Η αξία της συνδρομής pCloud Lifetime αξίζει τον κόπο; Πρέπει να διαβάσετε πριν αγοράσετε!

Αν το διαβάζετε αυτό, πιθανότατα σημαίνει ότι έχετε συναντήσει την κριτική pCloud του φίλου μου Sam και σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε τον εαυτό σας σε έναν λογαριασμό.


Δεν μας εκπλήσσει. Το PCloud παίρνει ένα δοκιμασμένο και δοκιμασμένο προϊόν και απλώς το βγάζει έξω από το νερό με βελτιώσεις, αφήνοντας τον ανταγωνισμό να τρώει σοβαρή σκόνη.

Εάν μου είπατε πριν από 10 χρόνια ότι θα μπορούσα να αποκτήσω πρόσβαση στα αρχεία μου με ασφάλεια από οπουδήποτε στον κόσμο με οποιαδήποτε από τις συσκευές μου, με 2 TB αποθηκευτικού χώρου, να μπορέσω να επαναφέρω ένα αναστατωμένο αρχείο λόγω παρακολούθησης αρχείων 30 ημερών και να συνεργαστώ με άλλους με το πάτημα ενός κουμπιού, θα φτύνω στο πάτωμα, θα κουνάω τη γροθιά μου σε σένα και θα σε κατηγορήσω ότι είσαι ψεύτης.

Ευτυχώς δεν συναντηθήκαμε πριν από 10 χρόνια ή θα έπρεπε να φάω τα λόγια μου.

Το pCloud προσφέρει όλα όσα λένε ότι κάνει το προϊόν και πολλά άλλα – μας έχουν δώσει την επιλογή να πληρώσουμε για μια συνδρομή LIFETIME, πράγμα που σημαίνει ότι θα απολαύσουμε όλα τα προνόμια ενός λογαριασμού pCloud σε μόλις 1 σταθερή τιμή.

Αυτό είναι, αξίζει πραγματικά η συνδρομή του PCloud για όλη τη διάρκεια ζωής; Ας ανακαλύψουμε.

Γιατί το pCloud βγήκε με σχέδιο διάρκειας ζωής?

συνδρομή pCloud Lifetime

Ένα ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής θα φέρει πραγματικά το PCloud περισσότερα μακροπρόθεσμα κέρδη, οπότε τι κερδίζει η εταιρεία δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να πληρώνουν μόνο μία φορά για ένα σχέδιο διάρκειας ζωής?

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε.

Πιστεύουμε ότι το pCloud αποτελείται από μια ομάδα νέων, μελλοντικών ατόμων που θέλουν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο, αντί να έχουν μια κερδοσκοπική νοοτροπία.

Ρεαλιστικά, το pCloud εξακολουθεί να είναι επιχείρηση και μια επιχείρηση πρέπει να μεγιστοποιήσει τα κέρδη. Η καλύτερη μας εκτίμηση είναι ότι επειδή το pCloud είναι σχετικά άγνωστο στην αγορά (σε σύγκριση με το Dropbox & Google Drive), έχουν δημιουργήσει αυτά τα σχέδια για να προσελκύσουν νέους χρήστες και να αποκτήσουν μερίδιο αγοράς. Αν αυτό ισχύει, τότε λειτουργεί – έχω αγοράσει ένα σχέδιο για τον εαυτό μου.

Υποψιάζουμε επίσης ότι η επιλογή αγοράς των συνδρομητικών προγραμμάτων διάρκειας ζωής τους ενδέχεται να μην είναι μόνιμη, επομένως η καλύτερη συμβουλή μας θα ήταν να το λάβετε όσο μπορείτε ακόμα!

Τι ορίζει μια «συνδρομή διάρκειας ζωής»?

Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι οτιδήποτε σας δίνεται «για τη ζωή» δεν είναι πραγματικά για τη ζωή. Κάναμε κάποια σκάψιμο στα TOS τους και ανακαλύψαμε ότι ο ορισμός του «για τη ζωή» είναι στην πραγματικότητα 99 χρόνια, ή όποιο είναι μικρότερο.

99 χρόνια μόνο

Αυτό ρίχνει ένα κλειδί στα σχέδιά μου να μεταφέρω αυτόν τον λογαριασμό στα εγγόνια μου ως οικογενειακό κειμήλιο, αλλά υποθέτω ότι τα 99 χρόνια (ή ο θάνατος, όποιο συμβεί πρώτο) είναι μια αρκετά καλή συμφωνία.

Συνδρομή pCloud Lifetime – Σχέδια & Τιμολόγηση

500GB2TB Οικογένεια
Αποθήκευση 500 GB2,000 GB2,000 GB
Αριθμός χρήστη 11 έως 5
Ετήσια τιμή 47,88 $ 95,88N / A $
Διάρκεια ζωής 175 $ 350 $ 500 $
Εξοικονόμηση- 64,40 $ * – 129,40 $ * Δ / Ε

* Οι αποταμιεύσεις υπολογίζονται με βάση την υπόθεση ότι έχετε εγγραφεί σε ετήσιο πρόγραμμα και το διατηρήσατε για 5 χρόνια.

Η συνδρομή διάρκειας ζωής του pCloud μπορεί να φαίνεται ακριβή επειδή θα πρέπει να πληρώσετε ένα μεγάλο ποσό εκ των προτέρων, έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να πάνε για το ετήσιο πρόγραμμά τους αντ ‘αυτού.

Ωστόσο, πιστεύουμε ότι αυτό είναι λίγο σαν μίσθωση έναντι αγοράς ακινήτων. το ετήσιο πρόγραμμα είναι σαν μίσθωση (πληρώνετε λιγότερα, αλλά το ακίνητο δεν είναι ποτέ δικό σας) ενώ η συνδρομή διάρκειας ζωής είναι σαν αγορά (αν η τιμή είναι σωστή και σας αρέσει, γιατί όχι;)

Τέλος πάντων, περνάνε μερικούς αριθμούς για να το μάθουμε. Δείτε τα ευρήματά μας παρακάτω.

pCloud Premium 500 GB

Ετησίως, το premium πρόγραμμα του pCloud κοστίζει 47,88 $, ενώ το πρόγραμμα διάρκειας ζωής κοστίζει 175 $, μία εφάπαξ πληρωμή. Υποθέτοντας ότι διατηρείτε το ετήσιο πρόγραμμα για 5 χρόνια, θα έχετε ήδη πληρώσει 239,40 $, κάτι που ξεπερνά ήδη κατά πολύ το πρόγραμμα συνδρομής διάρκειας ζωής του pCloud.

Οι εξοικονομήσεις σας σε 5 χρόνια εάν πληρώνετε για το πρόγραμμα διάρκειας ζωής Premium 500 GB: 64,40 $

pCloud Premium Plus 2TB

Αποκτήστε το, το πρόγραμμα Premium Plus 2TB κοστίζει 95,88 $ ετησίως, έναντι της συνδρομής διάρκειας ζωής των 350 $. Και πάλι, ας υποθέσουμε ότι διατηρείτε το σχέδιο για 5 χρόνια. Με το ετήσιο πρόγραμμα, θα είχατε ήδη επιβληθεί 479,40 $, ενώ θα πρέπει να πληρώσετε μόνο 350 $ για τη συνδρομή διάρκειας ζωής.

Οι εξοικονομήσεις σας σε 5 χρόνια εάν πληρώνετε για το πρόγραμμα διάρκειας ζωής Premium Plus 2TB: 129,40 $

Οικογένεια pCloud

Το οικογενειακό πρόγραμμα του pCloud είναι διαθέσιμο μόνο με συνδρομή διάρκειας ζωής, αλλά δεδομένου ότι επιτρέπει σε 5 χρήστες να μοιραστούν 1 λογαριασμό, θα χρησιμοποιήσουμε το οικογενειακό πρόγραμμα έναντι 5 αυτόνομων ετήσιων premium 500 GB.

Το οικογενειακό πρόγραμμα θα σας κοστίσει 500 $, ενώ κάθε premium πρόγραμμα κοστίζει 47,88 x 5 $, το οποίο ανέρχεται σε συνολικά 239,40 $ ετησίως! Σε 5 χρόνια, αυτό κοστίζει 1.197 $, κάτι που για κάποιο λόγο με κάνει λίγο θυμωμένο.

Οι αποταμιεύσεις σας σε 5 χρόνια εάν πληρώνετε για το οικογενειακό πρόγραμμα διάρκειας ζωής: 697 $

Με αυτούς τους αριθμούς, νομίζω ότι είναι αρκετά ασφαλές να πω ότι, ενώ οι συνδρομές διάρκειας ζωής μπορεί να αισθάνονται σαν να κοστίζουν περισσότερο (λόγω της υψηλής 1 έκτακτης πληρωμής), στην πραγματικότητα θα πληρώνετε πολύ λιγότερα ΚΑΙ θα έχετε μεγαλύτερη αξία σε σύγκριση με την ετήσια σχέδια. Εάν σκοπεύετε να παραμείνετε στο pCloud μακροπρόθεσμα, προτείνουμε ιδιαίτερα να αγοράσετε ένα από τα σχέδια διάρκειας ζωής.

Πρόσθετο χαρακτηριστικό – pCloud Crypto Lifetime

pCloud Crypto Διάρκεια ζωής

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι η ασφάλεια αρχείων είναι σημαντική, αλλά αξίζει να πληρώσουμε; Σε τελική ανάλυση, τα αρχεία μας είναι ήδη ασφαλή στους διακομιστές του pCloud.

Χρησιμοποιούν ήδη κρυπτογράφηση AES TLS / SSL 256 bit, έτσι ώστε εάν τα αρχεία μας υποκλαπούν στο δρόμο μέχρι τους διακομιστές, όποιος το έχει παραβιάσει δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία χωρίς κλειδί ούτως ή άλλως.

Γιατί λοιπόν θα χρειαζόμασταν ακόμη και το pCloud Crypto?

Βλέπετε, τα αρχεία που μεταφορτώνονται στους διακομιστές του pCloud ενδέχεται να απολαμβάνουν κρυπτογράφηση AES στην πορεία και κανείς δεν μπορεί να αγγίξει αυτά τα αρχεία, αλλά μόλις φτάσουν στους διακομιστές τα αρχεία επανέρχονται στην αρχική τους μορφή. Αν και τα αρχεία σας εξακολουθούν να είναι ασφαλή, τα άτομα στο pCloud μπορούν να δουν τι έχετε ανεβάσει.

Το pCloud Crypto προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας δημιουργώντας ένα μοναδικό κλειδί για εσάς, έτσι ώστε μόνο το άτομο με το κλειδί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία, διατηρώντας τα ασφαλή από όλους, συμπεριλαμβανομένου του pCloud.

Υποθετικά, αν έχετε μεταφορτώσει κυβερνητικά δεδομένα απόρρητου μυστικού στο pCloud και κάποια τρομοκρατική οργάνωση παραβιάζει φυσικά το γραφείο τους, μπορεί να αναγκάσει το pCloud να παραδώσει τα δεδομένα που έχετε ανεβάσει και να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για παγκόσμια κυριαρχία. Σωστά, ο κόσμος πηγαίνει στην κόλαση και φταίει εσύ, φίλε.

Με το pCloud crypto, ακόμα κι αν οι πιο διαβόητοι τρομοκράτες λεηλατούν το pCloud, δεν υπάρχει τρόπος να έχουν πρόσβαση στα εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα της ιδιωτικής κυβέρνησής σας και θα έχετε σώσει τον κόσμο από το να πάει στην κόλαση, οπότε τώρα χαιρετίζεστε ως ήρωας.

Τέλος πάντων, ας μιλήσουμε για το κόστος.

Το pCloud Crypto κοστίζει 47,88 $ ετησίως, ενώ η συνδρομή διάρκειας ζωής κοστίζει μόνο 125 $. Πάνω από 5 χρόνια, θα έχετε εξοικονομήσει 114,40 $. Εάν πρόκειται να λάβετε το pCloud Crypto, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και αναζητήστε την έκδοση για όλη τη ζωή. Θα εξοικονομήσετε πολύ περισσότερα.

Σημείωση

Το Crypto είναι μια πρόσθετη δυνατότητα που μπορείτε να αγοράσετε πάνω από το cloud storage σας. Πείτε εάν θέλετε αποθήκευση διάρκειας 2 TB με κρυπτογράφηση διάρκειας ζωής. Το κόστος θα είναι 350 $ + 125 $ = 475 $.

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά

Όπως ανέφερε ο Sam στην κριτική του, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μεγάλο μειονέκτημα στις εξαιρετικές υπηρεσίες του pCloud. Ωστόσο, έχουμε μερικές ανησυχίες για τις οποίες θα μιλήσουμε παρακάτω.

1. Τι γίνεται αν μια άλλη εταιρεία αγοράσει μέσω pCloud?

Είναι απίθανο να συμβεί, αλλά εξακολουθεί να είναι έγκυρη ανησυχία.

Επικοινωνήσαμε με την ομάδα υποστήριξης στο pCloud (το οποίο είναι εξαιρετικό παρεμπιπτόντως) για σχόλια και μας έχουν εγγυηθεί ότι δεν θέλουν να πουλήσουν την εταιρεία, αλλά θα τιμήσουν όλους τους λογαριασμούς εφ ‘όρου ζωής, εάν κάποιος αποφασίσει να αγοράζει την εταιρεία τους στο μέλλον.

Ωστόσο, θέλουμε να είμαστε σίγουροι, οπότε περάσαμε τα TOS τους, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα που να σχετίζεται με αυτό.

Παραδέχτηκαν ότι δεν υπήρχε σχετική βιβλιογραφία στα TOS τους, αλλά αν η σκέψη μας έκανε πραγματικά άβολα, μπορούμε πάντα να επιλέξουμε να ακολουθήσουμε τα ετήσια σχέδιά τους. Πρέπει να συμφωνήσουμε.

2. Τι γίνεται αν δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος?

Ο χώρος αποθήκευσης 2 TB μπορεί να φαίνεται πολύ τώρα, αλλά τα μεγέθη αρχείων αυξάνονται με ταχύ ρυθμό. Σε 5 χρόνια, το 2TB μπορεί να μην είναι αρκετό. Θα αναβαθμίσουν τους λογαριασμούς μας όταν έρθει η ώρα ή θα πρέπει να αγοράσουμε περισσότερο χώρο αποθήκευσης?

Τι γίνεται αν το pCloud αποφασίσει να δημιουργήσει λογαριασμό 5TB στο μέλλον; Θα θέλαμε να είμαστε σε θέση να το αναβαθμίσουμε πληρώνοντας απλώς τη διαφορά, αλλά κοιτάζοντας τον τρόπο με τον οποίο είναι (πρέπει να πληρώσετε την πλήρη τιμή συνδρομής για ολόκληρη τη ζωή, ακόμη και αν έχετε ετήσιο λογαριασμό για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα) φαίνεται σαν να χρειαζόμαστε περισσότερα.

3. Κόστος ευκαιρίας – Τι γίνεται αν προκύψει κάτι καλύτερο?

Ω, το FOMO (φόβος να χάσετε) είναι ισχυρό σε αυτό.

Όλα τα προγράμματα συνδρομής του pCloud έχουν εξαιρετική αξία, αλλά ας το παραδεχτούμε – 175 $ δεν είναι φθηνά. Μπορώ να δω άτομα που επιλέγουν να πληρώνουν ετησίως μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν τα 175 $ εκ των προτέρων, αλλά έχω αποκλίνει.

Το σημείο που προσπαθώ να κάνω είναι ότι θα πληρώναμε τόσο πολύ για έναν λογαριασμό, και 6 μήνες στο τέλος, εάν κάποια άλλη εταιρεία αποφασίσει να δημιουργήσει ένα ανώτερο προϊόν που κοστίζει λιγότερο, θα νιώθαμε σαν να έχουμε εξυπηρετήσει το κοντό άκρο του ραβδιού.

Θα καταλήξαμε να πληρώσουμε για το νέο, ανώτερο προϊόν (πάνω από αυτό που έχουμε ήδη πληρώσει pCloud) εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες τους και αυτό είναι πολύ!

Τελικές σκέψεις – Μπράβο πάνω ή κάτω?

Εντάξει, εδώ είναι οι σκέψεις μας – η συνδρομή διάρκειας ζωής του pCloud είναι φοβερή. Η εξοικονόμηση κόστους είναι πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί. Με το πρόγραμμα διάρκειας ζωής 500 GB, θα εξοικονομήσετε 64,40 $, σε σύγκριση με την πληρωμή για έναν ετήσιο λογαριασμό για 5 χρόνια (οι αποταμιεύσεις αυξάνονται με το πρόγραμμα 2TB και Family).

Σίγουρα, έχουμε κάποιες έγκυρες ανησυχίες (έλλειψη μελλοντικού χώρου αποθήκευσης, κόστος ευκαιρίας, φόβος για τερματισμό του pCloud προτού εξαντλήσουμε τα οφέλη της ζωής μας), αλλά ας γίνουμε πραγματικοί. οι ανησυχίες μας είναι έγκυρες, αλλά είναι απίθανο να συμβούν.

Εάν σας ενοχλεί πραγματικά, είστε πάντα ελεύθεροι να ακολουθήσετε το ετήσιο πρόγραμμα και να κάνετε αναβάθμιση μόλις αρχίσετε να αισθάνεστε πιο ασφαλείς.

Έτσι, εκ μέρους όλων εδώ στο Bitcatcha.com, δίνω το πρόγραμμα συνδρομής Lifestyle pCloud, δύο αντίχειρες. Αποκτήστε το πριν εξυπνάξουν και αποφασίσετε να τραβήξετε το σχέδιο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map