Σχεδιασμός UX Μέρος 1: Cara Merancang Proposisi Yang Bernilai & Meyakinkan Χρήστες για Bertindak

Ο σχεδιασμός UX είναι οτιδήποτε αφορά την κατασκευή εμπειρίας που ενδιαφέρει τους χρήστες.


Σχετικά προσεκτικά ενδιαφέρονται χρήστες, και παρέχουν γρήγορα & εύκολο. Σχεδιασμός UX που δημιουργεί καλύτερα χρήστες τον ιστότοπο που δημιουργήθηκε ειδικά για τους.

Τμήμα yang pertama από σειρά τέσσερα αυτό berfokus pada Proposisi Nilai. Τα βήματα πρώτο είναι η παροχή γνώσης χρηστών secara persis σχετικά με την υπηρεσία Anda, και menjanjikan hasil yang bagus.

Δημιουργήστε την πρόταση της αξίας σας και πείστε τους χρήστες

Κατά την προσωπική ιστοσελίδα, έχετε χρόνο Λίμα δευτερόλεπτα για menyakinkan τους βλέμμα Ο χρήστης baru ψάχνει πάντα γρήγορα.

"Ποιος εσείς; Τι προσφέρετε; Πώς θα ωφελήσει για μένα?"

Πολλές πληροφορίες που πρέπει να διαβιβάζονται σε χρόνο lima δευτερόλεπτα!

Triknya είναι η έννοια «Proposisi Nilai» που είναι τέλεια: περιγραφή σύντομα για να μάθετε σχετικά με την επιχείρηση σας και το απαιτούμενο. Εδώ είναι το πρώτο που πρέπει να δείτε χρήστες κατά την αναζήτηση στον ιστότοπο Anda.

Σχετικά με το σχεδιασμό του εδάφους UX yang baik. Εάν θέλετε να κάνετε με το σωστό, εσείς έχετε ήδη δημιουργήσει την εμπειρία του πρώτου χρήστη που bagus. Mereka senang, ενδιαφέρον, και θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το Anda.

Εάν εσείς δημιουργήσετε secara keliru, σίγουρα θα έχουν ήδη φύγει.

Εδώ είναι λόγοι πρόταση πρόταση που απαιτείται πολύ σημαντικό. Πρόσθετες ευκαιρίες.

Mari kita buat προτεινόμενη αξία Anda.

Βήμα 1. Τι προσφέρετε?

Πρόταση κατά την περιγραφή με την περιγραφή tajam & σχετικά με την υπηρεσία Anda.

Εάν εσείς δεν προετοιμάσετε την πρόταση της επιχείρησης ως ένα kalimat, cobalah τώρα. Πράγματι, δύσκολο, απαραίτητο για την δημιουργία με το σωστό. Λίγα παραδείγματα τέλεια:

Facebook – “Facebook Βοήθεια Συνδέστε και μοιραστείτε με orang-orang dalam hidup Anda.”

Netflix – «Saksikan τηλεοπτικές εκπομπές & ταινία kapan saja, di mana saja. “

PayPal – «Τρόπος πληρωμής termudah & τεραμάν. “

Reddit – «Σελίδα μπροστά στο Διαδίκτυο»

Προϊόντα & υπηρεσία terbaik μπορεί diringkas menjadi ένα kalimat yang mudah dicerna. Τι έχω Anda και θα μπορούσα?

Βήμα 2: Ditujukan για siapa?

Τι υπηρεσία σας δημιουργήσατε για pengembang, σχεδιαστής grafis, pecinta kucing; Katakan στους. Terhubunglah με τους. Κατανικά, “Υπηρεσία ini ειδικά για Anda!”

Photoshop πολύ baik σε hal ini: Σχεδιασμός εφαρμογών & εικόνα terbaik di dunia με alat baru για τους σχεδιαστές & φωτογράφος.

Αυτό είναι απλό και παρέχουμε επεξηγήσεις που σαφώς και σίγουρα σχετικά με τους στόχους audiensnya. Για ποιον προϊόντα Anda?

Βήμα 3. Πώς προϊόντα θα επιλύσετε τα προβλήματα και θα αλλάξετε τα hidup τους?

Αρκετά με την πληροφορία του χρήστη Siapa και Apa Υπηρεσίας. δεύτερον αυτό θα είναι αρκετά meyakinkan τους για αγορά προϊόντων Anda. Πρέπει να δείξετε τον κόσμο που είναι καλύτερα για αυτούς.

Katakan σε αυτούς που θα μπορούσατε να προσθέσετε αξία σε ζωντανά τους. Πρόβλημα τι μπορείτε να perbaiki; Εδώ είναι η υποχρέωση σας για τους χρήστες, και τα τμήματα από την πρόταση της αξίας.

μήλο πιο mengusai πεδίο ini, όπως contohnya σε hal iPad. Διαθέσιμο web salinan Apple:

Αντίγραφο ιστού iPad

«IPad αλλαγή cara Anda mengerjakan κάτι κάθε μέρα. Ambil project baru, miliki keahlian baru ή έναρξη hobi baru. “

Προσδιορισμένες τιμές τα ίδια δεν χρειάζονται προϊόντα. Δεν απαιτούν. Έχουν πωλήσει gaya hidup στους Anda! Προσπαθήστε να κάνετε κάτι για το προϊόν ή την υπηρεσία Anda. Πωλείται impian.

Βήμα 4. Penentu

Εάν βήματα 3 σχετικά με την πώληση impian, βήματα 4 meyakinkan τμήμα praktis από otak Anda. Αυτό το τμήμα πρόσθετο penting που meyakinkan τους για συνέχεια. Μερικά πλεονεκτήματα που πραγματικά & terukur yang mereka θα λάβουν με τη χρήση της υπηρεσίας Anda.

Lihatlah δοκιμή coba bulanan δωρεάν Netflix ή kalimat penentu Facebook: «Δωρεάν, και θα selamanya berlanjut!» Παραδείγματα άλλων επίσης bisa berupa έκπτωση για χρήστες baru ή garansi χρήματα επιστροφής.

Βήμα 5. Apa που κάνει Anda unik?

Διαδίκτυο πλήρης με την υπηρεσία, την πλατφόρμα και το νέο προϊόν. Katakan στους χρήστες Χρήση Anda διαφορετικό. Γιατί πρέπει να αναμένετε ketimbang πορτοκαλί?

Τι που δημιουργεί η υπηρεσία Anda είναι υπηρεσία που terbaik?

WordPress προσφορά προτάσεων αξία με προσφορές μοναδικά: “Cara termudah για τη δημιουργία ιστότοπου δωρεάν” “Kami menggerakkan 24% από το Διαδίκτυο”.

Διαδίκτυο γεμίζει με επιλογές υπηρεσίας, πλατφόρμας ή προϊόντων baru. Berikan λόγο σαφώς για χρήστες για memercayai Anda di antara para pesaing. Τι υπηρεσία σας πιο εύκολο, καλύτερο, φθηνότερο, terpopuler, πιο φιλικό περιβάλλον?

Βήμα 6. Citra

Μάλιστα klise, μια εικόνα benar-benar melukiskan ribuan kata. Επιλέξτε ένα grafis ή foto για menyertainya. Εικόνα αυτό πρέπει να εμφανιστεί το προϊόν ή η υπηρεσία Anda saat sedang beraksi. Buatlah εικόνες που φαίνονται ελκυστικές & σημαντικό.

Προβολή σελίδας beranda Instagram και Anda θα disambut με φωτογραφία indah Instagram που sedang beraksi. Μην λέτε μόνο για την υπηρεσία σας, δείξτε τους.

Βήμα 7. Tunjukkan ke mana επόμενο

Εάν έχετε αποκτήσει βήματα-βήματα προηγουμένως, εργασία που δύσκολα έχει ολοκληρωθεί και έχετε τα meyakinkan τους. Σε συνέχεια, θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς το δρόμο yang πραγματικά. Berikan εργασίες άμεσα: «Daftar τώρα» ή «κλικ για ihat περισσότερα».

Εύκολο, όχι?

Δείτε περισσότερα

Cara Membuat Halaman Arahan Pertama Anda (+ 14 Συμβουλή για Mengoptimalkannya Menjadi Konversi!)

Το Proposisi Nilai είναι Inti dari Desain UX

Tanpanya, Anda δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τον στόχο σας. Anda tak bisa menjangkau orang yang tepat. Αυτό που είναι πιο σημαντικό, εσείς δεν μπορείτε να προσφέρετε εμπειρία χρήστη που είναι απλό. Θα κάνετε επισκέπτες bingung & kecewa.

Σχεδιασμός UX που φαντάζει αρχικά με memberitahukan apa yang Anda προσφέρετε, και χρειάζεστε τις ανάγκες σας.

Σεκιαν.

Τώρα, συνεχίστε την ανάγνωση Τμήμα 2: Τρόπος χρήσης χρήστη Anda, αναζήτηση & ολοκληρώστε permasalah τους

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map