Επανεξέταση Sync.com – 8 Kelebihan & 5 Kelemahan Syn Συγχρονισμός

Συγχρονισμός


Sync.com

https://www.sync.com/

tl; δρ

Συγχρονισμός ασφάλειας διπλής και δυνατότητας διαμοιρασμένου φακέλου yang fleksibel. Εάν είστε προσεκτικά keleluasaan, γραμματοσειράς Συγχρονισμός μπορεί να είναι μια επιλογή bagus που σας προσφέρει ηρεμία σκέψη και αξία χρήματα που sangat sepadan. Μάθετε περισσότερα.

Αξιολογήστε το Sync.com – 8 πλεονέκτημα & 5 Kelemahan Syn Συγχρονισμός

Κατά το έτος 90-an, το ερώτημα-ερώτηση πώς θα μπορούσα να κάνω ολόκληρο τον σκληρό δίσκο υπολογιστή με χωρητικότητα 30MB. Λίγα χρόνια μετά, απαιτούνται Rp 1.394.800 για μονάδα flash 1GB kesannya πολύ φθηνό.

Καθώς το μέγεθος του αρχείου έχει αναπτυχθεί και γίνεται όλο και μεγαλύτερο, μας γίνεται όλο και περισσότερο GB. Ω, όχι deh, φυματίωση.

Αυτή τη στιγμή, από το χρήστη που επιθυμούμε λύση αποθήκευσης yang murah, μπορεί να διακανδαλισμό, και aman για πρόσβαση στα δεδομένα sesuka hati. Τώρα, muncullah υπηρεσία cloud storage.

Ίσως έχετε ακούσει – namanya είναι Sync.com.

Λίστα Isi

 • Συγχρονισμός Pengantar
 • Pengaturan Awal Sync – Semudah Apa Sih?

Kelebihan Sync.com

 1. Συγχρονισμός πολύ menghormati ιδιωτικά Anda
 2. Kepatuhan privasi δεδομένων παγκόσμια
 3. Merupakan drive lokal που συνδέεται με πρόσβαση σε μερικά σημεία
 4. Επιλογή gudang αποθήκευση δεδομένων αποθήκευση δεδομένων στο εξωτερικό συγχρονισμό φακέλων
 5. Εύκολη επαναφορά αρχείου
 6. Επιλογή yang bagus για την εταιρεία
 7. Αρχείο Berbagi & φάκελος με εύκολο
 8. Περισσότερα δεδομένα χωρητικότητας δωρεάν

Kelemahan Sync.com

 1. Hanya υπάρχει πακέτο kontrak ετήσια
 2. Δεν υπάρχει πρόσβαση στην εφαρμογή μέρος
 3. Υποστήριξη περιορισμένη
 4. Το Sinkronisasi μπορεί αργά
 5. Δεν μπορώ να dioperasikan στο Linux

Πακέτο & Harga Sync.com

 • Πακέτο Προσωπικό
 • Πακέτο Επιχειρήσεων

Πώς συγκρίνεται με το Pesaing Lain?

 • Συγχρονισμός VS pCloud
 • Συγχρονισμός VS Dropbox

Συμπέρασμα

 • Συνεργασία?

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε kurs 1 USD για 13.948 IDR για όλες τις τιμές yang tertera.

Pengantar Sync.Com

Pertama-tama – siapa και τι itu Sync.com?

Kisahnya like ini: Berawal di Canada στα χρόνια 2011 από τον Thomas Savundia και timnya, Συγχρονισμός επιθυμούμε λύση αποθήκευσης που mengutamakan ιδιωτική χρήση. Butuh λίγο ανάπτυξη για να γίνει Συγχρονισμός που γνωρίζει και disukai χρήστεςanya saat ini. Sejauh ini, το Sync έχει ήδη περισσότερους από 750.000 χρήστες!

Συγχρονισμός για «χρήση χρηστών για πρόσβαση και διάθεση αρχείου από σχεδόν όλους τους υπολογιστές, τηλέφωνα ή συσκευές seluler apa pun – χωρίς να αγνοείτε hak privasi χρήστη…

Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγράψετε Συγχρονίστε δωρεάν, αλλά και τους προσφέρετε tingkatan περισσότερο για τη χρήση των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, το καθένα με το χώρο αποθήκευσης επιπλέον και μερικούς χρήστες ανά λογαριασμό. Kurang περισσότεροnya όπως.

Έχουμε πολλά ακούσματα για το συγχρονισμό και την ασφάλεια που προσφέρονται. Χωρίς mempedulikan φήμη-φήμη, αυτή η φορά το Bitcatcha θα βλέπει άμεσα πλεονεκτήματα και από το Sync.

(Kembali Ke Atas)

Pengaturan Awal Sync – Semudah Apa Sih?

Pertama-tama, τρόπος εγκατάστασης Συγχρονισμός?

Ternyata – πολύ απλό. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εδώ.

Για εγγραφή και απόκτηση 5GB πρώτα Anda, μόνο butuh χρόνο λίγα δευτερόλεπτα και λεπτομέρεια απλά.

Αφού terdaftar, θα λάβετε όλα τα βήματα σχετικά με το penginstalan Sync (η ολοκλήρωση εγγραφής θα σας δώσει επιπλέον χωρητικότητα 1 GB!)

οδηγοί συγχρονισμού για ρύθμιση

Το δεύτερο βήμα είναι mengunduh εφαρμογή επιφάνειας εργασίας και προσαρμογή foldernya. Σε προσευχή, αυτό θα δημιουργήσει ένα χώρο για να μπορείτε να κάνετε με εύκολα να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας Anda και να αρχίσετε να μοιράζεστε. Segala κάτι yang ada στον φάκελο Ο συγχρονισμός θα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή βοηθά και αναζητώ το φάκελοΑποθήκη δεδομένων«Ή Gudang Data (περισσότερα για αυτό θα dibahas αργότερα). Επίσης, θα έχετε πρόσβαση σε riwayat έκδοση, αρχείο δραστηριότητας, και αρχείο αποκατάστασης yang dihapus.

Menambahkan file ke folder Συγχρονισμός πολύ εύκολο, δηλαδή με menyeret & menjatuhkan αρχείο. Μπορείτε να προχωρήσετε ως φάκελος συνηθισμένος στον υπολογιστή και άμεση προσπάθεια από το situ.

Ωστόσο, οι τρόποι πρόσβασης gudang αποθήκευσης είναι πιο δύσκολοι, επειδή δεν υπάρχουν βήματα-βήματα που εμφανίζονται μετά την εγκατάσταση. Στο πάνελ antarmuka web, θα εμφανιστεί πιο ξεκάθαρα, στο mana θα Anda θα δείτε ορισμένες οδηγίες που βοηθούν:

οδηγοί συγχρονισμού για ρύθμιση

(Kembali Ke Atas)

8 Hal Yang Kami Suka Dari Sync.com

Μετά την εγκατάσταση, kami mengoperasikannya και όλοι περπατάμε με baik. Λοιπόν, τι πραγματικά αντιλαμβάνεται κανείς; Pertama-tama, inilah yang kami sukai:

1. Συγχρονισμός Sangat Menghormati Privasi Anda

Tahukah Anda στην εφαρμογή μεγάλου μεγέθους αποθήκευση cloud – συμπεριλαμβανομένου του Google Drive και του Dropbox – απαιτείται προϋπόθεση που απαιτείται για την πρόσβαση, memindai, και διατίθεται αρχείο που αποθηκεύεται στο διακομιστή τους?

Kaget όχι?

Με το Sync, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό πιθανό είναι salah satu kelebihan utama. Keputusan yang bagus!

Όλα τα αρχεία yang diunggah di Sync προστατευμένα με περιγραφή AES 256-bit από ujung ke ujung. Αυτό το artinyafiledienkripsi από την πηγή, και μόνο ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού – δηλαδή Anda – yang έχει kuncinya.

Άρα, υπάρχει αρχείο Διαθέσιμο στο Διαδίκτυο, δεν θα υπάρχει artinya για orang lain, επειδή χρειάζονται κλειδί enkripsi για να membukanya.

Το Hal ini επίσης αναγνωρίζεται ως μυστικότητα μηδενικής γνώσης. Ωστόσο, επειδή το Sync.com δεν έχει το κλειδί enkripsi sama, εσείς θα kerepotan εάν εσείς το ίδιο ξεχνάτε kata sandi, γιατί το Sync δεν μπορεί να επαναλάβετε kata sandi Anda.

Πολύ περισσότερο, Συγχρονισμός δεν επιτρέπεται το μέρος για πρόσβασηnya. Sebagian besar penyedia cloud storage διαθέτει API που χρησιμοποιεί εφαρμογές για να berinteraksi διαφορετικά, αλλά δεν συγχρονίζεται. Tentunya, αυτό θα κάνει μερικούς χρήστες kecewa. Ωστόσο, αυτό baik για ασφάλεια.

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα χρησιμοποιώντας autentikasi dua factor yang dibarengi με kata sandi yang kuat – με χρήση email ή Google Authenticator.

συγχρονίστε καλή ρύθμιση ασφαλείας

Τι arti από όλα αυτό; Στο πρόβλημα, δεν υπάρχει μάρκετινγκ σε σκούρα ή αποτελέσματα δεδομένων sah, και δεν υπάρχει pelanggaran δεδομένα που είναι κακό. Semuanya tenang και aman.

(Kembali Ke Atas)

2. Kepatuhan Privasi Data Global

Προσθέστε τα σημεία προηγούμενα, υπάρχουν λόγοι που διαθέτουμε έχουμε στο εσωτερικό privasi Sync. Εταιρεία ini πραγματικά berpusat di Kanada, wilayah που γνωρίζει με τους νόμους privasinya yang ketat.

Με τα αποτελέσματα, Συγχρονισμός πλήρων τυπικών δεδομένων παγκόσμια όπως GDPR, PIPEDA, και ακόμη πολλά ακόμη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από εδώ.

(Kembali Ke Atas)

3. Merupakan Drive Lokal Yang Terintegrasi με Banyak Titik Access

Αυτό το sukai dari Sync είναι kinerjanya yang baik ως drive lokal yang terintegrasi.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αυτόματη για εύκολη πρόσβαση Μπορείτε να χαλαρώσετε από το αρχείο Anda aman χωρίς να χρειάζεται να λάβετε δράση proaktif apa pun.

Διάφορα σημεία πρόσβασης Συγχρονισμός δίσκου που bagus για πάντα, και ταιριάζει με σχεδόν όλους τους τρόπους ζωής ή στυλ εργασίας.

 • Εφαρμογές Seluler
  Διαδικτυακά iOS και Android, και επίσης συχνά ανανεώνονται.
 • Πίνακας Ιστού
  Αποκτήστε πρόσβαση στο αρχείο από το πρόγραμμα περιήγησης στο web apa pun, χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε.

(Kembali Ke Atas)

4. Επιλογή Gudang Data Yang Mem memungkinkan Menyimpan Data Di Luar Folder Sync

Hal lain yang πολύ Kami apresiasi dari Sync είναι fungsionalitas gudang datanya.

Τι arti Gudang (Θόλος) misterius ini; Θέλετε να ξέρετε?

Αυτό είναι τοποθεσία cloud storage ειδικά yang sangat aman. Δεν seperti το αρχείο που περιλαμβάνεται στο φάκελο Συγχρονισμός, το αρχείο στο Gudang δεν συνδέεται αυτόματα με το Συγχρονισμό. Ωστόσο, αυτό είναι ruang aman που μπορεί να προσεγγιστεί μέσω της εφαρμογής web ή της εφαρμογής seluler.

Αυτό δημιουργεί ιδανικό για εφεδρικό αρχείο δεδομένων και φάκελο penting Yang δεν μπορείτε να Anda αφαιρέσετε, και επίσης αρχείο yang Anda perbaharui secara berkala. Dan itu bagus για membebaskan χώρο αποθήκευσης!

Memindahkan κάτι ke Gudang caranya πολύ απλό, δηλαδή με επιλογή αρχείου, mengeklik »Κίνηση«, Και mencentang kotak»Θόλος“.

συγχρονισμός ασφαλούς αποθήκευσης μόνο cloud

Το αρχείο μπορεί να γίνει με εύκολη πρόσβαση από το cloud ke komputer Anda kapan saja.

(Kembali Ke Atas)

5. Mem Memulihkan Αρχείο

Selalu ευεργετική εμφάνιση, όχι μόνο στο εφεδρικό αντίγραφο, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μορφή lama από ένα αρχείο.

Εσείς baru κάνετε λάθος; Μην khawatir – Συγχρονισμός πρόσβασης με την εύκολη επιστροφή στην έκδοση αρχείου προηγούμενο και έναρξη από sana. Μπορείτε να επαναφέρετε το αρχείο apa pun προς ημερομηνία ή πριν.

Cukup επιλέξτε «…» στο δεξί αρχείο, και κάντε κλικ στο «Ιστορικό έκδοσης«, Θα εμφανιστεί οθόνη όπως παρακάτω:

συγχρονίστε την εύκολη επαναφορά αρχείων

Sama halnya για το αρχείο yang terhapus:

 • Ο πελάτης Συγχρονισμός δωρεάν μπορεί να επαναφέρει το αρχείο ή το φάκελο που έχει dihapus για 30 ημέρες τελευταία δωρεάν.
 • Πελάτης Sync Pro & Η επιχείρηση μπορεί να επαναφέρει αρχείο ή φάκελο apa pun yang dihapus εντός 365 ημερών.

Ειδήσεις που είναι πολύ καλύτερα lagi – το αρχείο που έχει dihapus δεν diperhitungkan στο χώρο αποθήκευσης Anda!

(Kembali Ke Atas)

6. Επιλογή Tepat Για Εταιρεία

Ο συγχρονισμός διαθέτει επίσης διάφορες λειτουργίες που πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ χρήσιμο για την επιχείρηση.

Παραδείγματα λειτουργίας-λειτουργιών είναι το αρχείο από απόσταση, και το αρχείο ελέγχου yang dicuri, ή υπάρχει πρόθεση κακό άτομο που μπορεί να δημιουργηθεί.

Εκτός από αυτό, pelacakan αλλαγή, στατιστικό στοιχείο terperinci, και αποθήκευση έκδοση αρχείου terdahulu είναι alat yang sangat χρήσιμο για το αρχείο.

Επίπεδο ελέγχου αυτών είναι η τιμή προσθήκης για πολλά πορτοκάλια.

(Kembali Ke Atas)

7. Χρή Berbagi File Dan Folder

Ingat pembahasan προηγούμενα σχετικά με διάφορες λειτουργίες cloud storage?

Menjaga κάτι που αξίζει πολύ σημαντικό. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για σας για να μάθετε την πλατφόρμα αποθήκευση cloud που μπορείτε να κάνετε για το αρχείο και mentransfer αρχείο με την ευκολία και την συσκευή.

Ο συγχρονισμός δεν mengecewakan. Θα λάβετε:

 • Berbagi αρχείο με το μέγεθος apa pun για τους χρήστες Συγχρονισμός.
 • Berbagi tautan με εύκολη, δεν απαιτείται λογαριασμός (αλλά, το αρχείο αυτό μπορεί μόνο να dibaca).
 • Μπορείτε επίσης να κάνετε διαμόρφωση μέσω Φάκελος Bersama Tim.
 • Mengatur notifikasi δραστηριότητα tautan για βοήθεια melacak pembagian.
 • «Βελτιωμένο απόρρητο“Επέκταση χαρακτηριστικών κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης Sync.com για διαμοιρασμένο αρχείο.

Νταν Γιανγκ πιο κοντά μας sukai είναι η πρόσβαση για την προσαρμογή και την εμπιστοσύνη στην παροχή άδειας. Μπορείτε να εμφανίσετε τατουάν, τα kata sandi, ή τον χρόνο και την ημερομηνία kedaluwarsa κάθε φάκελο.

Ο συγχρονισμός επιτρέπει την προσαρμογή της άδειας

Στιγμιότυπο οθόνης από πάνω από την έκδοση δωρεάν (από το mana που μπορείτε να κάνετε kata sandi), και εσείς σίγουρα για intinya!

Όλα αυτά δημιουργούν Συγχρονισμός ως εναλλακτικό αρχείο που είναι πολύ καλό για lampiran email.

(Kembali Ke Atas)

8. Περισσότερα Banyak Kapasitas Δεδομένα Δωρεάν

Αυτή η περιγραφή σύντομα – θυμάστε πώς θα λάβετε δεδομένα δωρεάν 5GB; Ναι, Συγχρονισμός προσφέρεται πραγματικά πρόγραμμα αναφοράς που σας επιτρέπει να προσθέσετε χώρο αποθήκευσης ύψους 1 GB για κάθε αναφορά που έχετε.

Χωρίς όριο! Άρα, αν δεν θέλω να κάνω, εσείς μόνιμα μπορείτε να προσθέσετε χώρο που είναι μεγαλύτερο αν επιτύχετε να δώσετε πολλές αναφορές.

Με pertimbangan ini, το Sync είναι σαφές μια επιλογή terbaik για την υπηρεσία cloud storage δωρεάν. Kami sangat από Anda για mencobanya.

(Kembali Ke Atas)

Apa Yang Tidak Kami Sukai Dari Sync.com

Terlepas από διάφορα αποτελέσματα,, βλέπουμε επίσης και κάποιες διαφορές από την υπηρεσία ini.

1. Μόνο πρόσβαση Kontrak Tahunan

Ωστόσο, πολλές υπηρεσίες παροχής cloud storage προσφέρουν πακέτο bulanan, ο συγχρονισμός δεν παρέχει υπηρεσίες.

Πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον Rp 683.452 (για πακέτο προσωπικών 500 GB) για κάθε χρόνο.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι ολοκληρωμένο merugikan και harganya αρκετά ανταγωνιστικό, ειδικά εάν έχετε επιλέξει επίπεδο αποθήκευσης που είναι μεγαλύτερο και συγκρίνεται με τον αριθμό.

Ακόμα, δεν είναι επιλογή φθηνότερη αγορά, και Kami benar-benar να καταργήσετε το πρόγραμμα των ετών που πιθανότατα δεν είναι τα καλύτερα για όλους.

(Kembali Ke Atas)

2. Tidak Ada Akses Aplikasi Pihak Ketiga

Όπως που έχουμε έχουμε sebutkan, επίπεδο ασφάλειας Συγχρονισμός δεν επιτρέπεται η ενσωμάτωση με το μέρος Tiga.

Αυτό είναι αρκετά. Παράδειγμα, Δεν θα μπορείτε να δείτε έγγραφα, μουσική, ταινία ή ακόμη φωτογραφίες από το πρόγραμμα περιήγησης. Πρέπει να mengunduh αρχείο αυτό προηγουμένως.

Αυτό είναι δυνατό να γίνει πρόβλημα για ορισμένα άτομα που χρειάζονται χρήση λύσεων αποθήκευσης τους. Terutama, katakanlah, εάν berurusan με ratusan φωτογραφία μαζί με το όνομα του αρχείου numerik yang generik.

(Kembali Ke Atas)

3. Υποστήριξη Terbatas

Ωστόσο, έχουμε διαβάσει πολλά πράγματα σχετικά με την ποιότητα υποστήριξης, το metodenya λίγο περιορισμένο.

Όλες οι ερωτήσεις πρέπει να προχωρήσουν μέσω email – όχι μέσω τηλεφώνου ή ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

(Kembali Ke Atas)

4. Sinkronisasi Bisa Lambat

Η μνήμη και η περιγραφή ujung-ke-ujung πρέπει να γίνει, πράγματι διαβάζουμε πολλά σχόλια σχετικά με το αργό ρυθμό της ταχύτητας & αρχείο unduhan. Άρα, πιθανότατα δεν bagus για τον χρήστη απαιτούν ταχύτητα berpindah antar file.

Η μέγιστη ταχύτητα είναι 40 Mbps, δεν περιλαμβάνεται η περιγραφή. Ιστότοπος τους αναφέρει κανείς, επιπλέον penundaan enkripsi συνήθως δεν φαίνεται σε file kecil, αυτό μπορεί να προσθέσει χρόνο.

Hal itu tentu saja πολύ προσεκτικά σε σύνδεση στο internet. Τα προσωπικά μας δεν terganggu με το χρόνο που απαιτείται για την μεταφορά αρχείων και του φακέλου.

(Kembali Ke Atas)

5. Δεν υπάρχει υποστήριξη Linux

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει εφαρμογή Συγχρονισμός που μπορεί να προσεγγιστεί στο Linux. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ιστού Sync.com στο Linux χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης web που υποστηρίζεται.

(Kembali Ke Atas)

Πακέτο & Harga Sync.com

Μπορείτε να επιλέξετε πακέτο Προσωπικό και Επιχειρηματικό Συγχρονισμό:

Πακέτο Προσωπικό

Συγχρονισμός StarterPersonal ProPersonal Pro+
Τιμή / blnRp 0Rp 56.908 * Rp 111.584 *
Χώρος / χρήστης5GB500GB2TB
Μεταφορά δεδομένωνTerbatasTidak TerbatasTidak Terbatas
Μάθετε περισσότερα

* Harga βάσει langganan 12 μηνών.

(Kembali Ke Atas)

Πακέτο Επιχειρήσεων

SoloProPro για προχωρημένους
Τιμή / blnRp 139.480 * Rp 69.740 * Rp 209.220 *
Χώρος / χρήστης3TB1TB10TB
Πολλοί χρήστεςTidakYaYa
Μάθετε περισσότερα

* Harga βάσει langganan 12 μηνών.

Ωστόσο, ορισμένες τιμές dipecah menjadi πληρωμή bulanan, όπως που έχουμε έχουμε sebutkan, κάθε πακέτο sayangnya μόνο έχει επιλογές penagihan μία φορά.

Κάθε πακέτο διαθέτει garansi χρήματα επιστροφή 30 μέρες μετά μπορείτε να mencobanya πριν.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal, και Bitcoin. Ειδήσεις baiknya είναι δεν μας αναζητάτε κρυφά και διαχωρίστε την ευελιξία αλλαγή πακέτου στη συνέχεια της ημέρας, εάν απαιτείται.

(Kembali Ke Atas)

Πώς Sync.Com Dibandingkan με Pesaing Lain?

Τόσο, έχουμε συζητήσει όλα τα θέματα που kami suka και δεν μου αρέσει από το Συγχρονισμό.

Ωστόσο, η αγορά cloud storage είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο luar sana yang bersaing αυστηρά σε hal-hal όπως τιμές, ασφάλεια, και ακόμα πολλά ακόμη.

Mari kita δείτε sekilas dua pesaing terbaik για την προβολή seberapa baik Συγχρονισμός μπορεί να διατηρηθεί.

Συγχρονισμός VS pCloud

Πολύ ενδιαφέρον για σύγκριση penyedia cloud storage στον τομέα yang sama. Επειδή συγχρονίζουμε τα καλύτερα μέσα στα ιδιωτικά, εμείς σκεφτόμαστε δίκαια για σύγκριση με penyedia χαρακτηριστικά κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης lain yang sangat baik – pCloud.

Jadi, bagamana σύγκρισηnya?

 • Αξία

  Τιμές πακέτου ετησίως pCloud και Συγχρονισμός δεν διαφέρει πολύ. Keduanya προσφέρει επιλογές 500GB (SANGAT bagus για τους που δεν χρειάζονται 2 TB).

  Η τιμή είναι Rp 667.830 για το pCloud και 697.260 για το συγχρονισμό (κάθε έτος). AKAN TETAPI, το pCloud διαθέτει επιλογές πληρωμής bulanan.

  Tentu, εσείς θα λάβετε έκπτωση 20% για την εκτέλεση πληρωμών κάθε χρόνο στο πρόσωπο, αλλά μπορούμε να βλέπουμε πολλά περισσότερα περισσότερο.

  Διαθέσιμο, που paling μας suka από το pCloud είναι πακέτο seumur hidup.

  Δεν είμαστε βέβαιοι τι δώρο που ditujukan για την προώθηση των ανθρώπων, ή cara cerdas strategi μάρκετινγκ. Yang kami ketahui είναι εσείς menghματίζετε Rp 1.804.871 σε 5 χρόνια εάν χρειάζεστε πακέτο seumur hidup Premium Plus 2TB.

  Πώς με την εγκατάσταση δωρεάνnya; Όχι, pCloud προσφέρετε 10 GB αποθήκευση δωρεάν ως χρονιά, σε σύγκριση με 5GB στο Sync. Ωστόσο, η αποθήκευση δωρεάν Συγχρονισμός μπορεί να αναπτύσσεται secara eksponen με rujukan, pCloud malah menghadiahi rujukan Anda μέσα σε δολάρια. Terserah Anda για διαγραφή mana που είναι καλύτερα!

 • Privasi

  Το pCloud επίσης σχεδιάζεται με την αναζήτηση ιδιωτικών στοιχείων.

  Ωστόσο, το pCloud membebankan επιπλέον κόστος για κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης και perpanjangannya. Το Sync.com προσφέρεται ως Standar.

  Δυνατότητα πρόσθετων αυτών που αναφέρονται pCloud Crytpo και biayanya Rp 69.600 / δις. Ωστόσο, Anda BISA, πραγματοποιώντας μια πληρωμή seumur hidup Rp 1.743.500.

  Keduanya χρησιμοποιώντας AES 256 για προστασία μέγιστο. Ωστόσο, το pCloud δεν διαθέτει autentikasi dua-faktor, και εσείς χρειάζεται να κάνετε kata sandi yang ισχυρό.

 • Kenyamanan

  Αυτό το ενδιαφέρον, walau Συγχρονισμός στο luar foldernya, το pCloud προσφέρει επιλογές για τον καθορισμό του sinkronisasi μέσω του πίνακα ελέγχου της επιφάνειας εργασίας.

  Κατά την εφαρμογή, αυτό σημαίνει Μπορείτε να επιλέξετε φάκελο που συνδέεται με το αρχείο συστήματος, και το φάκελο cloud Anda. Αυτό επιλογή που unik, και tentunya πολύ χρήσιμο!

  pCloud dan Συγχρονισμός με baik για διαμοιρασμένο αρχείο και φάκελο. Keduanya δυνατότητα Anda πραγματοποιώντας hal-hal όπως τα kata sandi και ημερομηνία kedaluwarsa. Ωστόσο, το pCloud δεν παρέχει batasan unduhan ή notifikasi δραστηριότητα.

 • Αρχείο Pratinjau

  Αυτό είναι αποτέλεσμα που luar biasa για το pCloud – Έχετε επιλογές για να δείτε το αρχείο pratinjau.

  Dokumen, foto… Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε μεγέθη εικόνων και να κάνετε παρουσίαση! Δεν υπάρχει ακόμη ροή μουσικής και βίντεο τι γίνεται άμεσα στον εξωτερικό φάκελο Crypto Anda, που δεν είναι δυνατόν να κάνετε με το Sync.

 • Αρχείο αποθήκευσης

  Συγχρονισμός πραγματικά-πραγματικά unggul σε hal versi file και αποθήκευση αρχείου yang dihapus. Με το PCloud, το αρχείο και το αρχείο yang dihapus dipertahankan μόνο για 15 ημέρες (χρήστες δωρεάν) ή 30 hari (χρήστες berbayar). Εάν θέλετε να βελτιώσετε το χρονικό διάστημα riwayat αποθήκευση menjadi ένα έτος, siapkan Rp 502.128 ξανά.

(Kembali Ke Atas)

Συγχρονισμός VS Dropbox

Το Dropbox είναι nama yang umum και, μη mengejutkan, ηγεσία στην penyedia cloud storage.

Ο συγχρονισμός εξακολουθεί να έχει αρκετές ενέργειες που πρέπει να βελτιωθεί για να μπορεί να mengejar popularitas Dropbox, και να χρησιμοποιηθούν?

 • Αξία

  Το Dropbox επίσης προσφέρει πληρωμές bulanan, όχι ετήσια αρχικά (όπως Sync).

  Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, septinya τους membebankan κόστος περισσότερα για την αποθήκευση και περισσότερα χρήματα επιπλέον, που πιστεύουν ότι… δεν απαιτούν κόστος. Penyimpanan δωρεάν Dropbox 2GB, συγχρονισμός 5GB.

 • Ταχύτητα Sinkronisasi

  Di sinilah Dropbox αληθινά αληθινά. Αυτά τα πρότυπα standard emas για penyedia cloud άλλα σχετικά με τους τρόπους menyinkronkan δεδομένα με ταχεία και ομαλή σε διάφορες συσκευές.

  Sebagian γιατί το Dropbox προσφέρει χαρακτηριστικά αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ που συνεχίζει η ταχύτητα sinkronisasi πάντα γρήγορα.

  Αυτό είναι επίσης διαθέσιμο υπάρχον infrastruktur yang unggul από ορισμένα κεντρικά δεδομένα, μια ικανότητα που δεν αποκτήθηκε Συγχρονισμός.

 • Προϊόντα

  Dropbox προσφέρει πολλά εργαλεία για χρήσιμο για χρήση καθημερινά. Όπως το Dropbox Paper, για το σήμαam και το catatan στο cloud.

  Ή μπορεί να εμφανιστεί pratinjau αρχείο από πρόγραμμα περιήγησης και mengedit έγγραφα Microsoft Office.

  Belum, η γραμμή εργασιών του μενού Dropbox θα μπορούσε να dibilang πιο φιλικοί χρήστες.

 • Privasi

  Ενεργοποίηση ασφάλειας Συγχρονισμός που mengesankan, μας ξέρουμε σίγουρα mana που είναι αγαπημένο μας μέσα hal ini.

  Το Dropbox δεν προσφέρει enkripsi από ujung ke ujung – didekripsi δεδομένων πριν από το διακομιστή.

  Τα δεδομένα είναι επίσης αποθηκευμένα στο διακομιστή AS – wilayah που είναι αρκετά γνωστά jelek για τις ανάγκες των ιδιωτών των χρηστών. Ωστόσο, ο συγχρονισμός αποθήκευσης στον Καναδά στο mana privasi είναι πολύ σημαντικός.

  Beranikah kita menyinggung στην οθόνη Dropbox ακόμα belum pulih από τα γεγονότα hacking έτος 2012 di mana 68 εκατομμύρια kata sandi χρήστες dicuri?

 • Φάκελος Bersama

  Φάκελος μαζί στο Dropbox επιτρέποντας Anda mengedit περιεχόμενο, προσωρινός συγχρονισμός μόνο επιτρέψτε Anda για membacanya.

  Ωστόσο, δυνατότητα συγχρονισμού για άδεια άδεια αρχείου και φακέλου benar-benar mengungguli προσφορά dasar Dropbox. Διαλέξτε τατάν και χρόνο kadaluwarsa με Dropbox Professional, αλλά harganya πιο ακριβό.

 • (Kembali Ke Atas)

  Kesimpulan: Τι Kami Merekomendasikan Sync.Com?

  Με προσεκτικά όλα hal, kami πολύ terkesan με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε Συγχρονισμός.

  Με την περιγραφή από ujung-ke-ujung και privasi yang tertanam μέσα σε inti mereknya, αυτό είναι salah satu επιλογή terbaik για cloud storage yang aman.

  Tentunya, σε τιμές, πακέτο seumur hidup pCloud αποτελεί επιλογή yang bagus. Εάν εσείς προετοιμάζετε για pCloud Crypto, Αποκτήστε επίπεδο προστασίας terbaik yang sebanding, προσθέστε επιπλέον αρχείο pratinjau.

  Εάν χρησιμοποιείτε Dropbox; Παράλληλα, δεν υπάρχουν όλα τα χαρακτηριστικά taua και εργαλεία produktivitas. Kami θα είναι πιο χαλαρή κάθε μέρα.

  Μας πολύ menghargai και Συγχρονισμός επιτρέποντάς σας μόνο λίγα αποθηκευτικά που χρειάζονται – καλά 500GB, ή χωρητικότητας 10TB.

  Beli Sync τώρα για ασφάλεια yang tak tertandingi ATAU coba αποθήκευση 5GB δωρεάν τους hari ini. Tunggu τι άλλο?

  (Kembali Ke Atas)

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map