8 najboljih web hostinga za malezijske web stranice 2020 (rangirani!)

Lov na najboljeg domaćina može biti iscrpljujući. Pogotovo ako tražite određenu regiju, poput Malezije.


Web stranice su pune žargona i složenih figura. Što to sve znači? (!)

Danas ću probiti buku i pokazati vam osam najboljih web-domaćina za malezijske web stranice.

Najvažnije je da se usredotočim na ono što vas zapravo zanima:

 • Ubrzati
 • Pouzdanost
 • sigurnosti
 • Mjesto
 • Služba za korisnike
 • Cijena

Contents

Razumijevanje ocjene brzine Bitcatcha

 1. Svjetska ocjena brzine Mi smo rangirali brzinu svakog domaćina pomoću jedinstvenog uređaja za ispitivanje brzine poslužitelja Bitcatcha. Bilježi vrijeme odziva s osam lokacija diljem svijeta i mjeri rezultate prema Googleovim preporučenim vrijeme odziva 200 ms. Ocjena „A“ je nešto brža od 210 ms.
 2. Prosječna brzina u Aziji Kombinirali smo vrijeme reakcije web domaćina iz Singapura, Sydneya i Japana – najbliže lokacije Malezije – i izračunali prosjek. Pokazuje vam koliko brzo će web domaćin reagirati za malezijsku publiku.

Što tražiti u web domaćinu

Najbolji web hosting Malezija

Na prvi pogled, većina web domaćina izgleda prilično slično. Ali kada pogledate izbliza, postoji ogromna razlika između njih.

Ako ste početnik, jedan način razmišljanja vašeg web domaćina je pokretač ili osnova web lokacije. To mora biti snažno, brzo i pouzdano. Dok čitate naš popis, ovdje su glavne točke koje tražite:

1. brzina

Ako želite da se vaša web stranica brzo učita, neophodan je dobar web domaćin. Ovo je vaš motor, zapamtite. Želimo brzi motor! Google savjetuje da poslužitelji web hostinga trebaju reagirati u roku od 200 ms. U Bitcatcha mjerimo brzinu poslužitelja i dajemo svakom domaćinu ocjenu od A + do D.

2. Brzina gdje je vaša publika

Brzina poslužitelja varira u cijelom svijetu. Zašto? Budući da web domaćini pronalaze svoje poslužitelje u različitim dijelovima svijeta. Dakle, vaš web domaćin može biti super brz u Maleziji, ali spor u SAD-u. Ako je vaša publika većinom malezijska, odaberite web domaćina velikim brzinama u toj regiji. Ako je vaša publika globalna, odaberite domaćina koji će odgovarati u cijelom svijetu. Zbog toga kontrola brzine Bitcatcha pokazuje brzinu poslužitelja s osam različitih mjesta.

3. Uptime

“Uptime” se mjeri postotkom i govori o tome koliko često su poslužitelji web hostinga “gore” ili rade. Želite web domaćina s najvećim mogućim produženjem. Potražite najmanje 99,8% ili više.

4. Sigurnost

Potražite web domaćina s jakim sigurnosnim podacima kako biste ga zaštitili od hakova. Konkretno, idealan je web domaćin s automatskim ažuriranjima i skeniranjem zlonamjernog softvera.

5.Koristna usluga

Ako nešto nije u redu s vašom web stranicom, dobro je znati da postoji netko koji će vam pomoći. Potražite web domaćina s korisničkom službom za korisnike 24/7/365. Potražite i svoje omiljene opcije, bilo da je pristup telefonu, mrežni chat ili sustav izdavanja karata.

6. Sigurnosne kopije

Dobar web domaćin zadržat će automatske sigurnosne kopije vaše web stranice. Za svaki slučaj.

7. Pohrana i propusnost

To je u osnovi koliko podataka možete pohraniti na vašu web stranicu (slike, sadržaj itd.) I koliko vam je prometa dopušteno. Više je obično bolje, ali odaberite odgovarajuću razinu za svoju web lokaciju. (tj. ako imate malu web lokaciju, ne plaćajte više nego što vam treba).

8. Cijena

Cijena će uvijek biti razmatranje. Ali nemojte nužno pristajati na najjeftinije. To vam u budućnosti može uzrokovati više problema. Odaberite cijenu koja vam daje potrebne značajke (i malo prostora za rast).

Lokalni ili globalni?

Ako tražite malezijski web hosting, imate dvije mogućnosti.

 1. Odaberite mali, lokalni domaćin sa poslužiteljima u Maleziji
  (Idealno za: web stranice s malezijskom publikom.) Lokalni domaćin može ponuditi veće brzine za publiku u vašoj regiji. Možda više volite lokalni tim za korisnike.
 2. Odaberite veći, globalni web domaćin koji pokriva Maleziju
  (Idealno za: malezijske web stranice s globalnom publikom.) Ovo će vam osigurati velike brzine u cijelom svijetu. Možda ćete uživati ​​i bolju tehnologiju i sigurnost većih tvrtki.

U nastavku ćemo pogledati obje mogućnosti, tako da možete odabrati pravi host (globalni ili lokalni) za vas.

Rang: Najbolji web domaćini za malezijske web lokacije

Bilješka

Za sve navedene cijene koristimo tečaj od 1 USD do 4,1 MYR.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Svjetska brzina

+

Brzina u Aziji

56 ms

Cijena (MYR)

213,30 / godina

Glavne značajke

 • SSD za pohranu od 10 GB
 • 10.000 posjeta / mj
 • cPanel & SSH pristup
 • Besplatno Cloudflare CDN
 • Besplatne dnevne sigurnosne kopije

"Najbolji all-rounder na listi. Brzo (posebno u Maleziji) i pristupačno."

SiteGround je naš izbor broj jedan zbog kombinacije brzine i cijene.

Još bolje, nećete žrtvovati brzinu na globalnoj razini. SiteGround dobiva A + ocjenu u ostatku svijeta. Drugim riječima, u Maleziji je jako brzo, a isto je tako brzo i bilo gdje drugdje!

Još bolje, nećete žrtvovati brzinu u ostatku svijeta. SiteGround dobiva A + ocjenu u ostatku svijeta. Drugim riječima, u Maleziji je jako brzo, a isto je tako brzo i bilo gdje drugdje!

Možete još više ubrzati svjetsku brzinu omogućavanjem besplatne funkcije CDN-a SiteGround. Pokreće Cloudflare, a vaše web mjesto pohranjuje lokalno na poslužitelje širom svijeta. Dakle, bez obzira gdje se nalazi vaša publika, oni vam uvijek budu servirani s najbržeg mjesta.

SiteGround je također pristupačan. U RM213 to je (skoro) najjeftiniji domaćin na popisu. A dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca.

I ne samo to, već je SiteGround globalni web domaćin koji pokreće više od 500.000 web stranica. U dobrim ste rukama. I vi svakodnevno imate sigurnosne kopije da ne biste izgubili sav svoj naporan rad. FYI, na poslužitelju SiteGround ugostimo web mjesto Bitcatcha.com!

Što nije dobro sa SiteGroundom

 • Relativno visoka cijena obnove za ugovor za sljedeću godinu.

SiteGround na djelu

Korisnički test

Postavili smo testno mjesto na serveru Singapura SiteGround. Pratimo vrijeme rada servera, kao i brzinu odziva. Kao naš # 1 domaćin, SiteGround djeluje savršeno.

2. Hostinger

https://www.hostinger.my/

Hostinger

Svjetska brzina

+

Brzina u Aziji

89 ms

Cijena (MYR)

168,60 / godina

Glavne značajke

 • Besplatno ime domene
 • Neograničena pohrana
 • Neograničena propusnost
 • hPanel
 • Lokalizirana podrška

"Maksimalna vrijednost za značajke koje ćete dobiti. Velika cijena također!"

Hostinger je jedna od bržih web hosting tvrtki vani, bez obzira na to gdje se nalaze vaši kupci. Njihovi prosjeci širom svijeta (uzeti iz njihovog singapurskog podatkovnog centra) dali su im solidne vrijednosti A + i postigli su vrlo brzi 88,7 ms u Aziji.

Najbolje je mišljenje da je u Singapuru Hostinger postigao nevjerojatnih 5 ms, što znači da će vaši kupci u Maleziji također doživjeti njihova brza vremena odziva.!

Uz neograničen prostor za pohranu, propusnost i e-poštu, nikad se nećete morati brinuti oko plaćanja dodatnih sredstava koja će vam možda trebati. Lako ćete se odmarati uz 99,9% jamstvo produženog vremena, a uštedjet ćete još više jer vam nude 1 besplatno ime domene.

Njihova korisnička podrška jedna je od najboljih koje smo doživjeli i posluje u više od 20 zemalja na svojim materinjim jezicima. Čak imaju planove za dodavanje više!

Što nije dobro s Hostingerom

 • Nema besplatnog SSL-a
 • Nema dnevnih sigurnosnih kopija

Hostinger u akciji

3. Hosting A2

https://www.a2hosting.sg/

A2 hosting

Svjetska brzina

+

Brzina u Aziji

71 ms

Cijena (MYR)

190,92 / godina

Glavne značajke

 • Neograničen SSD
 • Neograničena propusnost
 • W2 optimizirani WP
 • Besplatna migracija web mjesta
 • Vratite novac u bilo kojem trenutku

"Najbolje za mala poduzeća i osobna web mjesta koja rade na WordPressu."

Ekološki internetski domaćin, s velikim brzinama u Aziji (zahvaljujući svom singapurskom podatkovnom centru) i obiljem kvaliteta života, A2 je doista pretresao naš svijet dok smo testirali njihove brzine..

Ako želite zadovoljiti kupce širom regije jugoistočne Azije, A2 je zapravo jedan od najboljih web domaćina koje možete dobiti (6 ms pinging iz Singapura!).

Međutim, ako se odlučite ciljati na globalniju publiku, to možete učiniti bez brige; Prosječna brzina A2 u svijetu od 173,2 ms osigurat će brze brzine učitavanja za vašu web lokaciju, bez obzira na to gdje su vaši ciljni kupci.

Swift plan došao je s popisom luksuznih značajki za povećanje brzine kao što su SSD pohrana, PHP7 i njihova ekskluzivna aplikacija A2 Optimized WordPress. Aplikacija optimizira vašu WordPress web lokaciju za vas, štedeći vam čitavo vrijeme vremena i osiguravajući vam najbolje moguće brzine.

Iako je plan Swift dobar takav kakav je, preporučujemo Turbo plan ako si možete priuštiti da se malo probudite. To vam omogućava pristup njihovim Turbo poslužiteljima (20X brži od običnih poslužitelja)!

Jako preporučljiv web domaćin za regiju (i šire!)

Što nije dobro s A2 hostingom

 • Ako niste sretni, potrebno je dosta vremena da se povežete sa njihovim timom za chat uživo.

A2 Hosting u akciji

4. Exabajti

https://www.exabytes.my

Exabytes

Svjetska brzina

+

Brzina u Aziji

74 ms

Cijena (MYR)

269 ​​/ godina

Glavne značajke

 • 50 GB prostora na disku
 • Prijenos diska od 100 GB
 • 99,5% Uptime Guar.
 • WordPress, Joomla
 • Podrška putem e-pošte 24 × 7

"Izvrsno za lokalnu malezijsku publiku, ali nedostaje pouzdanost većih domaćina."

Exabytes je naš najcjenjeniji lokalni malezijski domaćin. Baziran u regiji Malezije, bilježi visoku ocjenu za lokalnu brzinu. Idealno je ako želite brzi i pristupačni web domaćin za azijsku publiku.

Ima 99,5% produženog vremena, što nije toliko uobičajeno kao što preporučujemo, ali je i dalje respektabilno.

Exabajti su optimizirani za WordPress i imaju instalaciju jednim klikom što olakšava pridošlicama.

Što nije dobro s Exabajtima

 • Garancija za neispravno radno vrijeme niža je od naše referentne vrijednosti od 99,8%.
 • Ne tako brzo na globalnoj razini.

5. Hosting inmocija

https://www.inmotionhosting.com

Hosting inmocijacija

Svjetska brzina

+

Brzina u Aziji

147 ms

Cijena (MYR)

215 / godina

Glavne značajke

 • Besplatno ime domene
 • Zone maksimalne brzine ™
 • Neograničen prijenos
 • SSH pristup
 • Podrška od 24 × 7 u SAD-u

"Inmotion je još jedan snažni globalni web domaćin. U stvari, Inmotion koristim za hostovanje svojih web lokacija."

Ako ciljate globalnu publiku, ovo je jedan od najbržih domaćina. Ocjenjuje A + u cijelom svijetu.

U Aziji od 147 ms nije najbrži domaćin malezijskoj publici, ali to je još uvijek u Google-ovoj smjernici od 200 ms.

Dolazi s neograničenim prostorom za pohranu i širinom pojasa, tako da nikada nećete završiti s plaćanjem više resursa. Također jamči 99,9% produženog vremena i izrađuje sigurnosne kopije podataka svaki dan.

Njihova korisnička podrška također je vrhunska. Dobio je neovisnu A + ocjenu za njihovu 24/7 telefonsku podršku.

Što nije dobro s Hosting Inmotionom

 • Malo sporija vremena odziva u Aziji u usporedbi s nekim domaćinima.

6. ServerFreak

https://www.web-hosting.net.my

ServerFreak

Svjetska brzina

B

Brzina u Aziji

78 ms

Cijena (MYR)

299 / godina

Glavne značajke

 • 25 GB prostora na disku
 • Prijenos diska od 100 GB
 • 99% Uptime Guar.
 • 1 Besplatno domena
 • 340+ Skripta

"Još jedan brzi i pristupačni malezijski web domaćin."

ServerFreak je naš drugi lokalni domaćin malezijske države na popisu. Tek je djelić sporiji od Exabajta u malezijskoj regiji i svrstava B u cijelom svijetu.

ServerFreak jamči 99% produženog vremena. Opet, to je niže od naše referentne vrijednosti, ali neće uzrokovati previše ometanja. Iako je ServerFreak malo skuplji od Exabajta, dobijate 30-dnevno jamstvo povrata novca, što je zgodno.

Što nije dobro sa ServerFreak-om

 • Garancija za neispravno radno vrijeme niža je od naše referentne vrijednosti 99,8%.
 • Sporije u ostatku svijeta od većine većih domaćina.

7. Šindžiru

https://www.shinjiru.com.my

Shinjiru

Svjetska brzina

B

Brzina u Aziji

113 ms

Cijena (MYR)

265 / godina

Glavne značajke

 • 100 GB prostora na disku
 • Prijenos bez namjere
 • 1Gbps Anti-DDoS zaštita
 • R1Soft sigurnosna kopija
 • Prihvaćen bitcoin

"Siguran, anoniman web domaćin uz relativno nisku cijenu."

Shinjiru je solidan lokalni malezijski mrežni domaćin. Dolazi s velikodušnom pohranom i širinom pojasa, te pristojnim brzinama u azijskoj regiji i širom svijeta.

No, Shinjiruovo jedinstveno prodajno mjesto je njegova privatnost i povjerljivost. U stvari, web-domaćina možete anonimno postaviti tako da vam pruži dodatni sloj sigurnosti. Možete čak platiti i putem Bitcoina.

Što nije dobro sa Shinjiruom

 • U Maleziji ne tako brzo kao drugi domaći domaćini.

8. Hosting Sempoi

https://www.sempoihosting.com

Sempoi hosting

Svjetska brzina

Brzina u Aziji

226 ms

Cijena (MYR)

500 / godina

Glavne značajke

 • 10 GB prostora na disku
 • Prijenos od 100 GB
 • Neograničene domene
 • cPanel & Softaculous
 • Dnevne sigurnosne kopije

"Malezijski web domaćin koji je sjajan ako imate američku ili globalnu publiku."

Sempoi je dostojna opcija ako vaša web stranica ima svjetsku publiku. Ocjenjuje A diljem svijeta, a posebno je brz u SAD-u.

No imajte na umu da su Sempoijevi poslužitelji smješteni u Kanadi (prema našim testovima na njihovim uzorcima). Dakle, ako vaša web stranica ima samo malezijsku publiku, to nije sjajan izbor. Vremena odgovora u regiji Malezije su sporija od svih ostalih na ovom popisu. Pri 226 ms to je izvan Googleove referentne vrijednosti od 200 ms.

Što nije dobro sa Sempoi-om

 • Loše vrijeme odziva za malezijsku publiku.
 • Skuplje od mnogih drugih planova na popisu.

Presuda

Ako tražite web domaćina koji će upravljati prometom iz cijelog svijeta, opredijelite se za SiteGround. To je etablirani, globalni domaćin s besprijekornim produženim vremenima i brzim reakcijama širom planeta.

Za još brže brzine u Maleziji odaberite Singapursku bazu podataka prilikom prijave sa SiteGround (od vas će se zatražiti da odaberete lokaciju).

A ako želite još jedan pogled na naših prvih pet web-domaćina Malezije, evo našeg zgodnog stola:

HITROST RATING

AVG. HITROST U Aziji

CIJENA (MYR / GODINA)

SiteGround

+

56 ms

213,30

Hostinger

+

89 ms

168,60

A2 hosting

+

71 ms

190,92

Exabytes

B

74 ms

269

Lov na domaćina težak je posao pa ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam pošaljite poruku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map