14 Trik Kilat Για Mempercepat Ιστοσελίδα Anda

Rangkaian Blog σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου έχει γίνει petualangan seru.


Sejauh ini, έχουμε τα αποτελέσματα του Αμαζονίου θα μείνει $ 1,6 MILIAR (!) Εάν ο ιστότοπός τους melambat.

Η ιστοσελίδα μας είναι επίσης στο πίσω μέρος της οθόνης που πραγματικά προκαλεί melambatnya.

Hal ini membuat kita ελκυστικό συμπέρασμα secara alami: διακρίσεις με τον τρόπο που είναι πιο σωστό για mempercepat όλα sesuatunya; Οι συζητήσεις μας ξεκινούσαν όλα από τον ταχύ διακομιστή, μέχρι τον χρήστη και τους περισσότερους χρήστες.

Λίστα Isi

Μέρος 1: Mempercepat Server Anda

 1. Αναβαθμίστε τον οικοδεσπότη Ιστού που είναι πολύ καλό
 2. Beralih από κοινόχρηστη φιλοξενία στο VPS
 3. Μεταφορά διακομιστή agar πιο κοντά με audiens Anda
 4. Χρήση δικτύου παράδοσης περιεχομένου
 5. Aktifkan ρύθμιση «πάντα ενεργό»

Μέρος 2: Ιστοσελίδα Mengoptimalkan Elemen

 1. Μενγκούνι Ώρα μετ ‘επιστροφής (RTT)
 2. Aktifkan kompresi di website Anda
 3. Optimalkan εικόνα
 4. Δημιουργήστε ξωτικά
 5. Ringkas κωδ. Anda
 6. Hapus instalasi plugin που δεν είναι χρήσιμο
 7. Kurangi οδηγίες balik

Μέρος 3: Bonus Ekstra

 1. Αναζήτηση DNS Kurangi
 2. Πρόγραμμα περιήγησης cache Melakukan
 3. Οδηγός ταχύτητας WordPress

Πρώτα, mari kita catat προκαλούν melambatnya ταχύτητα:

Κατά τη διάρκεια της χρήσης του ιστοτόπου μου στο Bitcatcha ini, το πρόγραμμα περιήγησής σας (Firefox, Safari, Chrome, κ.λπ.).

Πρόγραμμα περιήγησης: “Hai, διακομιστής ιστού! Bisakah kau memberiku όλα bit και potongan yang για εμφάνιση Bitcatcha.com; “

Υπηρέτης: “Baik, θα kucari και kukirimkan padamu!”

Ακολούθως, διακομιστής ιστού όλα τα τμήματα του ιστότοπου και στο κανάλι, και εισαγωγήnya στο πρόγραμμα περιήγησης Anda για dimuat.

Terdengar αρκετά απλό, αυτό που ακολουθεί είναι μερικά hal θα εμφανιστεί segalanya.

 • Ο διακομιστής yang malas θα απαιτήσει χρόνο lama για αιτήσεις merespons.
 • Ο διακομιστής διαθέτει πολλά τμήματα από διάφορους ιστότοπους από κοινού.
 • Πολλά «τμήματα» από τον ιστότοπο besar που πρέπει να εντοπίζονται και να αποστέλλονται στο κανάλι.
 • Ο Saluran απασχολημένος.

Di situ, υπάρχουν πολλά hal που πιθανόν θα bermasalah. Γι ‘αυτό, δείτε πώς kita mempercepatnya?

Επιταχύνετε τον ιστότοπό σας

(Kembali Ke Atas)

Μέρος 1: Mempercepat Server Anda

1. Αναβαθμίστε τον κεντρικό ιστό που είναι πολύ καλός (mis. Διακομιστής που είναι καλύτερα)

Ο οικοδεσπότης Ιστού είναι εταιρεία που παρέχει διακομιστή. Bisa diibaratkan όπως menyewa sebidang lahan di internet, τόπος αποθήκευσης όλων των τμημάτων της ιστοσελίδας.

Sebagian besar από kita αγορά αγορά sebidang lahan termurah που μπορούμε kita temukan. Ωστόσο, αυτό δεν είναι βέβαιο λύση yang bijaksana.

Web host murah menyewa server yang ramai dan kecil. Ingat, διακομιστής που θέλετε μπορεί να merespon με γρήγορα,.

Σημείωση

Lihatlah λίστα web hosting tercepat kami βασισμένος χρόνος respons server τους.

(Kembali Ke Atas)

2. Beralih από κοινή φιλοξενία στο VPS

Ο οικοδεσπότης Ιστού που θα εγκαταστήσει τον ιστότοπο Anda στον διακομιστή μαζί με πολλούς άλλους ιστότοπους. Hal Hal αναφέρεται κοινόχρηστη φιλοξενία, και σημαίνει Anda πρέπει berebut sumber daya.

Εάν ένας ιστότοπος tiba-tiba λαμβάνετε πολλά trafik, θα είστε melambat, ενώ θα έχετε melahap εύρος ζώνης.

Με την πρόσβαση ke VPS (διακομιστής ιδιωτικού εικονικού) ή (τον διακομιστή μαζί με την τάξη πάνω από το SiteGround), ο οικοδεσπότης Ιστού θα memagari διακομιστής μαζί μόνο για Anda. Αυτό σημαίνει εσείς δεν χρειάζεται khawatir website lain mencuri sumber daya Anda.

(Kembali Ke Atas)

3. Μεταφορά διακομιστή πιο κοντά με τον χρήστη

Κάθε φορά που κάποιος mengeklik ιστότοπος Anda, διακομιστής Πρέπει να έχετε πληροφορίες για να περάσετε όλο τον πλανήτη agar μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη των υπολογιστών τους.

Εάν ο διακομιστής υπάρχει στον κόσμο, θα χρειαστεί χρόνος lama. Εάν εσείς γνωρίζετε από mana mana μεγάλο trafik Anda προέκυψε, mintalah φιλοξενία ιστοσελίδων για τον ιστότοπο στον διακομιστή που πιο κοντά με τον χρήστη utama Anda.

(Kembali Ke Atas)

4. Χρήση δικτύων αποστολής περιεχομένου (CDN)

Προβλήματα που αναδύονται Συμπληρώματα Ο μεταβιβαστής διακομιστής πιο κοντά με τον χρήστη είναι, θα υπάρχει Yang Kalah. Εάν ο διακομιστής μεταφέρεται προς την Καλιφόρνια, οι επισκέπτες σας από την Αυστραλία θα λάβουν χρόνο pemuatan yang αργά. Begitu επίσης χρήστες Ευρώπη Anda.

Jaringan παράδοση περιεχομένου (Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου ή CDN) χωριστά δεδομένα στον διακομιστή που διασκορπίζονται σε όλο τον κόσμο. Jadi συλλογή ενός ατόμου που mengeklik στον ιστότοπό σας, ο διακομιστής που βρίσκεται πιο κοντά με τους που θα παράσχει πληροφορίες.

Αυτό σημαίνει χρήστες θα επιτύχετε ταχύτατα γρήγορα γρήγορα από το mana pun τους βρίσκονται στον κόσμο. (Ως αναφορά, χρησιμοποιώ Cloudflare di Bitcatcha).

(Kembali Ke Atas)

5. Aktifkan ρύθμιση «πάντα ενεργό»

Όταν ο διακομιστής αποστέλλει τον ιστότοπο του αρχείου σας στο δίκτυο, κάθε τμήμα πραγματοποιεί κάθε διαδρομή. Όπως contohnya lembar CSS, λογότυπο, κάθε εικόνα Anda, dll.

Jelas, ο τρόπος που είναι πιο αποτελεσματικός για την εφαρμογή είναι με όλα τα μηνύματα μέσω ενός δικτύου besar yang sama.

Στο situlah «πάντα ενεργό» berperan. Κατά την ενεργοποίηση, το δίκτυο utama tetap ζωντανό, και όλα εισέρχονται μέσα από το koneksi yang sama (Ini super cepat).

Ωστόσο, η σύνθεση δεν είναι ενεργή, ένα κανάλι νέο πρέπει να δημιουργείται για κάθε δεν (Αυτό είναι πολύ αργό).

Sebagian besar ο οικοδεσπότης Ιστού θα ενεργοποιήσει την εμφάνιση (bagus), αλλά terkadang κεντρικός υπολογιστής μαζί κλείνει την επαφή χωρίς ανάμνηση.

(Kembali Ke Atas)

Μέρος 2: Ιστοσελίδα Mengoptimalkan Unsur-Unsur

Ο διακομιστής που έχετε δημιουργήσει secepat και se-αποτελεσματικό πιθανό. Τώρα, εμφανίζω τρόπους mengoptimalkan τον εαυτό μας στον ιστότοπο?

6. Mengurangi Ώρα μετ ‘επιστροφής (RTT)

Πρόγραμμα περιήγησης Anda saat ini πρέπει να ζητάτε κάθε διακομιστή, ένα ανά ένα. Logo Anda, lalu masing-masing εικόνες, και επίσης lembar CSS Anda.

Η ώρα που απαιτείται για την ερμηνία είναι ένα ταξίδι επιστροφής.

Semakin πολλά ταξίδι επιστροφής που πρέπει να πραγματοποιηθεί, όλο και περισσότερο χρόνο που χρειάζεται άγαρ ολόκληρος ιστότοπος επιτυγχάνεται dimuat. Umpamanya όπως mengemasi barang με kotak-kotak, και memindahkannya ke rumah baru.

Semakin banyak kotak yang Anda miliki, όλο και περισσότερα ταξίδι pulang pergi που πρέπει να κάνετε. Σολουσίνια; Αριθμός μείωσης.

Ο αριθμός των στοιχείων που αποστέλλεται στο κανάλι διακομιστή. Περισσότερα λίγο εικόνες, περισσότερος κωδικός, πολύ λίγο πρόσθετο.

(Kembali Ke Atas)

7. Ενεργοποιήστε kompresi στην ιστοσελίδα Anda

Sayangnya, πρόβλημαnya όχι μόνο αριθμός κουτιού. Ωστόσο, σχετικά με τα βάρος βάρος τους. Εάν όλα δεν θα Anda besar dan berat, θα διασκεδάζουμε πολλούς χώρους στο κανάλι Anda. Αυτά επίσης θα κινηθούν πιο αργά. Όπως truk yang χρησιμοποιούν πολλά πράγματα. Masing-masing πλήρης με kotak-kotak berat.

Untungnya, You can meringkas website, και all yang ada di. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία όπως Τζιπ (Αυτό ανοίγει από το 90% πρόγραμμα περιήγησης – μεγάλος χρήστης αναγνωρίζει, χωρίζει ακόμα χρήση του Internet Explorer 4).

Τμήμα πιο keren από τον ιστότοπο Anda είναι εικόνες, HTML, CSS, και Javascript. Με το menringkasnya, μπορείτε να κάνετε «βαρύ» αναλογικό ιστότοπο Anda.

Fakta Menarik

Ο Berat rata-rata ένας ιστότοπος είναι 2MB, συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο.

(Kembali Ke Atas)

8. Mengoptimalkan εικόνα

Λεπτομέρειες, εικόνα είναι μέρος paling berat σε έναν ιστότοπο. Δεν είναι που είναι πιο μεγάλο, padat, και αργά για dimuat.

Mulailah με memangkas (καλλιέργεια) εικόνα ke size yang Anda butuhkan. Μην mengunggah εικόνα yang sangat besar, και turunkan μέγεθοςnya σε τμήμα HTML. Unggahlah αυτά με το μέγεθος yang tepat.

Μην ξεχνάτε επίσης, kompreslah εικόνες πριν από τοunggungg. Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, plugin όπως WP Smush μεγέθη εικόνων έως 80%!

(Kembali Ke Atas)

9.… ή buatlah Ξωτικό

Ξωτικό είναι εικόνα tunggal yang περιέχει πολλά εικόνα kecil. Αυτό το santa ταιριάζει για τα κουμπιά ή τα στοιχεία εικόνας.

Τώρα, ο ιστότοπος που εσείς χρειάζεται να κάνετε μόνο μία αίτηση, όχι να ζητάτε ξεχωριστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CSS για την επιλογή τμημάτων εικόνων mada yang πρέπει να γίνετε στο χώρο.

(Kembali Ke Atas)

10. Ringkas κωδικός Anda

HTML padat, berat, και επίσης πολύ επαναλαμβανόμενα. CSS λίγο πιο απλό, αλλά πολλά τμήματα που δεν απαιτούνται.

Saatnya για ανάγνωση κώδικα Anda με teliti, και singkirkan όλα bit που δεν χρειάζεται.

Εάν χρησιμοποιείτε το πρότυπο από WordPress, Tumblr, dll, πιθανώς υπάρχει πολλοί κωδικοί που δεν χρειάζεστε. Πρότυπο ini diatur για παροχή πολλών επιλογών και διάφορων λειτουργιών. Ωστόσο, δεν είναι όλα απαιτούνται από kita.

Μην κωδικοποιείτε!

(Kembali Ke Atas)

11. Το πρόσθετο Copot δεν είναι χρήσιμο (WordPress)

Έχουμε συχνά συχνά bereksperimen με πολλά πρόσθετα για αυτό. Ωστόσο seringkali, ξεχάστε instalannya.

Κάθε προσθήκη είναι ένας διακομιστής αιτήσεων. Αυτό θα γίνει πακέτο βαρύ που μπορεί να μεμβράνη κανάλι berkecepatan tinggi Anda.

Εάν δεν χρησιμοποιείται, δεν ενεργοποιείται.

(Kembali Ke Atas)

12. Mengurangi pengalihan jurusan

Για κάθε peralihan, πακέτο-πακέτο Anda πρέπει να περάσετε από το δίκτυο όσο και δύο kali. Kecuali αληθινά πρέπει να κάνετε, μην χρησιμοποιείτε pengalihan στον ιστότοπο Anda.

(Kembali Ke Atas)

Μέρος 3: Bonus Ekstra

13. Αναζήτηση Kurangi DNS

Υπάρχει ένα μέρος από διαδικασία που belum kita bicarakan. Αυτό συνέβη νωρίς.

Πριν από το πρόγραμμα περιήγησης, ξεκινήστε percakapan με διακομιστή, πρέπει να βρείτε τοποθεσία διακομιστή (με αναζήτηση διεύθυνση IP-nya). Όπως halnya αναζητούν τοποθεσία διακομιστή στο βιβλίο τηλέφωνο, hal ini χρειάζεται χρόνος (χρήση 20 – 120 milidetik).

Θα υπάρξει περισσότερος χρόνος αν υπάρχει κάποιο όνομα τομέα που μοιάζει με τον ιστότοπο Anda. Παραδείγματα blog.websiteanda.com, ή domain πρόσθετα για εικόνες, στιλ φύλλων, και αντικείμενα flash.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης χρειάζεστε, χρειάζεστε λίγα δευτερόλεπτα. Αποθηκεύστε ως domain sesedikit πιθανό.

(Kembali Ke Atas)

14. Πρόγραμμα περιήγησης προσωρινής αποθήκευσης

Bayangkan πρόσβαση γρήγοραnya εάν πρόγραμμα περιήγησης Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους τους ιστότοπους αρχείων salinan. Έτσι, δεν πρέπει να επικοινωνείτε με τον διακομιστή κάθε στιγμή. Bisa μόνο dimuat από την αποθήκευση.

Αυτό που αναφέρεται caching. Περιηγηθείτε στον ιστότοπο σας «mengingat». Η στιγμή που θα βρείτε για το δεύτερο kalinya, θα γίνει πολύ γρήγορα.

(Kembali Ke Atas)

Φουαχ! Artikel ini για μεγαλύτερο μήκος από συνήθως, αλλά μου kira όχι sia-sia.

Τώρα μπορείτε να μάθετε όλα τα πράγματα που δημιουργείτε τον ιστότοπο menjadi secepat kilat. Trik-trik ini μπορεί memangkas χρόνος pemuatan Anda.

Αυτό σημαίνει χρήστες ευτυχισμένος. Dan artinya, περισσότερες πωλήσεις.

Οδηγός ταχύτητας WordPress

Εάν ο ιστότοπος που δημιουργήσατε με το WordPress, έχουμε δημιουργήσει οδηγίες βήματα terperinci για mempercepatnya. Με τη χρήση βήματα-βήματα που είναι σωστά, η επιτυχία μας κάνει το Bitcatcha.com να dimuat μέσα σε 3 δευτερόλεπτα

(Kembali Ke Atas)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector