4 ok, ami miatt az e-kereskedelem konverziós aránya alacsony (és hogyan javítható)

Legyünk őszinték. Nem könnyű sok pénzt keresni az e-kereskedelem üzletéből.


Lehet, hogy rengeteg erőfeszítést tesz a boltjába, de úgy tűnik, hogy nem ad eladást.

Bosszantó, és a durva igazság ez:

Ha az e-kereskedelmi áruház nem értékesít semmilyen terméket, akkor nem csak a profitja hiányzik – valószínűleg pénzt veszít, ha figyelembe veszi a termék / anyagköltségeket, munkaerőköltségeket és az online üzlet működtetésével kapcsolatos egyéb költségeket..

…Nem jó.

Ha ez a helyzet túlságosan ismerősnek tűnik, akkor készen áll arra, hogy bezárja az e-kereskedelem üzletét.

De ne add fel még a reményt! Beszéljünk néhány olyan könnyen javítható hibáról, amelyet esetleg elkövetett, és amely befolyásolja az értékesítést. Ezután elvégezheti a szükséges módosításokat az e-kereskedelem konverziós arányának javításához.

Alacsony minőségű termékképeket használ.

Lehet fogadni, hogy az egyik első dolog, amelyet a potenciális vásárló észrevesz az Ön termékeivel kapcsolatban, a képek. Ha rossz képeket kaptál, vállalkozása nem tűnik olyan hitelesnek, és a potenciális ügyfelek valószínűleg nem bíznak benne a vállalkozásodban, hogy tőled vásárolhassanak.

A jó termékfotók azonban hozzájárulhatnak az értékesítés növeléséhez, növelve az ügyfelek véleményét az üzletről.

Nemcsak hogy – a kiváló minőségű fényképek segítenek az ügyfeleknek megtekinteni a termékek részleteit, ami javíthatja az értékesítést is.

Gondolj bele így. Amikor valaki online vásárol, nem fog fizikailag kezelni a terméket, hogy vásárlás előtt részletesebben megvizsgálja, tehát a vásárlás kissé kockázatos lehet. Ha úgy érzi, hogy kevésbé játszik szerencsejátékot, ha a fényképeken különféle részleteket és nézeteket mutat meg termékeiről, az ügyfelek megszerezik a vásárláshoz szükséges bizalmat..

Íme egy példa a jó termékfotókról (a Moonkist Designs Etsy üzlet):

A szép termékképek változtatnak

Nézze meg, hogy az eladó hogyan vett közeli képet a gyűrűről és más fotókat, amelyek a gyűrűt több szögből ábrázolják? A képek sokfélesége lehetővé teszi, hogy a vásárlók láthassák a gyűrű minden részletét.

Ne felejtsen el több kiváló minőségű fotót készíteni mindazról, amit elad. És ha valami hordható terméket árul, adjon hozzá egy fotót, amelyben valaki hordja a terméket, hogy a potenciális vásárlók láthassák, hogy néz ki, mikor visel.

Tipp

Nézze meg ezt a blogbejegyzést, hogy többet tudjon meg róla hogyan segítik a képek a konverziós arány növelését.

Ön szállítási díjat fizet.

Gondolod, hogy a magas szállítási díjad nem számítanak? Gondolj újra!

A szakértő konverziós copywriter szerint Joanna Wiebe, a nagy átalakítású pénztárak ingyenes szállítást tartalmaznak. Ennek oka az, hogy a magas szállítási árak az első oka annak, hogy az emberek elhagyják az e-kereskedelem bevásárlókocsit.

És nézd meg ezt:

A 2BigFeet nevû társaság úgy döntött, hogy ingyenes szállítást kínál 100 dollár feletti megrendelésekre, és meglátta az átváltások 50% -kal nőnek egyik napról a másikra.

Tehát miért nem próbálja meg ingyenes szállítást kínálni, hogy megnézze, milyen hatással van a saját konverziós arányára? Ki tudja – egy napról a másikra 50% -os konverziós ráta is javulhat!

Webhelye túl lassú.

Gondoljon vissza az utoljára meglátogatott webhelyre, amelynek betöltése sok időbe telt. Ragaszkodott hozzá, vagy úgy döntött, hogy elhagyja az oldalt?

Lehet, hogy elhagyta. Nézzünk szembe a tényekkel – a technológia révén történő azonnali kielégülés mai világában senki sem akarja sokáig várni.

Még Damien Farnsworth, a Copyblogger is beszélt erről a webhely sebességének fontossága, mondván: “webhelye sebessége befolyásolja az összes fontos mutatót”.

Sebesség kérdése

Ráadásul a Unbounce tanulmánya azt mutatja, hogy 5-ből 1-en az ügyfelek elhagyják a bevásárlókocsijukat, ha az oldalai betöltése túl lassú. Tehát komolyan kell vennie a webhely betöltési sebességét, és javítania kell, ha lassú.

De talán nem biztos abban, hogy webhelye milyen gyorsan töltődik be. Ebben az esetben használja a Bitcatcha kiszolgálósebesség-ellenőrzőt, és tekintse meg a webhely pontos sebességének mérésére szolgáló egyéb módszerek listáját..

Ha megtudja, hogy webhelye lassú, de úgy tűnik, hogy nem tudja kitalálni, miért, vegye figyelembe, hogy a következő okok egyike hibáztatható:

 • Túl sok WordPress-bővítmény van.
 • A képek túl nagyok.
 • Nem engedélyezte a gyorsítótárazást.

Az alábbiak szerint teheti meg ezeket a problémákat:

 • Deaktiválja a nem használt WordPress-bővítményeket.
 • Használjon tömörített képeket a webhelyén
 • A gyorsítótár engedélyezése. Webhelyének betöltése gyorsabb, mivel a böngészőnek nem kell kérnie a fájlt a szerverről.

Ne feledje, hogy a fent említett problémák nem csak a lassú terhelési sebességek okai. Az okok átfogóbb felsorolása érdekében, amelyben webhelye valószínűleg nem képes betölteni olyan gyorsan, mint szeretné, nézd meg ezt a blogbejegyzést.

Tipp

A pontos lépéseket tettük a WordPress felgyorsítására. A Bitcatcha.com webhelyen használjuk, és büszkén elérjük a terhelési időt 3 másodperc alatt.

A vásárlók nem bíznak az Ön vállalkozásában.

Tegyük fel, hogy online asztalt vásárol, és elkezdi körülnézni az Etsy-en. A következő eladók közül melyikben bíznának jobban?

Melyikbe bízol?

Valószínű, hogy kiválasztaná az első eladót – ők szerzik meg a bizalmát, ha korábbi vásárlóinak több mint 300 ötcsillagos véleményét mutatják be.

Neil Patel, a jól ismert marketingszakember és vállalkozó szerint a potenciális vásárlók bizalmi vélemények mivel:

 • Ezek valódi felhasználási helyzetet képviselnek
 • Ezek valószínűleg nem elfogultak, mint egy értékesítési oldal
 • Biztosítják a látogatókat a vásárláshoz, bizonyítva, hogy a vásárlással nem lesz gond

Tehát ügyeljen arra, hogy kiváló minőségű terméket és kiváló ügyfélszolgálatot szállítson mindenkinek, aki tőled vásárol valamit. Ha minden vásárló számára elhagyja az utat, nagyszerű módja annak, hogy pozitív értékeléseket kapjon.

De mi van, ha mindent jól csinál, és úgy tűnik, hogy még mindig nem kapja meg a kívánt véleményeket?

Nos, érdemes lehet ösztönöznie az embereket, hogy vásárlásuk után tekintsék át boltját. Ezt úgy teheti meg, hogy egy-egy személyre szabott feljegyzést küld az egyes csomagokhoz, amely köszönetet mond az ügyfél üzleti vállalkozásának, és felkéri őket, hogy vizsgálják felül az üzletét.

Figyelmeztetés: kerülje az ügyfelek nyomását, hogy tisztességtelen pozitív véleményt hagyjanak. Néhány rossz vélemény nem fog bántani – valójában a rossz vélemények akár pozitív értékeléseket is eredményezhetnek hitelesebbnek tűnnek.

Tipp

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan javíthatja esélyét a nagyszerű vélemények megszerzésére, nézd meg ez a blogbejegyzés.

Az e-kereskedelem áruházának megnyitása kifizetődő lehet, de csak akkor, ha okosan gondolkodik arról, hogyan mutatják be vállalkozását.

Kezdje el követni azokat a tippeket, amelyeket már említettem ebben a bejegyzésben, és megnövelheti esélyét arra, hogy megnézze a kívánt javított értékesítést.

Milyen változtatásokat hajt végre az e-kereskedelem konverziós arányának javítása érdekében? Oszd meg a megjegyzés részben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map