Bitcatcha-serverhastighedschecker – Sådan fungerer det (& 4 tip til forbedring af dit websteds hastighed)

Du kan miste tusinder af potentielle salg og konverteringer.


Hvorfor?

Svaret er enkelt. Dit websted er for langsomt.

Lad os se på fakta:

 • Ifølge Google, sandsynligheden for, at folk forlader dit websted, øges med 32%, hvis dine belastningshastigheder er mellem 1-3 sekunder.
 • Ifølge thinkwithgoogle, benchmarks for hurtig indlæsning af webstedet er 0-1 sekunder.

Det er klart, at hastighed betyder noget

Vi elsker hastighed, og vi kan bare ikke få nok af det. Når vi søger efter noget, leder vi efter svar, og vi forventer at finde dem så hurtigt som muligt.

Et hurtigt websted betyder bedre brugeroplevelser. Det betyder glade kunder og flere tilmeldinger til din adresseliste. Det betyder flere sidevisninger og flere personer, der deler dit indhold. Det betyder mere tillid til dig og din virksomhed.

Nederste linje: et hurtigt websted svarer til flere konverteringer, hvilket giver dig mere overskud. Desuden er dine besøgende ikke de eneste, der har lyst til hastighed …

Google er en sucker til hurtige websteder

Google søger aktivt hurtige indlæsning af websteder og rangerer dem højt på deres søgesider. De søger at give deres brugere en enestående brugeroplevelse. Og hvorfor skulle de ikke være det? Google ønsker, at brugerne skal finde det, de leder efter, FAST.

Jo hurtigere dit websted er, jo højere rangerer du på Google.

Du undrer dig allerede over, hvordan dit websted måler sig, ikke sandt?

Hvad der gør et websted langsomt?

Inden vi graver dybt ned i den nitty-gritty, lad os se på de to vigtigste faktorer, der påvirker din samlede belastning af webstedet.

 1. Serverhastigheden leveres af din webhostingtjeneste.
 2. Dit webdesign, renhed af kode, cache, plugins og visuelle medier.

Hvis dette er forvirrende, så tænk på det som en bil.

 1. I denne sammenhæng er webhostingstjenesten bilmotoren. Vi måler dets hastighed efter hvor lang tid – i millisekunder – det tager for det at svare på en anmodning.
 2. Dit websteds kode er som bilens karosseri, hjul og styling. Hvor hurtigt dine billeder og indhold tager at blive vist på din brugers skærm, afhænger af din kode.

Nu kan du installere det mest aerodynamiske sæt og de hurtigste, mest gripende dæk til din bil, men hvis motoren er langsom, gør alle de smarte ting, du lige har slået på, nøjagtigt noget for at forbedre dens hastighed.

Det er det samme med dit websted.

Selvfølgelig kan du trimme din kode, optimere dine billeder og komprimere dine sider. Men hvis din webhost og serverhastighed – din motor – er langsom, kan ingen mængde kodeoptimering fremskynde dit websted.

Kort sagt, dit webhosting har det største ansvar for udførelsen af ​​dit websted.

Hvorfor Bitcatcha-serverhastighedschecker

Serverhastighedskontrol

Sagen ved de fleste webstedsbelastningshastighedstesttjenester er, at de tester dit websteds belastningshastighed som helhed, hvilket gør det svært for dig at bestemme, hvilken del af dit websted der forårsager flaskehalsen.

De fortæller dig ikke nøjagtigt, hvad der bremser dit websted, uanset om det er dit webstedsoptimering og webdesign eller dit webhosting. Dette gjorde os tydeligvis meget oprørt, men i stedet for at sulke i hjørnet, som vi normalt gør, besluttede vi os for at spise en cheeseburger.

Denne cheeseburger (gennem en række drejninger) førte til, at vi oprettede en hastighedskontrol, der specifikt tester webhostingens hastighed, så vi kan bestemme, hvilken del af hjemmesiden der ligger den førnævnte flaskehals.

Så – ganske enkelt – Bitcatchas hastighedskontrol viser dig, hvor hurtigt din motor – din webhost – fungerer.

Sådan fungerer serverhastighedschecker?

Når du bruger vores serverhastighedschecker, er tingene superenkle for dig. Alt hvad du skal gøre er at indtaste din webadresse og trykke på ‘gå’. Vi gør magien og præsenterer dig for resultaterne.

Serverhastighedstest

Efter vores ende bliver tingene lidt mere interessante.

Vi har oprettet servere på 10 forskellige lokationer verden over (New York, Los Angeles, London, Singapore, Sao Paolo, Bangalore, Sydney, Japan, Canada, & Tyskland) der fungerer som knudepunkter.

Bemærk

Vores noder er omhyggeligt testet for at sikre, at de er stabile nok, så vi kan give dig nøjagtige resultater. Hver knude testes mindst 100 gange ved hjælp af den samme URL til at måle, hvor stabile noderne er. Hvis noden ikke opfylder vores strenge krav, finder vi en anden server til den knude, der tilfredsstiller vores behov.

Når du indtaster din URL i serverhastighedskontrollen, gør værktøjet 4 ting:

 1. Det kontrollerer URL’en for et gyldigt domæne.
 2. Det kontrollerer DNS for URL’en, der fortæller vores værktøj, hvor din server er placeret.
 3. Det tager et skærmbillede af dit websted, så du visuelt kan bekræfte, om vi tester det rigtige websted.
 4. Vores 10 knuder pinger dit sted synkront og måler hvor lang tid det tager for din server at svare på disse anmodninger fra hele verden. Dette emulerer 10 forskellige mennesker fra hele verden, der får adgang til dit websted på samme tid.

Hver af vores noder pinger dit websteds server 3 gange ved hjælp af det hurtigste resultat ud af 3 som den tid, det tog for din server at svare på nodens anmodning.

Bemærk

Vi tager hurtigst ud af de 3 resultater i stedet for gennemsnittet, fordi webtrafik skal dirigeres gennem en internetudbyder. Den måde, ISP’en sender data fra din server tilbage til vores noder, kan være uberegnelig, og det tager et par forsøg for dem at finde den mest effektive dataleveringsrute.

Værktøjet tager derefter værdier afledt fra alle 10 noder og gennemsnit dem ud. Den gennemsnitlige score er det endelige resultat og tildeles en vurdering fra A + (den hurtigste) til E (fuldstændig forfærdelig).

Alle disse udføres og præsenteres inden for sekunder efter at du bruger værktøjet!

Sådan rangerer vi serverhastighedsresultater

For den bedste brugeroplevelse skal den ideelle Bitcatcha-hastighedsvurdering for dit serverhastighedsresultat være B + og derover. Det skal som minimum være C +. Sådan rangeres serverne:

 • Alt under 180 ms er rangeret som A+
 • 181 ms -210 ms er rangeret A
 • 211 ms – 220 ms er rangeret B+
 • 221 ms – 240 ms er rangeret B
 • 241 ms – 280 ms er rangeret C+
 • 281 ms – 360 ms er rangeret C
 • 361 ms – 520 ms er rangeret som D+
 • 521 ms – 840 ms er rangeret som D
 • 841 ms – 1.480 ms er rangeret som E+
 • Alt over 1480 ms er rangeret som E

Husk, at trafikken dirigeres via internetudbydere, og på grund af dette er det ikke muligt for os at give dig 100% nøjagtige data, medmindre du har en dedikeret båndbredde.

Når det er sagt, giver resultaterne fra vores serverhastighedscheckværktøj dig en meget god reference til, hvor hurtigt din webhostingstjeneste er.

Få præcise resultater

Kan du huske, hvad vi skrev deroppe angående internetudbydere, der fundet ud af den mest effektive rute til datalevering? De første par gange, du bruger serverhastighedskontrollen, kan du få ukorrekte resultater på grund af netop denne grund.

For mere nøjagtige resultater, test din serverhastighed mindst 3 gange, indtil du begynder at se ensartede resultater. Faktisk, hvorfor prøver du ikke dit websted på Bitcatcha-hastighedskontrollen lige nu?

Hvis du konstant får resultater, der er lavere end B +, er det på tide med en ændring. Det betyder, at din webhost er din flaskehals. Dit websteds motor er for langsom.

Det får dit websted til at miste konverteringer og nedbringe din Google-søgerangering. Du behøver ikke at få panik, men vi har din ryg. Tjek denne liste over ressourcer for en hurtigere og mere pålidelig service.

Hacks for at forbedre din hastighed

Først, hvis dit websted er langsomt, kan du prøve nogle af disse handlingsbare hacks, som du kan bruge lige nu til at give det lidt fart et lille løft.

1. Flyt serveren tættere på publikum

Kontakt din webhost og bede dem om at flytte dit websted til en server, der er lidt tættere på dit publikum. Dine kunder vil have adgang til det meget hurtigere på den måde.

2. Brug dedikeret hosting, sky eller VPS

En af grundene til, at din webhostinghastighed måske er langsom, kan være fordi du deler den med en hel masse andre folk.

Med dedikeret hosting eller VPS ville dit websted være vært på sin helt egen server. Båndbredde og ressourcer bruges udelukkende af dit websted. Du får også meget mere kontrol over serverindstillingerne, som du kan manipulere for at tillade hurtigere indlæsning. Tjek vores liste over top webhosting. De er alle optimeret til hastighed.

3. Brug et indholdsleveringsnetværk

EN indholdsleveringsnetværk (CDN) bruger servere prikket overalt i verden. Oplysninger om dit websted gemmes på hver af dem, så de tjener brugere baseret på deres geografiske placering.

Det betyder, at hvis nogen besøger dit websted fra Australien, vil din CDN tjene dem indhold fra den tættest mulige server. Med et indholdsleveringssystem betyder det ikke noget, hvor i verden dit websted er adgang til, det vil altid være hurtigt.

4. Aktivér ‘Keep Alive’

Bed din webhost om at aktivere indstillingen “hold i live”. Ved at gøre dette holder du forbindelsen til dit websted åben og lader alt flyde gennem en enkelt forbindelse (når indstillingen er slået fra, er forbindelsen åben og lukket, hver gang en ny bruger åbner dit websted).

Test nu dit websteds hastighed her. Hvis dine testresultater stadig er underparametre (noget mindre end en B + -rangering), ved du, at det er på tide, at du ændrer din webhosting.

Hvis du konstant får gode resultater (B + til A +) og dit websted stadig er langsomt, betyder det, at dit webdesign eller din kodning er flaskehalsen, og at fastsætte, at det vil, skulle øge dine konverteringer

Husk, langsomme hastigheder er konverteringsmidler! Brug værktøjet til serverhastighedskontrol til at teste dit websteds hastighed, foretag de nødvendige rettelser. Sikkert, dine konverteringer vil begynde at stige, og det vil også din fortjeneste!

Nederste linje: Bliv optimeret

Så vi ved, at der er to hovedfaktorer, der påvirker webstedets hastighed:

 1. Koden, cachen, plugins, visuelle medier osv
 2. Webhastighedshastighed

De fleste webstedstestværktøjer tester dit websteds hastighed som helhed, hvilket betyder, at det er umuligt for dig at bestemme, hvilken del af dit websted der er flasken.

Bitcatchas serverhastighedschecker blev oprettet specifikt for at teste for serverhastighed, så du nøjagtigt kan diagnosticere, hvilken del af dit websted der forårsager flaskehalsen.

Når du bruger vores serverhastighedschecker, pinger vores noder fra 10 forskellige steder rundt om i verden på dit websted og simulerer 10 forskellige personer, der får adgang til dit websted på samme tid. Vi måler hvor lang tid din webhosting tager at svare på disse pings og præsenterer dig for de gennemsnitlige slutresultater, der fortæller dig, hvor godt dit webhosting klarer sig.

For at få optimal nøjagtighed skal du køre et par test, indtil du begynder at se konsistente resultater. Hvis du konstant får lavere hastigheder end B +, kan du overveje at skifte webhostingudbydere.

Hastighed er vigtig. Sørg for, at din webhost følger med.

Hvis du går tabt til hvilken webhosting du skal gå til, har vi udarbejdet en liste til dig, der kommer godt med uanset om du er en blogger, online sælger eller en konsulent.

Vi opgraderer værktøjet til serverhastighedskontrol til en abonnementsbaseret model, så hvis du er ivrig efter at være den første, der bliver opdateret, når det opgraderede værktøj lanceres, skal du gøre forregistreres her!

Giv os en besked, hvis du støder på spørgsmål vedrørende vores hurtigchecker, og hvis funktionaliteten i det giver værdi for dig, så del den med dine venner!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector