Parhaat VPN-Chrome-laajennukset 2020 (3 maksettua ja 3 ilmaista)

Jos olet lukenut johdantoartikkelini virtuaalisista yksityisistä verkoista (VPN), jo nyt tiedät todennäköisesti, että toiminto on pohjimmiltaan melko yksinkertainen.


VPN: n tehtävänä on luoda turvallinen yhteys laitteesi ja tietojen välillä, joita yrität käyttää, missä se on. Samaan aikaan VPN: n on myös suojattava kyseiset tiedot salaamalla.

Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta ei oikeastaan ​​niin helppo toteuttaa. VPN: n ydinosat – turvallisuus, nimettömyys, nopeus ja vakaus – ovat elintärkeitä sen säilymiselle.

Contents

Miksi VPN-laajennus Google Chromelle?

Parhaat VPN-laajennukset Google Chromelle

Jopa kun luet kaikki VPN: ssä olevat tiedot ja silmäsi huijaat näkemissään hinnoissa, jotkut teistä saattoivat jopa miettiä: “Entä jos haluan vain pysyä nimettömänä ja suojattuna Internetin selaamisen aikana?”

Tässä tulee VPN-selaimen laajennus tai laajennus. Tässä tapauksessa puhutaan VPN-laajennuksista Google Chrome.

Kaiken kaikkiaan, Google Chrome on kauan mennyt läpi Microsoftin IE (tai nykyään Edge) -monopolin ja kuiskannut Firefoxia ohi johtaakseen tämän päivän suosituimmaksi Internet-selaimeksi. Riippuen siitä, mihin tilastoihin uskot, se on tällä hetkellä välillä 59,69% että 66,93% markkinaosuus.

Tällaisen käskevän käyttäjäkunnan avulla on järkevää, että monet kehittäjät keskittävät ponnistelunsa tälle alustalle, ja todellakin he ovat tehneet niin. Parhaimmilla VPN-palveluntarjoajilla, kuten ExpressVPN ja NordVPN, on omistettu VPN-laajennuksia Chromelle, joiden avulla voit pitää selauksesi turvallisena, suojattuna ja nimettömänä.

VPN-selainlaajennukset eroavat Chrome Incognitosta

Chrome on aiemmin ottanut käyttöön inkognito-tilan, jossa käyttäjät voivat avata välilehden ja selata ilman, että heidän selaushistoriaansa on tallennettu. Tämä tarkoittaa vain sitä, että selatessasi Chrome poistaa selaushistorian ja pyyhkii sitten istunnon aikana kertyneet evästeet, kun suljet ikkunan.

Tämä on sekä alkeellista että tehotonta.

Miksi? Selausistunnon aikana tiedot kulkevat muutakin kuin vain selaimesi kautta. Se liikkuu reitittimen, käyttöjärjestelmän läpi ja saattaa jopa tallentua vierailemillesi sivustoille. Tämä pätee erityisesti niihin, jotka käyttävät suoratoistopalveluita.

Chrome Incognito

teidän IP-osoite pysyy auki ja saatavana myös, mikä tarkoittaa, että kaikki jäljitys voi palata suoraan takaisin sinulle.

Ymmärrä Chrome VPN -laajennusten rajoitukset

VPN-laajennukset tarjoavat kuitenkin monia samankaltaisuuksia itse VPN-sovelluksiin. Itse asiassa jotkut ovat niin samankaltaisia, että yksinkertaisesti laajentavat VPN-tärkeimpien sovellusten ominaisuuksia. Suurimmaksi osaksi niiden on tarkoitus tarjota parempaa mukavuutta ja hallita verkkoselaamista.

Tärkeintä on tietää, että melkein kaikki VPN-laajennukset toimivat vain välityspalvelimina. Tämä tarkoittaa, että ne vaikuttavat vain itse selaimen kautta kulkevaan liikenteeseen. Ainoat kaksi poikkeusta tähän ovat Chromes OS -käyttölaitteet tai natiiviviestinnässä käytettävät laajennukset.

Riittää, kun sanot, että poikkeukset ovat harvinaisempia, joten ota KAIKKI selainpohjaiset VPN: t valta ripaus suolaa.

1. Vain Chrome-liikenteesi on turvattu

Vaikka selainlaajennukset tarjoavat samanlaisia ​​etuja kuin täysimittainen VPN-ohjelmisto, on olemassa merkittäviä eroja. Siksi VPN-laajennuksia kutsutaan yleensä yksinkertaisesti välityspalvelimiksi.

Välityspalvelimien tarjoamat VPN-kaltaiset edut koskevat vain selainta, tässä tapauksessa Chromea. Muiden tietokoneesi sovellusten, jotka käyttävät verkkoasi, tietoliikenne pysyy suojaamattomana.

Tämä kattaa myös muut selaimet, joita voit joskus käyttää. Esimerkiksi, jos sinulla on välityspalvelinlaajennus Chromelle ja käynnistät Microsoft Edgen, Chromen laajennus ei suojaa Edgen tietoliikennettä.

Täydelliset VPN-sovellukset salaavat tietoliikenteen koko järjestelmän tasolla. Tämä tarkoittaa, että yksittäinen VPN-sovelluksesi suojaa tietoliikennettä kaikilta järjestelmän osilta – selaimelta, muilta sovelluksilta ja jopa itse käyttöjärjestelmältä..

2. Rajoitettu salaus

Aloitan tämän yleisellä lausunnolla: Useimmat nykyään välityspalvelimet (ei vain VPN-välityspalvelimet) käyttävät vain SOCKS- ja HTTP / HTTPS-protokollia.

Se tuo selaimen laajennuskohtaukseen mitä tarkoittaa, että SOCKSia ja HTTP: tä käytettäessä salauksia ei ole. Jos käytät VPT-laajennusta, joka tarjoaa HTTPS-protokollan, se on pohjimmiltaan SSL-tason salaus.

Tämä on erityisen huomioitava 100-prosenttisesti ilmaisissa VPN-välityspalvelimissa. Olen huomannut, että edes maksullisissa VPN-laajennuspalveluissa kaikki maapalvelimet eivät tarjoa HTTPS-protokollaa.

3. Rajoitettu tuki

Valitettavasti tämä on samanlaista kaikkialla, ellet käytä välityspalvelinta, jonka täydellisen VPN-palveluntarjoajan, kuten ExpressVPN tai TorGuard, tarjoaa lisäarvoa tarjoavana palveluna. Ilmaisten VPN-laajennusten käyttäjien on yleensä tehtävä usein kysytyt kysymykset, yhteisöpohjainen tuki tai sähköpostituki (jos onni).

Ole valmis sekoittamaan omat kysymyksesi tästä.

VPN-laajennusten käytön edut

Vaikka eroja on, välityspalvelimilla on myös kapeat käytöt joissakin tilanteissa.

 1. Erikoistapaukset Koska välityspalvelimet ovat rajallisempien toimintojen takia, ovat yleensä kevyempiä järjestelmän resurssien käytössä. Otetaan esimerkiksi jos käytät Chromebookia – saatat a) olla muu valinta ja b) joutua säästää järjestelmän resursseja.
 2. Erikoistunut riskienhallintaTämä on myös argumentti, jonka mukaan Internet-selaimet ovat yksi yleisimmistä kohteista, joihin hakkerit yleensä kohdistuvat. Kaikki selaimet ovat alttiita tietoturvariskille, ainoa ero on missä määrin. Jos et halua, että täysimääräinen VPN käyttää resursseja, voit puolustaa tietosi ja piilottaa henkilöllisyytesi VPN-välityspalvelimen laajennuksella.
 3. Mainosten estäminen Jotkut VPN-laajennukset toimitetaan mukana muissa palveluissa, kuten mainosten estämisessä, seurannan välttämisessä tai evästeiden hallinnassa. Tämä auttaa roskapostin poistamisessa verkosta ennen kuin se tavoittaa sinut, mutta voi myös johtaa omituisen näköisiä verkkosivuja (joskus).
 4. WebRTC LeaksFirefoxin ja Chromen estämisessä on molemmilla tietoturva-aukko, joka voi johtaa IP-osoitteesi vuotamiseen. Tämä voitaisiin tietysti ratkaista käyttämällä täysimääräistä VPN-sovellusta, mutta jotkut VPN-laajennusten tarjoajat ovat nyt sisällyttäneet WebRTC-vuotojen estämisen laajennuksiin.

Kuinka voimme valita VPN: n Chromelle?

Vaikka Chrome VPN -laajennukset ovat pääasiassa välityspalvelinlaajennuksia, minusta tuntuu, että jos ne noudattavat kriittisten VPN-verkkojen perusperiaatteita, niiden pitäisi olla suurimmaksi osaksi hienoja. Avain pysyy samana: yksityisyys, turvallisuus, ja nopeus.

Jos et ole vakuuttunut siitä, että valintaprosessi on vakaa ja että kaikki vanhat VPN-laajennukset tekevät, anna minun kertoa jotain, jonka tapasin toisena päivänä: Hoxx VPN. Kun kävin läpi heidän dokumentointi, Lopulta ihmettelin, miksi maan päällä kuka tahansa ilmoittaisi palvelukseensa jopa ilmaisella tilillä.

hoxx tietosuojakäytäntö

Tämä VPN kerää lokitietoja, estää SMTP-portteja, kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, laitetietoja, käyttää seurantatekniikoita ja ilmoittaa, että sen käyttäjien on suostuttava tietojen jakamiseen lainvalvontaviranomaisten tai hallitusten kanssa … luettelo jatkuu.

Jos olet jo nyt kauhistunut kuin minä, tiedät kuinka tärkeätä VPN-kumppanisi valinta on. Katsotaanpa siis joitain Chrome VPN -laajennuksista.

3 suosituinta maksettua Chrome VPN -laajennusta

Vaikka sanonkin maksettu, minun on mainittava myös, että useimmat VPN-selainlaajennukset, jotka löydät verkosta, ovat ilmaisia ​​asentaa. Jotkut vaativat kuitenkin todellisen maksetun tilauksen palveluun, ennen kuin annat käyttää näitä laajennuksia (pääasiassa tehdä niistä maksettuja laajennuksia). Ilman lisäkustannuksia, tässä on 3 suosituinta maksettua laajennusvaihtoehtoamme.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Yleinen suoritus

Oikein hyvä

Arvostamme

Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5

Hinta

$ +6,99 / kk

Avainominaisuudet

 • 4 400+ palvelinta
 • Tupla-DNS
 • 6+ laitetta
 • PGP komm. yksityisyys
 • Useita protokollia

"Nord koostuu erittäin kauniista paketista & tarjoaa hyvän suorituskyvyn tuhansien VPN-palvelimien kautta."

VISIT VPN

NordVPN Chrome -laajennus on vähän outo ankka. Muista missä sanoin, että ExpressVPN on hieno niille, jotka pitävät napsautuksesta ja mennä -kokemuksesta? No, NordVPN-laajennus on samanlainen, mutta vie sen hieman liian pitkälle.

Itse asiassa sovelluksessa voi manipuloida hyvin vähän. Palvelimien valinnan suhteen voit valita vain maan. Esimerkiksi yritettäessäsi muodostaa yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen on parillinen kertoin mihin valtion palvelimeen lopulta koukussaan. Hieman ärsyttävä.

Vaikka muodostin yhteyden nopeasti yhdysvaltalaiseen palvelimeen, yhteys oli niin huono, että nopeustesti ei voinut edes valita palvelinta minulle. Malesian yhteysnopeus oli kauhistuttava, ja päädyin lopulta hyvällä nopeudella lukemiseen Singapore.

NordVPN-laajennus

Hyvä

 • Puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä
 • Erittäin nopeat palvelinyhteydet

Paha

 • Ei valtiokohtaisia ​​sijaintivalintoja
 • Joillakin palvelimilla on kauheat yhteydet

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Yleinen suoritus

Erinomainen

Arvostamme

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta

$ 8,32 / kk

Avainominaisuudet

 • Helppokäyttöinen
 • Globaali VPN-verkko
 • VPN-tappokytkin
 • DNS-vuodonsuojaus
 • WebRTC estää

"Tehokas yhdistelmä turvallisuutta, nimettömyyttä & suorituskyky kaikilla tärkeimmillä alustoilla."

VISIT VPN

Kuten sen sovelluksissa ExpressVPN Chrome -laajennus on turha ja helppo käyttää. Voit säätää asetuksia, kuten sijainnin väärinkäyttö ja WebRTC-estäminen, mutta niille, jotka haluavat napsauttaa ja mennä, tämä on loistava laajennus sinulle.

Laajennuksessa on mahdollisuus määrittää Windows-sovelluksesi, mutta napsauttamalla sitä käynnistetään Windows-sovellus ja teet kokoonpanomuutokset siellä – ei kovin vaikuttava. Nopeudet laajennuksessa ovat oikeudenmukaisia ​​keskihintaan nähden, voivat silti olla pahemmat.

Vaikka vingun vähän sovelluksen avaamista koskevasta laajennuksesta tietyissä kokoonpanomuutoksissa, vaikka se on ärsyttävää, tämä laajentaa laajennuksen tehoa. Fantastinen niille, jotka etsivät ehdotonta yksityisyyttä ja turvallisuutta, ja työskentelevät samalla niille, jotka etsivät todellista kevyttä selainlaajennusta.

Kaiken kaikkiaan kannatan ExpressVPN-laajennusta, koska sitä tukee yrityksen täydellinen VPN-palvelu. Ne voivat avata uusia maailmoja käyttäjille erikoistuneen verkon kautta, jossa on yli 2 000 palvelinta ympäri maailmaa, ja ne ovat tähän mennessä arvioineet joukonsa huippua VPN-testeissämme.

Express VPN -laajennus

Hyvä

 • Helppokäyttöinen
 • Onko HTTPS kaikkialla
 • Ihmisarvoiset palvelimen nopeudet

Paha

 • Hidas palvelinyhteys
 • Hidas latausnopeus

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Yleinen suoritus

Erinomainen

Arvostamme

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta

$ 1,99 / kk

Avainominaisuudet

 • 1040+ palvelinta
 • Multi-Hop-yhteys
 • Tukee monia alustoja
 • Ei lokit

"Surfshark on hieno ja suorituskykyinen, ja sen nimi on vahva tuleva kilpailija."

VISIT VPN

Aivan kuten heidän Windows- ja mobiilisovelluksensa, Surfshark Chrome -laajennus on melko miellyttävä käyttää. Se tuntuu erittäin kevyeltä ja reagoi hyvin komentoihin. Yhteydet luodaan nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee käsitellä asetuksia tai muuta.

Pohjimmiltaan – se yksinkertaisesti toimi laatikosta. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on käynnistää se napsauttamalla ja valitse sitten mihin palvelimeen haluat muodostaa yhteyden. Nopeustesti osoittaa, että se toimii aivan yhtä osaavasti kuin koko Windows-sovellus.

Henkilökohtaisesti en ole koskaan ollut paljon Chrome-laajennusten fani. Minusta tuntuu, että ne lisäävät irtotavaraa siihen, mikä on jo muistimuistia, mutta Surfshark Chrome -laajennus tuntuu vain oikealta. Tarvitset tietysti olemassa olevan tilin työskennelläksesi sen kanssa.

surfsharkin nopeustesti Yhdysvalloissa

Hyvä

 • Suorittaa itsenäisesti
 • Melko kevyt
 • Nopeat nopeudet

Paha

 • Rajoitetut ominaisuudet

Kuinka ilmaiset Chrome VPN -laajennukset ovat?

Olen sanonut tämän uudestaan ​​ja uudestaan ​​aiemmin, kun kyse on VPN-palveluntarjoajista, ja toistan sen täällä uudelleen nyt: älä mene liian lankaan merkinnällä “ilmainen”. Yrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​palveluita, on katettava tulot jotenkin.

Napauttamalla ilmaisia ​​tarjouksia, asetat usein jotain vaaraan – olipa kyse sitten yksityisyydestäsi tai menettämästäsi tietojesi hallintaa. Jotkut palvelut jopa menevät haittaohjelmien tai verkkosivustojen uudelleenohjausten ansaitsemiseksi. Harkitse tätä oikeudenmukaista varoitusta.

1. TunnelBear

https://www.tunnelbear.com/

TunnelBear

Yleinen suoritus

oikeudenmukainen

Arvostamme

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta

Vapaa

Avainominaisuudet

 • AES 256-bittinen salaus
 • Useita laitteita
 • Maailmanlaajuinen verkko
 • Valpas tila

"McAfeen omistama, joka voi todistaa sen turvallisuusstandardit, TunnelBear voi pitää sinut turvassa huijaamalla sijaintiasi."

VISIT VPN

Henkilökohtaisesti mielestäni TunnelBear VPN-laajennus on fantastinen ilmoittautumisprosessi. Kun olet asentanut laajennuksen, sinut johdetaan kirjautumissivulle, jolla sinua pyydetään rekisteröimään käyttäjänimi ja salasana.

Saalis on se, että ilmainen tili nettii sinulle vain 500 Mt salattua kaistanleveyttä kuukaudessa. Se ei yleensä ole riittävän lähellä useimmille ihmisille. Heidän palvelinopeutensa vaihtelevat ilmeisesti paljon, ja vaikka sain vain keskinkertaiset nopeudet ulos Yhdysvaltain palvelimet, Singapore oli salamannopea!

Tunnelbear VPN -laajennus

Hyvä

 • Kivuton rekisteröinti ja yhteys
 • Joitakin mahtavia nopeuksia valituilla palvelimilla

Paha

 • Vaihtelevat nopeudet eri maiden palvelimissa
 • Ilmainen 500 Mt kuukaudessa, joka ei riitä e-mailille

2. PureVPN

https://www.purevpn.com/

PureVPN-logo

Yleinen suoritus

Hyvä

Arvostamme

Arvostelu 3.5 / 5Arvostelu 3.5 / 5Arvostelu 3.5 / 5

Hinta

Vapaa

Avainominaisuudet

 • Yli 2 000 palvelinta
 • Useita laitteita
 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • Jaettu tunnelointi

"PureVPN on saatavana useilla alustoilla, ja sillä on oma Chrome-laajennus äärimmäisen mukavuuden vuoksi."

VISIT VPN

PureVPN on itse asiassa kokonaisten VPN-palvelujen tarjoaja, mikä tarkoittaa, että sillä on käyttöjärjestelmäpohjaiset sovelluksensa, ja se tarjoaa myös PureVPN Chrome -laajennus ilmaiseksi. Kromilaajennus on mielestäni melko yhtä hyvä kuin mikä tahansa ilmaistarjous kohtuudella tulisi.

Ensinnäkin, se tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen nimettömyyspalvelun ilman mitään, kaikki mitä tarvitset on tilin rekisteröinti. Tähän palveluun sisältyy kuitenkin muutamia rajoituksia, jotka mielestäni ovat oikeudenmukaisia ​​maksamasi hinnan suhteen (mikä ei ole mitään).

Et voi valita, mihin maahan yhdistää, paitsi Romania, Australia ja Ruotsi. Useimmat maantieteellisesti estävät sovellukset, kuten Netflix USA, Hulu US tai BBC: n iPlayer, eivät toimi, ellet kirjaudu premium-tilille.

Toisaalta perussurffaus toimii hyvin, ja siinä on myös WebRTC-suojaus. Itse asiassa PureVPN: n Chrome-laajennuksen kanssa löysin selaamisen nopeutta kuin tavallisesti, etenkin ilmaisten palvelujen osalta.

PureVPN-laajennus

Hyvä

 • Nopea selausnopeus
 • Ei kaistanleveyskiintiötä

Paha

 • Perusverkkoselailun lisäksi melkein kaikki muu vaatii premium-päivityksen

3. ZenMate

https://zenmate.com/

ZenMate-logo

Yleinen suoritus

oikeudenmukainen

Arvostamme

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta

Vapaa

Avainominaisuudet

 • Yhdistä yhdellä napsautuksella
 • Useita laitteita
 • Ei lokit
 • 360 ° suojaus
 • Yli 30 maailmanlaajuista sijaintia

"Yhdistä ZenMate sen aivan omaan Chrome-laajennukseen & hyödynnä sen huippuluokan salausta."

VISIT VPN

Chrome VPN -laajennukset menevät, ZenMate on aika hyvä. Nopeudet ovat kunnolliset, on olemassa paljon lisävaihtoehtoja ja asioita, joita et yleensä näe ilmaisissa laajennuksissa. Se kestää kuitenkin vain viikon.

Ymmärrät, että ZenMate toimii “houkutella heitä sisään” -periaatteella, mikä tarkoittaa, että kun kirjaudut sisään, aloitat automaattisesti heidän premium-palvelunsa. Viikon kuluttua kokeilusta olet palautettu heidän ilmaiseen malliinsa.

Ei aivan paha, mutta ärsyttävä. Joka tapauksessa ne tarjoavat vahvat ja vakaat palvelinyhteydet nopeat nopeudet, joten minulla on vähän valitettavia.

ZenMate VPN -laajennus

Hyvä

 • Erittäin nopea ja vakaa
 • Rajoittamaton kaistanleveys

Paha

 • Ärsyttävät bannerimainokset laajennuksessa

Johtopäätös: Pitäisikö minun hankkia VPN-laajennus?

Päivän lopussa tunnen, että minun on jälleen korostettava avaineroa VPN-sovellusten ja Chrome VPN -laajennusten välillä (tai oikeastaan ​​minkä tahansa selaimen VPN-laajennukset). VPN-sovellukset suojaavat kaiken verkkoliikenteen laitteeltasi, selainlaajennukset suojaavat vain selainpohjaista liikennettä.

Koska nykyään useimmissa laitteissa, mukaan lukien kannettavat tietokoneet, älypuhelimet ja tablet-laitteet, on usein asennettu useita sovelluksia, jotka käyttävät verkkoliikennettä, pelkkä selaimesi pohjaisen liikenteen turvaaminen ei ole läheskään tarpeeksi pysyä nimettömänä.

Tässä on kaksi tärkeätä otetta, jonka haluaisin sinun pohtivan:

 1. Tarvitset VPN-sovelluksen koko verkkoliikenteen suojaamiseksi.
 2. Ilmaisen laajennuksen tai selainlaajennuksen käyttäminen tarkoittaa, että maksat todennäköisesti yksityisyytesi kanssa.

Jos selaat vain nimettömästi, Chrome-selainlaajennus on ehkä sinulle. Koska parhaiden VPN-laajennusten täytyy kuitenkin tilata heidän palvelunsa toimimaan, suosittelen, että asennat VPN-sovelluksen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map