Sync.com-gennemgang: 8 fordele og 5 ulemper ved at bruge Sync Cloud Storage

Synkronisere


Sync.com

https://www.sync.com/

tl; dr

Sync giver brugerne en imponerende dobbelt-whammy af bunnsolid sikkerhed og fleksible mappedelingsmuligheder. Hvis du værdsætter privatlivets fred i forhold til produktivitetsværktøjer, er Synk muligvis en fantastisk mulighed, der leverer både ro i sindet og temmelig fantastisk værdi for pengene.

Sync.com-gennemgang: 8 fordele og 5 ulemper ved at bruge Sync Cloud Storage

Tilbage i 1990’erne spekulerede vi på, hvordan vi nogensinde ville udfylde vores 30MB-harddisk. Tilføj et par år, og RM410 for et 1 GB flash-drev virkede som en lejlighedskøb.

Og når filstørrelser er vokset og vokset, jo mere sultne er vi blevet til GB. Heck, TB.

I dag forventer de fleste af os intet mindre end en billig, pålidelig og sikker opbevaringsløsning, der giver os adgang til vores data efter ønske. Gå ind i leverandøren af ​​skylager.

Her er en, du måske har hørt om – det kaldes Sync.com.

Bemærk

Vi bruger en valutakurs på 1 USD til 4,1 MYR for alle de listede priser.

Introduktion til Sync.com

Først ud – hvem og hvad er Sync.com?

Historien går som sådan: sprang ud af Canada i 2011 af Thomas Savundia og teamet, Sync ønskede at skabe en lagringsløsning, der sætter brugernes privatliv først. Det tog nogle få udviklingsrunder at blive den synkronisering, som brugerne kender og elsker i dag. Og det er hidtil 750.000 brugere!

Sync sigter mod at “gøre det nemt for brugere at få adgang til og dele deres filer fra praktisk talt enhver computer, telefon eller mobil enhed – uden at opgive deres ret til privatliv”.

Alle kan tilmelde sig Sync gratis, men de tilbyder også højere niveauer til erhvervsmæssig og personlig brug, hver med ekstra lagerplads og en vis mængde brugere pr. Konto. Mere om det på lidt.

Vi har hørt en masse gode ting om Sync og dets sikkerhedstilbud. Aldrig en til at spille efter rygter, Bitcatcha kigger i dag på første hånd på Sync’s fordele og ulemper.

Opsætning af synkronisering – hvor nemt er det?

Så første ting først, hvordan installeres Synkronisering?

Slår ud – superenkelt. Du kan starte processen her.

Tilmelding til din første 5 GB kræver sekunder og nogle enkle detaljer.

Når du er registreret, vises du en tjekliste over trin til fuldstændig opsætning af synkronisering (hvis du udfylder listen også låser en ekstra 1 GB lagerplads op!)

synkroniser guider til opsætning

Den anden prompt er at downloade desktop-appen og den tilhørende Sync-mappe. Hvad dette dybest set gør, er at det skaber et rum, hvor du nemt kan tage backup af dine filer og begynde at dele dem. Alt i Sync-mappen sikkerhedskopieres automatisk.

Desktop-appen hjælper dig med at få adgang til og søge i Sync-mappen på din computer såvel som at søge i ‘Data Vault’ (mere om dette på et sekund). Du har også adgang til versionhistorik, filaktivitet og slettet filgendannelse.

Tilføjelse af filer til din synkroniseringsmappe er en simpel sag at trække. Du kan behandle den som enhver almindelig mappe på din computer og arbejde lige ud af den.

Det var dog ikke umiddelbart tydeligt, hvordan man skulle få adgang til Vault, da der ikke var nogen form for pop-up walkthrough efter installationen. Tingene er lidt klarere på webpanelets grænseflade, hvor du kan se nogle faktiske instruktioner:

synkroniser guider til opsætning

8 ting, vi kan lide ved Sync.com

Når det var installeret, gik vi videre og spillede det godt.

Så hvad troede vi virkelig? Først og fremmest, her er alt, hvad vi kunne lide:

1. Synkronisering respekterer virkelig dit privatliv

Dette punkt værdsættes bedst med en smule kontekst. Vidste du, at de fleste skyopbevaringsapps – inklusive Google Drev og Dropbox – har vilkår, der lader deres ansatte få adgang til, scanne og dele nogen af ​​dine filer, der er gemt på deres server?

En nøgtern tanke, ikke?

Med Sync har de sat sig op på en måde, der ikke er nogen chance for, at det sker. Dette er sandsynligvis det salgsargument, de skubber hårdest. Med god grund!

Alle filer uploadet i Sync er beskyttet med ende-til-ende 256-bit AES-kryptering. Det betyder, at den er krypteret ved kilden, og at kun kontoejeren – du – kontrollerer datanøglen.

Så selvom dine filer er online, er de meningsløse for andre, fordi de har brug for krypteringsnøglen for at forstå det.

Dette er også kendt som nul-viden privatliv. Fordi Sync.com overhovedet ikke har krypteringsnøglerne, betyder det, at du er i problemer, hvis du glemmer din adgangskode, fordi Sync ikke kan nulstille den.

Mere end det tillader Sync ikke adgang fra tredjepart. De fleste cloud-lagerudbydere har et offentliggjort API, der tillader tredjepartsapps at interface med dem, men ikke Synkroniser. Hvilket sikkert, kan være en downer for nogle brugere. Men det er bestemt en sejr for sikkerhed.

Du vil sandsynligvis også bruge to-faktor-godkendelse oven på en stærk adgangskode – håndteres med e-mail eller Google Authenticator.

synkroniser god sikkerhedsindstilling

Hvad betyder alt dette? Grundlæggende er der ingen overtrædelse af markedsføring eller juridiske data, og ingen big data-overtrædelser. Stik lettelsens suk rundt.

2. Globalt overholdelse af personlige oplysninger

Ved at tilføje det tidligere punkt er der andre grunde til, at vi har sådan tro på Sync’s beskyttelse af personlige oplysninger. Det er faktisk baseret i Canada, en region, der er kendt for dens strenge privatlivslovgivning.

Som sådan overholder Sync fuldstændigt de globale datastandarder som GDPR, PIPEDA og en masse mere. Du kan læse mere om dette her.

3. Det er et integreret lokalt drev med flere adgangspunkter

En anden ting, vi nød ved Sync, er, hvor godt det fungerer som et integreret lokalt drev.

Nem automatiserede sikkerhedskopier betyder, at du skal hvile let ved at vide, at dine filer er sikre, uden at du behøver at tage nogen proaktive forholdsregler.

Og Sync’s flere adgangspunkter gør det til et drev, der er fantastisk til at være på farten og stort set enhver livsstil eller arbejdsstil.

 • Mobilapp
  Appen er tilgængelig på både iOS og Android og opdateres temmelig ofte.
 • Webpanel
  Tillader dig adgang til dine filer fra enhver webbrowser, ingen downloads er nødvendige.

4. Funktionen Vault giver dig mulighed for at gemme data uden for din Sync-mappe

En anden ting, vi virkelig sætter pris på ved Sync, er dens datavælgsfunktionalitet.

Hvad er dette mystiske Vault, spørger du?

Nå, det er en ultra sikker cloud-lagerplads. Så i modsætning til hvad der er lagt i Sync-mappen, synkroniseres filer i Vault ikke automatisk. I stedet er det et sikkert sted, der kan fås adgang via webappen eller mobilappen.

Dette gør det ideelt til data-sikkerhedskopier til den slags vigtige filer og mapper, som du ikke har råd til at miste, kontra de arbejdsfiler, du muligvis opdaterer regelmæssigt. Og det er fantastisk til at frigøre plads!

At flytte ting til Vault er en super simpel sag at vælge filen, klikke på ‘Flyt’ og markere afkrydsningsfeltet Vault.

synkroniser kun sikker cloud-lager

Filer kan let downloades fra skyen tilbage til din computer når som helst.

5. Nem filgendannelse

Det er altid trøstende at vide, at ikke kun en fil er sikkerhedskopieret, men du kan også få adgang til dens forskellige former fra længe siden.

Forkludret? Vær ikke bange – Synkronisering gør det nemt for dig at hoppe en fil tilbage til et tidligere tidspunkt og arbejde derfra. Du kan rulle alle filer tilbage til en hvilken som helst tidligere dato eller ethvert tidspunkt.

Vælg blot ‘…’ til højre for din fil, og klik på ‘Versionshistorik’, der viser følgende skærmbillede:

synkroniser let filgendannelse

Samme ting gælder for slettede filer:

 • Gratis Sync-kunder kan gendanne enhver fil eller mappe, der er slettet inden for de sidste 30 dage.
 • Sync Pro & Forretningskunder kan gendanne enhver fil eller mappe, der er slettet inden for en meget imponerende 365 dage.

Flere gode nyheder – slettede filer tæller ikke med til nogen af ​​dine tildelte lagerpladser!

6. Store muligheder for virksomheder

Synkronisering serverer også en række funktioner, som vi mener ville være specielt nyttige for virksomheder.

Disse inkluderer fjern aftørring af filer samt stjålne filrevisioner for noget eller nogen, der er gået uhyggelig.

Ændring af sporing, detaljeret statistik og filversion er alle meget praktiske værktøjer, når det kommer til at håndtere filer, som flere mennesker arbejder på, og for at hjælpe dig med at spore, hvem der gjorde hvad og hvornår.

Dette kontrolniveau er et stort plus for mange.

7. Nem fil- og mappedeling

Husk, da vi talte tidligere om de forskellige funktioner i skylagring?

Selv om det er en ting at holde tingene sikkert, er det også meget vigtigt, at en cloud-oplagringsplatform muliggør let deling og overførsel af disse filer til andre mennesker og enheder.

Synkronisering skuffer ikke. Du er i stand til:

 • Del filer i alle størrelser til ikke-synkroniserede brugere.
 • Gør deling med let link til modtagere, ingen konto kræves (disse filer er dog kun læse).
 • Du kan også konfigurere deling gennem delte Team-mapper.
 • Angiv underretninger om linkaktivitet for at hjælpe med at spore deling.
 • “Udvidet privatliv” udvider Sync.coms nul-viden-kryptering til fildelinger.

Og hvad vi elskede mest er, hvor tilpasselig og kornet du kan gå med tilladelserne. Du er i stand til at deaktivere et link, indstille en adgangskode eller indstille en udløbstid og -dato, mappe for mappe.

synkronisering tillader tilpasning af tilladelse

Ovenstående screencap er taget fra den gratis version (hvor du bare kan indstille adgangskodebeskyttelse), men du får ideen!

Alt dette gør Sync til et fremragende fildelingsalternativ til klumpede e-mail-vedhæftede filer.

8. Eksponentielle gratis data

Dette er hurtigt – husk, hvordan du får 5 GB gratis data? Nå, Sync tilbyder faktisk et henvisningsprogram, der giver dig mulighed for at øge din lagerplads med 1 GB for hver henvisning, du foretager.

Uden grænse! Så hvis du ikke er tilbøjelig til at betale, kan du helt sikkert åbne en større plads for dig selv, hvis du formår at få et par henvisninger til.

Med dette i tankerne regner vi med, at Sync er bestemt en af ​​de bedste muligheder derude for gratis skyopbevaring. Vi vil virkelig anbefale at give det en chance.

Hvad vi ikke kunne lide ved Sync.com

Når det er sagt, har vi bestemt bemærket et par ulemper til platformen.

1. Kun årlige kontrakter

Mens mange cloud-oplagringsværter tilbyder månedlige planer, var vi hurtige til at bemærke, at Sync ikke gør det.

Du bliver nødt til at fronte et minimum af RM200,90 (for deres 500 GB personlige plan) i et år.

For at være retfærdig, er det ikke fuldstændigt bankbrud, og priserne er ret konkurrencedygtige, især hvis du vælger de højere lagertemperaturer og knuser matematikken på det, du betaler hver måned.

Men det er ikke den absolut billigste mulighed på markedet, og vi får helt ud af, at deres årlige plan muligvis ikke er den bedste cashflow-mulighed for alle.

2. Ingen tredjeparts app-adgang

Som nævnt tillader det sikkerhedsniveau, som Sync kræver, ikke integration af tredjepartsværktøjer.

Det betyder nogle irriterende ting. For eksempel vil du ikke kunne forhåndsvise dokumenter, musik, film eller endda fotos fra browseren. Nej – du bliver nødt til at downloade filerne først.

Det kan bestemt være en dealbreaker for den måde, nogle mennesker har brug for at bruge deres opbevaringsløsning. Især skal du sige, hvis du har at gøre med hundreder af fotos ad gangen med generiske numeriske filnavne.

3. Begrænset support

Mens vi læser en masse gode ting om kvaliteten af ​​support, er metoderne lidt begrænsede.

Alle forespørgsler skal indsendes via e-mail – ikke telefonisk eller 24/7 live chat, hvilket kan være et problem for presserende problemer, der kræver øjeblikkelig respons.

4. Synkroniseringen kan være langsom

I betragtning af at ende-til-ende-kryptering skal udføres, læste vi ganske mange kommentarer om langsom upload og download-hastighed af filer. Så det er måske ikke godt for brugere, der meget hurtigt har brug for at flytte mellem filer.

Deres absolutte maksimale hastighed er 40 Mbps, ikke med kryptering. Deres websted nævner, at selvom krypteringsforsinkelser typisk ikke er synlige på små filer, kan det tilføje yderligere tid, når der overføres meget store filer.

Selvom dette selvfølgelig varierer meget med hastigheden på din internetforbindelse. Vi personligt var ikke generet af den tid det tog at flytte filer og mapper rundt.

5. Ingen Linux-support

I øjeblikket er der ingen Sync-app, der kan fås adgang til på Linux. Du ville dog være i stand til at få adgang til Sync.com-webpanelet i Linux ved hjælp af en understøttet webbrowser.

Synkroniseringsplaner & Prisfastsættelse

Du kan vælge både Sync’s forretningsplaner og personlige planer:

Personlig plan

Synkroniser StarterPersonal ProPersonal Pro+
Pris /moRM0RM16.73*RM32.80*
Opbevaring / bruger5GB500GB2TB
Dataoverførsel Begrænset Ubegrænset Ubegrænset

* Prisen er baseret på et 12-måneders abonnementsgrundlag.

Forretningsplan

SoloProPro Advanced
Pris /moRM41.00*RM20.50*RM61.50*
Opbevaring / bruger3TB1TB10TB
Flere UserNoYesYes

* Prisen er baseret på et 12-måneders abonnementsgrundlag.

Mens nogle priser er opdelt i månedlige betalinger, som vi har nævnt, har hver plan desværre kun mulighed for årlig fakturering.

Hver af dem har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve din plan for størrelse.

Betalinger kan ske via kreditkort, PayPal og Bitcoin. Gode ​​nyheder er, at vi ikke kunne se nogen skjulte gebyrer, og det ser ud til at give mulighed for fleksibilitet i ændringsplaner senere, hvis du beslutter, at du vil.

Hvordan kan Sync.com sammenlignes med andre konkurrenter?

Så vi har berørt alle de ting, vi elsker og hader ved Sync.

Men skylagermarkedet er enormt. Der er mange store spillere derude, der konkurrerer nakke og nakke om ting som pris, sikkerhed og mere.

Lad os se hurtigt på to førende konkurrenter for at se, hvor godt Sync står bagefter.

Synkroniser VS pCloud

Det er altid en god ide at sammenligne leverandører af cloud-lagring inden for den samme niche. Og da Sync fungerer bedst med hensyn til privatliv, troede vi, at det kun ville være rimeligt at sammenligne det med en anden fremragende nul-viden krypteringsudbyder – pCloud.

Så hvordan kan man sammenligne det??

 • Værdi

  Prisfastsættelsen af ​​pCloud og Sync’s årlige planer løber meget tæt. Begge tilbyder en mulighed på 500 GB (SÅ god til dem, der bare ikke har brug for 2 TB).

  Det koster RM196,31 på pCloud og RM205,00 på Sync (årligt). MEN pCloud har mulighed for månedlige betalinger.

  Sikker på, du høster 20% rabat for at fronte det årlige engangsbeløb, men vi kan se, hvorfor mange mennesker foretrækker de mindre betalinger.

  Det, vi dog elsker mest ved pCloud, er dens levetidsplan.

  Vi er stadig ikke sikre på, om det er en velmenende gave til menneskeheden eller en smart måde at få noget markedsføringskraft. Alt, hvad vi ved, er, at vi kan spare RM530.54 på 5 år, hvis du betaler for Premium Plus 2TB levetidsplan.

  Hvad med freebies? Nå, pCloud giver dig 10 GB gratis lagerplads til at begynde med sammenlignet med Sync’s 5 GB. Selvom Sync’s frie plads kan vokse eksponentielt med henvisninger, belønner pCloud dog dine henvisninger i dollars i stedet. Det er op til dig at beslutte, hvad der er bedre!

 • Privatliv

  pCloud var også designet med hensyn til privatlivets fred. Imidlertid!

  pCloud koster ekstra for nul-viden kryptering og udvidet versionering. Sync.com tilbyder det som standard.

  Tilføjelsen kaldes pCloud Crytpo og koster RM20,46 / mo. Du KAN dog få en engangsbetaling i levetid for RM512.50.

  Begge tjenester bruger AES 256 til maksimal beskyttelse. Imidlertid mangler pCloud tofaktorautentisering, så der er et større behov for at komme med stærke adgangskoder.

 • Bekvemmelighed

  Her er en sjov kendsgerning, mens Sync fungerer ud af Sync-mappen, giver pCloud dig muligheden for at definere tilpassede synkroniseringsrelationer via sit skrivebords kontrolpanel.

  Grundlæggende giver dette dig mulighed for at linke valgte mapper i dit filsystem til mapper i din sky. Det er en ganske usædvanlig mulighed. Og bestemt praktisk!

  pCloud og Sync er også godt udviklet til deling af filer og mapper. Begge giver dig mulighed for at gøre ting som sæt adgangskoder og udløbsdatoer. PCloud tillader dog ikke downloadgrænser eller aktivitetsmeddelelser.

 • Forhåndsvisninger til fil

  Her er en ret fantastisk fordel ved pCloud – du har muligheden for at forhåndsvise filer.

  Dokumenter, fotos … du kan endda ændre størrelsen på billeder og lave slideshows! For ikke at nævne direkte strømme musik og video uden for din Crypto-mappe, hvilket bare er ude af spørgsmålet i Sync.

 • Filopbevaring

  Synkronisering ser bestemt ud til at trumfe på filversion og slettet filopbevaring. Med pCloud bevares filversioner og slettede filer kun i 15 dage (gratis bruger) eller 30 dage (betalt bruger). Hvis du vil øge din historikopbevaringsperiode til et år, bør du hoste bedre RM147.60 mere.

Synkroniser VS Dropbox

Dropbox er et husholdningsnavn og, overraskende nok, en førende inden for leverandører af cloud storage.

Synkronisering har stadig miles til at indhente popularitet, men hvordan går det ellers?

 • Værdi

  Dropbox tilbyder også månedlige betalinger i stedet for et årligt engangsbeløb (hoste hoste, Sync).

  Generelt ser det imidlertid ud til, at de opkræver mere for opbevaring og har meget mere opladede tilføjelser, som efter vores mening … ikke rigtig skal opkræves for. Gratis lagringstilladelse er også 2 GB i stedet for Sync’s 5 GB.

 • Synkroniseringshastighed

  Her er hvor Dropbox virkelig begynder at skinne. De sætter bestemt en guldstandard til andre skyudbydere om, hvordan man hurtigt og glat kan synkronisere data på forskellige enheder.

  Dette er delvis fordi Dropbox tilbyder kopiering på blokniveauer, som hjælper med at sikre, at synkroniseringshastigheder altid er zippy.

  Det er også udstyret med en overlegen infrastruktur af flere datacentre, noget Sync bare ikke har adgang til.

 • Produktivitet

  Dropbox tilbyder en masse værktøjer til dagligdagen. Ligesom Dropbox Paper, kan du registrere tanker og noter til skyen.

  Eller bare være i stand til at forhåndsvise filer fra din browser og redigere Microsoft Office-dokumenter.

  For ikke at nævne, Dropbox-proceslinjemenuen er uden tvivl mere brugervenlig.

 • Privatliv

  I lyset af Syncs imponerende sikkerhedstilbud ved vi bestemt, hvilken af ​​disse er vores favorit på dette område.

  Dropbox tilbyder ikke ende til ende-kryptering – data dekrypteres, inden de sættes på serveren.

  Det gemmes også på servere i USA – et område, der er lidt berygtet for tidligere handler om brugernes privatliv. Synkronisering gemmes dog i Canada, hvor privatlivets fred er helt centralt.

  Tør vi også nævne, at Dropbox stadig er ved at komme sig efter sin hacking i 2012, hvor 68 millioner brugeradgangskoder blev stjålet?

 • Mappedeling

  Mappedeling på Dropbox tillader tilladelsesindstillinger at redigere indhold, mens Synkronisering stort set alle er skrivebeskyttet.

  Synkroniseringsevne til at tilpasse fil- og mappetilladelser overgår imidlertid virkelig Dropbox’s grundlæggende tilbud. Link- og udløbsindstillinger er tilgængelige, men kun gennem den dyrere Dropbox Professional.

  Bedømmelse: Anbefaler vi Sync.com?

  Alt i betragtning er vi ret imponeret over alt, hvad Sync retter op.

  Med ende-til-ende-kryptering og privatliv indbygget i brandets kerne, er det helt sikkert en af ​​de bedste muligheder derude for fuldt sikker sky-opbevaring.

  Selvfølgelig er pClouds levetidsplan med hensyn til værdi også en fantastisk mulighed. Hvis du er villig til at afpasse til pCloud Crypto, får du et sammenligneligt niveau af bedste beskyttelse på markedet plus bekvemmeligheden ved forhåndsvisning af filer.

  Og ved siden af ​​Dropbox? selvom Sync ikke har alle dens klokker, fløjter og produktivitetsværktøjer, er vi stadig team-synkroniseret takket være dens overlegne sikkerhed og mappedeling. Vi vil tage absolut ro i sindet hver dag.

  Og vi værdsætter virkelig, at Sync giver dig mulighed for kun at betale for den mængde lager, du har brug for – hvad enten det er 500 GB eller det fulde 10TB-shebang.

  Køb Sync nu for uforlignelig sikkerhed ELLER give deres gratis 6 GB lagerplads en kæmpe for dig selv i dag. Hvad venter du på?

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me

About the author

Adblock
detector