SiteGround VS HostGator: qui és el millor amfitrió per al vostre lloc web?

SiteGround


vs

HostGator

SiteGround VS HostGator: qui és el millor amfitrió per al vostre lloc web?

Resum

Es podria pensar que quan es combaten dos titans seria un partit igualat, però, a les ressenyes, s’ajusten moltes variables i els resultats poden resultar una mica sorprenents. SiteGround i HostGator són dos membres ben consolidats de la comunitat d’allotjament web i tots dos també han pagat les seves deutes. No obstant això, fins i tot en combatre-ho, tingueu en compte que cada empresa pot tenir les seves pròpies zones de nínxol en què s’especialitzen. Tingueu la ment oberta no us sorprengui amb alguns dels resultats..

SiteGround i HostGator són avui dos dels noms més importants del servei d’allotjament web. Amb tantes ressenyes per aquí, potser encara serà una mica desconcertant fer aquest pas endavant i triar el vostre amfitrió futur. Entenem que, i per ajudar-vos a sortir-ne una mica més, deixem les coses més enllà i deixem que aquests dos s’abandonin.

Tingueu en compte que és molt fàcil tenir les característiques i especificacions de cadascuna i posar-les en contacte amb les altres. En canvi, el que farem és tirar endavant àrees claus en les quals fins i tot hi ha una petita diferència.

A través de la revisió, tingueu en compte que el que estem buscant no és només el rendiment, sinó també l’actitud general dels proveïdors d’allotjament envers els negocis i la manera com s’acosta i maneja els clients..

Globalment, ens fixarem en concret;

 • Antecedents
 • Rendiment (velocitat i temps de funcionament)
 • Preu
 • Atenció al client

Nota

Tots els llocs de prova utilitzats en aquesta revisió són propietat i administració de Bitcatcha, excepte ShiphraShepherds.com.

La història

Amb només dos anys l’un de l’altre, SiteGround i HostGator han tingut històries llargues per fer còpies de seguretat del seu joc. Amb uns 15 anys a la indústria cadascun, aquests dos gegants han crescut i desenvolupat una cartera de productes que van des de l’allotjament compartit fins a ofertes a escala empresarial..

La història d’HostGator no és tan neta com la de SiteGround, però la va comprar el grup Endurance International (NASDAQ: EIGI) el 2012. Això va seguir després de l’atac d’un grup de pirates informàtics sobre la base de dades del proveïdor de programari de facturació d’HostGator. Com a resultat, es van registrar dades d’usuari i 500.000 targetes de crèdit de clients, fitxers de llocs web i configuració de cPanel filtrades.

Malauradament, després de l’adquisició, EIG continuaria enfrontant-se a diversos incidents crítics d’interrupcions del servidor al llarg del 2013. Per a un proveïdor d’allotjament, això és letal i que ha posat HostGator en un mal estat. Entenem que pot ser que algunes coses no són culpa del proveïdor, però tot i així, ja va passar.

SiteGround1

HostGator0

Rendiment

Si bé tots els proveïdors d’allotjament no ofereixen, sens dubte, plans d’allotjament que es basen en els seus punts forts, anem a considerar dues categories principals de plans d’allotjament; Allotjament compartit i núvol Aquests són els principals que els interessaria la majoria dels propietaris de llocs.

SiteGround cloud hosting

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

56 ms 3 ms 98 ms 229 ms 138 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

307 ms 222 ms 141 ms 1 ms 103 ms

Velocitat mitjana: 129.8 ms – Veure el resultat complet

Allotjament en núvol HostGator

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

32 ms 40 ms 128 ms 323 ms 161 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

574 ms 203 ms 159 ms 46 ms 140 ms

Velocitat mitjana: 180,6 ms – Veure el resultat complet

* Nota: Les proves de velocitat de SiteGround Cloud i HostGator Cloud es van realitzar amb els dos llocs web allotjats a Amèrica del Nord.

A Cloud, ambdós servidors es van mantenir relativament bé i es van mantenir per sota de la velocitat recomanada de Google de 200 ms per a la resposta de velocitat del servidor. A causa de la ubicació del centre de dades, la velocitat al continent nord-americà es va mantenir bona abans de caure lleugerament cap a l’est més que provem.

SiteGround allotjament compartit

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

211 ms 215 ms 180 ms 3 ms 351 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

66 ms 95 ms 70 ms 240 ms 168 ms

Velocitat mitjana: 159,9 ms – Veure el resultat complet

HostGator comparteix allotjament

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

32 ms 36 ms 221 ms 221 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

717 ms 205 ms 153 ms 36 ms 140 ms

Velocitat mitjana: 190 ms – Veure el resultat complet

Per a allotjament compartit, el lloc de proves compartides de SiteGround es troba a Singapur, mentre que lamentablement HostGator només allotja des d’Amèrica del Nord. Això es mostra lleugerament en les proves de velocitat, ja que el lloc de SiteGround ofereix una velocitat mitjana mundial superior de 159 ms en comparació amb els 190 ms d’HostGator..

Suposo que el principal motiu per això pot ser el programa Supercacher i el programari que SiteGround utilitza. Totes aquestes estan dissenyades i optimitzades per a una distribució uniforme de la publicació de dades independentment de la distància del centre de dades.

Vegem una mica la informació sobre el seu servidor

En termes de configuració, SiteGround i HostGator adopten diferents enfocaments. Perquè sigui senzill, SiteGround manté de forma intencionada les càrregues del servidor de manera que es puguin gestionar les possibles sobrecostes d’ús. HostGator, per la seva banda, inverteix molt en equips per assegurar estabilitat.

SiteGround compta amb cinc centres de dades ubicats a ciutats del món (Chicago, Londres, Amsterdam, Milà, Singapur), per la qual cosa estan molt ben difosos en termes de geografia. Això és bo, és clar. HostGator té tots els seus ous en una sola cistella, per dir-ho, amb els dos centres de dades ubicats a Amèrica del Nord.

Tenint en compte això, estem disposats a donar-los un punt de vista a tots dos, ja que HostGator aconsegueix acabar amb SiteGround a Cloud Hosting, mentre que Siteground guanya en hosting compartit:

SiteGround1

HostGator1

Però els criteris de referència no sempre són exactes, per tant, fixem-nos en els preus que han arribat aquests dos amfitrions;

Garantia de temps: poden mantenir-la al dia?

Des de fa temps, he tingut aquests host al nostre radar i he estat recopilant informació sobre el temps. Aquest és un àmbit en què ambdues tenen un augment de celles molt bo i això no s’ha de descomptar. Tenint això en compte, aprofundim una mica més i veiem què diuen les seves Condicions de servei (ToS):

Temps de funcionament del lloc a ToS

“El servei d’allotjament fiable de SiteGround està avalat per un acord de nivell de servei (SLA) líder en el sector. Garantim un funcionament de la xarxa en un 99,9% del temps durant un període de dotze mesos, a partir de la data en què feu la comanda del vostre compte. Si ens situem per sota d’aquest, us notificarem per correu electrònic i us compensarem automàticament el vostre compte de la manera següent:

 • 100% – 99,9% temps de funcionament: Sense compensació
 • 99,9% – 99,00% temps de servei: 1 mes d’allotjament gratuït
 • Un mes addicional d’allotjament gratuït per cada 1% del temps lliure perdut per sota del 99,00%. “

Horari HostGator a ToS

“Les Condicions del servei, secció 15, contenen informació exacta i actualitzada sobre la Garantia d’Utime de HostGator en la seva totalitat. Aquest article només pretén ajudar a explicar les regles per les quals esteu d’acord.

 • Si un servidor compartit o revendedor supera el 99,9% de garantia de temps de lliurament, vostè mateix potser rep al vostre compte un (1) mes de crèdit per a aquest paquet.
 • L’aprovació de qualsevol crèdit és a discreció de HostGator i pot dependre de la justificació proporcionada. “

Tanmateix, si mireu prou bé aquests dos conjunts de pressupostos, notareu una forta diferència. Sí, el temps de funcionament es menciona i es garanteix, però, si bé SiteGround és explícit en afirmar que compensarà l’excés de temps d’inactivitat declarats, HostGator ha intentat ser més prim sobre aquest tema. Intenta apartar-me del que m’agrada anomenar “garantia sense sentit”.

Això vol dir que simplement ho fa per mostrar, ja que la companyia es reserva el dret de no compensar cap client, ni tan sols expliqui el motiu. Lògicament, simplement, podria denegar tots els intents de reclamar una indemnització per temps morts. Vergonya per HostGator!

SiteGround1

HostGator0

SiteGround o HostGator tenen un millor preu?

Allotjament en núvol

Per al hosting de Cloud, els plans de SiteGround són molt més cars entre tots els nivells. Tanmateix, el que ofereixen reflecteix el veritable esperit d’un entorn de Hosting al núvol, més que només els fragments que HostGator ofereix amb cada pla..

Jo diria que els plans d’allotjament en núvol de SiteGround s’adrecen als clients empresarials, mentre que HostGator s’orienta a persones que busquen provar l’experiència al núvol. A més, els preus molt més alts de SiteGround reflecteixen els veritables comptes de Hosting en Cloud completament gestionats.

SiteGround Preu del núvol

SiteGround Cloud

HostGator Preu al núvol

HostGator Cloud

Fer pit a aquestes dues seria comparar pomes i taronges. Mentre que SiteGround ofereix opcions d’allotjament en núvol gestionades completament, les ofertes de Cloud d’HostGator són més aviat un tipus d’acord compartit d’allotjament compartit i que es mostra en els preus.

SiteGround1

HostGator1

Allotjament compartit

Per a hosting compartit, tot i que hi ha una diferència en termes de preus, tots dos hostes es troben dins del rang d’amfitrió web. Això és bo per al consumidor en certa manera, ja que hi ha moltes opcions que podeu triar segons els vostres requisits exactes.

Preu de l'amfitrió compartit de SiteGround

SiteGround compartit

Preu de l'amfitrió compartit per HostGator

HostGator compartit

SiteGround1

HostGator1

Atenció al client

Si bé tots els proveïdors d’allotjament tenen algun tipus de suport tècnic o qualsevol altra, el que ofereixen i el bé que ho fan és un factor crític. En aquest cas, tots dos nostres amfitrions ofereixen una àmplia gamma d’opcions d’assistència que inclouen el telèfon i el xat en viu.

Des de SiteGround:

“Odi que espera el proper agent disponible? Així també?.

Superem tots els torns de manera que sempre hi hagi algú que agafi el telèfon o el xat en línia, així que no haureu d’esperar més d’uns segons per al proper operador disponible. També avaluem la velocitat de cada empleat, així com el rendiment de l’equip en conjunt, de forma regular. “

A més dels problemes relacionats amb l’allotjament, SiteGround també és compatible amb una gran varietat de problemes web (com ara extensions i extensions) tal com es reclama al vídeo següent:

HostGator, per la seva banda, simplement arregla totes les opcions de suport a una sola pàgina, de fàcil accés. Tot i això, EIG, l’actual propietari d’HostGator, ha tingut sovint molèsties de queixes sobre l’assistència al client en general. De fet, fins i tot el propi personal es queixa de l’actitud de l’empresa quan es tracta d’assistència al client:

“Aquesta és una bona empresa per a la qual treballar si us agrada el treball aixafant d’ànimes. No li importa els clients reals? Aquesta és la feina per a vosaltres. Trieu fresc amb títols nebulosos, canviant la descripció de feina i ningú no sap què passa? Sol·liciteu avui! ” (Font)

Realment hem d’anar amb SiteGround per aquest:

SiteGround1

HostGator0

Verdict – SiteGround o HostGator?

Amb això, arribem al marcador final de 6: 3. Per ser sincer, abans d’escriure aquesta crítica, tenia la impressió que seria una lluita més propera. Suposo que el diable sempre està en els detalls i algunes coses que normalment se solen veure, surten en focus.

Això no significa, però, que HostGator és un mal host, però potser una selecció definitiva es pot basar en les vostres necessitats exactes.

No obstant això, felicitats per a l’equip de SiteGround, els felicitem per haver executat amb èxit aquest gauntlet i aplaudim els seus esforços per executar un negoci honest i impulsat pel rendiment..

SiteGround

https://www.siteground.com
LLEGIR REVISIÓ COMPLETA
6

HostGator

https://www.hostgator.com
LLEGIR REVISIÓ COMPLETA
3

Ofertes per a lectors de Bitcatcha

 • SiteGround: 60% de descompte en allotjament web (Des de 3,95 $ / mes).
 • HostGator: utilitzeu el codi de cupó “bitcatcha” amb fins a un 60% de descompte. (Contracte de 12 mesos) Veure preus
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector