SiteGround VS Inmotion Hosting – 6 βασικές περιοχές σε σύγκριση (Περιλαμβάνεται η ταχύτητα διακομιστή)

SiteGround


εναντίον

Φιλοξενία κίνησης

SiteGround VS Inmotion Hosting – 6 βασικές περιοχές σε σύγκριση (Περιλαμβάνεται η ταχύτητα διακομιστή)

tl; δρ

Τιμή έναντι απόδοσης – η παλαιότερη κλίμακα εξισορρόπησης όταν πρόκειται για την ευχάριστη αποφασιστική αξία. Αλλά τι συμβαίνει όταν χτυπάς δύο ανθεκτικούς στη βιομηχανία μεταξύ τους?

Στην πικρή μάχη των αντιπάλων φιλοξενίας ιστοσελίδων, βάζουμε το SiteGround εναντίον του Inmotion Hosting και ο ανταγωνισμός ξεπερνά τα παξιμάδια. Το Inmotion Hosting καταφέρνει να βγάλει ισοπαλία, αλλά στο τέλος, προτιμώ ακόμα τις εκπληκτικές ταχύτητες του SiteGround.

Η SiteGround ιδρύθηκε το 2004 και αναπτύσσει τις τάξεις της, σήμερα φιλοξενεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο ιστότοπους σε έναν κλάδο που έχει εξελιχθεί. Φημίζεται για την πολύ ειδική τεχνολογία ταχύτητας και προσφέρει εκτεταμένες υπηρεσίες και χαρακτηριστικά προστιθέμενης αξίας που την καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη πρόταση.

Το Inmotion Hosting από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στην επιχείρηση για λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, από το 2001. Ωστόσο, όπως έχουν αποδειχθεί από τις δοκιμές μας στο παρελθόν, το να έχουμε ένα μακρύ δόντι στη βιομηχανία δεν ισοδυναμεί γενικά με καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες – απλά ένα καλύτερο τάση για επιβίωση.

Η δοκιμαστική υπόθεση μεταξύ αυτών των δύο εταιρειών σήμερα είναι σημαντική, ωστόσο, δεδομένου ότι και οι δύο είναι αληθινά γενεαλογικά. Αυτό σημαίνει ότι η ιστορία τους είναι αδιάλυτη, χωρίς εξαγορές ή μεγάλες πωλήσεις για να σπάσει τη γενεαλογία της ύπαρξής τους.

Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ θα συγκρίνουμε σήμερα.

SiteGround VS Inmotion – Πίνακας περιεχομένων

 1. Σχέδια και τιμές
 2. Βασικά χαρακτηριστικά
 3. Απόδοση – Θέση και ταχύτητα διακομιστή
 4. Ώρα λειτουργίας διακομιστή
 5. Υποστήριξη πελατών – και τι λένε οι χρήστες
 6. Διεπαφή χρήστη – λατρεύουμε το cPanel!
 7. Αυτό που μου αρέσει για το SiteGround
 8. Αυτό που μου αρέσει για το Inmotion Hosting
 9. Τελικές σκέψεις

Σημείωση

Οι δύο ιστότοποι δοκιμών που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την κριτική ανήκουν και διαχειρίζονται η Bitcatcha. Και τα δυο SGUSHosted.com και IMHHosted.com φιλοξενούνται στο αντίστοιχο κέντρο δεδομένων στις ΗΠΑ.

Σχέδια και τιμές

Ας δούμε τα σχέδια που έχουν αυτά τα δύο για τις μάζες και τα σημεία τιμών στα οποία έρχονται.

Φιλοξενία SiteGroundInmotion

ΤΙΜΗ
StartUp / Εκκίνηση 3,95 $ 3,99 $ *
GrowBig / Power 3,95 $ 5,99 $ *
GoGeek / Pro 11,95 $ 13,99 $ *

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
StartUp / Εκκίνηση 9,95 $ 7,99 $
GrowBig / Power 14,95 $ 9,99 $
GoGeek / Pro 29,95 $ 15,99 $
Επίσκεψη

* Αποκλειστική προσφορά Inmotion για τον αναγνώστη Bitcatcha. Η κανονική τιμή ξεκινά από 6,39 $
** Χρησιμοποιούμε το GrowBig of SiteGround και το Power of Inmotion για να φιλοξενήσουμε τους ιστότοπους δοκιμών μας

Βασικά χαρακτηριστικά

SiteGround GrowBigInmotion Ισχύς
Ιστοσελίδες Απεριόριστα6
Διάστημα 20 GB50 GB
Εύρος ζώνης Απεριόριστο Απεριόριστο
Site Builder Ναι Ναι
Τομείς Απεριόριστα 26
Πίνακας ελέγχουcPanelcPanel
Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας Ναι (Καθημερινά) Ναι (Κάθε 36 ώρες)
Δωρεάν μετανάστευση Ναι
Δωρεάν λογαριασμοί email Ναι
Πλήρη χαρακτηριστικά

Όπως μπορείτε να δείτε στις συγκρίσεις τιμών, το Inmotion έρχεται με πολύ υψηλότερο κόστος εισόδου σε σύγκριση με το SiteGround. Ωστόσο, αυτό αντισταθμίζεται περισσότερο από το μακροπρόθεσμο κόστος ανανέωσης του SiteGround.

Για τα συγκριτικά σχέδια, ας υποθέσουμε ότι για μια περίοδο 5 ετών (με αρχική περίοδο εγγραφής 1 έτους), το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας θα είναι:

SiteGround
5,95 $ + (4 x 14,95 $) = 65,75 $

Φιλοξενία κίνησης
8,49 $ + (4 x 9,99) = 48,45 $

Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά, οπότε αν δεν σκοπεύετε να μετακινήσετε οικοδεσπότες Ιστού μετά τη λήξη της αρχικής σύμβασης εγγραφής, η Inmotion Hosting προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αξία από πλευράς τιμής.

Και οι δύο πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν σχέδια που είναι αρκετά σταθερά και έρχονται με ωραία προστιθέμενη αξία. Λάβετε υπόψη ότι και οι δύο προσφέρουν επίσης δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστού (Για το SiteGround, η δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου είναι διαθέσιμη μόνο για το GorwBig και υψηλότερο πακέτο.), Το οποίο θεωρώ εξαιρετικό σημείο μεταφοράς.

Ωστόσο, θα έλεγα ότι το Inmotion Hosting έχει ένα μικρό πλεονέκτημα εδώ λόγω της λεπτής εκτύπωσης στην οποία επεκτείνουν τις υπηρεσίες μετεγκατάστασης, ώστε να περιλαμβάνουν όχι μόνο αρχεία ιστότοπου και βάσεις δεδομένων, αλλά θα βοηθήσουν ακόμη και στη μεταφορά των ρυθμίσεων cPanel, των εγγραφών τομέα και ακόμη και των λογαριασμών email σας!

Μετεγκατάσταση ιστοτόπου Inmotion Hosting

SiteGround0

Φιλοξενία κίνησης

Απόδοση – Τοποθεσία και ταχύτητα διακομιστή

Τοποθεσία διακομιστή

Το SiteGround έχει την υποστήριξη 5 ξεχωριστών κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο, με ένα στις ΗΠΑ, 3 στην Ευρώπη και μια τοποθεσία στην Ασία που εξυπηρετείται μέσω της Σιγκαπούρης. Αυτό είναι ένα πολύ στρατηγικό spread και προσφέρει καλή καθυστέρηση για τους ιστότοπους των πελατών τους.

Το Inmotion Hosting από την άλλη πλευρά είναι ελαφρώς πιο αόριστο σχετικά με τα κέντρα δεδομένων τους, αναφέροντας απλώς ότι έχουν «κέντρα δεδομένων και στις δύο ακτές» – το οποίο υποθέτουμε ότι θα ήταν οι ΗΠΑ Ανατολή και Δύση. Ωστόσο, είναι υπερβολικά υπερήφανοι για το κέντρο δεδομένων τους στο Λος Άντζελες.

Το κέντρο δεδομένων LA της Inmotion Hosting είναι πράσινο

Εκμεταλλεύεται τη φυσική ψύξη ή την τεχνολογία ψύξης εξωτερικού αέρα. Μέσω αυτού μπορούν να μειώσουν το κόστος ψύξης κατά σχεδόν 70%, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα κατά περισσότερο από 2.000 τόνους ετησίως. Σε σύγκριση με το Inmotion Hosting, ο μοναδικός ισχυρισμός του SiteGround για την «πράσινη» φήμη φαίνεται να είναι η φύτευση μερικών εκατοντάδων δέντρων το 2010..

Εκτός από αυτό, η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς Δέντρα για το μέλλον. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, το Inmotion Hosting συμβάλλει στη φύτευση 5.000 δέντρων σε όλο τον κόσμο.

Ταχύτητα διακομιστή SiteGround

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

55 ms3 ms92 ms223 ms139 χιλ

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία

380 ms226 ms148 χιλ12 ms103 χιλ

Βαθμολογία A +; Μέσος όρος Ταχύτητα: 138,1 ms
Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Ταχύτητα διακομιστή Inmotion Hosting

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

2 ms53 χιλ322 ms178 χιλ172 ms

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία

514 ms153 ms109 χιλ67 χιλ149 χιλ

Βαθμολογία A +; Μέσος όρος Ταχύτητα: 171,9 ms
Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Παρά την απόκλιση στην τοποθεσία των κέντρων δεδομένων που διαθέτουν οι δύο πάροχοι φιλοξενίας, αυτοί είναι εξαιρετικοί χρόνοι απόδοσης ταχύτητας σε όλους τους τομείς. Στην πραγματικότητα, αυτά τα χρονικά διαστήματα είναι αρκετά δύσκολο να ξεπεραστούν και πολύ σημαντικά σε κοινόχρηστους χώρους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Για να ανακαλύψετε λίγο βαθύτερα την απόδοση ταχύτητας, λάβετε υπόψη ότι καθένας από αυτούς έχει κάτι επιπλέον που δεν προσφέρουν οι περισσότεροι οικοδεσπότες – εξειδικευμένες τροποποιήσεις ταχύτητας (ή μια ποικιλία).

Το SiteGround αναπτύσσει ένα ισχυρό μείγμα SSD, NGINX, SuperCacher, CDN, HTTP / 2 και PHP7. Σε συνδυασμό, καθένα από αυτά βοηθά στην απόδοση ταχύτητας προς τα εμπρός μόλις λίγο περισσότερο για να του δώσει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Ωστόσο, το Inmotion Hosting πωλεί πολύ σκληρά σε αυτό που ονομάζει «Max Speed ​​Zone». Υπάρχει, ωστόσο, μια μικρή παρατεταμένη αμφιβολία ως προς τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία τοποθετεί αυτήν την τεχνολογία. Το Inmotion Hosting θέτει ως προϋπόθεση ότι πολλοί ανταγωνιστές βασίζονται υπερβολικά σε μεμονωμένα κέντρα δεδομένων, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην ταχύτητα.

Ωστόσο, σε σύγκριση με το κέντρο δεδομένων, το Siteground προσφέρει πολύ καλύτερη παγκόσμια επικάλυψη από το Inmotion Hosting. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι πολλοί αξιόπιστοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν θα βασίζονταν ποτέ σε μεμονωμένα κέντρα δεδομένων και έχουμε ένα περίεργο – απλά δεν ακούγεται σωστό.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και θα τα δώσουμε και τα δύο για μια εξαιρετική απόδοση ταχύτητας.

SiteGround1

Φιλοξενία κίνησης

Ώρα λειτουργίας διακομιστή

Το Inmotion Hosting έδειξε ένα σταθερό χρόνο λειτουργίας 100% κατά την τελευταία περίοδο παρακολούθησης 30 ημερών, αλλά με εξέπληξε λίγο ότι φαινόταν να υπάρχει μια μικρή δυσλειτουργία στην περίοδο των 30 ημερών του SiteGround. Ωστόσο, είναι μια μικρή σταγόνα σε έναν μεγάλο ωκεανό, δεδομένου ότι έχω παρακολουθήσει αυτόν τον οικοδεσπότη εδώ και αρκετό καιρό και γενικά ήταν συμπαγής. Ακόμη και με το χτύπημα, ο χρόνος λειτουργίας παρέμεινε πάνω από 99,95%.

Λειτουργία SiteGround

SiteGround Uptime

Διάρκεια λειτουργίας Inmotion Hosting

Inmotion Hosting Uptime

Αυτό είναι όπου και πάλι εφιστούμε την προσοχή στους χρόνους απόκρισης που εμφανίζονται στα γραφήματα. Το SiteGround δείχνει για άλλη μια φορά την ανθεκτικότητά του με συνεπείς απαντήσεις κάτω των 1.000 ms. Το να τιμωρήσω το SiteGround για ένα μικρό χτύπημα σε ένα άψογο ρεκόρ θα ήταν λίγο άδικο στα μάτια μου και να το συνδυάσω με τον χρόνο απόκρισης, είμαι πρόθυμος να τους δώσω το σημείο.

SiteGround1

Φιλοξενία κίνησης

Υποστήριξη πελατών

Ως συνήθως, είναι και πάλι ένας πολύ ισχυρός τομέας κλειδί στον οποίο όποιος αναζητά φιλοξενία πρέπει να προσέξει.

Εξυπηρέτηση πελατών SiteGround

Το έχω ξεπεράσει στο παρελθόν και θα το κάνω ξανά, το SiteGround έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και αυτό είναι κάτι που έχω δοκιμάσει και ευτυχώς έχει ήδη επιβεβαιωθεί αρκετές φορές. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να γλιστρήσουν τα πράγματα λίγο με τα χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά τα μέρη όπου συμβαίνει.

Εξυπηρέτηση πελατών Inmotion Hosting

Η Inmotion Hosting δηλώνει με περηφάνια ότι προσφέρει τεχνολογία με βάση τις ΗΠΑ που βοηθά τον πελάτη σε πολλά κανάλια, όπως τηλέφωνο, συνομιλία, email ή σύστημα εισιτηρίων. Το σύστημα είναι ολοκληρωμένο και στην πραγματικότητα, πέρα ​​από αυτό που θα προσφέρουν πολλοί οικοδεσπότες Ιστού.

Τι λένε οι χρήστες για το SiteGround

Κριτικές πελατών SiteGround

Τι λένε οι χρήστες για το Inmotion Hosting

Κριτικές πελατών Inmotion Hosting

Όπως μπορείτε να δείτε, και οι δύο οικοδεσπότες Ιστού έχουν ισχυρές κριτικές χρηστών υπέρ αυτών. Αυτό είναι σπάνιο στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπου οι χρήστες είναι συχνά εξαιρετικά γνωστοί για τους κεντρικούς υπολογιστές τους. Είναι καλό να διατηρείτε τα πρότυπα σε υψηλό επίπεδο ώστε να λαμβάνετε θετικά σχόλια.

SiteGround1

Φιλοξενία κίνησης

Διεπαφή χρήστη

Παρόλο που και οι δύο οικοδεσπότες μας χρησιμοποιούν το cPanel, εξακολουθούσα να πιστεύω ότι αυτό το τμήμα πρέπει να παραμείνει απλά, ώστε να θυμίσω σε όλους τη σημασία ενός καλού πίνακα ελέγχου. Αυτή είναι βασικά η πόρτα σας προς τον οικοδεσπότη σας και είναι πιθανό να περάσετε λίγο χρόνο εδώ.

Το cPanel είναι μια εξαιρετική και δημοφιλής επιλογή και φέρνει στους δύο οικοδεσπότες μας μια ισχυρή νίκη στη διεπαφή. Είναι ισχυρό, βολικό, ευρέως διανεμημένο και απλά, πολύ φιλικό προς τον χρήστη.

SiteGround1

Φιλοξενία κίνησης

Τι λατρεύω για το Siteground

Το SiteGround παρέμεινε πάντα στη λίστα με τους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές και το τρέχω για άλλη μια φορά είναι πάντα αναζωογονητικό. Είναι μια σταθερά υψηλή απόδοση με εξαιρετική ιστορία και μέχρι σήμερα, δεν έχω βρει ακόμα πολλούς πραγματικούς ανταγωνιστές για αυτό.

Με λίγα λόγια;

 • Εξαιρετική ταχύτητα και σταθερότητα
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Μεγάλη γκάμα προϊόντων

Αυτό που μου αρέσει Σχετικά με το Inmotion Hosting

Καθώς έτρεξα το Inmotion Hosting μέσα από το γάντι, μου έδωσε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις κατά καιρούς. Αυτός είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για το SiteGround και προσφέρει τόσο ανταγωνιστικές δυνατότητες όσο και επιδόσεις. Μου αρέσει ιδιαίτερα ότι δεν προσφέρει τρελές εκπτώσεις για εγγραφές για πρώτη φορά, γιατί για μένα, αυτό φαίνεται λίγο λάθος.

Με λίγα λόγια;

 • Καλό σημείο τιμής
 • Εντυπωσιακή ταχύτητα και σταθερότητα
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Τελικές σκέψεις

Αυτό ήταν για μένα προσωπικά μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αφού διαβάσατε την κριτική μου, ορισμένοι από εσάς ίσως αναρωτηθείτε γιατί απέδωσα πόντους σε έναν οικοδεσπότη ενώ συγχαίρω τα χαρακτηριστικά του άλλου ταυτόχρονα.

Θα είμαι ειλικρινής – ναι, τους λάτρεψα και τους δύο. Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε όχι μόνο μια φανταστική υπηρεσία φιλοξενίας, αλλά και μια άλλη που ταιριάζει.

Ωστόσο, παρά την τελική μου βαθμολογία 4: 4, αισθάνομαι ότι το χρωστάω σε όλους εκεί έξω για να σπάσει τη ισοπαλία – και θα πήγαινα ακόμα με το SiteGround. Πάνω απ ‘όλα, στο τέλος της ημέρας ένα από τα πιο κρίσιμα χαρακτηριστικά του ιστότοπού σας θα είναι η ταχύτητά του και το SiteGround δεν με έχει απογοητεύσει ακόμη.
Μόλις προσθέσετε τους άλλους παράγοντες, είναι απλά παγωμένο στο κέικ.

SiteGround

https://www.siteground.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
4

Φιλοξενία κίνησης

https://www.inmotionhosting.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
4

Προσφορές για αναγνώστες Bitcatcha

SiteGround: Έκπτωση 60% στο web hosting (Από 3,95 $ / μήνα).

Inmotion Hosting: Αποκλειστική έκπτωση 50% (Από 3,99 $ / μήνα).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map