Tot el que necessiteu saber sobre el SuperCacher del terreny del lloc i la seva velocitat en què augmenta el 4X

Abans d’entrar a l’article, permeteu-me que prefereixi això dient que entenem com els articles de tecnologia poden arribar a ser bastant confusos (i potser una mica avorrits) amb tota l’argot i les tècniques implicades..


Així doncs, hem decidit escriure-ho d’una forma el més senzilla possible per ajudar-vos, l’usuari final, a comprendre més sobre SiteGround SuperCacher (Nota: SiteGround és el millor allotjament web aquí a Bitcatcha.) I optimitzar el vostre lloc sense tot. la confusió xerrada tecnològica.

Què és la memòria cau & com accelera els llocs web

El que és exactament la memòria cau?

Ja sabeu com algunes persones optimitzen els seus pupitres o cuines mantenint les eines més utilitzades en llocs de fàcil accés o còmodes per crear un flux de treball més ràpid?

La memòria cau fa exactament això.

Desa dades a la memòria RAM de manera que la propera vegada que visiteu el mateix lloc web, trau informació de les dades desades a la vostra memòria, optimitzant el procés de visualització del vostre lloc, permetent-vos arribar fins on heu d’anar i veure què us necessita veure molt més ràpid del que és habitual.

Com ens afecta la memòria cau?

La majoria dels llocs que visitem diàriament optimitzen el seu lloc amb memòria cau, però tots ens hem acostumat, ni tan sols sabem que hi és.

Per exemple, aneu endavant i obriu una pestanya nova i, a continuació, carregueu el lloc favorit. Probablement es carrega en menys de 5 segons, i això és gràcies a totes les dades en la memòria cau.

Imagina’t si hem d’esperar més de 12 segons per carregar una pàgina. És un inconvenient menor, però en aquesta època de gratificació instantània és llarg.

La velocitat que pot afectar el vostre negoci

L’usuari mitjà espera que un lloc es carregui completament en menys de 2 segons. 3 segons i pensaran que és massa lent. Alguna cosa més que 4? Les persones probablement perdran l’interès i passaran a un lloc nou.

La velocitat és tan vital per a les botigues en línia que si els gegants de compres en línia com Amazon disminuirien el seu lloc en només 1 segon, perdrien aproximadament 116.000 USD per minut. Penseu en la quantitat de vendes potencials que heu perdut per falta de velocitat. Menjar per pensament eh?

SiteGround SuperCacher 101

S'ha explicat el SuperCacher de SiteGround

La SuperCacher afirma que el lloc del lloc del lloc augmenta significativament els temps de càrrega del lloc en 4x. També augmenta el nombre de visites que el vostre lloc pot suportar fins a un centenar de vegades, mitjançant 3 mètodes de memòria cau diferents per optimitzar el vostre lloc, que són prou fàcils d’aplicar.

Les diferents opcions de memòria cau funcionen de manera diferent per optimitzar diferents tipus de llocs, de manera que anem a veure una informació detallada de les opcions per ajudar-vos a decidir quina és la més adequada per a vosaltres.!

Memòria cau estàtica

TL; DR

Memòria cau estàtica del lloc:

 1. Optimitza l’entrega de contingut a l’usuari final
 2. Ofereix als llocs lents un augment de velocitat important
 3. Aumenta la capacitat del lloc per gestionar més visites
 4. És perfecte per a tot tipus de llocs.

La memòria cau estàtica del lloc web emmagatzema totes les dades estàtiques del vostre lloc (incloses imatges, fitxers CSS i fitxers Javascript) a la memòria RAM del servidor en lloc de SSD, per tant, els visitants carregaran el contingut directament de la memòria cau..

El vostre contingut serà lliurat molt més ràpid i proporcionarà als visitants una experiència perfecta quan naveguen pel vostre lloc, a causa dels temps de càrrega superiors de la memòria RAM en comparació amb SSD.

La memòria cau estàtica també funciona i renova les dades automàticament cada 3 hores, de manera que si es fan canvis al vostre lloc, s’actualitzaran automàticament sense cap molèstia.

Memòria cau dinàmica

TL; DR

Memòria cau dinàmica:

 1. És ideal per a llocs basats en Joomla, WordPress i Drupal
 2. L’activació de la memòria cau dinàmica activa automàticament la memòria cau estàtica.
 3. Funciona conjuntament amb Static Cache.
 4. Millora molt el rendiment i la velocitat del lloc

Tal com indica el seu nom, Dynamic Cache bàsicament crea diverses còpies del contingut dinàmic del vostre lloc. Les dades s’emmagatzemen a la memòria RAM del servidor i funciona conjuntament amb la memòria cau estàtica.

La primera persona que visiti un lloc recentment rentat amb Dynamic Cache carregarà tot el contingut del lloc des de la base de dades del servidor, però tots els visitants posteriors es carregaran les dades de la memòria RAM del servidor, molt més ràpida..

Quan es tracti de publicar les dades, haureu de fer-ho manualment. És molt fàcil de fer, però és un altre pas que cal fer en actualitzar el vostre lloc.

Podeu utilitzar la memòria cau dinàmica amb Joomla, WordPress & Drupal. (Per al lloc WordPress, propietari del SiteGround Plugin de caché dinàmic està preinstal·lat. Tot el que heu de fer és activar-lo a l’àrea d’administració de WordPress.)

Opció de memcache

TL; DR

Memcache:

 1. És la millor opció si publiqueu una botiga en línia que depèn de les consultes de bases de dades
 2. Millora la velocitat de manera important mitjançant l’ús de dades de RAM emmagatzemades per respondre a les trucades a la base de dades
 3. Funciona amb WordPress, Magento, Mediawiki, Drupal i Joomla!
 4. No hi ha lavats automàtics

Memcache és el lloc de Siteground com a propi de la famosa Sistema de memcache, creada per gestionar llocs web que es basen molt en consultes de bases de dades. Funciona emmagatzemant dades i objectes a la memòria RAM del servidor del lloc web, accelerant les sol·licituds de bases de dades, peticions d’API i la renderització de pàgines..

Breu història, la informació enviada des de la RAM s’utilitzarà per realitzar les trucades a la base de dades, reduint el nombre de vegades que s’està consultant la base de dades real. Si teniu una botiga en línia, Memcache pot ser la millor opció per a vosaltres.

Un cop activat el servei, es generarà un nou procés de Memcache que podreu controlar a Cpanel.

No hi ha cap problema automàtic de dades amb Memcache, així que haureu de recordar-ho quan feu canvis al vostre lloc

Estem allotjats!

En realitat vam allotjar el nostre lloc de proves amb SiteGround al seu pla GrowBig, provant la velocitat amb la memòria cau estàtica, la memòria cau dinàmica i la Memcache habilitades. Els resultats, com era d’esperar, són fenomenals.

Hem utilitzat el nostre lloc de proves allotjat al centre de dades de Singapur de SiteGround GTmetrix per mesurar la velocitat de càrrega. Hem establert la nostra regió del servidor de proves a Vancouver, Canadà i el navegador a Chrome. El paràmetre continua sent el mateix per a ambdues proves, amb SuperCacher activat i sense.

SuperCacher Review: prova del lloc web amb i sense supercacher

El resultat

Amb SuperCacher activat, el lloc de prova es carrega en 1,8 segons; el mateix lloc es carrega en 3 segons sense. Aquesta és una diferència del 40%!

* P / S: Amb la rapidesa i fiabilitat demostrades de SiteGround, allotgem aquest lloc web, bitcatcha.com a SiteGround Cloud.!

Com habilitar SuperCacher i obtenir una velocitat superada

Activar SuperCacher per al vostre lloc és realment fàcil. Tot el que heu de fer és assegurar-vos que heu instal·lat els complements correctes per al vostre sistema (Siteground té un tutorial per a vosaltres) que aneu al vostre Cpanel -> SuperCacher i activa l’opció de memòria cau desitjada!

Cerqueu SuperCacher a cPanel

Pas 1: busqueu SuperCacher a cPanel

Habilita la memòria cau diferent amb l'interruptor alternat

Pas 2: Habiliteu la memòria cau diferent amb un canvi interruptor.

SiteGround SuperCacher és crucial per a la velocitat del vostre lloc web

Després de mirar les actualitzacions de rendiment i els increïments massius de la velocitat amb SuperCacher, penso que tots els propietaris de les empreses haurien d’habilitar-lo per als seus llocs.

Els compradors en línia són un grup incòmode i, si no podeu satisfer les seves necessitats prou ràpidament, s’oblidaran de vosaltres i portaran els diners en efectiu en un altre lloc..

Anteriorment, vaig esmentar que els gegants com Amazon perdran 116.000 USD per minut si el seu lloc es redueix amb només un segon.

Tot i que no podem quantificar exactament la quantitat de vendes que realitzaràs amb SiteGround SuperCacher activat, com a mínim, amb seguretat, podem dir que és molt probable que tingueu més clients de retorn si el vostre lloc és ràpid, fiable i pot gestionar la pressió: i això és exactament per a què està construït el SuperCacher de SiteGround.

Així que endavant, activeu SuperCacher per al vostre lloc ara mateix. No us costarà res, però tindreu tot per treure’n profit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map