SEO Shopify: 9 Cara Menaikkan Βαθμολογία Google Για Toko Anda (Οδηγός Lengkap Shopify Μέρος 3)

Κατάστημα Shopify Anda ήδη στέκεται, φαίνεται keren, και παραγγείλετε πρώτα Anda θα έρθει αμέσως. Σίπλα!


Το βήμα besar επόμενος είναι δημιουργημένος πρόσφατα lintas σοβαρός από το Google.

Bayangkan saja, εάν κατάστημα online Anda berada στη σελίδα pertama αναζήτηση Google, Anda θα μπορείτε να δημιουργήσετε πωλήσεις χωρίς να χρειάζεστε πολλά δολάρια για beriklan.

Shopify SEO - 9 βασικά στοιχεία για την ενίσχυση της κατάταξης

Tentu saja, αναβαθμίστε την κατάταξη Google δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, μπορεί να επιτευχθεί με «μηχανή αναζήτησης optimasi» έξυπνο ή SEO.

Simak Panduan Lengkap Shopify Kami

 • Μέρος 1:
  Κατασκευή καταστημάτων Shopify μόνο σε 19 λεπτά
 • Μέρος 2:
  11 Χαρακτηριστικό Shopify yang θα επιδιορθώσει τις πωλήσεις σας
 • Μέρος 3:
  SEO Shopify: 9 Cara Για Menaikkan Βαθμολογία Toko Anda di Google
 • Μέρος 4:
  «Πώς Cara Menarik Πελάτης;» 7 Langkah Awal Για Mempromosikan Toko Shopify Anda
 • Τι Shopify Για Anda; Διαβάστε την κριτική Shopify kami!

Στο τμήμα 3 από τον οδηγό Shopify, συζητάμε για hal-hal esensial για SEO Shopify. Η Mari kita συζητά αμέσως.

1. Επιλέξτε Kata Kunci yang Tepat Agar Google Dapat Menemukan Anda

Το κλειδί είναι καρδιά από SEO. Κλειδί κλειδί Google μπορείτε να εντοπίσετε εσείς και apa yang κάνετε.

Για να λάβετε kata kunci yang terbaik, τοποθετήστε τον εαυτό σας ως πελάτη. Τι που θα Anda cari για να βρείτε produk Anda; Ίσως «μπλουζάκι πανκ» ή «φόρεμα πάρτι» ή «κάμερα εξωτερική».

Ada trik terentu σε επιλογή λέξεων κλειδιών. Το Sulit ανεβαίνει βαθμολογία με τα κλειδιά που είναι πολύ γενικά, όπως τα «παπούτσια», επειδή από το peritel mendominasi. Di sisi lain, frase κλειδί ειδικά όπως «παπούτσια punk velcro ungu» δεν ενδιαφέρουσα αναζήτηση που είναι αρκετά. Coba κάτι yang menengah, όπως «παπούτσια πανκ».

Απαιτείται γνώση για την επιλογή kata και frase yang tepat. Kami baru γράφω άρθρα σχετικά με την επιλογή λέξεων κλειδιών ως χρονών που baik.

2. Επιλέξτε Kata Kunci ή Ungkapan yang Benar-πραγματικά Menarik

Διαφορετικά μεταξύ SEO normal και SEO για Shopify:

Anda που επιθυμείτε για pencari yang πραγματικά θα αγοράσετε κάτι.

Επιλέξτε μια λέξη-κλειδί ή μια φράση που πωλεί πραγματικά

Misalkan Anda πωλείτε τα σχέδια χειροποίητα στο Shopify. Κοινωνία που ψάχνει «χειροποίητο χειροποίητο» πιθανή αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την κατασκευή κοσμημάτων. Δεν ενδιαφέρεστε για τους.

Anda menginginkan για πελάτες που ingin αγορά κοσμήματα χειροποίητα. Coba ubah kata kunci και frase Anda με εισαγωγή kata-kata ενεργό όπως «beli», «καλύτερο», «φθηνό».

Cari kata kunci ή ungkapan yang memancing ενδιαφέρον για αγορά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το οδηγό βρείτε kata kunci menguntungkan από Pardeep Goyal.

3. Letakkan Kata Kunci Ini di Tempat yang Tepat

Ήδη μπορεί να γίνει Ωραία. Τώρα letakkan kata kunci di mana Google θα αναζητήσει.

Shopify διαθέτει lima tempat krusial για διαφορά kata-kata kunci Anda:

1. Judul Halaman Anda

Αυτό είναι judul yang akan muncul στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google.

σελίδα-τίτλος-shopify-seo

Μπορείτε να δείτε πώς κατάστημα κατάστημα αυτό τοποθετείτε τα κλειδιά «ξύλινα γυαλιά ηλίου» πριν από το κατάστημα; Αυτό γιατί περισσότερα άτομα αναζητούν «γυαλιά ηλίου από ξύλο». Pertimbangkan για mendeskripsikan κατάστημα Anda pada judul.

shopify-σελίδα-τίτλος-seo

Lanjut ke Ηλεκτρονικό κατάστημα > Προτίμηση για το κατάστημα toko Anda.

Συμβουλή pro: Coba buat judul Anda γίνετε ajakan ενεργές (παρότρυνση για δράση ή CTA). Bayangkan ένα judul ελκυστικό για τους χρήστες κάντε κλικ. Δείτε cara House of Fraser χρησιμοποιώντας το CTA ενεργό: “αγοράστε το ρολόι σας online” (beli jam tangan online).

SEO CTA

2. Περιγραφή Μετα

Η περιγραφή meta είναι τμήμα pendek από susunan kata yang muncul di bawah judul. Τοποθετήστε το κλειδί Anda di sini, TETAPI, buatlah agar deskriptif και ελκυστικό. Αυτό είναι ευκαιρίες για για meyakinkan πελάτες που χρειάζονται mengklik.

Βεβαιωθείτε ότι κάθε σελίδα διαθέτει και περιγραφή meta διαφορετικά. Sekali lagi, buka Ηλεκτρονικό κατάστημα > Προτίμηση.

μετα-περιγραφή-seo-shopify

3. Περιγραφή περιγραφής & Ετικέτα Alt

Το Google είναι πολύ έξυπνο, αλλά δεν είναι ακόμη δεν μπορεί να δει εικόνες, π.χ., kaos kaki merah. Πρέπει να το κάνετε Google Η εικόνα είναι η εικόνα kaos kaki merah. Για την εφαρμογή, αλλάξτε το όνομα του αρχείου εικόνας menjadi «[nama toko] kaos kaki merah» πριν από το mengunggah.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ‘teks-alt (alt-κείμενο), Δηλαδή, κείμενο που δείχνει εάν το πρόγραμμα περιήγησης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εικόνες. Βεβαιωθείτε ότι το κείμενο deskriptif και το κλειδί σας. Τώρα, το Google μπορεί να αναζητήσει, membacanya, και menggolongkannya.

shopify-seo-alt-ετικέτα

Ingin tahu περισσότερα περισσότερα; Διαβάστε Panduan Shopify για optimalkan εικόνες προϊόντων.

4. Κεφαλίδα & Judul (ετικέτα h1)

Header Anda είναι salah satu tempat pertama di mana Google θα βλέπει τι isi ιστοσελίδα Anda. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι σελίδες των προϊόντων σας διαθέτετε επικεφαλίδα Yang deskriptif και μην ξεχνάτε τα κλειδιά σας.

5. Περιγραφή προϊόντων & Σαλινάν

Selalu cantumkan kata kunci Anda μέσα στην περιγραφή προϊόντων για βοήθεια Google αναζήτηση σελίδα Anda. Anda επίσης sebaiknya γράφω περιγραφή προϊόντος που είναι μοναδική και ελκυστική.

Μην μόνο menyalin deskripsi προϊόντων γιατί είναι μεγάλος salinan αυτό tertempel στο internet και Το Google δεν αρέσει salinan duplikat. Εκτός από αυτό, περιγραφή Σας είναι ευκαιρία για προβολή προσωπικού καταναλωτές meyakinkan για πραγματοποίηση αγορών.

4. Hubungkan Halaman Anda dan Isinya με Tautan Internal

Εκτός από το κλειδί κλειδί, το τατάν είναι είναι faktor pemeringkat που είναι σημαντικό για SEO. Mulailah με χρήση τατουτάν εσωτερικό σε ολόκληρο τον ιστότοπο Anda. Σύνδεση σελίδας produk Anda από σελίδα awal. Atur tautan κατηγορίες και hubungkan produk-produk blog Anda.

Εάν η ιστοσελίδα σας συνδέεται με baik, η Google αυξάνει όλο και περισσότερο σχετικά με τα καταστήματα και τα προϊόντα Anda. Pikirkan hal ini seolah-olah sedang αναπτύσσει pondasi ή tulang punggung ιστοσελίδα Anda.

5. Δημιουργία Backlink στο Toko Shopify Anda

Για προσδιορισμό βαθμολογίας κατάστημα Anda, το Google αναζητά το mana website lain yang ada σχέσηnya. Το Google χρησιμοποιεί αλγόριθμο με βάση τον αριθμό συνδέσμου και τον ιστότοπο otoritas που συνδέεται με Anda για τον καθορισμένο βαθμό.

Ως παράδειγμα, bila Η Huffington Post Νταν Οι Νιου Γιορκ Ταιμς Συνδέστε με τα προϊόντα Anda, Google ξέρετε Έχετε τα περισσότερα otoritas πραγματικά, και θα σας θα δημιουργήσετε περισσότερο ψηλά.

Ada cara tak terhitung άγαρ tautan mengarah επιστροφή στο κατάστημα Shopify Anda. Το Mengirim siaran pers (δελτίο τύπου) θα βοηθάει στο liputan στο blog, με πλήρες τατάνγκ που mengarah επιστρέφει στην ιστοσελίδα Anda. Προσφορές penulisan άρθρων επισκέπτες για blog sesuai θέμα Θα δημιουργείτε επίσης τατάν. Μπορείτε επίσης να κάνετε άμεση πρόσβαση στον ιστότοπο και στο ajak mereka για να αναθεωρήσετε ή να κάνετε τατάν και στο προϊόν Anda.

Συμβουλή επαγγελματία: JANGAN PERNAH αγορά τατάν, χρησιμοποιώντας τατουάν sewaan ή αλλαγή αλλαγής τατάν. Ιστότοπος Google memburu που χρησιμοποιεί teknik-teknik ini. Πρέπει να ψάχνετε και να κάνετε τατάντ που ήδη έχει γίνει.

6. Αναβαθμίστε την Konsumen

Google περιεχόμενο περιεχόμενο μοναδικό, pembaruan teratur και αποδεικτικά στοιχεία δραστηριότητα και kepuasan χρήστες yang tinggi. Σχόλια καταναλωτές ταιριάζουν με hal ini και βοηθούν σε πολλές πωλήσεις. Sama-sama menguntungkan.

Ενθαρρύνετε τις κριτικές πελατών

7. Mengatur Arahan Ulang για όλες τις σελίδες Produk Lama

Όλα τα καταστήματα στο Διαδίκτυο, στο τέλος θα kehabisan stok ή από ένα barang. Εάν εσείς κάνετε κλικ σε αυτό το προϊόν, το προϊόν θα το παρακάμψει. Το Google δεν αρέσει το λάθος της σελίδας και αυτό θα προσθέσει αριθμούς pantulan (αναπήδηση) Anda (faktor lain yang dicari Google).

Σολουσίνια; Aturlah οδηγία επανα (διευθύνω πάλιν) από την σελίδα produk lama προς την σελίδα baru. Gampang, όχι?

Κάραια.

8. Χρησιμοποιήστε το Blog!

Περιεχόμενο & blogging πολύ χρήσιμο για SEO. Αυτό είναι ευκαιρίες για εισαγωγή περισσότερων λέξεων κλειδιών και δημιουργίας πολλών συνδέσμων και συναλλαγών στο κατάστημα Shopify Anda. Cara ini επίσης μπορεί να διατηρεί τους επισκέπτες περισσότερο λάμα βρίσκονται στον ιστότοπο Anda (κατάλληλο για SEO) και κατευθυνόμενος για τους πελάτες προς τα προϊόντα Anda.

Το Shopify διαθέτει χαρακτηριστικό blog ενσωματωμένο, πολύ πολύ χρησιμοποιημένο. Mulailah ένα στρατηγικό περιεχόμενο και cobalah γράφει blog μία φορά. Δεν ξέρω πρέπει να γράφω για τι; Cari inspirasi di sini!

9. Μην Khawatir με τον ιστότοπο Peta (Χάρτης ιστότοπου). Το Shopify θα Melakukannya για Anda!

Salah satu rahasia που terjaga με baik di Shopify είναι αυτοί δημιουργούν αρχείο sitemap.xml αυτόματα. Αρχείο αυτό mengindeks περιεχομένου, προϊόντων, και σελίδας Εσείς Google μπορεί με εύκολη αναζήτηση.

Mengaturnya πράγματι terkadang κάνει pusing. Αλλά Shopify θα δημιουργηθεί για Anda. Sekali Anda διαθέτει διεύθυνση URL χάρτη ιστότοπου, συμπλη Konsol Αναζήτηση Google (Κονσόλα αναζήτησης Google) και Anda θα βρείτε πληροφορίες που είναι πολύ χρήσιμες για τον ιστότοπο Anda.

Εάν εσείς δεν mengerti di mana χάρτη του ιστότοπου berada, ανοίξτε το: url-anda.com/petawebsite.xml. Ή, διαβάστε τον οδηγό χάρτη ιστότοπο Shopify.

Shopify διαθέτει βασικό SEO που είναι αρκετά ισχυρό. Όμως, με λίγα trik και βελτιώσεις, Μπορείτε να αυξήσετε την βαθμολογία Anda di Google.

Sudahkah Anda δοκιμάσετε αναβάθμιση SEO για κατάστημα Shopify Anda; Bagikan σε μου στα τμήματα σχολίων.

Terus ikuti για την ανάγνωση του τμήματος akhir από rangkaian άρθρα Shopify ini, yang akan συζητά σχετικά με την προώθηση και το μάρκετινγκ κατάστημα Shopify Anda για απόκτηση πωλήσεων yang laris manis.
Άβαταρ

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο Μπεν είναι ένας copywriter & συντάκτης από το Λονδίνο. Η Karyanya dit δημοσιεύεται σε berkala di The Huffington Post, και dia έχει εργαστεί μερικές εκτύπωση copywriting yang sukses για Sony UK. Ayo για σύνδεση με Ben μέσω Κελάδημα.

Suka Artikel Yang Διαβάστε?

Bergabunglah μαζί με τους συνδρομητές μας για να λάβετε νέα από το Bitcatcha. Έχουμε πολλές συμβουλές και trik eksklusif για επιχειρήσεις online.

»

Mendorong Επίπεδο & Pendapatan με Seri Email Sambutan (Οδηγός Definitif για Pemasaran Email Μέρος 3)

«Διά

11 Χαρακτηριστικό Shopify Yang Tidak Anda Ketahui (But Bisa Meningkatkan Penjualan Anda): Panduan Lengkap Shopify Μέρος 2

Τι Situs Anda Cepat?

Μην Sampai Kehilangan Penjualan. Cek Speed ​​Server Anda Di Sini.

JADI LEBIH BAIK
 • Cara Memulai Business Online
 • Δημιουργία ιστολογίου
 • Host Terbaik 2020
 • VPN Terbaik 2020
 • Website Builder Terbaik 2020
 • Cloud Storage Terbaik 2020

Μουλάι Ντι Σίνι

 • Κατασκευή Online Online Dalam 19 Menit: Πώς Cara Membuat Shopify (Οδηγός Lengkap Shopify Μέρος 1)
 • 11 Χαρακτηριστικό Shopify Yang Tidak Anda Ketahui (But Bisa Meningkatkan Penjualan Anda): Panduan Lengkap Shopify Μέρος 2
 • SEO Shopify SEO: 9 Cara Menaikkan Βαθμολογία Google Για Toko Anda (Οδηγός Lengkap Shopify Μέρος 3)
 • «Πώς Cara Menarik Πελάτης;» 7 Langkah Pertama Για Mempromosikan Toko Shopify Anda (Οδηγός Lengkap Shopify Μέρος 4)
 • Σχεδιασμός UX Μέρος 1: Cara Merancang Proposisi Yang Bernilai & Meyakinkan Χρήστης για Bertindak

Δημιουργία Shopify Online Store

Πίντασαν

Αγοράστε

Πακέτο / Τιμές

Πρότυπο

Ρύθμιση οδηγού

Uji Coba 14 Hari

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector