Revisió de VyprVPN: 6 avantatges i 3 inconvenients de l’ús de VyprVPN

VyprVPN


VyprVPN

https://www.vyprvpn.com/

tl; dr

VyprVPN és propietat dels desenvolupadors Golden Frog, defensors de la privadesa & seguretat per als consumidors. Aquest servei de VPN porta més de dues dècades al mercat i és una marca clarament reconeguda. Tanmateix, la seva actuació planteja preguntes sobre si s’ha centrat en l’infraestructura necessària.

VyprVPN Opinió: 6 pros & 3 contra d’utilitzar VyprVPN

VyprVPN ha estat al mercat des de fa un temps important. Pertany a una empresa anomenada Golden Frog, un desenvolupador amb seu a Suïssa, que sembla estar centrat completament en la privadesa & mercat de seguretat: VPN inclosa.

Fins ara, tot sembla normal. Tot i això, hi ha un toc interessant al rerefons de Golden Frog. Segons sembla, els seus fundadors es van assabentar que la NSA estava fent vigilància encoberta a l’AT&Xarxes T Quan ho va posar en coneixement de les autoritats, es va ignorar. L’incident va ser interessant (llegir més informació Sala 641a).

Taula de continguts

Pros de VyprVPN

 1. Forte seguretat & privadesa!
  • Política sòlida de registre sense registre
  • No hi ha DNS & Les filtracions de WebRTC
  • Ofereix una millor protecció
  • Propietat pròpia & servidors operats
  • Protocol propietari de Camaleó
  • Ve amb un interruptor de matança avançat
  • Amb seu a Suïssa
 2. És bo per desbloquejar serveis & llocs!
  • Funciona amb regions clau de Netflix
  • BBC iPlayer també funciona amb VyprVPN
 3. L’aplicació VyprVPN és fàcil d’utilitzar!
  • Disseny racionalitzat
  • Disponible multiplataforma
 4. Ofereix atenció integral al client!
 5. Torrenting està permès!
 6. Garantia de devolució de 30 dies!

Cons de VyprVPN

 1. Servidors limitats, àmplia xarxa
 2. Velocitats de mediocre
 3. Temps de connexió lent

La línia de fons

 • Pagaré per VyprVPN?

Per això, els fundadors de Golden Frog van decidir emprendre una missió per ajudar a protegir els usuaris d’Internet. La companyia es va incorporar a Suïssa el 1994 i des de llavors va avançar plenament.

En aquest moment, VyprVPN és una de les aplicacions bàsiques construïdes i mantingudes per Golden Frog, que es troba públicament disponible.

Nota

Hi ha dues variants principals de VyprVPN i aprofundirem en la versió del consumidor (l’altra està més alineada cap als usuaris del negoci).

6 coses que ens agraden de VyprVPN

1. Seguretat forta & Privacitat!

1.1 Política de registre sense solides

La política sense registre és potser el document més important que hauria de tenir un proveïdor de serveis VPN al seu inventari. Es tracta bàsicament de la seguretat que una VPN proporciona als seus usuaris sobre el seu maneig de les dades i la privadesa de l’usuari.

A diferència d’alguns proveïdors de serveis, VyprVPN té la seva política de registre sense definir clarament en blanc i negre al seu lloc web. Tampoc és una descripció tècnica excessivament llarga, però probablement algú pugui llegir i comprendre.

La seva sensació és; “No registrem informació que es pugui utilitzar per identificar-te, ni conservem cap informació que es derivi de la vostra connexió després d’haver-se iniciat”.

1.2 Sense DNS & Les filtracions de WebRTC

La prova de fuites DNS és molt senzilla i és necessària. Bàsicament és només garantir que el vostre DNS real no està compromès. Visitar un lloc com Prova de filtració DNS us pot ajudar a assegurar aquesta informació de forma ràpida i gratuïta.

vyprvpn connectat mitjançant un servidor de Singapur

La connexió a un servidor de Singapur VyprVPN va mostrar un DNS de filtració zero.

Així mateix, el nostre Prova WebRTC també va confirmar que VyprVPN era segur. Normalment hi ha molta més informació a les proves de WebRTC, així que només teniu en compte els signes de bandera del vostre país d’origen per assegurar-vos que no apareixin a cap lloc de la llista.

1.3 Ofereix una millora de la protecció

Similar a moltes altres VPN bones, VyprVPN té el seu propi sistema DNS segur, previsiblement anomenat VyprDNS. Va ser desenvolupat i creat des de la terra per la Granota Daurada. VyprDNS va ser dissenyat per ser un sistema de “coneixement zero”, cosa que significa que us assegura la privadesa.

La connexió vyprvpn està protegida

VyprDNS és un sistema DNS privat i segur per als usuaris de VyprVPN.

El sistema DNS emprat també ajuda a evitar la censura que en molts països s’implementa a nivell ISP. VyprDNS és privat i no està obert al públic en general, sinó que només els pot utilitzar els usuaris de VyprVPN.

1.4 Autònom & Servidors operats

Una cosa que fa destacar a VyprVPN entre d’altres és que afirma “posseir, enginyar i gestionar els nostres servidors VPN [sic]”. Això vol dir que, encara que puguin llogar espai i amplada de banda a centres de dades de tot el món, la integritat del seu sistema VPN és alta..

Tot i que això podria semblar un canvi de sentit comú a causa del sector de la indústria en què es troben, no tots els proveïdors de VPN van al llarg. De fet, se sap que alguns treballaven abans amb proveïdors de serveis de tercers i van intentar disminuir la culpa quan la seguretat va acabar sent d’alguna manera compromesa..

1.5 Protocol de camaleó propietari

No hi ha molts proveïdors de serveis VPN que presentin els seus propis protocols segurs per una bona raó. És increïblement difícil i els recursos que haurien de posar-hi seria immens. Això comporta molt temps i diners, no només en R&D però fins i tot per mantenir-lo.

El protocol de camaleont de vyprvpn fa que la connexió vpn es reconegui

El que VyprVPN ha fet amb el seu protocol Chameleon és només afegir una mica de gir. Es basa en el xifratge OpenVPN de 256 bits com a base, però remet els paquets abans de la transmissió de manera que siguin més difícils de reconèixer els sniffers VPN.

Segons Golden Frog, això fa que el Camaleó sigui molt millor per al seu ús en països coneguts com extremadament antipàtics VPN, com la Xina, Rússia o l’Iran.

1.6 Ve amb Switch Advanced Kill

Gairebé sense fallar, les VPN inclouran un interruptor de matança amb les seves aplicacions. L’interruptor de matança és quelcom que pot impedir que les dades entrin o surtin del dispositiu si el túnel VPN és d’alguna manera baixat, com per exemple en el cas d’una interrupció del servei o de la connexió caiguda.

Mentre que els interruptors de matança es troben principalment a nivell d’aplicació i sistema, VyprVPN ha fet un pas més i ha inclòs també una matança a nivell LAN. Això permet bloquejar tot, inclòs el trànsit LAN si hi ha un problema amb la connexió VPN.

1,7 Amb seu a Suïssa

VyprVPN s’incorpora a Suïssa, una gran notícia per als seus usuaris. El govern suís és conegut per tenir algunes de les millors lleis de privacitat del món (recordeu aquell gran sistema bancari suís?).

Això vol dir que no només VyprVPN és lliure per protegir la vostra privadesa, sinó que en molts casos és obligatori fer-ho per la legislació suïssa. Per a un proveïdor de serveis VPN, no hi ha cap entorn més dolç.

2. Bona a desbloquejar serveis & Llocs!

2.1 Funciona amb les regions clau de Netflix

Com que sóc un porcellet de Netflix massiu (tant per feina com personal), una de les coses més importants per a mi sobre una VPN és la seva capacitat d’evitar el disgust de les VPNs de Netflix. Com molts podríeu saber, Netflix i alguns altres serveis de streaming desbloquegen contingut en funció de la ubicació geogràfica.

No es tracta d’una estafa massiva prevista, sinó simplement de la manera en què funciona la llicència. Malauradament, cobren a tothom la mateixa quantitat (aproximadament). Per això crec que hauríem d’obtenir una quantitat igual de regalets, d’aquí que em centrés en VPN per Netflix.

vyprvpn us permetrà accedir a netflix independentment de les regions

La bona notícia aquí és que Netflix US treballa amb VyprVPN i podria transmetre contingut Netflix als Estats Units. Tanmateix, hi ha algunes advertències sobre això (una cosa que parlaré més endavant a la secció que cobreix la velocitat.

Malauradament, tot i que Netflix US té un munt de contingut (més que en qualsevol altre lloc del món), no té TOT el contingut de Netflix. Per exemple, volia veure “Ronny Chieng – Estudiant Internacional” i això només estava disponible a Austràlia.

No podia passar el bloqueig de la regió australiana amb Netflix, sense importar quins servidors VyprVPN he utilitzat. Va ser frustrant i molest. Una vegada més, la situació no és la que es torni a produir, ja que la majoria del temps es dedicarà a Netflix per a continguts nord-americans..

En parlar al servei d’atenció al client, se’m va informar que actualment VyprVPN només funciona amb un nombre limitat de regions de Netflix, incloses Canadà, Alemanya, Regne Unit i Estats Units.

2.2 BBC iPlayer també funciona amb VyprVPN

Tot i que no és molt coneguda fora del Regne Unit, la BBC té disponible un servei de streaming gratuït. Tanmateix, us heu de registrar (només cal que us adreces una adreça britànica) i, a continuació, podeu veure-ho gratuïtament.

emet el streaming de BBC iPlayer gratis amb VyprVPN

Escriviu els flicks iBBC de forma gratuïta amb VyprVPN.

El problema és que necessitareu una VPN que tingui un servidor al Regne Unit o no funcionarà. VyprVPN fa la feina i fins ara no he tingut cap problema amb l’iPlayer.

3. L’aplicació VyprVPN és fàcil d’utilitzar!

L’aplicació Windows VyprVPN és molt fàcil d’instal·lar i una brisa d’ús. Funciona com qualsevol altra aplicació de Windows i funciona perfectament dins de l’entorn.

3.1 Disseny racionalitzat

Quan es llança, la pantalla principal de l’aplicació mostra la vostra ubicació real, així com l’estat de la connexió amb el servei. També hi ha una barra on es mostra la darrera ubicació que vau connectar. Si el llançeu per primera vegada, es substituirà per un botó “El servidor més ràpid”.

L'aplicació Windows de vyprvpn és fantàstica

Diverses pantalles de l’aplicació Windows VyprVPN.

L’aplicació és d’una sola pantalla, el que significa que el petit espai d’espai que ocupa quan s’amplia és el que veuràs. Si feu clic a pestanyes o a menús d’opcions, només us traslladareu a les àrees que utilitzeu la mateixa interfície d’aplicació.

3.2 Disponible multiplataforma

Amb cada subscripció a VyprVPN podeu connectar fins a cinc dispositius simultàniament. També tenen diverses maneres de connectar els vostres dispositius en funció del que utilitzeu. La majoria de les llars actuals disposaran de diferents dispositius en funcionament alhora.

Per exemple, hi ha aplicacions per a dispositius Windows i Linux principals, juntament amb plataformes mòbils com iOS i Android. VyprVPN també està disponible per a televisors basats en Android i alguns encaminadors.

Una cosa a destacar, però, és que VyprVPN no sembla tenir cap suport dedicat per a aplicacions molt especialitzades, com Kodi i Roku, ni tan sols Firestick. Això és el que us agradaria que tingueu en compte abans de registrar-vos amb ells.

4. Ofereix atenció completa al client!

Posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client de VyprVPN és fàcil gràcies al seu equip dedicat de suport en directe. Els vaig enviar una consulta i em van respondre gairebé immediatament (en deu segons). Pel que fa a atenció al client, aquesta és la màxima línia.

L’assistència al client de vyprvpn és fàcil i ràpida

El servei d’atenció al client de VyprVPN va ser ràpid & eficient.

Vaig trobar un agent d’atenció al client molt amable que també podia tenir coneixement del seu ofici i oferir enllaços útils quan fos necessari. Va poder apuntar-me ràpidament en la direcció correcta per a preguntes que necessitaven respostes més completes.

Això em porta al següent punt, que és la seva base de coneixement. VyprVPN té una biblioteca d’ajuda força decent per a aquells a qui no els agrada l’assistència en directe. Els articles aquí són ben curats, actuals i extensos.

5. Es permet el torrenting!

P2P funciona bé amb VyprVPN, tot i que heu de tenir en compte que la velocitat en general serà limitada pel servidor VPN. Normalment està bé, però si llegiu la meva secció amb la velocitat següent, us adonareu que el torrenting pot ser un problema global a causa de la falta de velocitat en aquest proveïdor..

P2P funciona bé amb VyprVPN

Tot i això, els fluxos eren consistents i es comportaven normalment. De fet, vaig observar que les connexions eren força més ràpides que de costum a gairebé tots els torrents. A diferència d’alguns proveïdors, VyprVPN no et restringeix a servidors específics per al torrenting.

6. Garantia de devolució de 30 dies!

M’agraden els serveis que ofereixen garanties de devolució. Demostra que confien prou en el seu servei que, fins i tot amb un període de gràcia, els compradors romandran. VyprVPN ofereix a tots els usuaris una garantia de devolució de 30 dies.

Creieu-me, això és més que suficient per assegurar-vos que el servei que esteu realitzant és adequat per a vosaltres, sempre que l’utilitzeu activament. Per a qualsevol persona que desitgi una VPN, us recomano que la deixeu en marxa després de comprar-la, ja que és la manera més ràpida de dir si és adequat per a vosaltres.

En fer-ho, podreu experimentar-lo a temps complet i els petits defectes es veuran a la llum més aviat que més tard. Aleshores, podeu decidir si podeu viure amb aquests problemes, en lloc de patir-lo per a tota la vostra subscripció.

Què no ens agrada de VyprVPN

1. Servidors Limitats, Ampla Xarxa

Potser a causa dels seus estàndards en la configuració dels seus servidors, VyprVPN té una xarxa més modesta que molts altres prestadors de serveis de primera línia. Al voltant de 700 servidors, és molt inferior al NordVPN (5.800+) o fins i tot al principiant Surfshark (800+).

Aquest nombre limitat de servidors també ha de servir a una àmplia àrea, ja que VyprVPN els té a 66 països del món. Ni tan sols comptem els diversos llocs a Amèrica del Nord on també hi ha servidors.

En general, aquesta configuració m’ha preocupat per la capacitat dels servidors de suportar càrregues pesades, afectant potencialment la qualitat del servei que VyprVPN pot oferir.

2. Velocitats de Mediocre

Malgrat els millors esforços i l’assistència amable dels serveis al client, vaig quedar bastant decebut amb la velocitat de VyprVPN. Això no vol dir que les velocitats fossin horribles, però es comparen amb molts serveis que he provat: no em falta.

velocitat de base de vyprvpn sense vpn

Velocitat de base sense VPN.

Com a base de tot, estic executant una línia de 500Mbps des del meu ISP mitjançant la qual normalment aconsegueixo tota la velocitat..

Prova de velocitat VyprVPN – EUA

La connexió a un servidor VyprVPN amb base als Estats Units, al principi, estava desconcertada ja que les velocitats provades eren horribles. Després de canviar de servidor diverses vegades, finalment vaig aconseguir treure una velocitat útil de 37Mbps.

Prova de velocitat vyprvpn US vpn off

Prova de velocitat VyprVPN EUA – VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

Prova de velocitat vyprvpn vpn dels EUA a

Prova de velocitat VyprVPN EUA – VPN activada
(Veure el resultat complet)

Això és prou ràpid per gairebé qualsevol cosa, fins i tot una mica de descàrrega modesta si teniu una mica de temps addicional. Malauradament, aquesta no és la norma i cal posar-se en pràctica per canviar servidors per obtenir una velocitat digna.

Prova de velocitat VyprVPN – Europa (servidor d’Alemanya)

Per a la prova de velocitat de la zona euro, he seleccionat Alemanya, ja que està més a prop de la meva ubicació física i té una bona infraestructura.

vyprvpn speed test europe vpn off

Prova de velocitat VyprVPN Europe: VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

vyprvpn speed test europe vpn on

Prova de velocitat VyprVPN Europe – VPN activada
(Veure el resultat complet)

Les velocitats aquí eren molt millors tot i la latència estranya de la connexió. No obstant això, VyprVPN no va causar gran part d’aquest sobrecàrrega.

Prova de velocitat VyprVPN – Àsia (servidor de Singapur)

La meva ubicació física és a Malàisia, però normalment no ho testo, ja que aparentment, els proveïdors de VPN aquí no utilitzen servidors excel·lents per algun motiu. Per provar la velocitat de la regió d’Àsia, el meu mètode és un servidor VPN basat a Singapur que normalment té excel·lents velocitats.

Prova de velocitat vyprvpn asia vpn off

Prova de velocitat VyprVPN Àsia – VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

Prova de velocitat vyprvpn asia vpn end

Prova de velocitat VyprVPN Àsia – VPN activat
(Veure el resultat complet)

Aquesta vegada, em va sorprendre veure el rellotge de VyperVPN només amb 50 Mbps. Fins i tot amb una VPN activa, normalment observo velocitats superiors a 100Mbps amb un servidor basat a Singapur. El servei d’assistència al client em va dir bàsicament que reinicieu el mòdem i que utilitzés IKEv2, que realment no va resoldre la pregunta bàsica: per què va funcionar tan malament (comparativament) aquí?

Prova de velocitat VyprVPN – Orient Mitjà (servidor d’Aràbia Saudita)

Sense servidors basats a Àfrica, he optat per provar VyprVPN a la regió amb un servidor basat a Orient Mitjà a Aràbia Saudita.

Prova de velocitat vyprvpn vpn orient Mitjà

Prova de velocitat VyprVPN Orient Mitjà: VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

Prova de velocitat de vyprvpn vpn de l'Orient Mitjà

Prova de velocitat VyprVPN Orient Mitjà – VPN activada
(Veure el resultat complet)

Un cop més, les velocitats eren útils, però no són excel·lents, tot i que em van sorprendre les bones taxes de ping.

Prova de velocitat VyprVPN – Austràlia

Prova de velocitat vyprvpn australia vpn off

Prova de velocitat VyprVPN Austràlia: VPN desactivada
(Veure el resultat complet)

Prova de velocitat vyprvpn australia vpn on

Prova de velocitat VyprVPN Austràlia – VPN activada
(Veure el resultat complet)

De forma semblant a Singapur, els servidors VyprVPN, basats a Austràlia, van tornar a demostrar el rendiment poc freqüent que he observat des de tantes ubicacions.

Conclusió del test de velocitat: no impressionant

Amb aquest conjunt de proves de velocitat (i unes quantes altres) que se’m troben davant meu combinades amb el meu xat amb atenció al client, l’única conclusió possible és que VyprVPN no és tan fantàstica..

És poc sorprenent per a un proveïdor de serveis que ha estat al mercat des de fa temps. Només puc concloure dues possibilitats, la primera és que la seva VPN està patint una gran càrrega a causa de la pandèmia global actual. El segon és que no han estat al dia amb els temps i no han actualitzat els seus servidors quan sigui necessari.

En total, una trista actuació d’un proveïdor de serveis amb una gran reputació d’excel·lència.

3. Temps de connexió lent

Tot i que no estava satisfet amb les velocitats de VyprVPN, no és exactament el mateix. Quan es troba a l’aplicació, la connexió a qualsevol servidor requereix un temps. No dic cap minut, sinó prou llarg per ser molest.

La vaig programar connectant-se a uns quants servidors i va tenir una mitjana d’entre 3 i 5 segons. Tot i que això pot semblar poc temps, quan espereu una connexió, creieu-me, em sembla tan lent.

La línia de fons: Pagaré per VyprVPN?

A partir de 2,50 dòlars al mes si us inscriviu en un pla de dos anys, VyprVPN no és el més car al voltant. Malauradament, això no els converteix en els més barats. La trista veritat és que, com amb tota la resta de VyprVPN, els preus són simplement mediocres.

Si bé és cert que el seu servei al client és força impressionant, en general crec que VpyrVPN és només un servei gairebé poc acceptable. Potser en el passat han vist dies millors, però avui en dia se sent com segueixen costant.

Han aparegut nous proveïdors de serveis i alguns han mostrat un excel·lent rendiment. Tot i que es pot veure amb el pas del temps si es pot mantenir, encara és millor que mirar cap a un que sembla haver abandonat.

Si tingués opcions limitades, llavors sí, aniria a buscar VyprVPN. Però a aquests preus, ho puc fer millor avui i també ho podeu fer. Tot i així, continua sent un servei sense embussos que és fiable (i s’ha demostrat que ha estat durant els seus molts anys de servei).

Fes una ullada a la nostra llista de Millors VPN per explorar altres grans solucions!

Característiques clau

 • ✓ Sense registre
 • ✓ VyprDNS
 • ✓ Utilitzeu fins a 5 dispositius
 • ✓ Privadesa forta & Seguretat
 • ✓ Servidors autònoms

Recomanat Per

 • • Usuari conscient de la seguretat
 • • Senzill & IU potent
 • • Transmissió de pel·lícules
 • • Eviteu el Geo-Block

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector