Revisió de contrasenya enganxosa: 7 avantatges i 6 avantatges de la contrasenya enganxosa

Contrasenya enganxosa


Contrasenya enganxosa

https://www.stickypassword.com/

tl; dr

Nivell més alt en termes de valor, amb alguns avantatges realment excel·lents, no és estrany que Sticky Password ho hagi fet en aquesta llista. Hi trobareu algunes funcions úniques amb Sticky, cosa que els converteix en un excel·lent gestor de contrasenyes per a aquells que busquen un acord. Aprèn més.

Revisió de contrasenya enganxosa: 7 professionals & 6 contrasenya de la contrasenya enganxosa

Què és el que fa que Sticky Password sigui tan fantàstic? Què passa amb els que fa que la gent es mostri poètica pel programari, per què els va valorar tan altament la Guia, el Cnet i el Techradar de Tom?

Per saber-ho, vam instal·lar el gestor de contrasenyes a totes les nostres màquines i l’hem utilitzat durant uns dies per tenir una idea de com funciona realment el programa..

També ens hem pres la llibertat de recopilar-les bé per al vostre benefici, de manera que pugueu descobrir tot el que heu de saber sobre Sticky Password en un mateix lloc.

Taula de continguts

Beneficis de la contrasenya enganxosa

 1. L’abordatge és molt fàcil!
 2. Els comptes d’aplicació estan disponibles!
 3. Còpia de seguretat del dispositiu portàtil!
 4. Múltiples extensions del navegador, inclòs Safari!
 5. Targeta de crèdit automàtica & dades bancàries!
 6. Sticky té uns beneficis excel·lents!
 7. S’aconsegueix estalviar manaties!

Contrasenya de la contrasenya enganxosa

 1. No hi ha assistència de xat en directe
 2. La sincronització pot ser lenta
 3. La interfície d’usuari de l’aplicació d’escriptori necessita treballar
 4. No hi ha generador de contrasenyes per a l’aplicació mòbil
 5. Pot resultar excessiu i no funciona
 6. Manca de característiques importants

Pla de contrasenya enganxosa & Preu

 • Visió general

Pot enganxar a la punta dels peus contra els gegants de la indústria?

 • Contrasenya enganxosa VS NordPass
 • Sticky Password VS Dashlane

Veredicte

 • En cas que aneu a parar a Contrasenya enganxosa?

Conèixer la contrasenya enganxosa

Estic bastant segur que tothom i les seves mares estan familiaritzats amb l’aclamat antivirus, AVG. Probablement l’heu utilitzat anteriorment, o almenys coneixeu algú que en tingui.

Bé, estarà encantat de saber que la majoria d’executius del nivell C de Sticky Password estan formats per antics executius de les tecnologies AVG, que van aportar el mateix nivell de qualitat i dedicació per al seu ofici a Lamantine Software, la companyia que hi havia al darrere. Contrasenya enganxosa.

El programari Lamantine va ser fundat a principis del 2001 per Alex Tishchenko, amb la finalitat de crear un procés més convenient perquè la gent navegués pel món digital. Amb aquesta visió es va crear Sticky Password..

Està dissenyat per crear, organitzar & simplifiqui la vida en línia d’un usuari, permetent a l’usuari generar contrasenyes úniques per als llocs web preferits, sense que tingui que memoritzar-les.

Petr Bilek es va incorporar a la companyia el 2009 com a conseller delegat, portant els seus negocis intel·ligents d’AVG per ajudar a Lamantine Software a expandir-se cap als nous mercats emergents de tot el món.

Sticky Password ha demostrat ser un èxit amb importants empreses de seguretat com Kapersky Labs implementant la seva tecnologia al programari de gestor de contrasenyes propi de Kapersky.

Podem confiar en la seva contrasenya enganxosa amb les nostres dades?

Si el govern o un pirata informàtic incompleixen els seus servidors, es mantindran les nostres dades privades? Aquestes són les preguntes que incomoden la majoria de les persones, especialment quan es donen d’alta per serveis relacionats amb les seves dades personals.

Una bona notícia és que Sticky Password es basa en Brno, República Txeca.

Com ens va bé això??

Aquí hi ha l’acord: la República Txeca no forma part 5 aliances de vigilància dels ulls, 9 dels ulls o 14 dels ulls, cosa que significa que si algun govern, per qualsevol motiu vol obligar l’empresa a revelar les seves dades d’usuari, Sticky Password només pot donar-los el dit i seguir el seu camí alegre..

Qualsevol incompliment de seguretat amb Contrasenya enganxosa?

No hem trobat res sobre els incompliments dels servidors de Sticky i suposo que és una bona notícia.

Independentment, encara que es trenquin els servidors, Sticky Password utilitza seguretat de Cero-Knowledge, que llança la pilota a l’usuari perquè recordi la seva contrasenya principal. No conservaran aquesta contrasenya i les dades de la volta no es podran llegir sense la contrasenya principal.

Per tant, és pràcticament impossible que els lladres de dades llegeixin les vostres dades, fins i tot si aconsegueixen incomplir d’alguna manera les fortaleses bastant segures de Sticky Password.

Ara, amb tot això, anem a saber el que heu vingut aquí per a vosaltres, les nostres coses més preferides sobre Sticky Password!

7 coses que ens agraden sobre la contrasenya enganxosa

1. La borda és molt fàcil!

Quan es tracta d’utilitzar programes i programes nous, una de les millors maneres de fer que l’usuari se senti acollit és creant un sistema de bord fàcil. & fàcil d’utilitzar.

Si tinc problemes per configurar el servei al meu dispositiu, podeu apostar per que la meva impressió amb el programari serà bruta, independentment de la utilitat que sigui realment.

Afortunadament, la companyia va incorporar a Sticky els nostres sistemes molt còmodes.

Un cop us registreu a un compte, se us demanarà que descarregueu i instal·leu Sticky Password al vostre equip.

instal·lació de contrasenya enganxosa pas a pas

Les instruccions pas a pas es mostraran a la pantalla per assegurar-vos que no us heu perdut mai.

Quan seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla, arribarà el punt on se us demanarà que creeu un compte nou.

sol·licitud de contrasenya enganxosa per crear un compte

Se us demanarà que introduïu la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya principal. Això és extremadament important: NO perdeu la vostra contrasenya principal. És l’única clau per desbloquejar la volta i és l’única contrasenya que el programari no emmagatzema.

una sol·licitud de contrasenya enganxosa per configurar la contrasenya principal

Així que utilitzeu una contrasenya principal que recordareu de tota la vida o alguna cosa realment segura, anoteu-la i mantingueu-la sota clau i clau.

Un cop hàgiu resolt aquest bit, Sticky us preguntarà si voleu tenir la sincronització Cloud, de manera que les vostres dades es sincronitzin a tots els dispositius en tot moment, o bé només a la sincronització Wi-Fi local..

sincronització adhesiva de núvol de contrasenya per compartir contrasenyes a tots els dispositius

En teoria, la sincronització Wi-Fi local és més segura perquè les vostres dades no surten mai a Internet i només es sincronitzaran entre elles si hi ha connexió Wi-Fi.

Tanmateix, com que Sticky utilitza xifratge AES-256 (més sobre això més endavant), ningú hauria de poder segrestar les vostres dades durant la sincronització en línia, de manera que només preferíem tenir Cloud Sync activat..

Agraïm l’opció però.

El següent pas és que, per a mi, sigui que les coses siguin interessants, Sticky detectarà els navegadors que utilitzeu automàticament i us demanarà si voleu importar les dades d’inici de sessió emmagatzemades a la base de dades de Sticky..

contrasenya enganxosa que s'integra amb els navegadors web

Només heu de seleccionar les dades del navegador que vulgueu importar i feu clic a “Continuar”, i Sticky realitzarà automàticament la vostra feina. No cal que us embrogueu, entre els navegadors de Chrome per baixar fitxers cv i què no!

Ja hauríeu de fer-ho, però Sticky us demanarà que descarregueu l’extensió del vostre navegador per integrar el seu programari als vostres hàbits de navegació quotidians.

sol·licitud de contrasenya enganxosa per instal·lar l’extensió del navegador crom

Cap d’aquest procés no és complicat en absolut, i enganxós aprofita la major part de l’elevació pesada.

Tot el que heu de fer és fer clic a “Següent”. No cal dir que agraïm la comoditat.

2. Els comptes d’aplicació estan disponibles!

Aquesta és una de les funcions que mai no sabia que volia en un gestor de contrasenyes. Ens hem acostumat a fer servir els gestors de contrasenyes als navegadors que oblidem que existeixen aplicacions i, de vegades, hem de registrar-nos per utilitzar-los realment..

Els detalls d’inici de sessió d’Skype m’han oblidat innumerables vegades (recorrent a prémer el botó “Restablir la contrasenya” cada vegada que necessito utilitzar-la) i em va sorprendre gratament trobar que Sticky és capaç d’emmagatzemar i aplicar els meus detalls també en aplicacions..

Afegir les aplicacions al sistema de Sticky va resultar una mica més complicat del que voldria, perquè necessitava trobar l’origen de l’exe, cosa que volia dir que havia de cavar a la unitat C per trobar on vaig instal·lar inicialment el programa..

És bo que Sticky tingués la previsió d’afegir un petit botó per fer aquest procés molt més fàcil.

la contrasenya enganxosa pot emmagatzemar contrasenyes d’altres aplicacions

Tot el que heu de fer és encendre el programa, obrir Sticky, arrossegar aquest petit botó al programa desitjat i s’afegirà automàticament als comptes d’aplicacions de Sticky. Easy Peasy!

Tanmateix, hem trobat que la característica de Comptes d’aplicacions és una mica complicada. Ha funcionat perfectament amb l’emplenament automàtic de Skype amb els meus detalls d’inici de sessió, però no hem pogut saber com funcionarà amb el meu llançador de Epic Games..

La solució que he utilitzat era anar als comptes de l’aplicació, copiar el meu nom d’usuari i contrasenya i “Ctrl + V” al llançador. No és la manera més elegant d’aconseguir les coses, però almenys no hauré de seguir colpejant “restablir la contrasenya” cada vegada que vull iniciar la sessió.

3. Còpia de seguretat del dispositiu portàtil!

Ei, mira, aquí hi ha una altra característica que mai sabia que necessitava!

Hi ha hagut més d’una ocasió en què he tingut que iniciar la sessió en un lloc des d’un ordinador públic o d’un amic, només a la fallada perquè em vaig adonar que no tindria accés al meu gestor de contrasenyes en un altre equip..

Toca’m treure la versió mòbil instal·lada al telèfon, cercar els meus inicis de sessió i escriure-la manualment al navegador com un animal degenerat.

Sticky Password és capaç de crear una versió portàtil de si mateixa per emmagatzemar-la en una unitat flash, de manera que la podeu portar allà on aneu.

versió portàtil de contrasenya enganxosa, accedim a les contrasenyes des de qualsevol lloc

Quan connecteu la unitat flash a un ordinador nou, ni tan sols haureu d’instal·lar el programari.

Només heu de localitzar el portàtil Sticky Password.exe i llançar-lo, i tindreu una versió portàtil del programa que s’executa en un ordinador nou, amb accés a totes les vostres dades i inicis de sessió..

No és convenient?

Només heu d’assegurar-vos que el desconnecteu abans de sortir de l’ordinador, no voldríeu que ningú tingui les seves maletes gruixudes als vostres preciosos inicis de sessió..

4. Múltiples extensions del navegador, inclòs Safari!

A partir del febrer del 2020, 58,1% de tots els usuaris d’Internet s’utilitza Chrome com a navegador.

chrome té una quota de mercat del 58,1% al navegador

(Font: w3counter.com)

Tanmateix, vol dir que la resta del món que no utilitza Chrome (per una bona raó, però ho entendrem un altre cop) no hauria de tenir accés a un gestor de contrasenyes decent?

En un món on la majoria de gestors de contrasenyes només tenen extensions del navegador per a Chrome, Edge … i potser Firefox, els usuaris d’altres navegadors obscurs seran contents de saber que el més probable és que Sticky té extensions del navegador.!

Els usuaris de Safari, especialment, benvinguts de totes les novetats. Com a navegador amb la segona llista més alta d’usuaris d’internet, no tenim ni idea de per què la majoria de gestors de contrasenyes no admeten Safari.

A continuació, es mostra una llista d’extensions del navegador compatibles amb Sticky Password:

 • Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Microsoft Edge
 • Internet Explorer
 • **Pera **
 • Crom **
 • Seamonkey **
 • Yandex **
 • Drac Comodo **
 • Lluna pàl·lida **
 • Safari 12 o superior

** Només s’admet la versió de 32 bits d’aquests navegadors.

5. targeta de crèdit automàtica & dades bancàries!

Un dels molts avantatges que busco en un gestor de contrasenyes és si tenen o no la possibilitat de desar dades personals.

Per què?

Bé, és perquè … sóc mandra. No vull emplenar els detalls dels formularis de registre sempre que em subscriguin a alguna cosa nova o em facin algunes compres en línia.

Sticky té la possibilitat d’emmagatzemar les vostres dades personals. Però no és el més preferit d’aquesta funció.

El més preferit és la possibilitat d’emmagatzemar dades de la targeta de crèdit i informació bancària.

una contrasenya enganxosa pot emmagatzemar detalls de la targeta de crèdit i de la banca

Hi ha infinitat de temps en què estic asseguda i còmoda a la meva cadira, aconseguint les compres en línia regulars i després … vaig haver de passar per la travesty d’arribar a la meva targeta de crèdit..

Està bé, pot ser una exageració, però em fa mandra, recordeu? No m’agrada aixecar-me Si pogués lliurar el menjar directament al sofà, ho faria.

De totes maneres, cavo. Sticky emmagatzema les vostres dades personals, els números de la targeta de crèdit i les dades bancàries, de manera que, si aneu a la compra o us registreu a un fòrum nou, literalment no haureu de fer res. Sticky omple tot per vosaltres..

6. Sticky té beneficis reals!

Realment, un gestor de contrasenyes no ha de fer gaire. Espero que només recordin les meves contrasenyes i en generin de noves, això és tot.

Quan un administrador de contrasenyes supera els deures per oferir-vos avantatges que augmenten la qualitat de la vostra vida digital, ja sabeu que l’empresa té cura dels seus usuaris.

La clau de Sticky, òbviament, té importància i es mostra amb els avantatges que han implementat en el seu sistema.

 • Dispositius il·limitats
  A diferència d’altres gestors de contrasenyes, Sticky Password us permet utilitzar el programari de tots els dispositius. Tots també estan sincronitzats, de manera que introduïu una contrasenya en un dispositiu i s’actualitzi tota la resta!
 • Ús compartit de la contrasenya segura
  Podeu enviar les vostres contrasenyes a adreces de correu electrònic i permetre als destinataris drets limitats (no poden editar) o drets complets (poden editar, revocar l’accés) a les vostres contrasenyes. Per descomptat, hauran d’instal·lar com a mínim la versió gratuïta de Sticky Password per utilitzar els vostres inicis de sessió, però és un benefici que realment puc apreciar.
 • Còpia de seguretat del núvol
  Sticky utilitza còpies de seguretat del núvol, de manera que si el PC principal us morirà, només heu de fer-ne un de nou, instal·lar Sticky Password i totes les vostres dades es restauraran.!
 • Seguretat de tall de tall
  No podeu llançar un gestor de contrasenyes sense tenir una seguretat digna al seu lloc, i Sticky ho té a les piques.

  Posen en pràctica el xifrat militar AES-256 de qualitat militar per tal que les vostres dades no es puguin interceptar durant la sincronització. L’autenticació de dos factors (2FA) està disponible si ho desitgeu, proporcionant-vos una capa addicional de seguretat.

  L’aplicació per a mòbils utilitza exploracions biomètriques, de manera que ningú pot accedir a les vostres contrasenyes a no ser que us tallin el polze.

  El millor de tot, xifrat de coneixement zero: ningú pot obrir-se sense la vostra contrasenya principal, en cap cas. Tot i que els lladres de dades es posen de la mà de les vostres dades, no podran llegir-lo sense la vostra contrasenya principal.

7. Arribes a estalviar manaties!

D’acord, així que aquest no us aportarà cap tipus de benefici, però és per una causa que considerem que és prou bona per destacar-ne.!

la contrasenya enganxosa guarda els manates amb cada llicència venuda

Els manatis són criatures suaus i en perill d’extinció que viuen de les plantes d’aigua als mars tropicals. Se’ls ha donat les monedes “vaques marines” per la seva gentil disposició i la seva naturalesa pacífica.

També són una de les criatures marines més adorables que haureu vist mai!

Lamantine Software (la companyia de Sticky) treballa estretament amb el programa Guarda el Club de Manatees, oferint-los suport econòmic sempre que tinguin necessitat. Per tal de donar suport continuament al club, Lamantine Software necessita fons: fons que reben quan compra un compte Sticky Password premium!

En resum, quan compreu un compte premium, us estalvieu indirectament els manaties!

Fet divertit

El programari Lamantine porta el seu nom Lementina, que és Manatee en francès!

6 Problemes amb la contrasenya enganxosa

Fins ara, Sticky Password sembla ser un gestor de contrasenyes molt bo, però és el millor?

No ho pensem, i aquí és el perquè.

1. No hi ha assistència de xat en directe

D’acord, per ser just, en general no es necessita el xat en directe amb els gestors de contrasenyes, però m’agradaria molt que es pogués implementar.

L’assistència per correu electrònic funciona bé, amb l’equip que us tornarà a les 24 hores, però personalment prefereixo el servei de xat en viu per la velocitat.

2. La sincronització pot ser lenta

En provar altres gestors de contrasenyes, la sincronització es produeix gairebé simultàniament.

Amb Sticky, sembla que els inicis de sessió no es van actualitzar immediatament. De fet, vaig haver de sincronitzar manualment els meus dispositius per tenir una sessió d’inici de sessió introduïda a l’aplicació d’escriptori per aparèixer a la versió mòbil.

Podria ser un problema únic, podria ser un problema d’usuari o, simplement, podria ser una mica incòmode.

3. La interfície d’usuari de l’aplicació d’escriptori necessita treballar

Per algun motiu, Sticky va decidir amagar algunes de les funcions més importants de l’aplicació.

Buscava alt i baix el generador de contrasenyes, només per trobar-lo amagat al menú desplegable de la part superior dreta, en lloc de presentar-lo a la interfície principal.

La interfície d'identificació de l'aplicació de contrasenya enganxosa necessita tornar a treballar

Sincerament, si no ho sabés millor, hauria pensat que el programari no ve amb un generador de contrasenyes.

Almenys, apareix destacat a l’extensió del navegador.

es pot veure fàcilment el generador de contrasenya enganxosa a l’extensió del navegador

4. No hi ha generador de contrasenyes per a l’aplicació mòbil

Quan es tracta de dispositius mòbils, tenim aplicacions que sovint necessitem iniciar la sessió i, de vegades, voldríem canviar la contrasenya en aquestes aplicacions.

Tanmateix, Sticky no arriba amb un generador de contrasenyes per a mòbils que ens frena els somnis de canviar fàcilment les contrasenyes d’aplicacions per a mòbils en qualsevol moment.

5. Pot resultar excessiu i no funciona

Sembla ser que Sticky pot ser molt intens en canviar les contrasenyes per vosaltres … a excepció que no sempre funciona.

Ara no sé si és un problema amb el meu servidor de correu electrònic o un problema amb Sticky, però quan vaig intentar iniciar una sessió en un dels meus molts correus electrònics, el servei em va demanar que canviés la meva contrasenya..

Abans de saber-ho, Sticky es va fer càrrec, em va generar una contrasenya i em vaig omplir els formularis.

“Oh”, vaig pensar a mi mateix, “és realment convenient”.

Excepte que ara, sembla que no em pot iniciar la sessió al meu correu electrònic.

Com he dit, no sé si es tracta d’un problema amb el meu servidor de correu electrònic o de Sticky que no recorda les contrasenyes correctes, però espero que sigui un problema únic..

6. Manca de característiques importants

Sí, Sticky introdueix moltes funcions que altres administradors de contrasenyes no tenen, és a dir, Comptes d’aplicacions i Còpia de seguretat de dispositius portàtils, però semblen que no tenen moltes altres funcions, com ara:

 • Escaneig web fosc
  Sticky no escaneja la web fosca per comprovar si els vostres accessos estan compromesos o no.
 • Contacte d’emergència
  No podem permetre als contactes ICE (en cas d’emergència) accedir a les nostres contrasenyes.
 • Ús compartit de notes segures
  No podem compartir coses segures com les contrasenyes de WiFi de forma segura.

Pla de contrasenya enganxosa & Preu: visió general

Sticky Password disposa de 3 plans (gratuïts, premium i de vida) per adaptar-se a tot tipus de necessitats dels usuaris:

FreePremiumLifetime
# PasswordUnlimitedUnlimitedUnlimited
Ompliment automàtic & Iniciar sessió Sí sí
Cartera digital Sí Sí
Cloud SyncNoYesYes
Còpia de seguretat al núvolNoYesYes
Suport prioritariNo Sí
Preu /mo$0$2.49*$159.99 (1 vegada)

* El preu mostrat es factura anualment; un total de 29,99 dòlars / any.

Sticky Free Password

El compte gratuït de Sticky Password és força decent. Obté tots els avantatges del compte premium (durant 30 dies), excepte l’assistència prioritària, la sincronització i la compartició de contrasenyes. Tampoc aconseguireu salvar els manaties.

Dit això, no us limitareu a un nombre de contrasenyes que podeu emmagatzemar ni a la quantitat de dispositius on podeu instal·lar el programari. L’únic problema és que no es sincronitzen, de manera que haureu d’introduir les contrasenyes manualment als dispositius almenys una vegada perquè el programa el recordi.

Sticky Password Premium

Aquí és on es troben els diners, de manera literal i figurativa.

Totes les funcions estan desbloquejades amb Premium i obtindreu sincronització, còpia de seguretat en núvol, compartició de contrasenyes i suport premium que us respondrà als vostres correus en un termini de 24 hores. Premium us restituirà 29,99 dòlars durant un any.

Contrasenya enganxosa

Aquí és el lloc en què destaca la contrasenya enganxosa.

Amb el compte de tota la vida, només haureu d’esborrar 199,99 $ 159,99 dòlars (estalvieu un 20% si compreu ara) i podreu gaudir de TOTS els serveis premium de Sticky per LIFE.!

Tot i que això us sembli atractiu, tingueu en compte que hi ha el risc que l’empresa s’enreda, cosa que us farà perdre el compte de tota la vida. Tanmateix, és probable que les probabilitats de passar.

Com es comporta 1Password contra la competència?

Aquesta part és on veurem si Sticky Password té tot el que es necessita per posar al toc amb els grans nois en la gestió de contrasenyes. Els comparem amb un parell de competidors per veure com es troben en relació amb el valor, les funcions, la facilitat d’ús i la seguretat.

Contrasenya enganxosa VS NordPass

 • Valor
  NordPass és un dels gestors de contrasenyes que més ens agraden, no només perquè és tan fàcil d’utilitzar, sinó que és realment assequible.

  Contrasenya enganxosa proporciona a l’usuari uns preus realment assequibles (similars a NordPass) i tenen funcions possiblement millors en comparació amb NordPass.

  A més d’això, els usuaris tenen l’opció de comprar el pla de vida de Sticky: 159,99 dòlars de pagament una vegada per accedir durant tota la vida.

  Crec que és molt clar aquí: Sticky Password proporciona un millor valor.

 • Utilitat
  Per a nosaltres, la facilitat d’ús és molt important, ja que si un programa se sent incòmode o s’aprofita massa per una corba d’aprenentatge, ningú no l’utilitzarà per molt que sigui.

  Malauradament, Sticky Password perd aquesta ronda, ja que la nostra experiència al utilitzar la seva aplicació va ser una mica més, amb els comptes de l’aplicació que no funcionen correctament i que ens requereixen sincronitzar manualment els dispositius..

  L’excel·lent UX de NordPass fa malbé el programari errat de Sticky Password.

 • Característiques
  NordPass és tan nou al sector (llançat recentment a finals del 2019) que gairebé no han tingut temps per llançar funcions de qualitat.

  Les seves funcions bàsiques funcionen molt bé, però realment no es pot esperar d’ells.

  Les funcions bàsiques de Sticky Password funcionen una mica menys eficientment en comparació amb NordPass, però tenen funcions exclusives per a elles, com ara la versió portàtil i els comptes d’aplicacions..

  Breu història, NordPass millora els conceptes bàsics, però Sticky té més funcions.

  Totes les coses considerades, pensem que totes dues són iguals pel que fa a característiques.

 • Seguretat
  En termes de seguretat, els dos gestors de contrasenyes ofereixen les millors mesures de seguretat per garantir que els vostres detalls queden fora de seguretat contra els pirates informàtics.

  Cifratge 2FA, AES256, exploració biomètrica, ho poseu per nom, tots dos en tenen.

  Emparella aquestes mesures de seguretat amb una arquitectura de coneixement zero i disposeu de gestors de contrasenyes amb seguretat similar a la fortalesa.

  Els dos gestors de contrasenyes són iguals!

Sticky Password VS Dashlane

 • Valor
  El valor es pot determinar per dos factors:
  accessibilitat i els avantatges oferts.

  Si es refereix a l’anterior, Dashlane no proporciona gaire valor, és bastant maleït car en comparació amb Sticky.

  Tanmateix, si sou del tipus que vegi valor en termes d’avantatges, Dashlane esborrarà el terra amb Sticky.

  Per ser justos, tots dos aconsegueixen un punt: Dashlane per beneficis, Sticky per fixar preus.

 • Utilitat
  Ens hem queixat prou perquè les funcions de Sticky siguin una mica malmesos, així que no deixarem de renyar sobre això.

  En lloc d’això, ens centrarem en l’excel·lent interfície d’usuari de Dashlane.

  És natural d’utilitzar, bonic, no se sent ni tan aviat carregat, i se sent excel·lent.

  No cal dir que Dashlane n’aconsegueix aquesta.

 • Característiques
  Com a gestors de contrasenyes premium, tant Dashlane com Sticky fan molt bé els conceptes bàsics.

  Tanmateix, si parlem estrictament de funcions, Sticky no manté cap espelma contra Dashlane.

  Tenen característiques que ens semblen molt importants, com ara escaneig web fosc, contactes d’emergència, compartició de notes segures, etc..

  En resum, Dashlane pot fer més en comparació amb Sticky.

  El punt va a Dashlane.

 • Seguretat
  Com a principals administradors de contrasenyes, tots dos jugadors s’han d’assegurar que proporcionen les millors mesures de seguretat per als seus clients, perquè no esperaríem res menys.

  Ambdós jugadors van funcionar molt bé mitjançant l’ús de l’última tecnologia en seguretat dels seus sistemes, garantint que les nostres dades siguin el més segures possibles.

  Una vegada més, és un empat, tots dos tenen una excel·lent seguretat!

Veredicte: heu d’anar a la vostra paraula clau?

Nosaltres M’agrada Contrasenya enganxosa.

Tenen funcions realment bones que altres gestors de contrasenyes han d’implementar en els seus sistemes, és a dir, la còpia de seguretat de dispositius portàtils, els comptes d’aplicacions i la sincronització WiFi.

El seu procés de bord és realment fàcil, ens encanten la importació automàtica de les dades dels navegadors i la marca amb la llista més extensa del navegador fins ara.

Utilitzar-lo és bastant fàcil i no necessita cap formació.

Tot sona bé i fins ara, però Sticky no té el que es necessita per anar realment a peu amb els grans.

Per a un gestor de contrasenyes premium, Sticky se sent una mica sense polir. La interfície d’usuari necessita una mica de treball, la sincronització de dades sembla una mica retardada i l’aplicació d’escriptori es pot sentir excessivament fefaent (que ha fallat malament, però és només la nostra experiència).

Tenen funcions reals importants, com ara l’exploració web fosca (que busca la xarxa de contrasenyes compromeses), no podeu afegir contactes d’emergència al vostre sistema i no sembla haver-hi manera de compartir notes segures..

La solució de plata amb tot això és que Sticky proporciona un gran valor amb el seu preu de vida: un pagament únic de només 159,99 dòlars per gaudir dels seus serveis durant la resta de la seva vida (o per a la resta de la vida de la companyia, el que sigui el primer).

Així, si no ets un adhesiu per a funcions i estàs buscant un gestor de contrasenyes que et doni un valor real, Sticky és la marca per a tu (també guardaràs els manaties mitjançant Sticky!)

Si prefereixes alguna cosa amb una mica més de profunditat, potser voldràs provar al nostre lloc la llista de millors gestors de contrasenyes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map