Bitcatcha szerver sebesség-ellenőrző – Hogyan működik (& 4 tipp a webhely sebességének javításához)

Elveszítheti a potenciális eladások és konverziók ezreit.


Miért?

A válasz egyszerű. Webhelye túl lassú.

Nézzük meg a tényeket:

 • Alapján Google, az emberek valószínűsége elhagyják a webhelyet 32% -kal, ha a terhelési sebesség 1-3 másodperc között van.
 • Alapján thinkwithgoogle, a hely gyors feltöltésének referenciaértéke 0-1 másodperc.

Nyilvánvaló, hogy a sebesség számít

Szeretjük a sebességet, és csak nem tudunk eleget belőle. Amikor valamit keresünk, válaszokat keresünk, és arra számítunk, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk azokat.

A gyors weboldal jobb felhasználói élményt jelent. Ez azt jelenti, hogy boldog ügyfelek és további feliratkozók vannak a levelezőlistára. Ez azt jelenti, hogy több oldalmegtekintés és több ember osztja meg az Ön tartalmát. Ez nagyobb bizalmat jelent önnek és a vállalatának.

Alsó sor: a gyors weboldal több konverziót jelent, ami több profitot jelent. Sőt, a látogatók nem csak a sebesség vágya …

A Google a gyors webhelyek megalkotója

A Google aktívan keresi a webhelyeket gyorsan betöltő webhelyeket, és magas rangsorolja őket a keresési oldalakon. Arra törekszenek, hogy a felhasználók számára kivételes felhasználói élményt biztosítsanak. És miért nem lennének ilyenek? A Google azt akarja, hogy a felhasználói gyorsan megtalálják azt, amit keresnek.

Minél gyorsabb a webhelye, annál magasabb a rangja a Google-on.

Már azon töprengettél, hogy a webhelyed miként méri fel, nem igaz??

Mi lassítja a webhelyet??

Mielőtt mélyebben belemerülnénk a szemtelen szemcsékbe, vessünk egy pillantást a két fő tényezőre, amelyek befolyásolják a webhely teljes betöltési sebességét.

 1. A webtárhely-szolgáltatás által biztosított szerversebesség.
 2. Webdizájnja, a kód, a gyorsítótár, a pluginok és a vizuális média tisztasága.

Ha ez zavaró, gondoljon úgy, mint egy autó.

 1. Ebben az összefüggésben a web hosting szolgáltatás az autó motorja. Mérjük meg a sebességet azzal, hogy mennyi ideig (ezredmásodpercben) reagál a kérésre.
 2. Webhelyének kódja olyan, mint az autó karosszéria, kerekek és stílus. A kódjától függ, hogy a képek és a tartalom milyen gyorsan megjelenik a felhasználó képernyőjén.

Telepítheti a leg aerodinamikusabb készletet és a leggyorsabb, legszorosabb gumiabroncsokat autójához, de ha a motor lassú, akkor minden olyan fantasztikus cucc, amelyre csak csapott, pontosan semmit sem fog javítani a sebesség javítása érdekében..

Ugyanez van a webhelyeddel.

Persze, kivághatja a kódot, optimalizálhatja képeit és tömörítheti az oldalakat. De ha az internetes host és a szerver sebessége – a motor – lassú, akkor a kód optimalizálása nem haladhatja meg a webhelyet.

Egyszerűen fogalmazva: az Ön web hostingja viseli a legnagyobb felelősséget webhelye teljesítményéért.

Miért a Bitcatcha Server Speed ​​Checker?

Szerversebesség-ellenőrző

A legtöbb webhely-betöltési sebesség-tesztelési szolgáltatás az, hogy a webhely-betöltési sebességet egészében tesztelik, ami megnehezíti az Ön számára annak meghatározását, hogy a webhely melyik része okozza a szűk keresztmetszetet..

Nem pontosan mondják meg, mi lassítja webhelyét, akár a webhely optimalizálása, akár a webdizájn vagy a webtárhely. Ez nyilvánvalóan nagyon idegesített minket, de ahelyett, hogy szokásos módon sarkon sietünk, úgy döntöttünk, hogy megeszünk egy sajtburgert.

Ez a sajtburger (egy fordulat-sorozaton keresztül) ahhoz vezetett, hogy hozzunk létre egy sebesség-ellenőrzőt, amely kifejezetten teszteli a webtárhely sebességét, így meghatározhatjuk, hogy a weboldal melyik részén fekszik a fent említett szűk keresztmetszet..

Tehát – egész egyszerűen – a Bitcatcha sebesség-ellenőrzője megmutatja, hogy a motor – a webgazda – milyen gyorsan teljesít.

Hogyan működik a szerver sebesség-ellenőrzője??

Amikor a szerver sebesség-ellenőrzőt használja, a dolgok rendkívül egyszerűek. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a webcímét és nyomja meg a ‘megy’ gombot. Megcsináljuk a varázst, és bemutatjuk az eredményeket.

Szerversebesség-teszt

A végén a dolgok kissé érdekesebbé válnak.

Szervereket állítottunk fel 10 különböző helyszínen világszerte (New York, Los Angeles, London, Szingapúr, Sao Paolo, Bangalore, Sydney, Japán, Kanada, & Németország), amelyek csomópontokként működnek.

jegyzet

Csomópontjainkat aprólékosan teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy elég stabilok-e, így pontos eredményeket tudunk nyújtani Önnek. Minden csomópontot legalább százszor tesztelünk ugyanazon URL használatával, hogy meghatározzuk a csomópontok stabilitását. Ha a csomópont nem felel meg a szigorú követelményeinknek, akkor találunk egy másik kiszolgálót ehhez a csomóponthoz, amely kielégíti igényeinket.

Amikor beírja az URL-t a kiszolgáló sebesség-ellenőrzőjébe, az eszköz 4 dolgot hajt végre:

 1. Ellenőrzi az érvényes domain URL-jét.
 2. Ellenőrzi az URL DNS-jét, amely megmutatja eszközünknek, hogy hol található a szerver.
 3. Elkészít egy képernyőképet webhelyéről, így vizuálisan ellenőrizheti, hogy teszteljük-e a megfelelő webhelyet.
 4. 10 csomópontunk szinkronizálva fogja pingelni az Ön webhelyét, megmérve, meddig tart a szervernek, hogy válaszoljon ezekre a kérésekre a világ minden tájáról. Ez a világ minden tájáról 10 különböző embert emulál, akik egyszerre férnek hozzá az Ön webhelyéhez.

Mindegyik csomópontunk háromszor pingolja az Ön webhelyének szerverét, a három közül a leggyorsabb eredményt felhasználva, mint amennyi idő alatt a szerver válaszolt a csomópont kérésére.

jegyzet

Az átlag helyett a 3 eredmény közül a leggyorsabbat vesszük figyelembe, mivel a webes forgalmat ISP-n keresztül kell irányítani. Rendszerte hibás az, hogy az internetszolgáltató adatokat küld a kiszolgálójáról a csomópontjainknak, és néhány próbálkozás szükséges, hogy megtalálják a leghatékonyabb adatátviteli útvonalat..

Az eszköz ezután elveszi a mind a 10 csomópontból származó értékeket, és átlagolja őket. Az átlagolt pontszám a végső eredmény, és az A + (leggyorsabb) és az E (teljesen szörnyű) besorolást kapja..

Mindezeket az eszköz használatával néhány másodperc múlva elvégzik és bemutatják!

Hogyan rangsoroljuk a szerver sebesség eredményeit?

A legjobb felhasználói élmény érdekében a szerver sebességének ideális bitcatcha-sebesség-besorolása ideális legyen B + és annál magasabb. Legalább C + legyen. A kiszolgálók rangsorolása a következő:

 • Bármely, 180 ms-nál rövidebb A besorolású+
 • 181 ms –210 ms A besorolású
 • 211 ms – 220 ms a B rangsorban+
 • 221 ms és 240 ms között van a B besorolás
 • 241 ms – 280 ms a C besorolásra+
 • 281 ms – 360 ms a C rangsorban
 • 361 ms – 520 ms D rangsorolású+
 • 521 ms – 840 ms D rangsorolásban van
 • 841 ms – 1 480 ms van az E rangsorban+
 • Bármely, 1480 ms feletti értéket E rangsorol

Ne felejtse el, hogy a forgalom az internetszolgáltatókon keresztül irányul, és emiatt nem adhatunk 100% -osan pontos adatokat, hacsak nincs külön sávszélességük.

Ennek ellenére a szerver sebesség-ellenőrző eszközünk eredményei nagyon jó referenciát nyújtanak Önnek arról, hogy milyen gyors a web hosting szolgáltatás.

Pontos eredmények elérése

Emlékszel, mit írtunk ott az internetszolgáltatókkal kapcsolatban, amelyek meghatározták a leghatékonyabb adatátviteli útvonalat? A kiszolgáló sebesség-ellenőrzőjének első néhány alkalommal hibás eredményeket kaphat ebből az okból.

A pontosabb eredmények elérése érdekében legalább háromszor tesztelje a szerver sebességét, amíg meg nem jelenik a következetes eredmények. Valójában miért nem próbálja ki most a webhelyét a Bitcatcha sebesség-ellenőrzővel?

Ha következetesen alacsonyabb eredményeket ér el, mint a B +, itt az ideje a változásnak. Ez azt jelenti, hogy a webgazda a szűk keresztmetszeted. Webhelyének motorja túl lassú.

Ennek következtében a webhely elveszíti a konverziókat, és lerontja a Google keresési rangját. De nem kell pánikba esnie, mi megkaptuk a hátad. Nézze meg az erőforrások listáját a gyorsabb, megbízhatóbb szolgáltatásért.

Hacks, hogy javítsa a sebességet

Először: ha webhelye lassú, próbálkozzon ezekkel a cselekvési lehetőségekkel, amelyeket most felhasználhat, hogy kissé gyorsítson,.

1. Helyezze közelebb a szervert a közönséghez

Vegye fel a kapcsolatot a webhost-szal, és kérje meg őket, hogy helyezze át webhelyét egy kiszolgálóra, amely kissé közelebb áll a közönséghez. Az ügyfelek sokkal gyorsabban férhetnek hozzá ehhez.

2. Használjon dedikált tárhelyet, felhőt vagy VPS-t

Az egyik oka annak, hogy a webtárhely-sebesség lassú lehet, az az lehet, hogy egész csomó más néven megosztja azt.

Dedikált tárhely vagy VPS esetén webhelyét a saját szerverén tárolná. A sávszélességet és az erőforrásokat kizárólag az Ön webhelye használja. Sokkal jobban ellenőrizheti a szerver beállításait is, amelyeket manipulálhat a gyorsabb betöltés lehetővé tétele érdekében. Nézze meg a legnépszerűbb webtárhely-listánkat. Mindegyik a sebességre van optimalizálva.

3. Használjon tartalomszállítási hálózatot

A tartalomszolgáltató hálózat (CDN) a világ minden pontján pontozott kiszolgálókat használ. Webhelyének adatait mindegyikén tárolják, így a felhasználókat földrajzi helyzetük alapján fogják kiszolgálni.

Ez azt jelenti, hogy ha valaki Ausztráliából látogat meg webhelyét, akkor a CDN a lehető legközelebbi szerverről szolgáltatja számukra a tartalmat. A tartalomszolgáltató rendszerrel nem számít, hogy a világ melyik oldalán van hozzáférés a webhelyhez, mindig gyors lesz.

4. Engedélyezze a „Élő élet”

Kérdezze meg webes hostját, hogy kapcsolja be az „életben tartás” beállítást. Ezáltal nyitva tartja a kapcsolatot a webhelyével, és hagyja, hogy mindent egyetlen kapcsolaton keresztül folyhasson (ha a beállítás ki van kapcsolva, akkor a kapcsolat nyitva van és bezáródik, amikor egy új felhasználó belép az Ön webhelyére).

Most tesztelje webhelyének sebességét itt. Ha a teszt eredményei továbbra is alulértékesek (bármi kevesebb, mint egy B + rangsor), akkor tudni fogja, hogy ideje megváltoztatni a webtárhelyet.

Ha következetesen jó eredményeket ér el (B + -től A + -ig), és webhelye továbbra is lassú, ez azt jelenti, hogy a webdizájn vagy a kódolás jelenti a szűk keresztmetszetet, és az AMH javítása növeli a konverziót

Ne feledje, hogy a lassú sebesség átalakító rovarriasztó! Használja a szerver sebesség-ellenőrző eszközét a webhely sebességének teszteléséhez, és végezze el a szükséges javításokat. Bizonyára a konverziók növekedni fognak, és ugyanúgy növekednek a profitjai is!

Alsó sor: Folytassa az optimalizálást

Tehát tudjuk, hogy két fő tényező befolyásolja a webhelyek sebességét:

 1. A kód, gyorsítótár, beépülő modulok, vizuális adathordozók stb
 2. Web hosting sebesség

A legtöbb webes teszt eszköz teszteli webhelyének sebességét egészében, ami azt jelenti, hogy lehetetlen meghatározni, hogy webhelye melyik része a palack.

A Bitcatcha kiszolgálósebesség-ellenőrzőjét kifejezetten a szerver sebességének tesztelésére hozták létre, így pontosan diagnosztizálhatja webhelye mely részét okozza a szűk keresztmetszetet.

Amikor a szerver sebesség-ellenőrzőt használja, a világ 10 különböző helyéből származó csomópontjaink ping-oltalmazzák az Ön webhelyét, szimulálva 10 különböző embert, akik egyszerre férnek hozzá az Ön webhelyéhez. Megmérjük, hogy meddig tart az Ön web hosting, hogy válaszoljon ezekre a pingokra, és átlagolt végső eredményekkel mutatjuk be, amelyek megmutatják, mennyire teljesít webes tárhelyed.

Az optimális pontosság érdekében végezzen néhány tesztet, amíg el nem látja a következetes eredményeket. Ha állandóan lassabb sebességet ér el, mint a B +, akkor érdemes megfontolnia a webtárhely-szolgáltatók váltását.

Fontos a sebesség. Ellenőrizze, hogy az internetes házigazda lépést tart-e.

Ha vesztesége van annak a webhelynek a tárolására, amelyet összeállítottunk az Ön számára, hasznos lehet, függetlenül attól, hogy blogger, online eladó vagy tanácsadó.

A kiszolgálósebesség-ellenőrző eszközt frissítjük előfizetési alapú modellre, tehát ha szívesen látja, hogy mi lesz az első frissítés, amikor a frissített eszköz elindul, akkor itt regisztrálhat!

Adjon nekünk üzenetet, ha bármilyen kérdése merül fel a sebesség-ellenőrzőnkkel kapcsolatban, és ha annak funkcionalitása hozzáadott értéket jelent neked, ossza meg barátaival!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map