστόσο, η φιλοξενία Inmotion, προβάλλεται στο “Max Speed ​​Zone”. Akan, μόνο υπάρχει λίγο keraguan σχετικά με τις εταιρίες memposisikan τεχνολογία ini. Η Inmotion Hosting παρέχει premis σε πολλά pesaing υπερβολικά στο κέντρο data tunggal, που δημιουργούνται ταχύ αρνητικά potensial.

Ωστόσο, μέσα στο κέντρο των δεδομένων, το Siteground προσφέρει hamparan global που πολύ περισσότερο από το Inmotion Hosting. Διαδικτυακή φιλοξενία web hosting δεν θα έχω ποτέ πρόσβαση στο κέντρο δεδομένων tunggal και kami menjadi bingung- αυτό δεν ακούγεται πραγματικά.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να diperdebatkan και το Kami θα παρέχει keduanya αξία για την απόδοση ταχύτητας που είναι πολύ καλό.

SiteGround1

Φιλοξενία κίνησης

(Kembali Ke Atas)

Διακομιστής Uptime

Φιλοξενία Inmotion εμφάνιση uptime yang solid 100% για περίοδο pemantauan 30 ημέρες τελευταίο, αλλά λίγο λίγο εμφανίζω λίγο λάθος μέσα στην περίοδο 30 hari SiteGround. Ωστόσο, αυτό είναι setetes kecil di samudera yang ευρύ, γιατί έχω memantau φιλοξενούμενος αυτό για αρκετές φορές και πολύ ήδη. Αν συμβαίνει lonjakan, uptime μόνιμο πάνω 99,95%.

Uptime SiteGround

SiteGround Uptime

Uptime Inmotion Hosting

Inmotion Hosting Uptime

Di sinilah kami επιστρέψτε παρατηρήστε χρόνο απόκρισης που εμφανίστηκε στο γράφημα di atas. SiteGround sekali lagi εμφάνιση ketahanannya με ανταπόκριση κάτω από 1.000 md yang konsisten. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο στην τοποθεσία Site Γη αποτυχημένο, αλλά ιστορικό χωρίς cacat. Έχω προσφερθεί σημεία στους.

SiteGround1

Φιλοξενία κίνησης

(Kembali Ke Atas)

Υποστήριξη πελατών

Όπως biasa, και πάλι, αυτό είναι πολύ σημαντικό που πρέπει να diperhatikan από siapa saja που αναζητούν υπηρεσία φιλοξενίας.

Υποστήριξη πελατών SiteGround

Saya έχω συζητήσει προηγουμένως και θα mengulangnya lagi, SiteGround διαθέτει υπηρεσίες πελατών που είναι πολύ καλό και ini είναι κάτι που έχω δοκιμή. Untungnya, πράγματι αποδεικνύεται πραγματικά για αρκετές φορές. Segala κάτι pasti elalu υπάρχει πρόβλημα tergelincir εάν έχετε ήδη πειakai bertahun-tahun, αλλά δεν είναι ποτέ μου rasakan di SiteGround.

Υποστήριξη πελατών Inmotion Hosting

Inmotion Hosting με bangga αναφέρατε αυτά τα χαρακτηριστικά τεχνολογία AS που βοηθά τους πελάτες με τα διάφορα κανάλια, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνου, συνομιλίας, email ή συστήματος tiket. Sistem ini komprehensif και σε πραγματικότητά, περισσότερα από αυτό που προσφέρεται από πολλούς penyedia υπηρεσία web host.

Αξιολογήστε τους χρήστες σχετικά με το SiteGround

Κριτικές πελατών SiteGround

Αξιολογήστε τους χρήστες σχετικά με το Inmotion Hosting

Κριτικές πελατών Inmotion Hosting

Όπως που βλέπετε, ο δεύτερος οικοδεσπότης Ιστού διαθέτει χρήστες που ισχυρή υποστήριξη. Αυτό σπάνια συμβαίνει στον κόσμο web hosting, στο mana για τους χρήστες συχνά πολύ mengomentari φιλοξενούν τους. Menjaga στάνταρ σε επίπεδο που είναι αρκετά υψηλό για να πάρει umpan balik είναι θετικό είναι hal yang baik.

SiteGround1

Φιλοξενία κίνησης

(Kembali Ke Atas)

Πελάτες Antarmuka

Παράλληλα δεύτερος κεντρικός υπολογιστής με χρήση του cPanel, εξακολουθώ να έχω πάντα τα στοιχεία μου πρέπει να λάβω άρθρα για να υπενθυμίσω σε όλους τους ανθρώπους σχετικά με τον σημαντικό πίνακα ελέγχου που baik. Η πρόσβαση, αυτή είναι η είσοδος προς τον κεντρικό υπολογιστή σας.

Το cPanel είναι επιλογή που είναι πολύ καλό & δημοφιλές και επιτυχία manumalo yang solid στον δεύτερο οικοδεσπότη αυτό σχετικό υπηρεσία antarmuka. Υπηρεσίες antarmuka keduanya ισχυρό, άνετο, didistribusikan σε ευρεία & απλός, πολύ φιλικός χρήστης.

SiteGround1

Φιλοξενία κίνησης

(Kembali Ke Atas)

Yang Saya Suka Dari Siteground

SiteGround πάντα υπάρχει στη λίστα host teratas saya και εκτέλεσηnya, και πάλι, πάντα menyegarkan. Ini είναι παίκτης yang berkinerja tinggi secara konsisten με το sejarah yang sangat baik dan sampai saat ini, δεν έχω αναζητήσει πολλά pesaing πραγματικό για αυτό.

Συνοπτικά

 • Ταχύτητα & stableitas luar biasa
 • Υποστήριξη πελατών yang hebat
 • Προϊόνnya beragam

(Kembali Ke Atas)

Yang Saya Suka Dari Inmotion Hosting

Κατά τη στιγμή μου menguji Inmotion Hosting, sesekali λαμβάνω kejutan που είναι αρκετά ευχάριστο. Αυτό είναι pesaing ισχυρό για το SiteGround που προσφέρει χαρακτηριστικά & απόδοση που kompetitif. Saya ιδιαίτερα menyukainya γιατί δεν προσφέρονται έκπτωση gila για εγγραφή πρώτη φορά, γιατί για saya, αυτό sepertinya λίγο περίεργο.

Συνοπτικά

 • Τιμές Yang Bagus
 • Ταχύτητα & stabilitas yang mengesankan
 • Υποστήριξη πελατών yang sangat bagus

(Kembali Ke Atas)

Kesimpulan Akhir

Για προσωπικά, αυτό είναι η απόφαση που είναι πολύ δύσκολο. Μετά την ανάγνωση της μελέτης, μερικές από την ερώτηση που θα μπορούσα να ρωτήσω για να δώσω σημεία σε έναν οικοδεσπότη, ενώ αναμνηστικά χαρακτηριστικά που lain pada saat yang sama.

Jujur saja – μου αναζητούν keduanya. Sangat δύσκολο για όχι μόνο αναζήτηση μία υπηρεσία φιλοξενίας yang fantastis, αλλά υπάρχει υπηρεσία lain yang cocok.

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει, μετά από 4, 4, έχω να κάνω όλα τα άτομα έξω από εκεί για να διαβάσω την αξία της σειράς – και μου εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το SiteGround. Yang terpenting, σε τελικά, salah ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της ιστοσελίδας Anda είναι ταχύnya και SiteGround δεν έχει ποτέ mengecewakan saya.

Sedangkan faktor-faktor lain ως διακοσμητικό μόνο.

SiteGround

https://www.siteground.com
LENGKAP ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ BACA
4

Φιλοξενία κίνησης

https://www.inmotionhosting.com
LENGKAP ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ BACA
4

Προσφορά για ανάγνωση Bitcatcha

SiteGround: Diskon 60% για φιλοξενία ιστοσελίδων (Mulai Rp 55.095 / bln). Δείτε περισσότερα!

Φιλοξενία κίνησης: Diskon eksklusif 50% (Mulai Rp 55.652 / bln). Ξενιστής!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector