La 7 millor VPN per a Nova Zelanda 2020 (Velocitat provada!)

Per ser sincer, quan vaig pensar a la meva necessitat d’utilitzar VPN a Nova Zelanda a la meva mesa, vaig quedar una mica desconcertat. Al cap i a la fi, és un dels països del món on la llibertat és molt ben valorada, amb Freedom House la qualifica de 98/100 en la seva escala de llibertat.


Tot i això, els pensaments sobre el que es pot trobar a la superfície van provocar algunes investigacions i, prou segurament, una vegada que vaig començar a excavar, van sortir els esquelets de l’armari. Bé, algunes d’elles de totes maneres. Des de la vigilància del govern il·legal fins a la subministrament de intel·ligència a les agències d’intel·ligència nord-americanes, Nova Zelanda és un llit d’activitats encobertes – contra els seus propis residents.

Si bé és cert que a Internet no se li censura, no deixa de ser preocupant que no hi hagi només una, sinó múltiples fonts de vigilància d’Internet. Pitjor encara és el fet que el govern faci moviments que indiquin que pensa que aquestes activitats són necessàries i, per tant, legalitzant-les.

És hora que els residents de Nova Zelanda busquin el servei de VPN adequat?

Contents

GCSB ha actuat fora de la llei

L’Oficina de seguretat de les comunicacions del govern (GCSB) és el que passa com a braç de seguretat intern de Nova Zelanda. Aquest fet només fa que soni una mica sinistre i recordi imatges del NKVD soviètic o d’agències similarment fosques.

No obstant això, l’abast de la seva tasca sembla prou innocent en paper i és per defensar la seguretat nacional del país mitjançant la recollida i anàlisi d’informació. Malauradament, com en moltes agències d’intel·ligència, s’ha sabut que el GCSB treballa fora de la llei.

Per exemple, se sabia que va espiar il·legalment Kim Dotcom (fundador de Megaupload), que residia a Nova Zelanda. Pitjor encara va ser el fet que, degut a aquest cas, es va descobrir que GCSB no entenia la seva pròpia llei Com a resultat d’això, van espiar il·legalment 88 persones.

Per llei, GCSB no està permès espiar els residents de Nova Zelanda. Per resumir totes aquestes qüestions, després que GCSB hagués afirmat que havia parat les activitats de vigilància sobre Kim, es va descobrir més tard els seus equips van continuar funcionant – operada per l’Agència de Seguretat Nacional dels Estats Units (NSA) implicada en el cas.

Aquest escenari planteja alguns problemes. El primer és que una agència governamental de Nova Zelanda ignorava les lleis del seu propi país o decidia violar-les. En segon lloc, semblava haver-hi poca comprensió sobre compartir informació sobre el propi resident del país amb una agència estrangera.

Nova Zelanda pot espiar legalment els residents

Nova Zelanda pot espiar els residents legalment

El que s’ha descrit anteriorment només es pot considerar com a base per a aquest següent segment, que és que el maig del 2013 el govern va modificar les lleis relatives als poders del GCSB, permetent a l’agència que recopila legalment informació de tots els neozelandesos.

GCSB també tindria la possibilitat de transmetre qualsevol o tota aquesta informació a un altre departament governamental, és a dir, que tot el govern legalment podria obtenir qualsevol infromació que desitgés en qualsevol moment. Malgrat les protestes de moltes faccions, inclosa la NZ Law Society i el Tribunal de Drets Humans, la llei es va aprovar, convertint efectivament Nova Zelanda en un estat policial potencial.

Malgrat les garanties del govern de que no es duia a terme la vigilància a l’engròs dels residents, el fet es va disputar com a part de la mateixa Revelacions de Snowden.

Al·legacions de la presa de cables de creuament meridional

Totes les dades d’Internet flueixen a través d’una sèrie de cables massius de dades que s’encaminen per diversos punts del món. El principal punt de contacte de Nova Zelanda és el Southern Cross Cable. Des del 2013, hi ha hagut diverses denúncies d’agències d’espionatge tocant al cable de la creu sud.

El New Zealand Herald va informar una vegada que Southern Cross Cable ha demanat a l’ANS que els pagués per la vigilància massiva de l’activitat d’internet de Nova Zelanda. El 2014 es van presentar denúncies que punts d’intercepció s’estaven fent al cable. El govern de Nova Zelanda té negat qualsevol d’aquestes ocurrències.

Les VPN encara són legals a Nova Zelanda

Si bé això pot ser una preocupació legítima, només hi ha uns quants països del món que han prohibit definitivament l’ús de VPN. Acostumen a ser els països amb lleis més draconianes com Iraq i Corea del Nord. Fins i tot la Xina i Rússia només han dut a terme prohibicions parcials.

Per sort per als neozelandesos o visitants del país, l’ús d’una VPN encara hi ha perfectament legal. Tanmateix, tingueu en compte que, tot i que el servei en si pot ser legal, el que feu al respecte també ha de ser legal.

Per exemple, si feu activitats P2P i descarrega coses amb copyright aleshores, tècnicament, sou encara responsable. El que fa la VPN és blindar aquestes activitats. Per tant, el principal aspecte és utilitzar una VPN per a activitats estrictament legals o trobar-ne una que el govern neozelandès no pugui obligar a lliurar els registres d’activitats dels usuaris..

Què busquem en una VPN per a Nova Zelanda

1. Privacitat i anonimat

Amb les històries de terror més evidents que he compartit més aviat a la vostra ment, és probable que sigui un bon moment per suggerir que és una bona idea centrar-me en els aspectes de privacitat i anonimat d’una VPN per als usuaris de Nova Zelanda. Tant amb el govern com amb la indústria privada que s’aconsegueixin després dels usuaris, una VPN ha de poder assegurar-se que les vostres dades i activitats es puguin mantenir exactament tal com hauria de ser-privada..

Una de les millors maneres d’aconseguir-ho és vigilar que les VPN no només tinguin polítiques estrictes de registre sense registre, sinó que també es basin en països més clars en les seves lleis de retenció de dades. Sens dubte això exclou els països del país cinc ulls i catorze ulls jurisdicció.

2. Velocitat i estabilitat

Amb un velocitat mitjana de banda ampla de línia fixa de 87,47 Mbps a Nova Zelanda, no hi hauria d’haver un problema important amb les VPN, ja que gairebé tots els proveïdors de serveis VPN de primer nivell haurien de poder gestionar aquest punt de referència.

3. Seguretat

El nivell de seguretat de les VPN és el mateix per als usuaris de Nova Zelanda que a qualsevol altre lloc. L’equilibri ideal només el coneixeu com a usuari. Opteu per xifrar els 256 bits amb el risc de baixar les velocitats de VPN o estàs disposat a baixar aquesta barra per augmentar la velocitat?

El tema en qüestió és: el proveïdor de serveis VPN X us permet triar taxes de xifrat ajustables? Probablement és el que heu de preguntar si és un problema per a vosaltres.

4. Spoofing de geolocalització

Com que són dels altres Estats Units, els usuaris de Nova Zelanda no tenen accés al contingut Netflix restringit als Estats Units. Aquesta és una de les raons per les quals els usuaris de tot el món utilitzen VPNs: per a esporfejaments de geolocalització.

5. Suport P2P

En realitat, aquesta no és una prioritat per als usuaris de VPN a Nova Zelanda, ja que s’ha ignorat P2P. No obstant això, sempre és bo tenir especialment amb el coneixement que el govern està començant a desafectar-se de certes coses, com les caixes de televisió Android.

Mireu les VPN que tinguin directrius de trànsit P2P clarament detallades en els seus termes de servei, com ara TorGuard o NordVPN..

Millors VPN de Nova Zelanda

Abans de veure els resultats de la velocitat VPN de Nova Zelanda, tingueu en compte que la meva velocitat anunciada per ISP és de 500Mbps. Tot i això, això és teòric i moltes coses afecten la velocitat real, incloses la qualitat del servei, la distància al servidor i molt més.

velocitat de base a Malàisia sense vpn

(Consulteu aquí el resultat complet del test de velocitat de base)

Com a línia de base, realitzo una prova de velocitat al servidor local per avaluar la qualitat actual de la meva línia. Això ens servirà com a comparació lleugerament més precisa per veure què més podria afectar potencialment el rendiment VPN a mesura que comprovo les diferents marques.

Degut a que la meva ubicació física es troba a Malàisia, normalment obtinc millors velocitats de connexió a servidors de prova o VPN a la regió d’Àsia Pacífic. Si, per exemple, hagués de connectar-me a un servidor nord-americà, les velocitats normalment seran més lentes a causa de la distància que comporta.

Nota

 1. El preu es basa en el tipus de canvi de 1 USD = 1,68 NZD.
 2. El preu mostrat és el més baix en funció dels plans disponibles de cada proveïdor de serveis VPN.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

5,86 / mes

Elements destacats

 • Sense registres
 • Interruptor de mata
 • Admet 6 dispositius

"NordVPN és una combinació de moltes coses bones: un rendiment estable, preus raonables i una fàcil facilitat d’ús."

VISITA VPN

NordVPN ocupa un lloc important a la nostra llista de Millors VPN per a Nova Zelanda per molts motius. Un dels primers és que tenen la seva seu a Panamà, que també és un bon lloc per a participar en VPNs. A part d’això, NordVPN té una reputació esterlina i és un altre proveïdor de VPN que té un gran nombre de servidors en molts països.

La seva estricta política sense registres es combina amb el xifrat de 256 bits del grau militar i els plans de preus excel·lents per oferir a gairebé ningú un acord difícil de resistir. Potser l’argument més convincent per a NordVPN és la seva excel·lent àrea de cobertura que s’estén a més de 5.000 servidors a tot el món.

prova de velocitat nordvpn a Nova Zelanda

Prova de velocitat NordVPN Nova Zelanda – Servidor d’Auckland
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Amb una forta velocitat a baix de 133 Mbps, segurament estem veient la qualitat de la xarxa de NordVPN a Nova Zelanda. Com a nota lateral, la majoria de VPNs inferiors ni tan sols es molesten amb la presència al país aquí i confiaran en els servidors d’Austràlia per fer la feina.

Llegiu la nostra ressenya en profunditat sobre NordVPN per saber per què és la VPN # 1 de Bitcatcha!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

4,62 / mes

Elements destacats

 • Ofereix compressió de dades
 • Bloqueig d’anuncis
 • Admet 7 dispositius

"CyberGhost ha millorat a poc a poc i, si continuen això, aviat serà la VPN # 1 al voltant."

VISITA VPN

CyberGhost ha experimentat un enorme augment del rendiment durant l’últim any. Les velocitats han disparat pel sostre, possiblement a conseqüència del nombre massiu de servidors que tenen ara. Sabíeu que els servidors CyberGhost ara es troben en més de 90 països del món? És pràcticament la meitat de tots els països que existeixen!

Afegeix-li al seu màrqueting molt optimista i distintiu i tindrà el màxim de prop d’un guanyador que pugui. Sé que sens dubte estic impressionat de com ho han fet fins tard. Certament, aquestes millores acrediten el nom ja establert al sector VPN.

Per a New Zelanders, registrar-se amb CyberGhost hauria de ser una idea que no és una persona que ja té un rendiment local tan fort. Això hauria de servir d’indicador fort del que s’ha de venir si us connecteu en qualsevol altre lloc.

prova de velocitat de ciberghost a Nova Zelanda

CyberGhost Speed ​​Test Nova Zelanda – Auckland Server
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Tot i que la majoria dels seus servidors en el passat eren molt agrupats a la zona de la UE, la greu expansió que han patit ha beneficiat la vora de l’Àsia Pacífic. La cobertura i les velocitats han millorat molt en molt poc temps.

La prova estava en les impressionants velocitats de 178 Mbps que vam aconseguir quan es trobava en un servidor basat en Auckland. Els augments eren una mica més limitats, però siguem sincers: a qui li importa això.

Consulteu la nostra ressenya completa a CyberGhost per veure per què és una de les nostres millors opcions!

3. Surfoc

https://surfshark.com/

Taula de surf

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

3,34 / mes

Elements destacats

 • Connexió multi-hop
 • Admet moltes plataformes
 • Sense registres

"Sense fronys i coherent en el rendiment, Surfshark està fent el seu nom com a contendent contundent."

VISITA VPN

Surfshark és una elecció excel·lent per als neozelandesos per un parell de raons. A diferència de molts proveïdors de serveis VPN, posa un èmfasi igual en els servidors de la regió d’Australàsia en lloc d’un enfocament pur entre els EUA i la UE. Això vol dir que tindreu més servidors més a prop del vostre país d’origen.

Com que és nova, també hi ha l’esperança que no es desordeni el servei oferint funcions addicionals no desitjades. Això fa que estigui molt centrat en proporcionar un excel·lent servei bàsic basat en coherència i seguretat, arrodonint bé en el rendiment global.

Pel que fa al preu que arriba Surfshark, això fa que sigui fàcilment un dels 3 primers llocs de Nova Zelanda. Realment no hi ha res que puguin discutir amb preus excel·lents i un rendiment superior. Per augmentar una mica les files, tot el que ha de fer Surfshark és posar-se en una mica més de temps per crear confiança amb els seus usuaris, i veurem cap a on els porta!

prova de velocitat de surf de surf a Nova Zelanda

Prova de velocitat de Surfshark Nova Zelanda – Servidor d’Auckland
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Com a una de les tres millors VPN de Nova Zelanda, Surfshark compleix molt bé els requisits de velocitat. El millor de aquest servei VPN no són les velocitats ràpides, sinó les bones velocitats de tot el plafó, independentment del servidor que trieu.

Potser l’únic inconvenient és que, malgrat donar suport a P2P als seus servidors, el rendiment de l’intercanvi de fitxers no sembla realment igualat malgrat les bones velocitats generals..

Obteniu més informació sobre la seva excel·lència a la nostra revisió completa sobre Surfshark!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

13,98 / mes

Elements destacats

 • Protecció de privadesa fora de mar
 • Xifrat complet de 256 bits
 • 148 ubicacions VPN

"ExpressVPN és un sector de la indústria, i la seva actuació en les proves de velocitat de NZ segurament confia en la nostra fe!"

VISITA VPN

Un dels millors serveis de VPN que he provat mai, ExpressVPN ha estat fins ara la meva millor selecció, sigui quin sigui el país que estigui classificant. Té una àmplia gamma d’ubicacions de servidors i molts servidors. Encara millor, es basa en les Illes Verges Britàniques, la qual es troba en les seves lleis de retenció de dades.

He provat el servei de forma exhaustiva i no tinc cap mena de vacil·lació en recomanar-los com a proveïdor principal de serveis VPN per als neozelandesos. ExpressVPN és estable i permet accedir també a una bona gamma de dispositius.

Prova de velocitat expressvpn a Nova Zelanda

Prova de velocitat ExpressVPN Nova Zelanda – Servidor d’Auckland
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Com a idea de la bona sort, vaig comparar la meva velocitat de línia predeterminada sense VPN amb una prova coberta ExpressVPN a la mateixa ubicació. Amb ExpressVPN activat i connectat a un servidor a Nova Zelanda, vaig aconseguir mostrar una velocitat a l’interior de 76Mbps.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre ExpressVPN per obtenir més informació!

5. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (NZD)

8,38 / mes

Elements destacats

 • Creat per a P2P
 • Proxy furtiu de TorGuard
 • Admet 5 connexions

"Una de les millors VPN per compartir fitxers P2P, TorGuard és simplement una necessitat per als usuaris de P2P a Nova Zelanda."

VISITA VPN

Un dels factors més importants en la col·locació de TorGuard és que es tracta d’un proveïdor de serveis VPN molt favorable a P2P. No hi ha una gran quantitat de voltes pel que fa als usuaris, però és notable pel seu rendiment.

Hi ha una diferència clau entre TorGuard i molts competidors, ja que permet escollir quin nivell de xifratge prefereixes. Això significa que per als usuaris de P2P, podeu desactivar el xifratge i gaudir de velocitats de torrentació més ràpides en qualsevol moment!

A part d’això, TorGuard té moltes altres qualitats de bescanvi, com ara velocitats estables, capacitat de diverses plataformes i la capacitat d’evitar els bloquejadors VPN. Un desavantatge és que, a menys que es retiri una propietat intel·lectual per a una propietat intel·lectual, l’ús d’aquesta VPN amb Netflix és molt nefast.

prova de velocitat de torguard a Nova Zelanda

TorGuard Speed ​​Test Nova Zelanda – Nou servidor de Plymouth
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Com un dels tres millors VPNs de Nova Zelanda, TorGuard va complir, per descomptat, alguns requisits de velocitat. Això es va mostrar en el resultat de la meva prova d’un servidor VPN basat en Auckland i New Zelanders també té una proximitat amb els servidors dels veïns d’Aussie..

L’únic inconvenient és que per als usuaris més joves acostumats a la elegància de les aplicacions modernes, la interfície de TorGuard semblarà un dinosaure sortit de la boira a través de les canyes..

Llegiu la nostra anàlisi detallada sobre TorGuard per obtenir més informació!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Velocitat

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5

Preu (NZD)

5,46 / mes

Elements destacats

 • Xifratge forçat de 256 bits
 • P2P il·limitada
 • Admet 10 dispositius

"Excel·lent per als paranoics, però potser no serà al capdavant de la llista per als usuaris de Nova Zelanda, IPVanish és altament comercialitzat, però està mal format."

VISITA VPN

IPVanish ha estat al mercat una estona i té un flux fidel de seguidors. Malauradament, tot i que hem detectat la seva excel·lència en algunes localitats, la regió d’Austràlia – Nova Zelanda no sembla un bon lloc per a la seva afició..

En el passat l’empresa també es va veure embolicada en certa controvèrsia sobre el maneig de registres d’usuaris, però amb nous propietaris esperem que s’hagi convertit en una cosa anterior. Si deixen de banda aquests incidents, continuen sent un gegant VPN al camp i (sobretot) tenen una velocitat força decent.

Per sort, ja que si teniu cap queixa sobre la seva velocitat, no podreu fer res, ja que obligen a xifrar els 256 bits a tots sense excepció. Tot i que això no sembla gens bo, en realitat és que podeu reduir la vostra configuració de seguretat sense saber-ho.

prova de velocitat ipvanish a Nova Zelanda

IPVanish Speed ​​Test Nova Zelanda – Nou servidor de Plymouth
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Sens velocitat, he de dir que 66 Mbps no és una velocitat horrible per obtenir, però no és realment el que esperava. Després d’haver servit el mercat durant tant de temps, hauria esperat que augmentessin el seu rendiment a l’abast i no simplement a les ubicacions centrals.

Tot i així, les velocitats són molt útils i bones per a gairebé qualsevol cosa, excepte les descàrregues d’alta velocitat. Si esteu farts d’aquestes velocitats, proveu de connectar-vos a llocs propers amb bona velocitat, com ara Singapur o Austràlia.

Llegiu el nostre comentari detallat sobre IPVanish per obtenir més informació!

7. El més ràpidVPN

https://fastestvpn.com

El més ràpidVPN

Velocitat

Fira

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5

Preu (NZD)

1,86 / mes

Elements destacats

 • Servidors optimitzats per a P2P
 • Permet el salt del servidor
 • Admet 10 dispositius

"Fastest VPN s’ha millorat, però els servidors de Nova Zelanda no brillen tan bé com s’esperava."

VISITA VPN

Quan vaig conèixer FastestVPN per primera vegada, la negreta afirmació que va fer el seu nom era desagradable, ja que estaven bastant lluny d’ella. Avui, el servei s’ha renovat molt i, malgrat patir una experiència d’aplicació pobra, té velocitats dignes.

Malauradament, el seu rendiment a la zona de Nova Zelanda no és el millor que pot oferir i, si voleu aprofitar-ho, us recomano provar un servidor fora del país, potser a Austràlia..

Tot i així, amb una etiqueta de preu gairebé tan baixa com s’arriba mai (gratuïtament no compta!), Ofereixen una proposició difícil de resistir. La seva xarxa més limitada pot estar disponible per a una quantitat inferior a NZ $ 2 / mes, cosa que és realment alguna cosa.

speedvpn speed australia vpn on

FastestVPN Speed ​​Test Australia – Servidor de Sydney
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

La velocitat de FastestVPN quan es connectava a un servidor basat a Austràlia per a mi va superar els 15 Mbps. Aquest és un nombre decent, però molt lluny de les velocitats que ofereixen els principals concursants d’aquesta llista.

Almenys els fonaments bàsics estan en joc: un bon encriptació, accés al contingut dels EUA de Netflix, a més dels estàndards de privadesa habituals.

Visiteu la nostra revisió FastestVPN per obtenir més informació!

Realment necessito una VPN a Nova Zelanda?

Realment és una pregunta complicada de respondre ara. Bona part del que ha estat tan controvertit sobre la llibertat d’Internet a Nova Zelanda és discutible. Tot i això, sóc ferm en l’adagi que no hi ha fum sense foc.

Fins i tot pitjor que la ignorància és la complaença i, almenys, hi ha hagut casos molt sospitosos. Prenguem per exemple el govern de Nova Zelanda donant poders tan amplis a GCSB.

Tècnicament, no hi ha gaire raons perquè Joe promogui voler utilitzar un servei VPN a Nova Zelanda, però la meva sensació és que només em frega la manera equivocada de saber que algú pot estar llegint tot el que envio, sabent-ho. cada botó que faig clic a Internet i pitjor. Per què algú estaria bé amb això està més enllà de mi, fins i tot si afirmeu que no hi ha res a amagar.

Així, tot i que no crec que sigui absolutament necessari una VPN a Nova Zelanda, encara em sentiria millor si en fes servir una mentre estigués allà. Com a tal, us recomanaria que n’heu d’utilitzar també si hi esteu!

A continuació, es mostren les 3 VPN més importants de Nova Zelanda:

VELOCITAT

SEGURETAT & PRIVACITAT

PREU / MO

NordVPN

Excel · lent

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

5,86 USD

VISITA VPN

CyberGhost

Excel · lent

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

4,62 NZ $

Taula de surf

Excel · lent

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

NZ 3,34 $

VISITA VPN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector