Κάντε κλικ στο Tombol Ini! 7 βήματα που κάνει το Kalimat Ajakan (Call-to-Action) Menarik (με Contoh Asli)

Σειρά αυτού του περιεχομένου για menggandakan laju konversi Anda.


Τώρα, είμαστε στο τμήμα terpenting. Μετά την ανάκτηση των πελατών σας σε penjelajahan χρήστες που είναι τέλεια, έχετε ήδη αποκτήσει τους σε genggaman tangan Anda. Hanya tersisa satu hal που απαιτείται:

Κάντε κλικ στο κουμπί beli.

Αυτό είναι μέρος που είναι πιο απλό, αλλά που διαχωρίζεται από ολόκληρο τον ιστότοπο Anda. Agar mereka mengklik beli, Anda χρειάζονται κουμπιά ajakan δράση yang kuat & πολύ ελκυστικό.

Apa Itu Kalimat Ajakan?

Ini είναι τμήμα akhir από τις πωλήσεις Anda. Ο σκοπός utamanya είναι να δημιουργείτε τους πελάτες για να αγοράσετε κάτι.

Ajakan λειτουργία ή Πρόσκληση σε δράση (CTA) είναι τα κουμπιά που απαιτούνται για να κάνετε κάτι. Το βλέμμα σας στο κουμπί αυτό στο mana pun di internet.

 • «Κάντε κλικ για λίστα»
 • “Bulangganin Berlangganan”
 • «Προσθήκη στο troli»
 • «Λήψη λογισμικού»

Αυτά άμεσα και intinya. Ωστόσο, seringkali λίγο membosankan, όχι?

CTA Anda πρέπει σύντομα, tajam, και δημιουργικό. CTA πρέπει να είναι ελκυστικό.

Και ναι, θα χρησιμοποιώ 1.000 kata για επεξηγήσεις σε σας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας τριών ή τεσσάρων kata για κουμπιά CTA! Ωστόσο, τρία ή τέσσερα kata είναι SANGAT PENTING.

Εδώ είναι μερικά τρόπος για να mengklik beli.

1. Beri tahu τι πρέπει να κάνουν

Kesalahan terbesar που δημιουργήθηκε στο Διαδίκτυο είναι berasumsi χρήστες Όσα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Περισσότερα buruk είναι berasumsi mereka θα αγοράσουν άμεσα Προϊόν, ή εγγράφου, χωρίς πρέπει diajak.

Τώρα αυτό όχι waktunya για bersikap sopan! Τώρα waktunya berterus terang, και πελάτης τι πρέπει να γίνει.

Tombol CTA yang terbaik χρησιμοποιώντας kata kerja yang kuat & memaksa. Ίσως έχετε ήδη δει τα κουμπιά CTA από το Apple di App Store. Η Apple δεν χρησιμοποιεί τα κουμπιά «unduh» (‘Κατεβάστε’) Yang gampang ditebak, κουμπιά λέγοντας «Get» (‘Παίρνω’). Η γλώσσα που χρησιμοποιείται λίγο arogan. Akan μόνο πολύ memprovokasi respon, και berjaya.

2. Katakan με σαφώς τι που θα λάβουν

Πρέπει να είμαστε σίγουροι. Ιστοσελίδα και pun δεν δεν είναι επίσης, ειδικά σε CTA.

Mari kita δείτε ένα παράδειγμα πραγματικό. Elegant Themes είναι ο ιστότοπος pengembang που πωλεί θέμα & plugin WordPress. Ο ένας στόχος είναι ελκυστικός εγγραφή μέσω email. Τώρα αυτά μπορούν να χρησιμοποιούν το ajakan συνήθως, όπως: «Daftar στην λίστα penyuratan mingguan kami!»

Ωστόσο, αυτοί κάνουν μάλλον:

Πες τους τι παίρνουν

Αυτά παρέχουν γνώσεις για χρήστες secara persis apa yang didapat ως ganti διεύθυνση email.

Αυτά επίσης χρησιμοποιούν όλα τα χαρακτηριστικά cerdas άλλα εδώ. Το Termasuk yang θα έχω bahas στη συνέχεια.

3. Δημιουργήστε όλα σχετικά με αυτούς

Mari kita terima saja. Όλοι οι χρήστες όλων των ιστοσελίδων που επιθυμούν για να καταγράψουμε τις λίγες τους. Ή αγοράστε προϊόντα. Ή mengunduh συσκευή lunak.

Akan, ο ιστότοπος terbaik είναι που κάνει Και ένα θέλω.

Αυτό είναι σχετικά με το μάρκετινγκ 101. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα CTA Anda για την περιγραφή όλων των πλεονεκτημάτων που λαμβάνουν από mengeklik κουμπιά.

Starbucks απόλυτα με το. Για κουμπιά λίστα; Σεδεράνα. Επειδή θα λάβετε προσφορά eksklusif.

Αποκλειστικές ανταμοιβές

Αυτά επίσης χρησιμοποιούν λίγο γλώσσα cerdas di sini. Ungkapan «μόνο εγγραφή» που κάνει τους πελάτες να είναι εύκολο. Γιατί δεν γράφω μόνο?

4. Χρησιμοποιήστε την γλώσσα orang pertama

Τι πρέπει να αλλάξετε ένα kata μπορεί να βελτιώσετε τη μετατροπή μέχρι το 90%?

Τι kata itu rahasia yang ajaib?

Όχι.

Ubah kata ganti ajakan από Anda από ‘τα δικα σου’ (Anda / milik Anda) menjadi ‘μου’ (μου / ιδιοκτησία μου).

Μην χρησιμοποιείτε: “Mula δοκιμή coba δωρεάν Anda”

Χρήση: “Mula uji coba δωρεάν εγώ

Mari kami δείτε σε contoh asli in situ. Εμφάνισηlah εταιρία μάρκετινγκ ψηφιακού Crazy Egg ελκυστική με kata kerja orang pertama. CTA ini sangat magnetis, Anda TIDAK δεν μπορεί να mengeklik κουμπιά.

Γλώσσα πρώτου προσώπου

Αυτό είναι σχετικά με την ψυχολογία. Τα αποτελέσματα μας μοιάζουν με τα αποτελέσματα που προσφέρονται άμεσα στα kita. Dan μόνο για kita.

Seolah-olah mengeklik κουμπιά είναι η επιθυμία σας.

Τα αγαπημένα μου για hal ini είναι η παράδοση του ιστότοπου, το Hungry House.

Τάισε με

Διαφημίσεις brilian χρησιμοποιούν kata «beri saya makan» ως ajakan Το Tombol ini επιτυγχάνεται λόγω πολλών λόγων. Tombol in terkesan sangat ceria, δημιουργικό, και πολύ tegas. Seakan-θα διαφημίζομαι αυτό θα μιλάω ως orang pertama.

5. Δημιουργήστε περιορισμένη

Sampai di sini εγώ έχω επεξηγηθεί σε Anda τρόποι δημιουργίας κουμπιών CTA που είναι ενδιαφέρον και μεμβράνουν. Ωστόσο, δεν έχουμε ολοκληρωθεί.

Masih υπάρχουν πολλά Orang Yang Σχετικά για mengklik. Αυτό είναι καθήκον Anda για την εμφάνιση τους (μη υπερβολικά) μαλακά προς την κατεύθυνση.

Αυτό είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα κείμενο επιπλέον; μου αναφέρω penentu (καρφί). Αυτό είναι το κίνητρο πρόσθετο μικρό που εσείς χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε χρήστες saat ini επίσης.

Salah satu από cara termudah είναι η προσφορά σας περιορισμένη για χρονικό διάστημα. Ή, ακολουθήστε sertakan διαφορά πίεσης χρόνου.

Sesuatu yang απλά όπως: «Κατεβάστε δοκιμή coba δωρεάν Anda τώρα αρκετά για να κάνετε χρήστες.

Για αποτελέσματα που πραγματικά, mulailah προσφέρονται περιορισμένα: «Εγγραφείτε τώρα, και λάβετε έκπτωση 20% σε όλες τις προσφορές (Berakhir 31 Αυγούστου!)»

CTA in sangat cocok bila εσείς κάνετε λίστα με email γρήγορα πριν από ένα σχέδιο besar. Ή ενδεχομένως εάν χρειάζεστε secepatnya πωλείτε πολλά αποθέματα.

6. Menyingkirkan αναζήτηση

Όπως που έχω δηλώσει προηγουμένως, μερικοί ακόμη θα είναι επιτυχημένοι κατά την εγγραφή ή αγορά. Lagipula, kita εγγράφουμε για πολλά hal belakangan ini. Kita jadi enggan menyerahkan διεύθυνση email.

Jadi, singkirkanlah αναζήτηση. Trik ini dinamakan «cegah kecemasan». Αυτό είναι ένα είδος γραμμής penentu σε κείμενο που παρέχει εμπιστοσύνη στους χρήστες Anda.

Το Netflix προσφέρει δοκιμή coba δωρεάν για την υπηρεσίαnya (που είναι ήδη πολύ ελεύθερο!!) Ωστόσο, εξακολουθούν να εμφανίζουν μια γραμμή απλή που διαφέρουν όλα τα είδη kekhawatiran yang tersisa:

“Χωρίς πίεση, ακύρωση kapan saja”.

Η περιγραφή είναι μερικά πολλά παραδείγματα ωραία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 1. Sama seperti Anda, εμείς επίσης δεν αρέσει το spam. Δεν έχουμε ποτέ διαμοιρασθεί διεύθυνση email Anda με siapapun.
 2. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.
 3. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, εμείς επαναφέρουμε τα χρήματα σας χωρίς προϋποθέσεις

Hilangkan όλα hambatan για εγγραφή. Beri mereka insentif, μετά hapus όλα kecemasan τους.

7. Χρώμα & στυλό

Η συνομιλία με σχεδόν καθόλου eksklusif σχετικά με το κείμενο & salinan di sini. Salinan yang baik letaknya ada pada inti CTA Anda. Όλα αυτά είναι σχετικά με τους χρήστες επικοινωνίας, intrik, και meyakinkan.

Akan,, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε trik σχεδιαστές psikologis για να βοηθήσετε mempercepat jalannya διαδικασία. Hal ini σημαίνει memusatkan προσοχή σε warna & κουμπιά CTA Anda.

Θα βρείτε όλες τις εικόνες που θα χρησιμοποιώ εδώ χρησιμοποιώντας κουμπιά CTA Αυτό είναι trik απλό που ελκύει την προσοχή. Pisahkan κουμπιά ajakan CTA από yang lain και χρησιμοποιήστε το χρώμα apa saja για να γοητεύσετε.

Συμβουλή Pro

Hijau, kuning, και jingga συνήθως πολύ ampuh – buatlah warna yang kontras!

Τα χρώματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για memprioritaskan κουμπιά CTA Anda. Μπορείτε να έχετε δύο ή τρεις στον ιστότοπο. Akan μόνο, Anda sangat επιθυμείτε για τους χρήστες mengklik μόνο ένα yang terpenting saja.

Για παράδειγμα, Buffer παρέχετε τις επιλογές σας για εγγραφή με λογαριασμό που είναι διαφορετικό. Ωστόσο, coba tebak mana λογαριασμός που επιθυμούν.

Σύμβαση

Κομψά Θέματα (pengembang tema WordPress) πραγματοποιώντας hal yang sama για να προχωρήσετε στην αγορά των προϊόντων σας επίπεδο menengah. Υπάρχει πακέτο awal για πιο φθηνά, αλλά (όπως yang Anda βλέπετε), αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Κομψή αντίθεση πακέτου θεμάτων

Jadikan CTA Anda Tepat Sasaran & Αναβάθμιση Konversi Anda

Το CTA είναι τμήματα terpendek, μόνο tersulit για την κατασκευή στον ιστότοπο Anda.

Όμως, εκτελείται με το σωστό, Θα βλέπετε τις μετατροπές σας.

Ayo bagikan κουμπιά CTA favourite Anda στα σχόλια. Ή beri tahu tahu πώς θα Anda κατευθύνετε χρήστες για mengeklik κουμπιά beli στον ιστότοπο Anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map