SiteGround VS Hosting Inmotion – 6 àrees clau comparades (velocitat del servidor inclosa)

SiteGround


vs

Allotjament d’immobles

SiteGround VS Hosting Inmotion – 6 àrees clau comparades (velocitat del servidor inclosa)

tl; dr

Preu en relació amb el rendiment: les balances de balanç de temps antigues quan es tracta de la gran quantitat de valor decidit. Però, què passa quan s’enfronten a dues indústries contra les altres?

A l’amarga batalla dels rivals d’allotjament web, compaginem SiteGround contra Inmotion Hosting i la competència es redueix a les preses. Inmotion Hosting aconsegueix treure un sorteig, però, al final, prefereixo SiteGround velocitats impressionants.

Fundada el 2004 i creant el seu camí a través de les files, avui SiteGround acull més d’un milió de llocs web en el que s’ha convertit en una indústria puntera. És famós per la seva tecnologia de velocitat molt especial i ofereix serveis extensos i funcions de valor afegit que la converteixen en una proposta extremadament difícil de combatre.

Inmotion Hosting, d’altra banda, ha estat en el negoci durant un període una mica més llarg, des del 2001. Tot i que, com han demostrat abans les nostres proves, tenir una llarga dent a la indústria no equival en general a millors productes i serveis, simplement a un millor penjar per a la supervivència.

El cas de fora de prova entre aquestes dues empreses és significatiu, però, ja que ambdues són pedigríes veritables. Això significa que la seva història no es dilueix, sense que es produeixin adquisicions ni vendes importants per trencar el llinatge de la seva existència.

Amb això, aquí es compararà avui.

SiteGround VS Inmotion – Índex

 1. Plans i preus
 2. Característiques clau
 3. Rendiment: ubicació i velocitat del servidor
 4. Horari del servidor
 5. Atenció al client i què diuen els usuaris
 6. Interfície d’usuari: ens encanta cPanel!
 7. El que m’agrada de SiteGround
 8. El que més m’agrada de Inmotion Hosting
 9. Pensaments finals

Nota

Els dos llocs de proves utilitzats en aquesta revisió són propietat i administració de Bitcatcha. Tots dos SGUSHosted.com i IMHHosted.com estan allotjats al seu centre de dades respectiu als EUA.

Plans i preus

Anem a veure els plans que tenen aquests dos per a les masses i els punts de preu en què entren;

SiteGroundInmotion Hosting

PRICEPRICE
StartUp / Inicia 3,95 $ 3,99 $ *
GrowBig / Power 3,95 $ 5,99 $ *
GoGeek / Pro 11,95 $ 13,99 $ *

RENOVACIÓ
StartUp / Inicia 9,95 $ 9,95 $
GrowBig / Power 14,95 $ 9,99 $
GoGeek / Pro 29,95 $ 15,99 $
Visita

* Oferta exclusiva d’inmocció per al lector de Bitcatcha. El preu regular comença des de 6,39 dòlars
** Utilitzem GrowBig de SiteGround i Power of Inmotion per allotjar els nostres llocs de prova

Característiques clau

SiteGround GrowBigInmotion Power
WebsUnlimited6
Space20 GB50 GB
Amplada de banda Il limitat
Constructor de llocs Sí
DominisUnlimited26
Control PanelcPanelcPanel
Còpies de seguretat gratuïtes Sí (diàries) Sí (cada 36 hores)
Migració gratuïta Sí
Comptes de correu electrònic gratuïts Sí
Funcions completes

Com es pot veure en les comparacions de preus, Inmotion comporta un cost d’entrada molt més elevat en comparació amb SiteGround. No obstant això, això es compensa molt amb els costos de renovació a llarg termini de SiteGround.

En relació amb els plans, diguem que durant un període de cinc anys (amb un període inicial d’inscripció d’un any), el cost total de propietat seria:

SiteGround
5,95 dòlars + (4 x 14,95 dòlars) = 65,75 dòlars

Allotjament d’immobles
8,49 dòlars més (4 x 9,99) = 48,45 dòlars

Aquesta és una diferència important, de manera que a menys que tingueu intenció de moure allotjaments web un cop finalitzi el contracte de registre inicial, Inmotion Hosting ofereix un valor molt més gran quant a preu..

Els dos proveïdors d’allotjament ofereixen plans força sòlids i ofereixen un bon valor afegit. Tingueu en compte que tots dos també ofereixen serveis de migració web gratuïts (Per SiteGround, la migració de llocs gratuïta només està disponible per a GorwBig i un pla superior.), Que considero un excel·lent punt de transferència..

Tot i això, diria que Inmotion Hosting té una mica d’avantatge a causa de la llarga limitació en què s’estenen els seus serveis de migració per incloure no només fitxers i bases de dades de llocs, sinó que fins i tot ajudaran a transferir la vostra configuració de cPanel, registres de domini i fins i tot comptes de correu electrònic.!

Migració del lloc web d'allotjament Inmotion

SiteGround0

Allotjament d’immobles1

Rendiment: ubicació i velocitat del servidor

Ubicació del servidor

SiteGround compta amb el suport de cinc centres de dades separats repartits pel món, amb un als Estats Units, 3 a Europa i una ubicació a Àsia servida a través de Singapur. Es tracta d’una extensió molt estratègica i ofereix una bona latència per als llocs de clients.

Al contrari, l’allotjament d’immobilisme és una mica més eficaç sobre els seus centres de dades, esmentant simplement que disposen de “centres de dades a les dues costes”, que suposem que es tractaria dels Estats Units a l’est i a l’oest. No obstant això, estan orgullosos del seu centre de dades de Los Angeles.

El centre de dades LA de Hosting Inmotion és verd

Aprofita la refrigeració natural o la tecnologia de refrigeració externa a l’aire. Amb això, es poden reduir gairebé un 70% els costos de refrigeració, però més important reduir la seva petjada de carboni en més de 2.000 tones anuals. En comparació amb Inmotion Hosting, l’única afirmació de SiteGround de la fama de “verd” sembla ser la sembra d’alguns centenars d’arbres el 2010.

A més d’això, l’empresa també té una associació sense ànim de lucre Arbres per al futur. Amb aquesta iniciativa, Inmotion Hosting ajuda a la plantació de 5.000 arbres a tot el món.

Velocitat del servidor SiteGround

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Valoració A +; Mitjana Velocitat: 138,1 ms
Veure el resultat complet

Velocitat del servidor d’allotjament Inmotion

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Valoració A +; Mitjana Velocitat: 171,9 ms
Veure el resultat complet

Malgrat la discrepància en la ubicació dels centres de dades que tenen els dos proveïdors d’allotjament, es tracta de rendiments de rendiment excel·lents a tot el món. De fet, aquests temps són bastant difícils de combatre i són molt significatius en espais d’allotjament web compartits.

Per aprofundir una mica més en el rendiment de velocitat, tingueu en compte que cadascun d’ells té una mica d’extensió que la majoria dels host no ofereixen: retocs especialitzats de velocitat (o una varietat de).

SiteGround desplega una potent barreja de SSD, NGINX, SuperCacher, CDN, HTTP / 2 i PHP7. Combinats, cadascun d’aquests ajuda el rendiment de velocitat d’avançada de polzades només una mica més per donar una avantatge sobre la competència.

Inmotion Hosting, tanmateix, ven molt dur al que anomenen “Zona de velocitat màxima”. Tot i així, hi ha un petit dubte persistent en la forma en què l’empresa posiciona aquesta tecnologia. Inmotion Hosting estableix la premisa que molts competidors depenen excessivament de centres de dades únics, la qual cosa produeix impactes potencials negatius en la velocitat.

Tot i això, en una comparació de centres de dades, Siteground ofereix una superposició global molt millor que Inmotion Hosting. Afegeix que el fet que molts proveïdors d’allotjament web de bona reputació no confiïn mai en centres de dades únics i tenim un dubte: simplement no sembla correcte.

No obstant això, no es pot discutir amb els resultats i els proporcionarem un rendiment excel·lent de velocitat.

SiteGround1

Allotjament d’immobles1

Horari del servidor

El servei d’allotjament d’immobles va mostrar un 100% d’explotació durant el període de control de 30 dies més recent, però em va sorprendre una mica l’aparició dels 30 dies de SiteGround. Tot i això, és una petita baixada en un gran oceà, ja que fa temps que controlo aquest host i, en general, és sòlid. Fins i tot amb el cop elevat, el temps de vida es manté per sobre del 99,95%.

Temps de funcionament de SiteGround

SiteGround Uptime

Inmotion Hosting en temps lliure

Allotjament en temps inactiu

És aquí on tornem a cridar l’atenció sobre els temps de resposta mostrats als gràfics. SiteGround mostra una vegada més la seva capacitat de resistència amb respostes constants per sota de 1.000 ms. Penalitzar el SiteGround per un petit disc sobre un registre sense declarar seria una mica injust als meus ulls i combinar-ho amb el temps de resposta, estic disposat a donar-los el sentit..

SiteGround1

Allotjament d’immobles0

Atenció al client

Com de costum, es tracta de nou d’una àrea clau molt forta a la qual cal buscar atenció qualsevol que busqui allotjament.

Atenció al client SiteGround

Ja ho he superat abans i ho faré de nou, SiteGround compta amb un servei d’atenció al client excel·lent, cosa que ja he provat i, per sort, ja he estat reivindicada en diverses ocasions. Sempre hi ha el risc que les coses s’esfondrin una mica amb els anys, però aquest no és un d’aquests llocs on passa.

Atenció al client per a Inmotion Hosting

Inmotion Hosting afirma amb orgull que ofereixen tecnologia basada en Estats Units que ajuda el client a diversos canals, com ara el telèfon, el xat, el correu electrònic o el sistema de bitllets. El sistema és complet i, de fet, més enllà del que molts hostes web oferirien.

Què diuen els usuaris sobre SiteGround

Opinions dels clients de SiteGround

Què diuen els usuaris sobre Inmotion Hosting

Inmotion Hosting Opinions dels clients

Com podeu veure, tots dos amfitrions web tenen molt bones revisions d’usuaris a favor. Això és poc freqüent en el món de l’allotjament web, on els usuaris solen opinar sobre els seus amfitrions. Mantenir els estàndards a un nivell prou alt per obtenir un feedback positiu és bo.

SiteGround1

Allotjament d’immobles1

Interfície d’usuari

Tot i que els nostres amfitrions utilitzen cPanel, encara he considerat que s’hauria de deixar aquest segment simplement perquè recordi a tothom la importància d’un bon tauler de control. Es tracta bàsicament de la porta d’accés al vostre amfitrió i és probable que passis una estona aquí.

cPanel és una elecció excel·lent i popular i aporta als dos amfitrions una bona victòria en interfície. És potent, còmode, àmpliament distribuït i molt senzill, molt fàcil d’utilitzar.

SiteGround1

Allotjament d’immobles1

Què m’encanta sobre el lloc

SiteGround sempre s’ha mantingut a la meva llista d’amfitrions principals i tornar-lo a passar per ella sempre és refrescant. Es tracta d’un artista que sempre té un historial excel·lent i, fins ara, no he trobat molts competidors per a això.

En poques paraules;

 • Excel·lent velocitat i estabilitat
 • Una gran atenció al client
 • Àmplia gamma de productes

El que més m’agrada sobre Hosting Inmotion

Mentre gestionava Inmotion Hosting a través de la protecció, de vegades em va donar sorpreses molt agradables. Aquest és un contendent fort per a SiteGround i ofereix tant funcions com un rendiment competitiu. M’agrada especialment que no ofereixi descomptes esbojarrats per a les inscripcions per primera vegada, perquè a mi em sembla una mica malament.

En poques paraules;

 • Bon punt de preu
 • Velocitat i estabilitat impressionants
 • Excel·lent atenció al client

Pensaments finals

Aquesta va ser per a mi personalment una decisió molt difícil. Després de llegir la meva ressenya, alguns podríeu preguntar-vos per què vaig concedir punts a un amfitrió mentre lloava les característiques de l’altre alhora..

Seré sincer, sí, a mi m’han encantat tots dos. És tan difícil no només trobar un fantàstic servei d’allotjament, sinó un altre que encaixi.

Tot i això, malgrat el meu últim número de 4: 4, crec que deu a tothom que hi hagi fora per trencar l’empat, i encara aniria amb SiteGround. Sobretot, al final del dia, una de les funcions més crítiques del vostre lloc web serà la seva velocitat i SiteGround no m’ha deixat abandonar.
Un cop afegits els altres factors, simplement acaben de guarnir el pastís.

SiteGround

https://www.siteground.com
LLEGIR REVISIÓ COMPLETA
4

Allotjament d’immobles

https://www.inmotionhosting.com
LLEGIR REVISIÓ COMPLETA
4

Ofertes per a lectors de Bitcatcha

SiteGround: 60% de descompte en allotjament web (Des de 3,95 USD / mes).

Allotjament d’immobles: 50% de descompte exclusiu (a partir de 3,99 $ / mes).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map