Tuplaa tuloksesi, osa 3: Kuinka rakentaa myyntisuppilo, joka muuntaa (ja kytke vuodot!)

Kuvittele, että otat jokaisen verkkosivustosi kävijän ja kaatat hänet jättiläisupuskuriin.


Tuhannet asiakkaat kaatavat yläosaan ja siististi pohjaan. Ostamalla tuotteitasi heti.

Kuulostaa täydelliseltä järjestelmältä, eikö niin? No, se on suunnitelma joka tapauksessa! Tässä viestisarjassa tarkastelemme tulosten kaksinkertaistamista. Yksi nopeimmista tavoista tehdä tämä on kytkemällä vuotava myyntisuppilo.

Mikä on myyntisuppilo?

Myyntisuppilo on helppo tapa visualisoida tulokset. Yläosa on laaja ja leveä, ja se edustaa kaikkia henkilöitä, jotka ovat yhteydessä tuotemerkkiisi tai verkkosivustoosi.

Myyntisuppilo
Kuvahyvitys: Sparkitects.com

Käytämme tätä metaforaa, koska haluat, että laaja yläosa saa kiinni ihmiset kaikkialta paikasta ja kanavoi heidät yhteen erittäin tarkkaan kohteeseen.

Kun he ovat kanavassasi (verkkosivustollasi), ne liikkuvat alas, kun aukko kapenee. Täällä he oppivat lisää merkistäsi ja tuotteestasi. Vakuutat heitä ostamaan ja ohjaat heidät lopulliseen tavoitteeseen.

Muoto edustaa myös ihmisten määrää matkalla. Väistämättä menetät ihmisiä menemällä alas. Vierailijat päättävät, etteivät he ole kiinnostuneita tuotteestasi, tai he häiritsevät matkaa. Joten kussakin vaiheessa suppilo kapenee.

Lopuksi kannattavimmat asiakkaat nousevat alaosaan. Se on yleensä vain pieni osa suppiloon tulleista valtavista numeroista. Mutta nämä ovat tärkeimmät asiakkaasi.

Asiakas, joka saavuttaa pohjan, on superfaneesi!

Myyntikanavat ovat hienoja, koska ne seuloavat ehdottomasti parhaat asiakkaasi (ehkä heidän pitäisi kutsua sitä sen sijaan myyntiseuluksi?)

Web-omistajat eristävät myyntikanavan pienen määrän superfaneja. Nämä ovat ihmisiä, jotka ostavat kalleimman tuotteen ja palaavat toistuvasti.

Rakennetaan myyntikanavasi

Huippu

Myyntisuppilosi yläosa on levein osa. Se on suunniteltu tarttumaan mahdollisimman monelle potentiaaliselle asiakkaalle. Tämä yläosa sisältää kaikki, jotka ovat koskaan olleet yhteydessä tuotemerkkiisi. Kyse on tietoisuudesta ja markkinoinnista.

Oletetaan, että sinulla on Facebook-mainoskampanja, ja se tavoittaa 100 000 ihmistä. Kutsumme näitä ihmisiä lyijyiksi, ja ne edustavat kanavasi yläosaa.

Tavoitteesi on löytää mahdollisimman monta liidettä. Tarvitset kuitenkin myös kohdennettuja tai “päteviä” viittauksia. Tämä on markkinointipuhe ihmisille, jotka ovat aktiivisesti kiinnostuneita myymästäsi. Metsästämällä “päteviä” johtoja lisäät huomattavasti todennäköisyyttä, että ihmiset tekevät sen pohjaan.

Keski

Keskimmäisessä osassa voit muuttaa nämä ensimmäiset johdot näkymiksi. Se tekee satunnaisista vieraista kiinnostuneita asiakkaita. Tässä autat ihmisiä ymmärtämään, mitä teet, ja vetää heitä lähemmäksi lopputuotetta.

Valitettavasti useimmat yritykset menettävät johtoasemansa, joten kiinnitä huomiota.

On erittäin vaikea myydä kallein tuotteesi tai palvelusi heti. Joten haluat suppilon keskellä antaa paljon tietoa ja mainostaa pienempiä tukituotteita. Tarvitset asioita, jotka alkavat kasvattaa asiakkaitasi. Täällä on rakennettava luottamusta ja uskottavuutta.

Sieltä voit myös aloittaa asiakasdatan sieppaamisen ja ensimmäisten pienten tulosten tekemisen. Voit tarjota e-kirjan tai ilmaisen kokeilujakson vastineeksi esimerkiksi sähköpostiosoitteelle.

Kanavan keskellä on kyse ihmisten kouluttamisesta ja inspiroimisesta. Kyse on pienen myynnin, pienten tulosten ja tiedon keräämisestä. Muuta satunnaisista vieraista todellisia asiakkaita.

Pohja

Suppilon pohja on päätavoitteesi. Haluat mahdollisimman monen saavuttavan tämän pisteen. Kun asiakkaat saavuttavat suppilon pohjan, he ryhtyvät suuriin toimiin.

Olet luonut heidän luottamuksensa. Olet myynyt yhden tai kaksi tukituotetta ja luonut suhteen matkan varrella. He ovat valmiita ostamaan premium-tuotteen sinulta.

Asiakkaat, jotka saavat sen myyntisuppilon pohjalle, ovat superfanejasi. Tarvitset vain muutaman superfanin ostaessasi kalliita, premium-tuotteitasi, jotta se kaikki kannattaisi.

Esimerkki kylmä-kovasta tiedosta

Se kaikki selittää tämän hyvin, mutta miten se toimii tosielämässä? Katsotaanpa esimerkkiä, joka perustuu keskimääräisiin napsautussuhteisiin ja tulosprosenteihin. Oletetaan, että käytät Facebook-ilmoitusta, joka maksaa 100 dollaria (keskimäärin 100 000 ihmisen tavoittaminen)

ylin

Facebook-mainos tavoittaa 100 000 ihmistä
1% napsauttaa verkkosivustollesi ja lukee blogia (1 000 ihmistä)
10% lataa e-kirjan ja allekirjoittaa postituksen (100)
10% heistä ostaa tukituotteesi hinnalla 10 (10)
10% ostaa premium-tuotteesi hinnalla 50 dollaria (1)

pohja

Jokainen yritys on erilainen, mutta saat käsityksen siitä, kuinka suppilo laskeutuu vain parille isolle asiakkaalle valtavasta 100 000: n alusta alkaen.

Se kuulostaa pieneltä, mutta tämän suppilon perusteella olet ansainnut 50 dollaria voittoa. Olet myös saanut 100 ilmoitusta sähköpostilla. Ei paha!

Nyt tiedät verkkosivustosi keskimääräisen napsautussuhteen ja myynnin, voit skaalata sitä suurella tavalla.

Kuinka kytkeä vuotava myyntisuppilo

Valitettavasti verkkokaupassa ei ole vesitiiviää suppiloa. Kuten esimerkistä voi nähdä, menetämme tuhansia viittauksia matkallamme tekemällä vain yhden premium-myynnin. Joten miten liität aukot?

Vuotojen sieppaaminen

Ensimmäinen askel on analysoida olemassa oleva kanavasi. Kuten esimerkistä voi nähdä, voit aktiivisesti havaita, mistä käyttäjät lähtevät. Joten ensimmäinen työsi on analysoida, mistä suurimmat vuodot tulevat. Onko se suppilon yläosassa, keskellä tai alhaalla?

Nyt tulee fiksu. Jos olet asettanut kanavan ylös, kuten olen selittänyt, sinun pitäisi kaapata paljon sähköpostiosoitteita keskiosaan. Vaikka he ovat hylänneet sivustosi, voit lähettää heille oikea-aikaisia ​​päivityksiä ja uutiskirjeitä. Se laittaa ne takaisin suppilon yläosaan!

Niille, jotka eivät ole allekirjoittaneet mitään, voit myös saada ne takaisin. Asenna evästeet verkkosivustollesi kävijöillesi. Luo sitten online-mainosten sarja,kohdistusluetteloitaNämä juuri johtaa. Lähettämällä ilmoituksia niille, jotka ovat jo olleet verkkosivustollasi, laitat ne myös takaisin kanavaan.

Kun suppilo vuotaa, ota ne kiinni ja laita kaikki takaisin yläosaan.

Hyvä myyntisuppilo vangitsee niin monta pätevää johtoa kuin mahdollista. Se suodattaa ne huolellisesti jäsennellyn tietoverkon, tukituotteiden ja ilmaisohjelmien kautta. Lopuksi superfanit nousevat alaosaan ostamalla premium-tuotteesi.

Yksinkertainen.

Haluaisin kuulla myyntikanavasi! Lukijat, kerro minulle, miltä täydellinen matkasi näyttää.

Seuraavaksi katso, miten luoda vastustamaton lyijymagneetti, joka lisää sähköpostirekisteröintejä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector