Οδηγός VPN για Pemula – Διαβάστε αυτό πριν από το VPN

Καλώς ήλθατε στο Panduan Jaringan Pribadi Virtual (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή VPN). Ως pengantar σύντομα, εγώ χρησιμοποιούμαι VPN σε χρονικά σχετικά σύντομα – σχέση από χρόνο. Ωστόσο, πριν από αυτό, έχω ήδη αρκετά πολλά.


Σχετικά περισσότερα από dua χρόνια τελευταία, πολλές ερωτήσεις muncul di benak saya, yang justru δημιουργούν περισσότερες ερωτήσεις. Το πρώτο που θα dibahas di awal είναι:

Λίστα Isi

Οδηγός VPN για Pemula

 1. Τι είναι αυτό VPN?
 2. Γιατί χρειάζομαι VPN?
 3. Πώς λειτουργεί VPN?
 4. Τι με τη χρήση VPN πληροφοριών θα παραμείνω ασφαλές?
 5. Αυτό που κάνω δεν είναι καθόλου αληθινό με χρήση VPN?
 6. Πώς VPN διατηρείτε πληροφορίες Anda?
 7. Πώς χρησιμοποιεί VPN?
 8. Σε συσκευή apa saja VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί?
 9. Seberapa δύσκολο χρήση VPN?
 10. Akankah VPN εμφανίζει σύνδεση στο internet μου?
 11. Πώς επιλέγετε penyedia VPN που είναι ακριβές?
 12. Πώς μπορώ να ξέρω εάν VPN μου ωραία?
 13. Το VPN είναι νόμιμο?
 14. Γιατί VPN ilegal di beberapa wilayah?
 15. Dapatkah υπηρεσία VPN μου diblokir?
 16. Dapatkah κάνω torrent με VPN?
 17. Τι αυτό »διακόπτης θανάτωσης“?
 18. Akankah χρήση VPN επηρεάζει το παιχνίδι online?
 19. Bisakah χρησιμοποιώ VPN δωρεάν?
 20. Τιμές υπηρεσίες VPN?
 21. Διαθέσιμα χωρίς πιστωτική κάρτα?

Συμπέρασμα

 • Penutup: Perlukah χρησιμοποιώ VPN?

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε kurs 1 USD για 13.948 IDR για όλες τις τιμές yang tertera.

Τι είναι αυτό VPN?

VPN menyambungkan υπολογιστές, Mac, Tablet ή συσκευές Άλλα άλλα στο Internet μέσω του komputer lain. Εσείς συνδέεστε στο Διαδίκτυο μέσω koneksi Διαδίκτυο υπολογιστής lain, και όχι απευθείας στον υπολογιστή Anda. Εκτός αυτού, το VPN επίσης αναγνωρίζει τα δεδομένα Yang Anda kirim, ως tetap aman.

(Kembali Ke Atas)

Mengapa Saya Memerlukan VPN?

VPN απόκρυψη lokasi Anda

Σε αυτό το βασικό βασικό, το VPN προσφέρει χρήστες συνδέει το διαδίκτυο με ασφάλεια & rahasia. Με menyambungkan υπηρεσία VPN πριν από dialihkan ke διεύθυνση Internet yang Anda tuju, τοποθεσία Anda Γνωρίζετε μόνο από penyedia VPN.

Mari kita δείτε kegunaannya:

 1. Mengakses περιεχόμενο
  Sebagian besar VPN διαθέτει διάφορες τοποθεσίες που μπορείτε να επιλέξετε για να δείξετε την τοποθεσία σας, να βοηθήσετε εσείς mengelabui pelarangan geografis σε μερικές περιπτώσεις. Μερικές υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών στο Διαδίκτυο membatasi πρόσβαση από τοποθεσία συγκεκριμένη. Contohnya Netflix, που έχει ταινία διαφορετική για zona geografis διαφορετικά.

  Tentunya, VPN επίσης βοηθά εσείς mengelabui περιεχόμενο di berbagai negara (yang daftarnya συνεχίζει να αυξάνεται).

 2. Privasi
  Όταν Anda curiga απαιτείται κυβερνήτης ή Penyedia Υπηρεσίες Διαδικτύου ή Πάροχος Διαδικτυακών Διακομιστών (ISP) που θα ανακαινίσετε κάτι που εσείς κάνετε στο Διαδίκτυο, πλέγμα VPN κατάλληλο για Anda. Tahukah Anda σε πολλές χώρες, Ο ISP μπορεί να πωλήσει riwayat περιήγηση στο Anda στο γραφείο μάρκετινγκ και periklanan; Bahwa αν διαχωρίζονται από κανόνες κυβερνήσεων, τους terikat oleh hukum για menyerahkan log δραστηριότητα online Anda?

(Kembali Ke Atas)

Πώς Cara Kerja VPN?

Πώς λειτουργεί το VPN

* Αυτό είναι διάγραμμα βασικές ροές δεδομένων περπατώντας εάν χρησιμοποιείτε VPN. Εικόνα από το ExpressVPN, από όλους koneksi VPN pantulan tunggal με τις cara yang sama.

Σε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο κανονικά, στη συλλογή εσείς δοκιμάστε πρόσβαση στον ιστότοπο στο διαδίκτυο, τον υπολογιστή σας. Στο koneksi VPN, εσείς άμεσα συνδεδεμένος με διακομιστή VPN και διακομιστής melewati ISP Anda.

Εάν προηγουμένως έχετε ακούσει σχετικά με το τείχος προστασίας, VPN ενεργεί με cara yang sama, γίνετε tameng και προστατευθείτε στο Διαδίκτυο.

(Kembali Ke Atas)

Τι Με VPN VPN Πληροφορίες Saya Akan Tetap Aman?

Το ένα στοιχείο κλειδί VPN που δημιουργεί πολύ disukai είναι ασφάλεια. Στο koneksi VPN, όλα τα δεδομένα που θα στείλετε και θα λάβετε dienkripsi. Με το,, κάθε άτομο που θέλει να δοκιμάσει τα δεδομένα που Anda kirim, enkripsi αυτό θα φυλάξει την ασφάλεια σας (περισσότερες πληροφορίες σε περίπτωση αποστολής χωρίς enkripsi).

Coba pertimbangkan μερικές skenario ini; Anda berbelanja online και θα αγοράσετε κάτι – πληροφορίες πιστωτική κάρτα σας παραδίδετε στο pedagang. Anda berada di kafe και δοκιμάστε πρόσβαση στο λογαριασμό email Anda – kata sandi Anda χρειάζεται αποστολή στο email του διακομιστή Anda για επαλήθευση. Αυτό είναι μόνο δύο περιπτώσεις απλό στη μάνα VPN μπορεί να φυλάξει Anda και δεδομένα Anda aman.

(Kembali Ke Atas)

Τι Saya Benar-benar Tidak Terlacak Με Χρήση VPN?

Μια διεύθυνση IP VPN και trafik terenkripsi μόνο δεν είναι αρκετά άγαρ Anda δεν terlacak. Πράγματι, εσείς θα είναι όλο και πιο δύσκολο για dilacak, μόνο για κάποιο άτομο με την keterampilan teknik yang ακριβώς, πάντα υπάρχει τρόπος για την εφαρμογή.

Διεύθυνση IP Anda όχι ένα-ξεχωριστό hal yang μπορεί να αναγνωρίζει Anda di Internet. Faktanya, υπάρχουν επίσης περιστατικά στο mana VPN έχει χρησιμοποιηθεί για membocorkan διεύθυνση IP που πραγματικά.

Metode lain για melacak Anda συμπεριλαμβανομένων ντόξινγκ, χρήση κακόβουλο λογισμικό, kecerobohan umum, και πολλά ακόμη.

Μπορώ να αναφέρω τα αποτελέσματα sebon anonim και tak terlacak Anda (ή επειδή Anda paranoid).

Παράδειγμα, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN που digabungkan με το πρόγραμμα περιήγησης anonim όπως TOR, καθώς και το πρόγραμμα Keamanan Internet που προσέχετε τι κάνετε στο διαδίκτυο, από από την άποψη pembagian πληροφορίες.

Jadi, απάντηση σύντομα, όχι. Εσείς δεν αληθινά αληθινά δεν terlacak sama μία φορά.

(Kembali Ke Atas)

Πώς VPN Menjaga Πληροφορίες Anda

1. Περιγραφή

Όταν εσείς συνδέονται με μια υπηρεσία VPN, όλα τα trafik & επικοινωνία στο Διαδίκτυο Εδώ είναι που διατηρείται για πληροφορίες Anda rahasia και aman.

Κάθε VPN χρησιμοποιεί διάφορα πρωτόκολλα που έχουν επίπεδο ασφαλείας διαφορετικό. Παραδείγματα:

 • Ασφάλεια πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IPSec)
  IPSec mengautentikasi συνεδρίες Διαδικτύου και αναγνώριση δεδομένων για σύνδεση. Το IPSec διαθέτει λειτουργία dua, Μεταφορά Νταν Σήραγγα, έτσι τα δεδομένα και για τη μεταφορά μεταξύ των δικτύων. Το IPSec μπορεί να συνδυαστεί με το πρωτόκολλο ασφαλείας lain για να κάνει τις συνεδρίες που είναι πιο ασφαλές.
 • Πρωτόκολλο σήραγγας επιπέδου 2 (L2TP)
  Το L2TP είναι salah satu από το πρωτόκολλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το IPSec. Το L2TP δημιουργεί μεταξύ των δύο σημείων το IPSec θα χρησιμοποιεί enkripsi data yang diantarkan di antara keduanya.
 • Πρωτόκολλο σήραγγας από σημείο σε σημείο (PPTP)
  Το PPTP είναι πρωτόκολλο πλήρης που μπορεί να κάνει terowongan και αναγνώριση δεδομένων. Το PPTP sangat χρησιμοποιείται και υποστηρίζεται στο σύστημα Mac και Linux.

2. Δεν υπάρχει πολιτική Ξύλευση

Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται dicatat, δεν θυμάται όλα τα VPN που διαθέτει δεν υπάρχει ξύλευση. Κούτσουρο είναι αρχείο riwayat yang merekam riwayat trafik Internet Anda. Εάν η καταγραφή σας δεν αποθηκεύεται, η παροχή υπηρεσιών VPN δεν μπορεί να πωληθεί ή να μηνanganinya σε κυβερνήτες ή aparat penegak hukum όχι?

Εάν VPN απαιτείται χωρίς ξύλευση, Αυτό είναι σίγουρο θα εξηγηθεί σαφώς στο websitenya. Contohnya, PureVPN, δηλαδή salah satu VPN που δεν αποθηκεύει αρχείο καταγραφής.

υπηρεσία vpn χωρίς καταγραφή

(Kembali Ke Atas)

Πώς γίνεται VPN?

Το Sebagian besar VPN έχει μια διαδικασία, η θεωρία που είναι είναι η εγκατάσταση λογισμικού VPN σε συσκευή (όπως router, PC ή κινητό Anda). Η ρύθμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί με μόνο εισαγωγή όνομα χρήστη & kata sandi VPN συλλογή Anda meluncurkan λογισμικό, αλλά υπάρχουν μερικά VPN που προσφέρουν περισσότερες επιλογές.

Προσφορές μπορεί να berupa επιλογή πρωτόκολλο ασφαλείας που θέλει να χρησιμοποιείτε, ή να επιλέγετε με μη αυτόματο τρόπο διακομιστή τοποθεσίας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

(Kembali Ke Atas)

Pada Perangkat Apa Saja VPN Dapat Digunakan?

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες κύρια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιήσει VPN (εξαρτάται από την υπηρεσία penyedia): Επιτραπέζιος / φορητός υπολογιστής, Smartphone / Tablet, και δρομολογητής. Πιο συγκεκριμένα, VPN που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα Windows, Mac OS, iOs, Android, και Linux (Sebagian besar router βασίζεται σε Linux).

Ingatlah δεν υποστηρίζονται όλοι οι δρομολογητές VPN. Εάν χρησιμοποιείτε εσείς ένα σήμα και μοντέλο γνωστό που είναι πολύ καλύτερο, μεγάλο μέγεθος Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN. Ωστόσο, θα είναι πολύ καλύτερα ξανά όταν ρωτάτε τον παραγωγό ή συνδέστε με ένα φόρουμ και ρωτήστε. Χρησιμοποιώ το TP-Link Archer C7 που υποστηρίζει χρήση VPN.

σελίδα διαμόρφωσης expressvpn

* VPN συνήθως διαθέτει οδηγός που θα μπορούσε να dibaca για βοήθεια σε εσάς που διαμορφώνετε διάφορες συσκευές.

Η γνώση μου είναι ότι υπάρχει αρκετός ιστότοπος που λέει ότι πρέπει να προσαρμόσετε υλικολογισμικό όπως DD-WRT ή Ντομάτα, αλλά δεν είναι πραγματικά. Ωστόσο, εάν ο δρομολογητής σας TIDAK υποστηρίζει VPN, χρησιμοποιήστε τον δρομολογητή lain που υποστηρίζει VPN.

Selanjutnya ingatlah peringatan ini: Εάν χρησιμοποιείτε VPN στο τηλέφωνο seluler Anda, έχετε πολλές εφαρμογές seluler (που πιθανότατα σας instal) που έχουν περισσότερες πληροφορίες πέρα ​​από τη διεύθυνση IP Anda. Ingatkah αίτημα για πρόσβαση που πρέπει να εσείς επιθυμείτε κατά την εγκατάσταση εφαρμογών; Αυτό σημαίνει παρά τη χρήση VPN, δεδομένων που μπορείτε ακόμη να στείλετε στην pengembang εφαρμογή-εφαρμογή αυτό.

(Kembali Ke Atas)

Seberapa Sulitkah Χρήση VPN?

Jawabannya είναι, δεν είναι πολύ δύσκολο. Hampir semua penyedia VPN διαθέτει φροντιστήριο λεπτομερειών σχετικά με τις εφαρμογές στην εφαρμογή της συσκευής. Έχω ήδη διαβάσει διάφορα di antaranya και επιπλέον υπάρχει επίσης ένα βίντεο με τα βήματα για τα βήματα σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης.

Δείτε σελίδα Cara Pengaturan ExpressVPN ως παράδειγμα.

expressvpn vpn steup με οδηγίες

Sebagian besar penyedia VPN πιθανώς κάτι τέτοιο, με instruksi yang sangat terperinci. Διάφορα VPN εύκολη εγκατάσταση, και εσείς που πρέπει να κάνετε μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής μόνο για το όνομα χρήστη και kata sandi Anda, στη συνέχεια επιλέξτε διακομιστή και jalankan.

(Kembali Ke Atas)

Akankah VPN Memperlambat Koneksi Internet Saya?

Απάντηση, πιθανότατα. Επειδή η υπηρεσία αυτή, συνήθως θα υπάρχει λίγο pelambatan. Akan όμως, γιατί σχεδόν όλες οι υπηρεσίες VPN bereputasi, δεν είναι απαραίτητο dipermasalahkan.

Ωστόσο, εάν το ISP εσείς καταργήσετε το γρήγορο Διαδίκτυο λόγω λόγων, η χρήση του VPN θα αυξήσει την ταχύτητα σας. Πολλά penyedia VPN επίπεδο πάνω διαθέτουν δίκτυο bagus που χρησιμοποιούν penyedia bandwidth επίπεδο atas.

Η επέκταση είναι, η ταχύτητα θα αυξάνεται πολύ, ο πολύ διακομιστής που θα επιλέξετε από το tempat Anda berada.

Σημειώσεις τεχνικής σχετικής ταχύτητας

Perangkat keras Anda πολύ ζωτικής σημασίας σε ταχύτατη σύνδεση. Όταν το VPN αναγνωρίζει τα δεδομένα σας, η διαδικασία αυτή απαιτεί πολλή δύναμη komputasi. Κάθε συσκευή διαθέτει mikroprosesor στο κέντροnya yang επηρεάζει την ταχύτητα της συλλογής συσκευών που κάνει hal συγκεκριμένα. Ταχύ ini dihitung σε satuan gigahertz (GHz).

Semakin tinggi GHz, ολοένα και πιο γρήγορη περιγραφή, τόσο γρήγορη σύνδεση όσο υψηλότερη.

Μέσος-αναλογικός ταχύς επεξεργαστής berkisar μεταξύ 800 MHz έως 1,2GHz (επιπλέον υπάρχει τύπος canggih yang berkecepatan 1,8 GHz ή υψηλότερος). Rata-rata φορητός υπολογιστής berkecepatan περίπου 1,6 GHz έως 2,2 GHz, ενώ rata-rata υπολογιστής berkecepatan μεταξύ 2,6 έως 3,4 GHz.

Ταχύτητα σύνδεσης VPN

Κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας VPN σε δρομολογητή με τον επεξεργαστή berkecepatan 1 GHz, η ταχύτητα VPN melambat είναι πολύ σημαντική. Σύμφωνα με την βοήθεια τεχνικής TorGuard, tempat μου berkonsultasi, η ταχύτητα που υπερβαίνει ο δρομολογητής είναι περίπου 17 Mbps. Menjalankan VPN που sama σε φορητό υπολογιστή με 1,8 GHz θα σας προσφέρει ταχύτητα περίπου 150 Mbps.

Αυτό που υπάρχει, εδώ είναι, υπάρχουν πολλά τμήματα που μετακινούνται σε λειτουργία VPN, για να απολαμβάνουν το μέγιστο και ένα δίκτυο VPN.

(Kembali Ke Atas)

Πώς Cara Memilih Penyedia VPN yang Tepat?

παρόχους vpn

Ada puluhan (ratusan if Anda επίσης menghitung penyedia yang συγγενείς) υπηρεσία VPN που υπάρχει. Διάφορα από αυτά είναι penyedia VPN mainstream yang menspesialisasikan diri di bidang ini. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν επίσης και αρκετές εταιρείες ασφαλείας Διαδικτύου όπως F-Secure, Kaspersky, και Avira yang berkecimpung di daerah VPN.

Τόσο, με τις διάφορες επιλογές, ψάχνει που θέλετε να επιλέξετε, που θυμίζει σας dibombardir κάθε μέρα με το «Promo VPN» κατά τη στιγμή Anda mengetik kata αναζήτηση στο Google; Carilah VPN που είναι κατάλληλο για ANDA με menimbang μερικά αξεσουάρ που ακολουθούν:

1. Κόστος VS. Keamanan

Ada pepatah lama yang λέει «Δεν μπορείτε να έχετε segalanya». Semakin πολλά έξοδα που εξέρχονται, συνήθως όλο και καλύτερα υπηρεσία yang didapat. Δεν SELALU, κανόνες κανόνες praktisnya Πολλά penyedia VPN yang membebankan κόστος μερικά δολάρια ανά μήνα. Αλλά εάν σας MERASA παρανοϊκός για ιδιωτική και ασφάλεια, τι Anda mengorbankan ketenangan σκέψης; Επιλέξτε τιμές που ταιριάζουν με Anda, tegaskan με σαφώς οτιδήποτε προορισμό Anda berlangganan μια υπηρεσία VPN.

2. Το VPN αυτό αποθηκεύει το αρχείο καταγραφής?

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει σχέση με το σχέδιο ή τον προορισμό σας, ένα penyedia VPN που αποθηκεύει το log για να γίνει tabung cacing besar yang ditunggu για άνοιγμα. Anda mengerti apa που συμβαίνει συλλογή tabung αυτό ανοίγει. Με την κατοχή log ήδη sudah menjadi πρόβλημα – γιατί οι penyedia υπηρεσίες είναι ήδη berkelit από την πίεση των κυβερνήσεων πολλές φορές. Επιλέξτε penyedia yang πολύ αυστηρό σχετικά με την πολιτική χωρίς καταγραφή.

3. Αριθμός & διακομιστής τοποθεσίας

Αυτό περισσότερο μπορεί να ερμηνευτεί από τους που χρησιμοποιούν VPN καλύτερο για mengelabui pelarangan geografis. Contohnya, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο Netflix από wilayah AS, Θα χρειαστείτε… διακομιστή AS στο VPN Anda! Semakin banyak τοποθεσία διακομιστής που διαθέτουν penyedia, όλο και περισσότερες επιλογές yang Anda miliki. Semakin πολλοί διακομιστές τους, πιθανότατα θα είστε πιο ομαλοί και γρήγορα.

4. Πόσες τιμές για αριθμούς koneksi

Rata-rata rumah tangga τώρα έχει πολλές συσκευές. Bayangkan saja, ένα ζευγάρι μπορεί να έχει δύο φορητούς υπολογιστές, tablet δύο, και δύο smartphone – totalnya enam device di bawah satu atap. Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός των συνδέσεων penyedia VPN που εσείς ταιριάζει για τον τρόπο ζωής Anda.

5. IP Kebocoran

Αυτό είναι πρόβλημα που συνεχώς αυξάνεται ρούμι. Tampaknya, διάφορα penyedia VPN έχουν λίγα προβλήματα τεχνικής, και IP asli για τους πελάτες τους bocor. Artinya, αυτά τα σχέδια για μια υπηρεσία yang sia-sia. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε επαφή για όλη την περίοδο δοκιμή coba, και εάν IP Anda bocor, Anda tahu που πρέπει να κάνετε – TINGGALKAN (VPN αυτό).

6. Χρήστες Antarmuka

Saya ragu-αμφισβητούμενος επιθυμείτε συμπληρώστε το μέρος αυτό ή όχι, αλλά στο τέλος, OCS απαντήσεις keraguan saya. Ορισμένα VPN έχουν antarmuka sial yang πολύ SULIT χρησιμοποιούνται. Προσοχή πριν από την επιλογή σας πακέτο έκπτωση τρία χρόνια αυτό.

(Kembali Ke Atas)

Πώς Saya Tahu Kalau VPN Saya Bagus?

Υπηρεσία VPN κατά την πώληση πώλησης ιδιωτικής και ασφάλειας. JADI, επιλέξτε Anda tahu bila yang Anda Επιλέξτε berperforma όπως που απαιτείται; APAKAH Anda tahu IP Anda tersimpan ή όχι; Πώς με όλα τα kebocoran που συχνά ακούτε?

Όλα τα προβλήματα ini, kadang-kadang, συμπεριλαμβάνονται από apa yang saya sebut «χαρακτηριστικό rusak» σε κάποιες υπηρεσίες VPN. Artinya, VPN δεν λειτουργεί όπως yang diiklankan, maka ταυτοτήτων Anda βρίσκονται σε αναζήτηση.

Το πρόγραμμα είναι μερικές δοκιμές απλό που μπορεί να σας βοηθήσει.

 • Διαδικασία IPLeak και διαβάστε πληροφορίες yang disajikan στους Anda. Όταν VPN εσείς berperforma θέλετε, θα βλέπετε τον διακομιστή πληροφοριών VPN και όχι πληροφορίες asli. DNSLeakTest επίσης μπορεί να απαιτήσει εάν θέλετε να κάνετε εναλλακτική λύση.
 • Για menguji coba speed VPN Anda, επισκεφθείτε Δοκιμασία ταχύτητας ή TestmyNet και εκτελέσεις tes di sana. Μπορείτε να εκτελέσετε τον διακομιστή πριν από και sesudah tersambung ke VPN για menguji coba διαφορά ταχύτητας και latensi.

δοκιμή ταχύτητας vpn

* Το SpeedTest θα εμφανίσει ταχύτητα mengunggah και mengunduh Anda, επίσης latensi Anda και διακομιστή που είναι πιο κοντά.

Tentunya, υπάρχει δοκιμή coba περισσότερο mutakhir yang μπορεί να κάνετε, να υπάρχει hal-hal terperinci lain που πρέπει να κάνετε.

Χρήση που ικανοποιείτε με την υπηρεσία VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να εκτελέσετε δοκιμή coba κάθε στιγμή είναι ide yang bagus για τον εαυτό σας ευχάριστο.

(Kembali Ke Atas)

Το VPN είναι νόμιμο?

Αυτό πιθανό ερώτημα περίεργο για μερικούς orang mengingat banyaknya penyedia VPN saat ini. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει κυβερνήτης mana pun yang mengontrol Διαδίκτυο. Ωστόσο, ANDA dibatasi από το hukum negara tempat Anda μείνετε, λοιπόν το VPN νομικό di negara Anda πριν από το berlangganan.

Sebelum Anda mencemooh, εγώ beri tahu bahwa bahwa bahwa bahwa bahwa ada beberapa ada beberapa beberapa beberapa beberapa negara negara negara negara negara negara negara negara negara negara negara negara beberapa beberapa Contohnya, Uni Emirat Arab (UEA). Η Tepergok χρησιμοποιεί υπηρεσία VPN στα ΗΑΕ μπορεί να εφαρμοστεί μεταξύ 100 χιλιάδων έως 500 χιλιάδων δολαρίων AS.

Ήδη μπορεί να ditebak εάν Το Tiongkok baru-baru ini επίσης επιβεβαιώνει τους κανόνες που επιτρέπει την χρήση της υπηρεσίας VPN που δεν συμφωνεί με τον κυβερνήτη. Tampaknya, ο κανόνας αυτός δημιουργήθηκε για το «VPN που πραγματοποιεί δραστηριότητες διαλειτουργικά διαχωριστικά». Ωστόσο, yang kami ketahui, αυτό χρειάζεται μόνο από το lain Μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας.

Terakhir – εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε VPN για lolos από τον αισθητήρα στο χώρο εργασίας ή το σχολείο – Anda μπορεί να dipecat ή diusir (εξαρτάται από τη θέση Anda). Ήδη paham?

(Kembali Ke Atas)

Γιατί VPN Ilegal di Beberapa Daerah?

Alasannya διαφορετικά-beda. Ωστόσο, η χρήση της χώρας που μελετά VPN διαθέτει έλεγχο που είναι πιο αυστηρή για τη ζωή των πολιτών τους. Με melarang VPN, είναι εύκολο να παρακολουθείτε όλες τις μετακινήσεις που εκτελούνται στους πολίτες τους στο Διαδίκτυο.

Λόγοι λόγος utamanya;

 • Alasan Moral (π.χ. Σιγκαπούρη)
 • Stabilitas Politik (π.χ. Yordania, Λιβύη)
 • Keamanan Nasional (π.χ. Ινδία, Ρωσία)
 • Όλα hal di atas (π.χ. Korea Utara, Tiongkok)

(Kembali Ke Atas)

Dapatkah Υπηρεσίες VPN Saya Diblokir?

Sejumlah χώρες με ρύθμιση ketat yang merisaukan σχετικά με τον αισθητήρα Διαδικτύου που έχει κάνει pemblokiran υπηρεσία VPN. Μέσα τους δεν αναγνωρίζονται δεδομένα, pemblokiran VPN στη χώρα-χώρα που έχει επιτύχει μεμβράνη πρόσβαση VPN με τρόπους πρόσβασης στην θύρα που χρησιμοποιείται από protokol VPN umum.

Παραδείγματα, Μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας, που είναι λίγα μικρά από την προσπάθεια διατηρήστε την ασφάλεια του κοινού με το σύστημα πενταauan πληροφοριών με αυστηρά.

(Kembali Ke Atas)

Bisakah Saya T Torrent Με VPN?

Pembagian ή Torrenting αρχείο Peer-to-Peer δεν ilegal αλλά patut diwaspadai, επειδή το αρχείο κατάστασης που διαιρείται δεν είναι πάντα γνωστό. Contohnya, membagikan file video συγκεκριμένα αποτελέσματα δράση Hak Cipta Milenium Digital. Ορισμένες hak cipta συσκευές έχουν επίσης dibajak μέσω του Torrent.

Εκτός αυτού, χείμαρρος mengonsumsi εύρος ζώνης υψηλό, και υπάρχουν αρκετά penyedia VPN που δεν επιτρέπονται χείμαρρος στις υπηρεσίες τους, ή θα δημιουργούν pembatasan εύρος ζώνης για τη δραστηριότητα.

Εάν εσείς αναζητάτε υπηρεσία VPN που φιλτράρεται στο χείμαρρο, διατίθενται επίσης στο websitenya.

Ορισμένα είναι μερικά VPN που φιλικό torrent:

(Kembali Ke Atas)

Τι Αυτό »Σκοτώστε το διακόπτη“?

Sebagian besar orang χρησιμοποιούν VPN για φύλαξη ιδιωτικών, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Ιδιαίτερα λόγοι πολλές υπηρεσίες VPN εισαγωγή ιδέα »διακόπτης θανάτωσης“. Konsep ini σχεδιασkan για άμεσο βοήθημα για την πρόσβαση σε υπηρεσία στον διακομιστή VPN terganggu λόγω λόγου.

Αυτό βοηθά IP Σας που πραγματικά terekspos συλλογή υπηρεσιών VPN δεν διατίθεται.

Tentu saja, εάν θέλετε να είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε διακόπτης θανάτωσης.

(Kembali Ke Atas)

Akankah Χρήση VPN Memengaruhi Gaming Online Saya?

Para gamer seringkali πολύ προσεκτικά-hati συλλέξτε τα στοιχεία στο νέο δίκτυο στα δίκτυα τους, γιατί είναι πάντα khawatir Latensi είναι pembunuh παιχνίδι-παιχνίδι online, και προσωπικά μου seringkali elihat para gamer berteriak di monitor kompilasi χρόνος ping yang δεν είναι πολύ αργά.

Μερικά άτομα βλέπω VPN από το hati-hati, γιατί θέλουν να γνωρίζουν το επίπεδο προσθέτουμε μεταξύ τους και το παιχνίδι του διακομιστή θα μπορούσαν να διαμορφωθούν περισσότερο. Ingat, Anda μπορείτε να επιλέξετε θέλετε να συνδέσετε με το διακομιστή mana στο VPN Anda.

Με menyambungkan τοποθεσία διακομιστή πλησιέστερα στο διακομιστή gaming σας, υπάρχει καινούργια λήψη χρόνου πινγκ που είναι καλύτερα.

Εκτός αυτού, πολλοί διακομιστές τοποθεσίας επίσης σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε διακομιστή παιχνιδιού από τη χώρα / wilayah που συνήθως δεν μπορείτε να jangkau.

(Kembali Ke Atas)

Bisakah Saya και VPN Δωρεάν?

Προσφέρεται υπηρεσία VPN δωρεάν στο luar sana. Faktanya, διάφορα di antaranya εκτελείται από την εταιρεία ασφαλείας Internet bonafide όπως το Kaspersky. Ωστόσο, συχνά υπάρχουν λίγα προβλήματα τεχνικής που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

 1. Πολλά VPN δωρεάν προσφορά περιορισμένου εύρους ζώνης.
 2. Τοποθεσία και / ή διακομιστής που διατίθεται πολύ περιορισμένη.
 3. Δεδομένα Keamanan.
 4. Ποιότητα υπηρεσιών πιθανών ερωτήσεων.
 5. Λειτουργίες Bat Batasan.

Pertimbangkan Ini:

Penyedia υπηρεσία δωρεάν υποχρεωτικά έσοδα από το SUATU TEMPAT, και την εταιρεία-εταιρία αυτά τα δεδομένα Data.

(Kembali Ke Atas)

Τιμές Υπηρεσίες VPN?

Με την επιβεβαίωση παροχής υπηρεσιών VPN δωρεάν, μπορείτε να έχετε ανάγκη μεταξύ 2-10 δολαρίων ανά μήνα, ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Χαρακτηριστικά και masa πληρωμή πακέτο συχνά berperan ως penentu harga. Semakin lama περίοδο yang Anda επιλέγετε για την εμφάνιση, τα πάντα θα είναι πιο χαμηλά harganya.

Contoh NordVPN, yang harganya βασίζεται rentang time yang Anda pilih. Με μπαλανάν, harganya Rp 166.679. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε ετήσια, το harganya turun menjadi Rp 80.061 ανά μήνα. Memilih πακέτο τρία χρόνια θα μειωθεί η τιμή menjadi Rp 38.357 ανά μήνα, και η τιμή ini lumayan bagus.

τιμή nordvpn

Pertimbangkan οφέλη που terikat με την υπηρεσία για δύο ή τρία χρόνια αντί για bulanan. Το Mana Yang dipilih θα εξαρτάται σε προτιμώμενο άτομο masing-masing.

(Kembali Ke Atas)

Bisakah Saya Membayar Χωρίς Κάρτα Kredit?

Κάρτα πιστωτική ζωή ζωή digital, γιατί είναι sarana yang pasti για την εφαρμογή penyedia. Ωστόσο, η συλλογή menyangkut υπηρεσία VPN, λίγα παράξενα χρώματα anonimitas με τη χρήση μεθόδου που σαφώς αναγνωρίζει τον εαυτό μου.

Untungnya, σε μερικές υπηρεσίες παροχής πρόσφατα άρχισε να λαμβάνω Bitcoin ή μάτια χρήματα kripto (κρυπτονόμισμα) ως πληρωμή. Για γνώσεις τόσο penyedia υπηρεσία Για εσείς επιλέξτε το Bitcoin, carilah tanda Bitcoin στις σελίδες μεθόδους πληρωμής που λαμβάνετε στον ιστότοπο VPN.

πολλαπλές επιλογές πληρωμής

Tentunya, εάν εσείς επιλέγετε μέθοδο πληρωμής Bitcoin, δεν υπάρχει pembaruan αυτόματα και Πρέπει να κάνετε διαδικασία πληρωμής κάθε φορά συλλογή.

(Kembali Ke Atas)

Penutup: Perlukah Saya VPN VPN?

Dunia digital saat ini γεμάτο με κίνδυνο, από τον κυβερνήτη yang ingin tahu μέχρι peretas και penipu. Menjaga δραστηριότητα digital Anda tetap tersembunyi sebaiknya είναι ένα keharusan και όχι pertimbangan. Αυτό είναι απαραίτητο για το δίκτυο του κοινού – όπως το GSM ή το LTE penyedia υπηρεσία seluler Anda – jadilah cerdas και χρήση VPN.

Saya θα διαμοιρασθεί το σενάριο που είναι πολύ απλό με Anda, για την εμπειρία προσωπικού χαρακτήρα που μου miliki πριν από τη χρήση VPN. Saya κάθεται di kafe με μια γυναίκα muda μετά από μια εκδήλωση και kami μιλάμε για την ασφάλεια online. Dia mengejutkan μου συλλογή που λέω ότι χρησιμοποιεί VPN σε κινητά τηλέφωνα, για να ζητήσω ασφάλεια ασφαλείας σε πολύ terancam.

Η εμφάνιση στην εφαρμογή μου στο τηλέφωνό της που εμφανίζει περισσότερη από 30 προσπάθεια penyadapan την ημέρα αυτή, και επεξηγήστε τον αριθμό της αυξάνεται ή κατεβαίνει εξαρτάται σε lokasinya. Όχι, αυτό benar-benar mengkhawatirkan.

Εάν χρησιμοποιείτε κατά τη χρήση VPN ως sarana ασφαλείας Anda, εκτελέστε. Εάν TIDAK, συνεχίζω να προτείνω στους Anda. Sebagaimana για το Κρακ επίθεση στο kita, η υπηρεσία VPN είναι η ανάγκη τώρα. Tetaplah aman και jangan ada penyesalan.

(Kembali Ke Atas)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map