Десетте най-добри WordPress теми за вашия онлайн магазин през 2015 г. (Всички съвместими с WooCommerce!)

Дизайнът и стилът на вашия уебсайт е първият ви шанс да впечатлите клиентите си.


За щастие, WordPress правят супер лесно да се създаде стил, който работи за вас. Изтегляйки „тема“, можете да изберете ръчно външния вид на вашия сайт, без да докосвате ред код.

Преди да навляза в десетте си любими теми на WordPress, ето какво трябва да търсите в дизайна на вашия онлайн магазин.

 1. WooCommerce CompatibleWooCommerce е двигателят, който захранва вашия онлайн магазин. Това е инструментариум, който се включва във вашия сайт и ви позволява да продавате продукти. Когато избирате тема, тя трябва да е съвместима с WooCommerce. (Съвет, всички изброени тук теми.)
 2. Отзивчивият DesignHalf на всички потребители в интернет вече имат достъп до мрежата на мобилно устройство, а купувачите обичат да използват таблетите си! Отзивчивата тема означава, че уебсайтът ви ще се адаптира към смартфон, таблет или работен плот мигновено.
 3. Стил, простота и лесна навигация Вашата тема трябва да отговаря на вашия стил на марка и вашите продукти. Но уверете се, че е проста и лесна за навигиране. Помислете дали вашата тема създава приятно потребителско изживяване.

Сега знаете какво да търсите, ето десет от любимите ми, които съчетават и трите основни качества.

1. Divi 2.0

Най-добра характеристика: Плъзгане и пускане персонализиране

Divi 2.0

Divi е различна от повечето теми на WordPress. Това не е просто с един стил или оформление. С тази тема можете да създадете почти всеки дизайн, който искате.

Видях някои потребители да казват, че е като да използват лего! Което е блестящо подходящо описание на темата. Просто изграждате предпочитаното си оформление, като използвате блокове и решетки. Той се интегрира безпроблемно с WooCommerce и можете да създадете зашеметяващ магазин отпред за минути.

> Вземете темата Divi сега.

2. Шопски

Най-добра характеристика: Оформление на решетката

Shopsy

Shopsy е забавно и игриво, което го прави идеалното място за родители, които искат да стартират детски магазин или може би гама от странни ръчно изработени продукти.

Той имитира оформлението на решетката в стил Pinterest, така че можете да показвате много елементи наведнъж. Най-хубавото е, че създателите са го направили съвместим с анимации, така че уебсайтът ви ще оживее!

> Вземете The Shopsy Theme сега.

3. Zerif Lite

Най-добра характеристика: Безплатно е!

Zerif Lite

По принцип съветвам хората да инвестират малко пари в темата си за WordPress. Премиум темите рядко струват повече от 50 долара и това прави голяма разлика в професионализма на вашия сайт.

Но със Serif Lite намерих безплатна тема, която с удоволствие препоръчвам. Това е дизайн на една страница, което го прави идеален за прости фронтове на магазина. Лесна е за употреба и изглежда красива. Ако сте нов в WordPress, това е чудесно място да започнете. Ако ви харесва безплатната версия, можете да надстроите темата и да отключите малко допълнителна мощност.

> Вземете темата Zerif Lite тук.

4. Магазин

Най-добра характеристика: Зашеметяващи изображения

търговец

С име като „Магазин“, знаете, че тази тема е създадена само с една цел: да ви помогне да продавате продукти. Магазинът е толкова лесен за използване, че не е нужно да знаете какъвто и да е код. Вероятно все пак не бихте искали да се променяте твърде много, тъй като предварително изграденото оформление изглежда много професионално.

Тази тема е свързана с привличане на внимание с големи изображения. Това е една от любимите ми теми за начинаещи магазини за мода.

> Вземете Темата за магазина сега.

5. Голяма точка

Най-добра характеристика: Огромно заглавно пространство

Голяма точка

Една от най-големите тенденции в уеб дизайна в момента е използването на огромни хедъри с неустоима фотография. Темата за Big Point ви позволява да създадете сайт, който да е с тенденция.

Той също така се предлага с плъзгач за завъртане, което означава, че красивите ви заглавни изображения ще се обменят автоматично. Това ще впечатли вашите клиенти! Това е друга тема за плъзгане и пускане, така че нямате нужда от техническо ноу-хау, за да изглежда страхотно. Работи перфектно с WooCommerce и изглежда особено умно на таблет.

> Вземете темата за голямата точка сега.

6. Avada

Най-добра характеристика: Най-продаваната тема на всички времена

Avada

Avada е доста подобна на темата Divi. Той използва същия конструктор за персонализиран стил „лего“, който ви позволява да създадете уебсайт с почти всеки стил, за който се сетите.

Това е може би най-гъвкавата и гъвкава тема там. Така че, ако искате да експериментирате и да намерите идеалното оформление, опитайте Avada. Той е наречен „швейцарският армейски нож на теми на WordPress“, защото можете да правите с него всичко, което искате.

> Вземете темата Avada сега.

7. Виго

Най-добра характеристика: Стилен за модни продавачи

Виго

Виго е може би най-стилната тема тук. Той се отличава с изчистен, бял дизайн с тонове пространство. Това позволява на вашите продукти да заемат централно място и да се продават. Vigo изглежда като професионален моден сайт; всичко, което трябва да направите е да добавите продуктите.

Но това не е просто хубаво лице. Той предоставя на клиентите проста и лесна навигация. Плюс това е на няколко години, което означава, че създателите му са изгладили всички проблеми и са почистили кода. Това го прави една от най-бързо зареждащите се теми на пазара.

> Вземете темата Vigo сега.

8. Магазин

Най-добра характеристика: Ретината е активирана

Shopster

Ако управлявате онлайн магазин, вашите изображения трябва да свършат цялата тежка работа за вас. Страхотна фотография продава продукти. Така че, имате нужда от тема, която показва вашите снимки в най-доброто от тях. Магазинът е активиран за ретината, така че всеки, който гледа на дисплея на ретината, ще види продуктите ви във цялата им слава.

Те също така ви дават огромно плъзгащо се заглавно пространство за работа. Ако искате да привлечете вниманието на клиента си със сериозно изображения с висока разделителна способност, това е темата за вас.

Както при всички теми тук, Shopster е създаден да работи с WooCommerce и се интегрира безпроблемно. Въобще няма тежка работа!

> Вземете The Shopster Theme сега.

9. Г-н Шивач

Най-добър бит: Превъртане Паралакс

Г-н Шивач

Превъртането на Parallax е едно от най-готините неща в уеб дизайна в момента. Може би вече сте виждали няколко сайта, които го използват. Когато превъртате надолу в паралакс сайт, съдържанието се движи с различна скорост, като че ли взаимодейства помежду си. Може да мислите, че се нуждаете от компютърен гений, за да създадете този ефект за вас. Но с тази тема всичко става стандартно.

Това е доста мъжка тема, чудесна за модния магазин на човек. Това е друг уебсайт за плъзгане и пускане, така че създаването на оформлението също е много просто.

> Вземете темата на г-н Шивач сега.

10. Кипарис

Най-добра характеристика: Изработен специално за WooCommerce

кипарис

Тази тема е създадена специално около инструментариума на WooCommerce. Това означава, че можете да сте сигурни, че това е направено със собствениците на онлайн магазини. Те са оптимизирали цялата тема за електронна търговия, приспособявайки всеки аспект, за да увеличат продажбите на вашия уебсайт.

Едно от любимите ми неща по тази тема е опцията за видео фонове. Това го прави да изглежда като началната ви страница има подвижно изображение. Идеален за показване на вашите продукти със стил!

> Вземете темата за кипариса сега.

Ще се радвам да чуя от всички ваши собственици на WordPress магазин там. Какви теми използвате и коя е любимата ви?

Сега, вижте 9-те най-добри управлявани хостинг на WordPress. Тези услуги определено ще изведат ефективността на вашия WordPress на ново ниво.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map