SiteGround vs Bluehost – Per què pensem que hauríeu d’anar amb SiteGround

SiteGround


vs

Bluehost

SiteGround vs Bluehost – Per què pensem que hauríeu d’anar amb SiteGround

tl; dr

Una vegada més, vam examinar dos noms ben establerts en el negoci de hosting. SiteGround, ja que ho coneixem, a més a més tinc la confiança que serveix com un bon punt de referència respecte al qual podem comparar altres empreses d’allotjament..

En una batalla contra allò que sembla una forta oferta de Bluehost, aquest darrer va ser malauradament arrossegat a causa d’una combinació de factors, entre les queixes dels usuaris i la menys que estel·lar reputació del holding EIG. En general, els resultats es perfeccionen molt a favor de SiteGround.

En el negoci d’allotjament durant més de dues dècades, SiteGround ha consolidat la seva reputació de baix a baix. Avui, aquesta formidable empresa acull més d’un milió de dominis a través d’ubicacions repartides pel món.

Entre les seves ofertes destaca la seva tecnologia de velocitat i, juntament amb actualitzacions automàtiques de WordPress, còpies de seguretat freqüents, SSL gratuït Encriptem SSL, Tot és fàcil de gestionar a través de cPanel, SiteGround és sens dubte un dels reis de l’àrea d’allotjament web.

En comparació, Bluehost és avui una empresa EIG, tot i haver estat al negoci sempre que SiteGround ha estat. Tradicionalment, EIG no és una empresa tecnològica, sinó que la seva estratègia bàsica rau en l’adquisició d’empreses d’allotjament.

EIG es va fer càrrec de Bluehost després d’una desastrosa introducció del seu anterior propietari de Accionament de la CPU, que va acabar congelant llocs web allotjats durant hores durant cada dia.

Això és el que comparem avui

 1. Plans i preus
 2. Característiques clau: SiteGround ofereix transferències GRATU siteES de llocs!
 3. Rendiment: ubicació del servidor, velocitat i temps de funcionament
 4. Atenció al client i què diuen els usuaris
 5. Interfície d’usuari
 6. El que més m’agrada de SiteGround
 7. El que estimo sobre Bluehost
 8. Pensaments finals

Nota

Els dos llocs de proves utilitzats en aquesta revisió són propietat i administració de Bitcatcha. Tant SGUSHosted.com com BHHosted.com estan allotjats al seu centre de dades respectiu als Estats Units.

Plans i preus

La premissa més bàsica de la majoria dels amfitrions web pivota sobre dues àrees bàsiques, els seus preus i les seves característiques. Mirem què tenen aquests dos al costat en termes de preu i algunes de les funcions clau;

SiteGroundBluehost

INTRO PRICE PRINTINTRO
StartUp / Basic 3,95 $ 2,95 $
GrowBig / Plus 5,95 $ 5,95 $
GoGeek / Prime 11,95 $ 5,95 $

RENOVACIÓ
StartUp / Basic 9,95 $ 7,99 $
GrowBig / Plus 14,95 $ 10,99 $
GoGeek / Prime 29,95 $ 14,99 $
Visita

Característiques clau

SiteGround GrowBigBluehost Plus
Llocs web: Il limitat
Espai20 GB No complert
Amplada de banda sense límits
Constructor de llocs Sí
DominisUnlimitedUnlimited
Control PanelcPanelCPanel millorat
Còpies de seguretat gratuïtes Sí (diàries) núm
Migració gratuïta Sí No
Comptes de correu electrònic gratuïts Sí
Funcions completes

Tal com es nota als gràfics, el pla Bluehost Plus que té una oferta introductòria de 5,95 dòlars s’està comparant amb el pla d’allotjament compartit de nivell mitjà de SiteGround. En algunes àrees clau, SiteGround supera el Bluehost, tret de l’espai d’emmagatzematge.

Això sembla una mica inusual, ja que el preu de l’espai d’emmagatzematge és gairebé menyspreable per a la majoria d’empreses d’allotjament web d’avui, però és probable que sigui degut a les optimitzacions dels equips al final de SiteGround per la seva velocitat tecnològica..

Personalment, Prefereixo molt totes les funcionalitats esteses que SiteGround ofereix més que l’espai d’emmagatzematge il·limitat. La migració gratuïta és aquí el REAL GEM, ja que no molts proveïdors d’allotjament ho ofereixen de forma gratuïta.

Transferència de llocs de SiteGround

El Lloc del lloc també diu:

“Oferim transferències de pàgines web gratuïtes com a part del nostre servei de bord des del primer dia de la nostra empresa. Actualment, rebem més de 3.000 sol·licituds de migració cada mes. L’experiència acumulada és tremenda i podeu apostar perquè el nostre equip hagi trobat i resolt (gairebé) qualsevol problema possible que pugui aparèixer durant la transferència d’un lloc web. “

Obteniu més informació sobre la transferència gratuïta de llocs web.

Càrrecs Bluehost per migracions de llocs

He passat aquesta situació més d’un parell de vegades en el passat i, per als que no ofereixen aquesta de forma gratuïta, també carreguen molt, a partir dels 100 dòlars i els més bàsics dels llocs.!

De fet, Bluehost vol cobrar per descomptat 149,99 dòlars per transferir el vostre lloc web. De cap manera vaig a buscar aquest tipus de diners.

149,99 dòlars per a la transferència de llocs

SiteGround1

Bluehost0

Rendiment: ubicació del servidor, velocitat i temps de funcionament

Ubicació del servidor

SiteGround té una molt bona distribució d’ubicacions per als seus centres de dades dels tres continents. Té una ubicació nord-americana (Chicago), tres a Europa (Londres, Amsterdam, Milà) i una a Àsia (Singapur). Aquestes ubicacions són estratègiques i ofereixen als clients de SiteGround una excel·lent rapidesa en els seus plans d’allotjament.

Bluehost també compte en diversos llocs, als Estats Units (Utah), Europa (Londres) i Àsia (Bombai i Hong Kong).

SiteGround velocitat del servidor

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Valoració A +; Mitjana Velocitat: 138,1 ms
(Veure el resultat complet)

SiteGround té, òbviament, els seus punts forts als Estats Units, tot i que els serveis a Europa també són molt ràpids.

Hi ha una latència lleugera a la ubicació de Singapur a causa de la distància del seu servidor físic (El nostre lloc de proves està allotjat al seu centre de dades de Chicago). Això sembla compensat amb la rapidesa que aparentment Oceania i Austràlia, aparentment són iguals, cosa que suposa una bona conseqüència per a altres llocs situats a Àsia.

Velocitat del servidor Bluehost

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

23 ms78 ms183 ms93 ms164 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Valoració A; Mitjana Velocitat: 153 ms
(Veure el resultat complet)

Bluehost també mostra temps de resposta ràpida del servidor a moltes ubicacions, però Europa sembla que pateix una mica. En comparacions entre coll i coll, potser no hi hauria una diferència aparent entre aquestes dues. Tot i això, podem veure això Els servidors SiteGround ofereixen calendaris molt més estables que Bluehost a tota la taula.

SiteGround1

Bluehost1

Horaris

Estic encantat de dir que, tant per als amfitrions, el temps de funcionament no sembla ser una preocupació important. Durant un període de 30 dies, tots dos han mostrat un temps de funcionament del 100 per cent molt bo.

Si no coneixeu el temps d’obtenció, la majoria d’amfitrions ofereixen un mínim del 99 per cent i fins i tot uns minuts més avall pot tenir un impacte significatiu en aquest nombre..

Temps de funcionament de SiteGround

Temps de funcionament de SiteGround

Horari d’atenció blava

Horari d'atenció blava

Hi ha, però, un element afegit a l’upimerobot que molta gent vetlla, ja que bàsicament està pensat per mostrar … bé, el temps. Si teniu nota dels gràfics de cada imatge, aquests mostren els temps de resposta típics que mostren els servidors.

Tot i que ambdues disposen del 100 per cent de vegades, Bluehost té un temps de resposta que es queda molt per darrere de SiteGround. Aquesta és una de les coses significatives que sento que són factors subjacents que afecten les valoracions d’un amfitrió.

SiteGround1

Bluehost0

Atenció al client

Una de les coses més importants per fer front a un amfitrió web –i no puc subratllar-ho prou– és el servei d’atenció al client.

Fins i tot si teniu un usuari casual i voleu que necessiteu ajuda només de tant en tant, tractar-vos amb personal de suport poc sensible o desafectat pot ser molt infuriant.

Creieu-me, probablement necessitareu la seva ajuda amb molta més freqüència del que espereu. Des de problemes com el temps d’inici a la connectivitat i la seguretat del servidor, la vostra connexió clau amb l’amfitrió és a través del seu personal d’assistència. No hi ha res més important que un equip de suport que respongui de manera ràpida i eficaç.

Què hem de fer per a aquests dos gegants en termes de suport?

Atenció al client SiteGround

Estic molt content de notar que SiteGround gestiona tota la gamma d’assistència, oferint serveis de xat en directe de 365 dies, un sistema de ticketing i fins i tot un número al qual podeu demanar ajuda. Tenint en compte l’experiència de alguns xats en viu, vaig respirar un sospir d’alleujament quan em van respondre el missatge en 10 segons. Hi ha hagut ocasions abans que vaig estar esperant tant de temps pensant que el sistema de xat estava trencat!

Servei d’atenció al client Bluehost

La configuració és similar al servei d’atenció al client de Bluehost i, tot i que no em vaig mantenir molt temps aquí, encara sento una mica d’atenció sobre el seu suport. Això es torna al fet que Bluehost és una empresa EIG, de la qual he sentit tantes coses negatives.

De fet, el problema va aparèixer a la meva anterior revisió de comparació, que podeu llegir aquí – SiteGround VS Hostgator.

Tanmateix, la clau es produeix quan arriba el moment que el públic revisi els seus serveis. És aquí on excavem més amunt darrere de la escena i descobrim què hi ha de veritat.

Què diuen els usuaris sobre SiteGround

Opinió dels usuaris de SiteGround

Què diuen els usuaris sobre Bluehost

Emocions barrejades a Bluehost

Com podeu veure, hi ha emocions mixtes quan es tracta de Bluehost, cosa que li preocupa. El problema és incapaç d’oferir un flux de servei estable als clients.

De fet, hi ha hagut diverses vegades que els usuaris han estat dirigits a les xarxes socials per concedir-se el mal nivell d’atenció al client que se’ls oferia, juntament amb els serveis:

Opinió de Twitter sobre Bluehost

SiteGround1

Bluehost0

Interfície d’usuari

Per a aquells que pugueu ser nous a l’allotjament web, hi ha dos aspectes del terme “interfície d’usuari” quan es tracta dels vostres comptes d’allotjament.

Primer és la vostra interfície amb el compte d’amfitrió web, que és una visió molt més àmplia dels serveis que utilitzeu. L’altre és el tauler de control destinat a gestionar la funcionalitat del vostre pla d’allotjament web.

Aquest últim és més crític perquè és on dedicareu la major part del vostre temps i esforç. Tant SiteGround com Bluehost ofereixen cPanel, tot i que lleugerament pells per fer-lo semblar una mica més únic.

(Esquerra: SiteGround; dreta: Bluehost)

cPanel és una excel·lent opció, ja que ofereix als usuaris una forma molt fàcil d’utilitzar per gestionar els seus llocs web. També és una interfície molt comuna, cosa que vol dir que si necessiteu ajuda, és només un llançament de pedra.

Tot i que Bluehost ofereix allò que anomenen una versió millorada de cPanel, per ser sincer, crec que s’assembla més a una versió simplificada. És cert que això és bo per als compradors d’allotjament web per primera vegada, però a llarg termini crec que hi ha més flexibilitat en l’oferta de SiteGround..

La sensació que us envolten en el desenvolupament d’un lloc web no requereix un període de temps molt llarg. A mesura que aneu trobant, trobareu que tenir accés a més funcionalitats és una cosa molt bona, sobretot perquè significa que no haureu d’adreçar-vos al personal d’atenció al client del vostre hoste tan sovint..

SiteGround1

Bluehost0

Què m’encanta sobre el lloc

Tones d’experiència, una trajectòria immillorable i una actuació impressionant. Aquests aspectes destacats fan que SiteGround estigui al capdavant de la competència pel que fa a ofertes d’allotjament web compartides. Les seves afirmacions sobre la tecnologia de velocitat són difícils de superar, fins i tot si es tracta d’un preu lleugerament més alt.

En poques paraules;

 • Característiques excel·lents
 • Bona reputació
 • Velocitats estables
 • Atenció al servei d’atenció al client

Què m’encanta sobre Bluehost

Què puc dir? Sóc un chupador de preus baixos i de coll i coll combinats, no hi ha cap comparació entre els plans d’allotjament web compartits de SiteGrounds versus Bluehosts. Per a un proveïdor d’allotjament web, encara que només sigui per al període inicial d’inscripció, Bluehost té plans barats de brutícia i us costa trobar molts que tenen un preu més baix..

Tot i que sé que hi ha queixes i comentaris negatius, el sorteig de preus és irresistible. Però sóc jo, perquè sóc un barat que no utilitza realment els meus llocs per a res.

 • Punt de preu fort
 • Característiques decents
 • Servei ben establert

Pensaments finals

Sí, hi ha coses que m’agraden sobre el que ofereix cada amfitrió, per desgràcia, el meu amor personal per un preu de fons a banda, no puc negar que SiteGround ofereix l’oferta millor.

A banda de les característiques incloses en els plans, el tret de sortida és la mala reputació que segueix EIG al voltant d’un gos com els gots de tacó, deixant fora de tot el temps.

Segons diuen, la prova és a la botifarra i el públic també n’ha parlat. Si s’afegeix a l’excel·lent reputació de SiteGround, es converteix aquí en una visió insensible, que són els campions.

SiteGround

https://www.siteground.com
LLEGIR REVISIÓ COMPLETA
5

Bluehost

https://www.bluehost.com
LLEGIR REVISIÓ COMPLETA
1

Oferta per a lectors de Bitcatcha

SiteGround: 60% de descompte en allotjament web (Des de 3,95 $ / mes).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map